European Parliament / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De hoogste openbare aanklagers van de EU hebben een lopend corruptieonderzoek naar de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, overgenomen, meldde Politico maandag op basis van een niet nader genoemde woordvoerder van het parket van Luik in België.

Het onderzoek heeft betrekking op de aankoop van bijna 2 miljard Pfizer Covid-19 vaccindoses voor de EU op het hoogtepunt van de pandemie van het coronavirus. De aanklager beweert dat het hoofd van de EC onderhandelde over de miljardenovereenkomst met de CEO van de farmaceutische gigant, Alber Bourla, onder vier ogen via sms-berichten voordat de klinische tests voor het vaccin waren afgerond, bericht Politico.

Von der Leyen heeft geweigerd om de inhoud van deze berichten vrij te geven en beweert dat ze ze niet kan vinden.

Rechercheurs van het Europees Openbaar Ministerie (EPPO), die de afgelopen maanden aan de zaak hebben gewerkt, zijn naar verluidt van mening dat Von der Leyen zich schuldig zou kunnen maken aan “inmenging in openbare functies, vernietiging van SMS-berichten, corruptie en belangenverstrengeling,” volgens juridische documenten die door Politico zijn ingezien.

Ondanks de beschuldigingen en ondanks het feit dat Von der Leyen zelf heeft toegegeven dat ze bijna een maand lang privé heeft gecommuniceerd met Bourla voordat ze de deal van bijna €20 miljard ondertekende, is er nog geen formele aanklacht ingediend tegen de EC-chef.

De zaak wordt gesteund door de regeringen van Polen en Hongarije, die ook officiële klachten hebben ingediend over Von Der Leyen’s rol in de onderhandelingen over het vaccin, aldus de bronnen van Politico. De krant merkte echter op dat Warschau de klacht introk nadat de pro-EU regering van premier Donald Tusk vorig jaar aan de macht kwam.

  Australische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19 doden waren gevaccineerd

De New York Times, die in 2021 voor het eerst meldde dat er inderdaad privégesprekken hadden plaatsgevonden tussen Von Der Leyen en Bourla voorafgaand aan de ondertekening van de vaccinovereenkomst, heeft ook een rechtszaak aangespannen tegen de EC omdat deze weigert de inhoud van de sms-berichten openbaar te maken en een verzoek om toegang tot documenten heeft afgewezen.

De zaak tegen het hoofd van de EC heeft volgens EU-functionarissen “extreem veel publieke belangstelling” gewekt door de bezorgdheid dat het blok aanzienlijk meer Covid-vaccins heeft gekocht dan nodig was.

In december vorig jaar meldde Politico dat de EU-staten minstens 215 miljoen doses hadden gedumpt, wat de belastingbetaler maar liefst €4 miljard ($4,3 miljard) had gekost. Desondanks zullen de vaccins onder het contract met Pfizer naar de EU blijven stromen, in ieder geval tot 2027.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit is geen 1 april grap
Volgend artikelWe zijn nog maar één stap verwijderd van een apocalyptische oorlog in het Midden-Oosten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Er zijn mannen die honderden vrouwen hebben gehad, andere niet een. Er is een bepaalde verhouding en een reden waarom sommigen niemand hebben. Observatie. De tweede groep heeft gelijk, en hoewel er verzachtende omstandigheden bestaan, is het de eerste groep die de norm van alle discriminatie bepaalt naar die zielige figuren die geen meisje kunnen krijgen of willen omdat ze geen tweedehands willen of ze naar de maatstaf van haar te lelijk zijn. Want zo zit het.
  Er is een gradatie van maagdelijkheid die taboe is door links dat geen andere ethiek meer kent en er is een economisch bestel van aanpassing op gebaseerd. Er is zo ook een gradatie van hoerigheid, die eigenlijk ethischer is omdat er geen kinderen uit voortkomen. Hierdoor sterft een volk uit dat geen respect heeft voor zijn voorouders die de basis hebben gelegd voor hun mogelijkheden, of erger ontwikkelt het zich naar een nog lagere soort die via een hiërarchisch principe enkel de hogere soort hersenloos kan imiteren. Zo heeft binnen de EU en de globalisering het nationalisme de vorm aangenomen van het alfabet. Dieper gaat hun kennis van de aangeleerde taal niet, en het heet fatsoen.
  Dus mannen moeten kleiner of bescheidener zijn om aan een vrouw te komen, dat is de opzet van de vrouwenemancipatie waardoor het volk uitsterft.
  Het procedé is door gendergelijkheid vanuit het standpunt van vrouwen hetzelfde, al zijn ze slimmer als verrader en chanteur. Hierop is de laagste vorm van discriminatie gebaseerd waar blanken hun eigen lage karaktertrekken moeten legitimeren met de neger, Arabier of Aziaat. En dat in competitie, begrijpelijk dat ze de weg kwijt zijn. Zie de bron van het satanisme. Je kan imiteren wat je wil, maar je karma blijft individueel bepaald.

 2. sluit dat kutwijf voor altijd op ze is door en door corrrupt en dat bestuurd de EU geen wonder dat alles kapot gaat.

 3. Hoeveel misdrijven mogen de satanisten plegen voordat iedereen ziet dat we voorbij het punt zijn dat er nog bewijzen moeten worden gevonden… ALLES en IEDEREEN die de afgelopen 30jr (eigenlijk nog veel veel veel langer) in de politiek en het WEF netwerk heeft meegewerkt aan het plan om 94% vd mensheid uit te roeien, moet worden gestript van alles en worden geëxecuteerd of in werkkampen worden opgesloten. We zijn ver voorbij het punt dat er nog bewijzen moeten worden gezocht… de bewijzen zijn er allemaal, er is een tsunami van bewijzen om iedereen in deze satanische sekte per direct te arresteren en met snelrecht van de planeet of uit ons midden te verwijderen. Alle betrokkenen horen op droog brood en oud water in werkkampen te leven tot we ze één voor één kunnen berechten.

  • Wie gaat dat arresteren doen? De politie iig niet, zo corrupt als maar kan met opzet vanaf den beginne. Dus ja dan moet je een militia type groep gaan organiseren, mensen, faciliteiten werven. Wie gaat dat doen? Iedereen wijst naar elkaar (ben ik net zo schuldig aan). En dan komt daar ook nog eens een vertrouwenskwestie bovenop, wie kun je nog vertrouwen tegenwoordig?

   Ik wil eigenlijk niet negatief doen maar show me the positivity, if there is any.

 4. Als er tot 2027 batches met vergif binnenkomen die eenpaar miljard kosten, dan zou ik maar snel een laboratorium opzetten om iedere batch te keuren op afwijkingen.
  Als een batch afwijkt van de standaard, die AFKEUREN en terugsturen naar de fabrikant.
  Scheelt een paar miljard aan betalingen onder het contract.

 5. Omkoping in de Europese unie.
  Een tijdje geleden zijn er types opgepakt met heeel veel zwart geld.
  Hoor je nog iets?
  Allemaal doofpot.

 6. Er zijn nog hele volksstammen die denken dat politici in de politiek zitten als is een “ROEPING”.
  Politiek is “MACHT”.
  Het hoogste in rang is de “DEEP-STATE”.
  Dan volgen de “POLITIEKE PARTIJEN”, bijv. De Democraten, Republikeinse, VVD, PVV, GLPvdA, etc.
  De “DEEP-STATE” stuurt de partijen aan, en de partijen een leider.
  Europese Commissie zijn dus ongekozen leiders, die gestuurd worden door de “DEEP-STATE”.
  Dit systeem komt uit de “RELIGIE”
  Let op: “BETAALDE VOORGANGERS”
  In verband met omkoping, worden verschillende politici beschuldigd van het aannemen van geld.
  Let op; hier komt voor U een geheim.
  In Nederland moet verkiezingen worden gehouden, en de “sub deep-state” Europese commissie, wil een Europese volgzame partij in DEN HAAG.
  Dat is niet de PVV, Wilders roept allang dat ze uit de EU willen.
  DUS, de Europese commissie zet een zwaargewicht in, om de verkiezingen te winnen.
  De EU commissie weet nog, dat Timmermans met een grote overwinning de laatste Europese verkiezingen heeft gewonnen, DUS TIMMERMANS IS LETTERLIJK EN FIGUURLIJK een zwaargewicht.!
  Maar Timmermans honorarium uit de EU is veel hoger dan het salaris van een Nederlandse premier, en van een parlementaire..!!
  NU IS ER VANDAAG EEN DEBAT IN DE KAMER OVER OMKOPING VAN PARLEMENTARIËRS DIE GELD ZOUDEN ONTVANGEN UIT RUSLAND.
  Maar er zou een onafhankelijk onderzoek moeten komen naar de niet tijdelijke maar eeuwige AANVULLING van het honorarium uit de EU naar het salaris van Timmermans nu als Nederlands parlementariër.
  OM TE BEGINNEN, PARLEMENTARIËRS ZIJN GEEN HEILIGEN, ook Timmermans niet.
  Timmermans heeft NIET VRIJWILLIG zijn ZEER GOED BETAALDE JOB IN DE EU OPGEGEVEN.!
  De “sub deep-state” (onder andere Ursula Von der Leyen) heeft Timmermans opdracht gegeven om in Nederland partijen te fuseren, en daarvan lijst trekker te worden, en zo de verkiezingen te winnen en dan PREMIER van Nederland te worden.
  Zo heeft de Europese Commissie een BETROUWBAAR LID..!!
  De eis van Timmermans was wel:
  De hoogte van de EU honorarium en pensioen van de JOB bij de EU, blijft ongewijzigd, de Europese commissie heeft beloofd het verschil van inkomen altijd te blijven betalen “VOOR ALIJD”.! Timmermans heeft z’n dikke huid DUUR VERKOCHT.!
  Maar de fusie partners waren niet dik gezaaid, enkelen hebben verzoeken van de PvdA Partij leider Timmermans afgewezen, onder anderen, SP, Volt, CU, NSC.
  Alleen GroenLinks Partijleider Klaver wilde wel, onder de voorwaarde dat hij minister zou worden, deal was gesloten,
  EN VOOR DE EUROPESE COMMISSIE WAS NEDERLAND WEER EEN BETROUWBAAR EU LID.
  Omkopings DEBAT;
  Wilders en Baudet worden in de Tweede Kamer beschuldigd van corruptie c.q. het aannemen van geld van Rusland c.q. Poetin.
  IK ZOU HEEL GRAAG ZIEN, HOE HET GELD DAT TIMMERMANS VAN DE EU (de aanvulling) TELKENS ONTVANGT, DOOR BIJV. RECHTSTREEKS STORTEN OP Z’N BANK, OF Z’N BANK IN HET BUITENLAND OF NAAR Z’N VROUW, OF EEN VAN Z’N KINDEREN DIE ZOGENAAMD EEN BAANTJE BIJ DE EU HEEFT (DEZE TRUUK IS NIET NIEUW)..!!!
  Iedere parlementaire weet dat dit zo werkt in de POLITIEK.
  Niemand gelooft dat Timmermans z’n inkomsten en “EU PENSIOEN OVERBOORD GOOIT “
  Omkoping debat in de Tweede Kamer.
  “ZOALS DE WAARD IS, VERTROUWT HIJ ZIJN GASTEN” ………!!!!!!!!!!

  • Revolutie heeft geen bewijs nodig, bij twijfel geen genade, dit is geen oproep, slechts een constatering.
   Als een beschaving zijn zelfreinigend vermogen negeert, komt het alsnog maar dan met een knal….

 7. De “uitslag” van dit onderzoek kan ik je nu al geven, want er zal niets maar dan ook niets bekend of onthuld worden.
  Alleen maar afleiding en zoethoudertje voor het volk.
  Als ik nu iemand een sms stuur met de tekst “Hang Hugo de Jonge op”, dan staat vanmiddag de AIVD aan mijn deur, maar de betichting van deze heks kunnen we niet vinden?
  Misschien toch de Russische hackers maar eens contacteren, die kunnen immers als ik de mainstream bagger lees alles bovenwater halen en manipuleren.
  Welterusten.

 8. Onderzoek ? Een aprilgrap ! Het acid kefferke en hondstrouw schoothondje van linkse FJB doet netjes en ongestoord een tweede ambtstermijn. Kwestie om op overzees commando de EU compleet in de vernieling te rijden en de afgrond in te blazen. Oorlog, oorlog en nog eens oorlog. De Nord stream affaire spreekt boekdelen. Nu nog wat cherry picking in de EU waardevolle economie bestanddelen and job done.
  De overzeese oorlogsbudgetten spreken boekdelen. Big pharma, big energy, big big big war, … big big big money.
  https://www.visualcapitalist.com/u-s-military-spending-vs-other-top-countries/
  https://www.nationalpriorities.org/analysis/2021/president-bidens-fy-2022-budget-request/

 9. gaat nederland het ook onderzoeken ?????????? o nee zij zijn de aanstokers met de jonge ,rutte en kaag voorop o ja kuikentje ook nog he

 10. Une complète sociopathe narci!si!que,
  die ZenSurSula Lambrecht, ali. von der Hyena …. .

  ‘n UrsuLpatorisch d❗ct°r.tjeuhh ! nog wèl metaldien !

 11. Ik denk dat er in het lijstje van Blackrock nog wel mee politici staat die een “bonus” hebben ontvangen of een beloofde CEO positie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in