Zijn er grenzen aan het krankzinnige niveau waartoe de Covid cultus zal zinken? Een studie die deze week werd vrijgegeven door het peer-reviewed tijdschrift PLOS One suggereert dat mensen een panty over hun gezichtsmasker dragen om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen, bericht Kelen McBreen.

Onderzoekers van de Universiteit van Cambridge onderzochten een aantal manieren die mensen thuis kunnen gebruiken om te voorkomen dat hun maskers deeltjes inademen of uitademen.

De deskundigen testten maskers met elastiekjes, tape, panty’s en andere maatregelen om te proberen de gezichtsbedekkingen strakker te maken.

Zie het volgende diagram voor een glimp van de geteste technieken:

In totaal vier vrijwilligers deden mee aan tests terwijl ze de verschillende maskerhulpmiddelen gebruikten.

De vrijwilligers praatten ook, draaiden hun hoofd van links naar rechts, bogen voorover, glimlachten, knikten en ademden zowel normaal als zwaar terwijl ze elke maskertechniek testten.

Onderzoekers controleerden de filtratie-efficiëntie van de deelnemers en berekenden vervolgens een “pasvormfactor”-score voor elke maskerbehandeling.

De grafiek hieronder toont de bevindingen van de studie, die concludeerde dat panty’s en linnen kleefband de grootste “verbetering” van de maskerpasvorm gaven.

Na tot de conclusie te zijn gekomen dat sommige van deze belachelijke maatregelen werken bij het “verbeteren” van maskers, gingen de onderzoekers in op de voor de hand liggende factor ongemak.

“Ongemak was een probleem bij veel van de masker-hulpmiddelen,” stelt de studie. “Het meeste ongemak werd gemeld bij de panty en de rubberen band maskerhulpmiddelen. Het elastiekje bleek pijnlijke druk uit te oefenen op de oren en het gezicht, en voor sommige deelnemers ging het zelfs zover dat de bloedsomloop naar de oren werd belemmerd.

  De hysterische stijl in de westerse politiek - Waarom de politieke retoriek van westerse naties steeds krankzinniger en krankzinniger wordt

De onderzoekers geven toe dat “hoewel de studie aangeeft dat maskerhulpmiddelen succesvol kunnen zijn, er nog veel werk moet worden verricht om comfortabele, effectieve pasvormverbeteringen te creëren. Veel van de meest effectieve pasvormverbeteringen waren zo oncomfortabel dat ze in sommige gevallen onbruikbaar waren.”

Het idee wordt online bespot.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Verzacht de symptomen van angst” met grafeenoxide; het zit in miljoenen mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Dit is gewoon een verwoesting”: Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklonters
Volgend artikelEen oorlog met Rusland zou anders zijn dan alles wat de VS en de NAVO ooit hebben meegemaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Dank je Barend!
   Ik was al verder met de eindoplossing voor de schaaapen die hier nog mee tobben.
   Eerst een pingpongbal in je strok rammen, vervolgens een tennisbal in je lelijke domme melis frotten en dan de plastic zak van Barend over de schoeilelijke harses trekken en die onmiddelijk hermetisch afbinden.
   Dit moet ook voor het meest volhardende onkruid onder de schaaaapen afdoende zijn.
   Met dank voor de medewerking!

 1. Ik las gisteren, toevallig, een artikel waarin geadviseerd werd om een inlegkruisje als mondkapje te gaan gebruiken ! Ik heb ’t geprobeerd, maar de lucht was niet te harden !!!!!

 2. Die experten kunnen beter beetje opletten met wat ze zeggen!
  Zou wel eens kunnen dat zo ne rare een panty over zijn hoofd trekt om hun leeg hersenpan in te slaan. Die misdadiger heeft dan inderdaad minder kans op COVID want zijn ogen zijn beter beschermt.

  • er zijn 2 dingen oneindig…
   van 1, het heelal, ben ik niet zeker.

   wordt toegeschreven aan einstein, maar intussen weten we dat hij een meester is in het jatten van ideeën.

 3. En nu, met deze hyperinflatie, jat je meteen de halve supermarkt leeg met een panty over je hoofd.

  OMG, de wereld is niet gek maar knettergek geworden!

 4. Die slavenvernietigingskledij is nog lang niet afgelopen.

  Hele industrieën in alleen al Bretagne uit de grond gestampt en nu ook geld naar “onderzoek”.
  En ik begreep dat er ook onderzoek is naar “biologisch afbreekbare muillappen”.

  Ik weiger met wie dan ook zo’n lap om heeft te praten. Onbeschofte vijanden van de vrijheid.

 5. Opvallend: Ik zie hier bijna niemand zonder smoelpamper, zelfs geen ouderen. Vooral die groep zou het bekende kaartje om moeten hangen. Veel ouderen (maar ook wel jongeren) dragen hoortoestellen. Mijn vrouw heeft ze ook. Als je daar het koortje van de bekpamper overheen spant is de kans behoorlijk groot dat je een of beide hoortoestellen kwijt raakt. Aangezien die dingen al snel meer dan 1000 euro kosten lijkt het mij een gegronde reden om geen smoelpamper te dragen………….

 6. Ze hebben enkel onderzocht naar het comfort van het dragen ervan en niet het nut ervan. Zonder dat kapje ademt mij het beste en zo knelt er ook niets. Brildragende hebben er zo een grote ellende van, dus weg met die onzinnige dingen die toch niet werken. In de winkels wordt er niets meer gezegd als jij dat onding niet op hebt. Dus waarom zou je het dan nog doen. Het is enkel een bedrijfskleding van de Staat der Nederlanden coöperatie waar ik geen personeelslid van ben.

 7. Nou hoop ik toch wel dat het onderzoek door een inclusieve groep is uitgevoerd: dus wat betreft de hetero’s:
  een blanke, een neger, een aziaat een indonesier een arabier een eskimo en een indiër
  Dan natuurlijk van iedere groep een homofiel, een pedofiel, een gerontofiel, een SM, een transgender een crossdresser.

  Anders ga ik protesteren hoor!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in