Foto ter illustratie: Vladimir Zelensky in een doodskist - maar levend, als acteur in de romantische komedie " De Acht Beste Dates" (2016, Rusland/Oekraïne).

Met dank aan Scott Ritter die de screenshot van Politico in zijn UTube-kanaal plaatste. Hier is het Captain Obvious stuk Nog Geen Doorbraak in het Tegenoffensief van Oekraïne van dit vod:

Als Oekraïense supporters hoopten op een doorbraak nadat de troepen van Kiev vorige week een nieuwe aanval deden in het zuidoosten van het land, werden ze zwaar teleurgesteld. De laatste aanval, waarbij Oekraïne duizenden door het Westen getrainde versterkingen inzette om vanuit de stad Orikhiv naar het zuiden te stoten, heeft nog geen significante resultaten opgeleverd, zo vertelden ambtenaren van het Amerikaanse Ministerie van Defensie deze week aan NatSec Daily, waarbij één van hen opmerkte dat de winst in de honderden meters wordt gemeten. Oekraïne heeft nu 150.000 troepen ingezet voor de operatie over drie aanvalsassen, waaronder meerdere door het Westen getrainde brigades, zei een van de DOD-functionarissen, die net als anderen die voor deze nieuwsbrief werden geïnterviewd anonimiteit werd verleend om operationele details te bespreken. Maar Kiev houdt nog steeds een aantal troepen in reserve, terwijl soldaten de zwaar bemijnde Russische verdediging blijven onderzoeken op zwakke plekken. “Ze boeken meestal kleine, stapsgewijze winsten” op alle drie de assen, zei de functionaris. “Ze hebben nog steeds te maken met hevige Russische tegenstand – tweede en derde verdedigingslagen.” De woordvoerder van het Pentagon, Brig.Gen. PATRICK RYDER, verwees vragen over het tegenoffensief door naar het Oekraïense leger, maar merkte op dat “het een zware strijd voor hen is en zal blijven”. – Politico

Wel, iemand moet de Amerikaanse MSM en veel functionarissen van het Pentagon een basiscursus militaire geschiedenis geven en een kort overzicht van de operaties zoals die te vinden zijn in de Russische veldhandboeken en operationele documenten, die openbaar zijn. Dat zou kunnen helpen, ook om te begrijpen waarom al die lucht-land.gevechten van het Pentagon fictie zijn en een oefening in operationeel en strategisch natte dromen, schrijft Andrei.

  Scott Ritter: Live-actie rollenspel in Oekraïne

Ik heb ook nieuws voor Politico en hun “journos”, als ze dit melden:

Oekraïense strijdkrachten kijken reikhalzend uit naar de komst van de M1 Abrams main battle tanks (MBT’s) van het Amerikaanse leger, die al begin september verwacht wordt en door de Russische verdedigingslinies heen zal breken. Maar naarmate de operatie vordert, verwachten functionarissen van Defensie dat het tegenoffensief minstens tot in de herfst en mogelijk tot in de winter zal duren.

Shh, niet verder vertellen, maar de Russen kijken ook reikhalzend uit naar de komst van de M1 Abrams MBT’s van het Amerikaanse leger en waren behoorlijk teleurgesteld toen ze hoorden dat deze Abrams zonder geavanceerde elektronica en actieve verdediging zullen aankomen. Ik weet het, ik weet het – ze hebben een ander excuus nodig op het moment dat die M1’s beginnen te branden na een ontmoeting met T-90M, PTRK Kornet of Krasnopol slimme munitie, of die vervelende Mi-28’s en Ka-52’s, en dat is wanneer dit excuus zal worden gebruikt: zie je, we hebben ze inferieure modellen gestuurd. Dit is hoe het excuus zal klinken, woord voor woord. Maar geef de Britten de eer waar die toekomt – zij ontwikkelden en schaften (aan Oekraïne) als eerste de volledig Stealth MBT Challenger aan. Het is zo stealth in visueel diafragma dat niemand het tot nu toe op het slagveld heeft gezien. Ze zijn er wel, maar niet zichtbaar. Dat is waar ik het over heb – technologie van de toekomst.

Maar als Politico dit publiceert:

Oekraïne’s plan als Rusland Zelenskyy vermoordt. Een Russische moord zou de oorlogsinspanning van Oekraïne beroven van een van zijn meest waardevolle activa.

Zel, ren, ren als de hel, want ZIJ, niet de Russen, zullen je vermoorden en je lichaam weggooien als een gebruikt condoom, als je lichaam al gevonden wordt. Ren, ren… naar Rusland – de enige plek waar tot nu toe geen doodstraf bestaat en waar je alle kansen hebt om in leven te blijven en zelfs drie warme maaltijden krijgt (wacht, telt avondthee als maaltijd?) en Russische gevangenissen zijn geweldige plekken om van je drugsverslaving af te komen – het maakt niet uit of je een moordenaar, serieverkrachter of, zoals in jouw geval, oorlogsmisdadiger bent. Ren Zel, ren! Je bent een gebruikt condoom en Globalisten hebben een martelaar nodig. Nee, niet Greta Thunberg, maar jij voldoet perfect aan alle criteria. Wilt je sterven voor Oekra “Democratie”?

  Laten we de wereld met kernwapens bestoken over wie de Krim bestuurt

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De helft van de Oekraïners ziet een nazismeprobleem in het land – voor Soros Foundation “zorgwekkend”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen Oekraine update en een Gonzalo Lira update
Volgend artikelDochter van een Groene politicus sterft bijna door C-19 vaccin – Na twee jaar praat hij erover
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Elke keer dat de msm aankondigingen dat Rusland iets kwaadaardigs van plan is, is het inmiddels vantevoren duidelijk dat het westen dat kwaadaardige plan zelf uit gaat voeren om vervolgens de Russen daar de schuld van te geven. Voorbeelden te over..

 2. Voor wat betreft al het nieuws van frontnieuws, niets dan lof!
  Wat mij dwars zit is het virus waar we reeds lange tijd mee zitten en wereldwijd last van hebben, is het mediavirus.
  Hierdoor wordt alles vertroebelt door de mainstream media en worden mensen onjuist ingelicht, dus niet zoals het hoort!

  • Hoi,

   Ik wil niet lullig doen maar misinformatie verspreiden is van alle tijden en heerste altijd. We hebben een korte periode van een beetje vrije media gehad. Een heel korte periode van echt vrije media toen het internet echt nog vrij was. We zijn inmiddels terug bij een beetje vrije media (op het internet in de alternatieve media) en binnenkort weer volledig gecontroleerde medai. Weet je wat? De massa wil dat ook.

   Ze willen geloven dat een ”macht” of het nou God is of De Staat of whatever voor ze zorgt. Ook als die ”macht” overduidelijk niet voor ze zorgt willen ze blijven geloven (en dus doen ze dat) dat die macht voor ze zorgt. Tot en met het punt dat die macht ze vermoord. Machiavellie schreef er al over in zijn boek ”the prince” uit begin 1500. Als je dat boek leest zie je gewoon dat om mackt te hebben en houden echt niets anders is dan nu. Op technologie om dat te doen na. Hij was een klokkenluider uit die tijd (ook al zijn er andere geluiden te horen zoals wraak tegen degenen die hij adviseerde).

   Dough Casey heeft het ook mooi gesteld. Menselijke structuren lijken verdond veel op die van ratten. De meerderheid van de ratten zijn of alpha of beta ratten. Er is een klein percentage theta ratten (ik weet niet meer of dat de juiste term is maar voldoet voor nu). Die hebben geen zin om gedomieerd te worden en weerstaan dat omdat ze dat kunnen. Noch hebben ze behoefte om anderen te dominieren. Die willen gewoon nieuwe dingen ontdekken. Verzameld gelijk gestemden en zoekt vrijheid van dominantie en onderdanigheid op in gebieden waar er geen ratten zijn.

   Als mens kon je dat soort gebieden lang opzoeken maar helaas, ik zie geen plek waar heen te gaan. In dat opzicht biedt, als de depopulatie lukt, mogelijkheden. Ik zie de meute van beta’s als grotere bedreiging dan de alfa’s overigens. Zonder hen zou het systeem van de apha’s morgen instorten.

   In mijn analyse is depopulatie een groot gevaar voor de alpha’s. De beta’s hielden de theta’s onder de duim. Als het gros van hen is opgeruimd door de alpha’s, wie gaat ze dan beschermen tegen de onafhankelijken die met rust willen worden gelaten?

   Het zijn al interessante tijden maar ze gaan zeker nog interessanter worden. Alle alpha\s in de wereld zijn of al all in in dit pokerspek of bijna all in…. In dit soort situaties is het meestal beter om de uitkomst van de strijd af te wachten en pas nadat die strijd afgelopen is jezelf erin mengen want betere kansen om te slagen.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in