De wereld wordt door de globalisten voorbereid op enkele zeer spoedige en zeer extreme veranderingen in de wereldwijde economische orde.

De laatste tijd wordt er veel gesproken over een “nucleair armageddon” en een nieuwe ronde van lockdowns, dit keer om klimaatverandering en opwarming van de aarde tegen te gaan. De dochter van Klaus Schwab, Nicole Schwab, dringt al enige tijd aan op het idee van “klimaatlockdowns”, en vele anderen roepen neppresident Joe Biden op om hetzelfde te doen, schrijft Ethan Huff.

Het lijkt er ook op dat de regering bio-gewapende insecten loslaat om mensen allergisch te maken voor vlees, zodat ze in plaats daarvan insecten eten.

Als genoeg mensen het doorkrijgen en zich organiseren om terug te vechten tegen de tirannie, staan de globalisten klaar met een soort “Plan B”, dat inhoudt dat ze de verschroeide aarde in zullen gaan en de hele boel tot de grond toe af zullen branden.

Het is bijna te verwachten dat de verschroeide aarde het uiteindelijk zal winnen nu iedereen het heeft over de Biden Crime Family en de collusie en corruptie tussen de federale overheid en Big Tech.

“Dus nu de hele wereld uit elkaar valt rond Democraten, RINO’s en de ‘Biden Misdaadfamilie’ op een moment dat steeds meer Amerikanen eindelijk ontwaken over wat deze duivels in Washington D.C. zullen doen om illegaal aan de macht te blijven, inclusief het letterlijk vermoorden van het Amerikaanse volk als dat hen in de weg staat, zullen ze Washington DC: het ‘oude’, moeten ‘neerhalen’ voordat ze het nieuwe volledig kunnen ‘binnenhalen’,” meldt All News Pipeline.

Met zo’n ‘neerhalen’ kunnen ze ook elk bewijs van wat er nog over is van die langdurige misdaden tegen het Amerikaanse volk en de wereld wegvagen, terwijl ze hun wereldwijde misdaadbasis naar de ondergrondse bunkers van de internationale luchthaven van Denver brengen. Zelfs de terroristische president van Oekraïne, Volodymyr Zelensky, zinspeelde onlangs op zulke ’terreurdaden’ toen hij waarschuwde voor het ‘brengen van de oorlog naar Rusland’ en het treffen van ‘zijn symbolische centra’ en ‘militaire bases’, en Washington D. C. is nog steeds het ‘symbolische centrum’ van ‘vrijheid’ in Amerika, evenals de ’thuisbasis’ van de Amerikaanse regering, ongeacht hoezeer de globalisten proberen de boel af te breken.

  Hoe is dat gebeurd?

Wat denkt u dat de volgende valse vlag aanval zal zijn?

Wat er ook gebeurt, het zal hoogstwaarschijnlijk de valse vlag zijn die het einde van alle valse vlaggen zal betekenen – en het einde van de Verenigde Staten zoals we die nu kennen. Zodra de globalisten beseffen dat ze verloren hebben, zullen ze zich gedragen als een hondsdol dier dat in een hoek gedreven wordt en uitvallen bij het eerste teken van duidelijke mislukking.

Het Congres heeft zomervakantie; studenten hebben zomervakantie; en de tijd is nu rijp om iets groots te doen dat het Amerikaanse publiek afleidt en ervan weerhoudt om te eisen dat de Biden Misdaadfamilie verantwoordelijk wordt gehouden voor haar criminele daden.

Als al het andere faalt, zijn kernwapens nog steeds een optie. Misschien zullen een paar vuile atoombommen in een paar grote steden genoeg zijn om alle ogen te richten op de Bidens, de Schwabs en de rest van de globalisten cabal, en op de “terroristen” die Amerika en onze “Amerikaanse manier van leven” proberen te vernietigen, zoals ze graag zeiden na 9/11.

“Ik ben banger voor mijn eigen regering dan voor Russen, moslimterroristen of Chinezen,” schreef een commentator.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ONTVOLKING DOSSIER

We zullen niet vergeten. We zullen niet vergeven. Er zal een afrekening zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDochter van een Groene politicus sterft bijna door C-19 vaccin – Na twee jaar praat hij erover
Volgend artikelKIJK: Californische medewerkers van 7-Eleven slaan man in elkaar omdat hij gestolen heeft en bedreigd heeft hen neer te schieten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Globalisten zijn zo langzamerhand het paard achter de wagen aan het spannen. Als je mensen teveel bang haar maken luisteren ze ook niet meer. Dan krijgen ze de vinger! Heb je het dan?

 2. Ik vraag mij af, zeker nu er veel bekend is over een mogelijke mondiale ondergang van de mensheid, of er inmiddels tegenkrachten zijn die zich organiseren en een tegenwicht zullen bieden tegen het naderende onheil. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat het niet zo is.

  • Die zijn er! Dit hele plan om de mensheid en de aarde in een 100%anti-kryst spiraal te manoeuvreren gaat duizenden jaren terug. Dus de tegenkrachten zijn ook heel actief, zij doen de dingen fluisterend en op de achtergrond ipv schreeuwend met harde actie..het belangrijkste is om uit de angst te blijven..
   Via dezelfde route waar zielsbewustzijn doorheen gaat bij geboorte en dood, zo is er een aantal frequentie banden onderweg naar ons zonnestelsel, aangestuurd vanuit een centrale zon. Het licht doet niet aan vechten maar aan verlichten en verruimen..de draconische agenda houdt in dat t hele Melkwegstelsel met een energetische hefboom het zwarte gat gewipt wordt..dat was de 2012 agenda om alles te vernietigen..daar is letterlijk een energetisch stokje voor gestoken…tijdelijk stokje van ongeveer 500 jaar.
   Gedaan door rassen die dicht bij de goddelijke bron staan..we zijn niet alleen, de hele cosmos kijkt mee.

 3. Indien je veel herhaling krijgt van al dan niet juiste info raakt men eraan gewoon en ervaart men het op den duur als deel uitmakend van normale gang van zaken. Daarom dat de globalisten er nu ronduit kunnen mee naar buiten komen met hun bedoelingen, niemand meer die hen kan in opspraak brengen omdat alles door hen gestuurd kan worden.
  We zijn reeds heel ver in het Draaiboek.

 4. Ik kom in mijn (redelijk nieuw) dagelijks werk tussen de 6 en 12 nieuwe gezichten tegen met wie ik ook spreek als ik mijn diensten aan hun verleen. De verhalen die ik de laatste weken hoor….

  Het varieert van normale koetjes en kalfjes tot “ze maken heel de wereld kapot” en “ik ben veel familieleden verloren in de laatste maanden” en “het lijkt wel of ze iets in de lucht spuiten waar mensen raar van gaan doen”.

  En nog veel meer variaties van de voor mij nu duidelijke ontwaking van het volk. Ik denk dat daar de tegenkracht zit.

  Ik houd ook fake news kanalen in de gaten zoals dutchdigger en dat soort onzin en hun verhaaltjes zijn op. De msm verhaaltjes zijn hol, leeg, en dus ook op.

  Wat staat er te gebeuren…..wie zal het zeggen, maar ik denk dat de weegschaal begint te kantelen…

  • Erwin, Ja het is bijzonder dat u dit hier schrijft, het is inderdaad een vreemde situatie, en als je een “ beetje wakker bent “ kun je verbanden zien in de situatie in Nederland , Europa en de wereld.
   Blijf eerlijk en wakker.
   Probeer in gesprek te blijven met mensen die u dit verhaal vertelden, maar dat is uiterst moeilijk. ( Mijn ervaring). Je zult maar een geliefde zien overlijden aan……?… vaccinatie???
   Maar de aanhouder wint……. En het gaat niet om winst, maar dat mensen ZELF NADENKEN….. ❗️
   Probeer niet je gelijk te halen, ( mijn ervaring )maar blijf met feiten aantonen waarom je iets vind.
   Verschil mag er blijven….. maar het kantelt inderdaad dat is ook mijn ervaring……!!
   Kom terug op situaties waarvan je onvoldoende weet, en zeg dat je het zal opzoeken en kom je belofte na.
   Het is belangrijk dat mensen WEER ZELF GAAN NADENKEN,helaas zijn velen dat niet meer gewend.
   Ik wens je veel succes in de “ nieuwe baan ?”
   Grt Anna

 5. Dat is iets wat ik me ook al een hele tijd afvraag.
  Mensen die het goede proberen te doen op politiek niveau worden links of rechtsom geëlimineerd.
  Niemand mag deze agenda stoppen.
  Via de politiek dit corrupte systeem stoppen en ontmaskeren is een onbegonnen zaak.
  Het kan bijna niet anders dan dat er een soort ‘ondergrondse’ tegen kracht aanwezig is die zal proberen het tij te keren.

  • Je lost het probleem nooit op een politieke manier op.
   Het ís juist een politiek probleem.
   Wat voor mij zichtbaar is geworden de laatste jaren, is dat het Licht in je ziel moet gaan branden.
   Je kunt niemand vertellen hoe of waarom…
   Pas als iemand durft naar het Licht te kijken, ziet dat er überhaupt duisternis bestaat, kun jij iemand anders helpen door de waarheid te vertellen.
   Succes 🙏🔥💪🪓🥰

 6. “Globalisten leiders zijn het publiek psychologisch aan het programmeren voor de Derde Wereldoorlog, een nucleair Armageddon en klimaatlockdowns”

  Daar is niet veel voor nodig, ja een flinke bek met geld net zoals de verdwenen miljarden van Hugo de Jonge zonder bonnetjes, om de medische sector om te kopen en alle beleidsmaatregelen om de Corona hoax te financieren de dagelijkse angstporno op de NOS en NPO en alle aan de overheid gerelateerde instellingen droeg eraan bij binnen de kortste keren dat bijna idereen een mondkapje droeg.

 7. Het is heus geen toeval dat nu de film Oppenheimer “Nu ben ik de Dood, de Vernietiger van Werelden.”, wordt uitgebracht.
  Toeval bestaat niet.
  Volgens een collega is het een indrukwekkende film.
  Ik heb de opera al gezien 😉

  • marceluitnederland augustus 3, 2023 at 21:46

   Je collega is ook een emotioneel schaap.

   “Oppenheimer” – Film leert Goyim om van Commie Traitor te houden

   (Robert Oppenheimer, 1904-1967)

   Het is duidelijk uit de trailer dat deze film een ​​blindganger is, hoewel ze het een ‘meesterwerk’ noemen. Het is een oud Hollywood-cliché: een team samenstellen voor een kritieke missie. De waterstofbom zou voor altijd wereldvrede garanderen.

   Oppenheimer was een communistische jood die atoomgeheimen aan de Sovjets gaf (zie hieronder), maar deze film gaat daar niet op in.

   De Movie Biz leidt ons af en bedriegt ons terwijl het WEF zich voorbereidt op onze slavernij.

   We lijken fantasie boven werkelijkheid te verkiezen. Heb je films gezien over de COVID-hoax? Willen we dat wel?

   De enige uitzondering is “Sound of Freedom” , dat een protestbeweging is geworden tegen alles wat er mis is met het land.

   Volgens Eustace Mullins creëerden de communistische joodse bankiers de atoombom om de mensheid te hersenspoelen, net zoals ze de joden hersenspoelden met de holocaust.

   Na Hiroshima leefde de mensheid in constante angst voor vernietiging. Het leven werd zinloos. We verloren het geloof in Gods liefdevolle doel en levensbelofte. In plaats daarvan hadden we een dodelijke nieuwe vijand en een ‘Koude Oorlog’. Natuurlijk gaven de bankiers (((Oppenheimer))) de (((Russen))) de bom om de dreiging reëel te laten lijken. >>>

   https://henrymakow.com/2023/07/oppenheimer-film-teaches-goyim.html

 8. De volgende “ valse vlag “ aanval…….er zijn er tientallen te bedenken……

  Voeding, in de breedste zin van het woord.
  Landbouw, en toeleverings bedrijven.
  Klimaat,
  Gezondheid,
  Geld,
  Vergunningen, voor bedrijven.
  Leeftijds gebonden discriminatie.
  Aanval van chemische stoffen. / vervuilen. Enz
  Totale angst voor iets geks……( Covid net gezien)
  Uitsluiting van grote groepen mensen..
  Afsluiten van woonwijken….
  Uitval van elektriciteit. / watervoorziening…..
  Stoppen van afval verwerking.
  ENZOVOORT TE VEEL OM OP TE NOEMEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in