Foto ter illustratie

Een hond is voor de allereerste keer besmet met de apenpokken, nadat hij in Parijs het bed had gedeeld met een homostel en vervolgens een “anale zweer” had opgelopen. Wel, dit is gênant, schrijft Paul Watson.

“Twee homoseksuele mannen die in Parijs wonen, kregen begin juni symptomen van apenpokken en gingen naar een ziekenhuis, waar werd vastgesteld dat hun laesies door de ziekte veroorzaakt waren,” meldt de Telegraph.

“Het niet-exclusieve echtpaar, van 44 en 27 jaar oud, kreeg pijnlijke laesies in hun anale streek en ook over de rest van hun lichaam, een week nadat ze seks hadden gehad met andere mannen.”

12 dagen nadat het koppel zich in het ziekenhuis meldde met symptomen van apenpokken, bleek hun vierjarige mannelijke Italiaanse windhond ook laesies en puisten op de buik te hebben ontwikkeld. Berichten in de media over de kwestie suggereerden dat de besmetting louter het gevolg was van het feit dat de hond in de nabijheid van het besmette echtpaar was en stonden niet stil bij het feit dat de hond ook leed aan “anale zweervorming.”

Met andere woorden, naar alle waarschijnlijkheid had het homostel, wetende dat ze besmet waren met de apenpokken, anale seks bedreven met hun eigen hond.

Heerlijk spul.

“Een PCR test wees uit dat de hond apenpokken had, en genetische sequencing wees uit dat het een 100 procent overeenkomst was met de stam die zijn eigenaars besmet had, wat erop wijst dat de hond het virus van zijn eigenaars opgelopen heeft.”

Zoals wij al eerder onderstreepten, is de verspreiding van apenpokken bijna volledig te wijten aan homoseksuele mannen die seks met elkaar hebben, waarbij vroege uitbraken terug te voeren waren op een homosauna in Spanje en een fetisjfestival in België.

  WHO waarschuwt homo's om Apenpokken-vaccin te nemen vóór het Homo Pride Festival-seizoen

Eerder deze maand bekritiseerden deskundigen op het gebied van besmettelijke ziekten in Zweden de organisatoren van de gay pride parade van het land omdat zij geen informatie over apenpokken hadden verstrekt in de aanloop naar een optocht waarvoor zij waarschuwen dat het een “superverspreider” evenement zou kunnen zijn.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft onlangs gezegd dat de gevallen zich blijven verspreiden onder “mannen die seks hebben met mannen,” hoewel zij, nadat zij gezegd had dat zomerfestivals beperkt moeten worden, later verduidelijkt heeft dat gay pride evenementen gewoon door moeten gaan.

Nadat de gezondheidsautoriteiten in San Francisco een noodtoestand voor de volksgezondheid over apenpokken hadden afgekondigd, werden homo’s nog steeds aangemoedigd om de jaarlijkse pride parade bij te wonen, evenals seksorgieën.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

De “Kinder Apenpokken Explosie” zal de omvang van de Pedofilie Epidemie in Amerika onthullenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland bereidt zich voor op extreme sociale onlusten en zegt dat burgers die niet van de vrieskou genieten deze winter extremisten zijn
Volgend artikelWesten kan oorlog in Oekraïne morgen beëindigen – Roger Waters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

  • “Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten verzinnen.” nee inderdaad, maar dan gaat het om de schrijver van het artikel, die probeert de mensen boos te krijgen. Bij jou is het dus gelukt

   • @Vince (Bij jou is het dus gelukt)

    Ben je helderziend Vince ? Al het leed wat mensen hun dieren en kinderen aandoen, verdient de doodstraf ! Er is een code, van dieren en kinderen blijft je met je gore takken af. En wat een schrijver schrijft interesseert me geen moer. Of ben jij er ook zo’n 1 een. (Vince)

     • Of het verhaal nou verzonnen is of niet, ik weet dat dit dagelijks aan de hand is met dieren en kinderen. En dat wekt bij mij boze emoties op ! Vandaar mijn reacties, deze hele wereld is verziekt door mensen !!

 1. Dit alles is een broodje aap fantasie. apenpokken, homoziekte, sodomie alles fantasie leugen om de gezonde geest verder te degenereren. Het einde van een beschaving.

  • Welnee, het is gewoon natuurlijk gedrag. Mensen zijn net beesten. Alleen willen ze dat niet weten en mag je dat niet zeggen. Dus doen we net of het uit de homohoek komt. Wijzen naar anderen zodat daar de aandacht op gevestigd is en ondertussen stiekem zelf allemaal smerige dingen uithalen.

   • Homo s zijn vies en walgelijk en ziekte verspreiders
    En verkloten tevens de samenleving deze marxisten
    This de bittere Waarheid.
    En de biseksueel zijn het gevaarlijks zij besmetten de hetero
    Dus praat ze niet goed wil je!
    En als ze ook nog is de Sodomieter uithangen en dieren misbruiken
    deze ziekelijke geesten dan mogen ze van mij tegen de muur.
    Doen ze misschien ook nog is aan Necrofilie?

  • Voormoslims is sex met dieren acceptabel. maar en hond is haram….

   Gerontofielen (Macron b.v. zijn heel close bij necrofielen.

 2. Het blijkt dus dat homo,s dus niet homogaam kunnen zijn en dat het toch echt een afwijking is in het geeste gestel. Het neukt er op los als het maar een gat heeft om je leuter in te stoppen eventuele consequentie,s intresseert ze niet. Het zijn immorele beesten verwijfde halve mannen die op tenlange termijn zullen uitsterven vanwege het niet kunnen voortplanten en door zelf veroorzaakte ziektes door eigen levens stijl. En ja god straft het immorele gedrag af van velen.

  • De mens is gemaakt door God. Ook de homo’s. Als God hij hun gedrag verderfelijk vind zal hij hun na hun dood wel een poepie laten ruiken. Maak je maar geen zorgen over God, zijn wil geschiede.
   Wie weet komen die verwijfde immorele kerels wel in de hemel. Je weet het niet. Kom je ze daar straks weer tegen Johan!

   • Flikker zijn is aangeleerd een psich
    afwijking.En zijn zo niet geschapen basta.
    En de bijbel verfoeid het ook de niet herschreven bijbels dan.

    • In de USA bajes, leven langestraften voor 96% als homo; weer in vrijheid, een jaar na vrijlating, nog maar 4%

     Dus een kwestie van wat voor handen is, of afwezigheid van bereidwillige vrouwen.

     Note in islamitische landen is het percentage homo’s aanzienlijk hoger dan in westerse landen.

     • @Pierre,
      Die 4% is dus echt homosexueel als de cijfers kloppen, daarom is wat ik eerder schrijf geen reden om zo anti hen te zijn, het is een minderheid !

  • Trap er niet in joh, echt hoor, waar zit je verstand. APEPOKKEN BESTAAN NIET, dus die mannen hebben dat ook NIET doorgegeven aan hun hond. Dit is een BS stuk! Als je dit stuk voor waarheid aanneemt ben je een hersenloos stuk vreten.

 3. Mooi verhaal Frontnieuws. Eens een keer geen berichten over oorlog en het einde van de wereld…
  Jammer dat jullie nog steeds geloven in al die onzin: Covid, Apenpokken, het is alleen maar bedoeld om de virusleugen in stand te houden en hiermee het verdienmodel van de farmaceutische industrie.
  Schrijf hier eens een paar artikelen over, er is zoveel over te vertellen. Over de frauduleuze onderzoeken van Pasteur, de Rockefellers die vervolgens de virusleugen omgezet hebben in Virologische instituten overal ter wereld, en de farmacie die vervolgens middeltjes aanbiedt om deze enge “ziekten” te bestrijden, hiermee miljarden verdienend en de mensen vergiftigd!

 4. Buiten het feit dat het Apenpokkenvirus grote onzin is…
  Bevestigt dit maar weer eens dat alles wat je voorstellingsvermogen NIET te boven gaat plaatsvindt…
  Helaas ook alles wat je voorstellingsvermogen WEL te boven gaat..……Gatverdamme 😡😡😡
  Je zou dit soort viespeuken toch wat???

 5. Kom op Frontnieuws, dit artikel is totale BS! Waarom dit publiceren? Apepokken BESTAAN NIET! Echt te triest voor woorden om dit te plaatsen! Lekker homo’s bashen, top joh. Schaam je! Nee ik ben geen homo, ook gewoon mens. Triest triest triest dit, bah!

  • Hi hi
   Nee ik ben geen homo!
   Weet je dat wel zeker gezien je uiting
   Ik zou er toch maar is heel goed gaan over nadenken hottie.
   Lol

 6. Het verbaast mij dat Frontnieuws dit broodje aap verhaal hier publiceert. Het is hetzelfde wat de MSM beweert dat dieren covid kunnen oplopen, dus ook gevaccineerd ( kassa!) zouden moeten worden.
  Voorspelbaar is dat de MSM dit binnenkort ook over het ” apenpokken virus ” in het nieuws uitkotst.
  Het doet afbreuk aan deze site, dus graag in het vervolg wat kritischer aangaande publicaties.
  Ik beschouw dit artikel maar als satire.

  • Ik denk ook een aanloop op het komende huisdieren verbod. Niemand doet natuurlijk zomaar afstand van z’n dieren, daarom moeten die dan geruimd worden zoals met de vogelengriep of biggenhoest.

 7. Dt verhaaltje stond van de week in de HLN en Van Ranst werd er over geïnterviewd. Het is wel degelijk echt! 🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣

 8. Humor of niet, mensen worden er op voorbereid dat ook de dieren het onderspit gaan delven. De hele aarde en zijn flora en fauna gaan naar de kloten. Staks je hamster. Apepokken of wat dan ook.

 9. Rom 1:27  En insgelijks ook de mannen, nalatende het natuurlijk gebruik der vrouw, zijn verhit geworden in hun lust tegen elkander, mannen met mannen schandelijkheid bedrijvende, en de vergelding van hun dwaling, die daartoe behoorde, in zichzelven ontvangende. 

 10. Kom je lekker uit de mannen sauna stop je je stok nog een keer in je hond en daar na laat je hem lekker schoon zuigen door je flikka vriend

 11. De Trollen-aanhang van VVD en D666 schijnt op hun P_k getrapt te zijn.
  Vast ligt echter zwart op wit (vorige week nog kunnen lezen) dat hun Markje al als studentje op Minerva enorm fel en bevlogen op kwam voor pedo’s en kippen- , honden-, geiten-, koeien- en apen- neukers. Niets kon te gek gek zijn voor hem en iedere leeftijdsgrens moest van tafel. Zodoende moest in zijn opvatting zelfs het verkrachten van babies mogelijk zijn.
  Zie zijn toespraken in die tijd.

  Wonderlijk hoeveel Trollen nu opkomen voor Markje in een verziekt Hol_land wat voort ettert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in