Dinsdag 11 oktober 2022 in Oekraïne begon NIET met koffie … het begon met een nieuw spervuur van Russische ballistische raketten – en ze komen nog steeds binnen terwijl u dit verhaal leest, gepost om 6:48 AM EDT hier in de VS, schrijft Hal Turner.

Vanochtend hebben raketten infrastructuurfaciliteiten in de regio Odessa getroffen. De Oekraïense luchtverdediging hielp niet, blijkbaar volledig onderdrukt door Russische systemen voor elektronische oorlogsvoering (EW).

Oekraïense sociale mediakanalen hebben het ook voor de zoveelste dag over raketten boven Kiev.

Een ander salvo van Russische raketten is afgevuurd vanuit de Kaspische Zee, en nog meer zijn afgevuurd vanuit de Russische Koersk-regio.

In de regio’s Sumy, Poltava, Kharkov en Dnepropetrovsk in Oekraïne klinken sirenes voor luchtaanvallen.

EXPLOSIES vinden plaats in Kramatorsk en Slavyansk, en zelfs in de onlangs toegevoegde Russische regio Donetsk – nu Rusland de Oekraïense troepen aanvalt die vorige week nog een deel van die regio hebben ingenomen.

In een andere onlangs toegevoegde regio van Rusland, Luhansk, hebben het Russische leger, DPR en LPR enkele uren geleden een tegenoffensief ingezet en de steden Novosadove, Terny, Yampolivka en Tors’ke heroverd.

In een derde onlangs toegevoegde regio van Rusland, Zaporozhye, regenen raketten neer op Oekraïense stellingen.

UPDATE 6:55 AM EDT —

Het spoorwegknooppunt Shepetovsky en de reparatiewerkplaats in de regio Khmelnytsky in Oekraïne zijn getroffen.

Er worden explosies gemeld in Ochakiv, Nikolaev, Krivoy Rog, Rivyny en Vinitsa.

Er zijn meer raketinslagen gemeld in de regio’s Kiev en Odessa.

In meer regio’s van Oekraïne zijn er – opnieuw – elektriciteitsproblemen.

  Nieuwe beelden uit Oekraine tonen vernietigende kracht van Russische TOS-1A raketlanceerder (Video)

Sommige mensen zeggen dat “de tweede dag van Armageddon in Oekraïne is begonnen”.

De strijdkrachten van de Russische Federatie blijven aanvallen uitvoeren op de elektrische infrastructuur die het Oekraïense leger van stroom voorziet. Vanochtend hebben twee kamikaze UAV’s van Iraanse makelij, de Geran-2, de Ladyzhynskya Theermal Power Plant, een 330Kv centrale, getroffen. De omvang van de schade is nog niet bekend.

De kaart hieronder toont de raketaanvallen binnen Oekraïne, tot nu toe, vandaag:

MEER:

Pavlograd spoorwegknooppunt vernietigd als gevolg van Russische aanvallen. Het is (was) een belangrijk bevoorradingspunt voor Kievse troepen… Tijdens de raketaanval op het spoorwegknooppunt in Pavlograd werd naar verluidt een trein met militair materieel geraakt.

Het hoofd van de regio Lviv kondigde drie explosies aan bij twee energiefaciliteiten in de regio.

Zoals op de kaart hieronder te zien is, gingen de Russische troepen in alle richtingen in de aanval: bij Liman, Artiomovsk, Donetsk, maar ook in de richtingen Kherson en Nikolaev:

UPDATE 7:18 AM EDT —

Dit is de Air Raid Alert kaart op dit moment:

Kruisraketten in de lucht boven Odessa, geïdentificeerd als de Russische KH-101. Hieronder een foto van de raket:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een “rode lijn” in onschuldig bloed: Amerikaanse M777 houwitser slacht burgers af in DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZweedse regering vertelt burgers om deze winter “dekenhutten van keukentafels” te bouwen om te voorkomen dat ze doodvriezen
Volgend artikelOekraïne stopt elektriciteitsexport naar EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Correct en de juiste conclusie !!!!
   Ik woon al meer dan 20 jaar samen met Oekraïners en heb zelfs een relatie gehad met een van hen(12 jaar lang)maar de liefde is voorgoed over,
   Ben er nu achter dat ik met zombies heb samen gewoond.
   Ze hebben een pech want ik ben de hoofdbewoner en ben de samenstelling van nationaliteit aan het veranderen.
   Ik spuug van liever lede op dat ondankbare volk.
   Als ik ga praten van wat ik weet en meegemaakt heb dat kan zijn weerga niet en als ik dat wil mededelen aan de politie of gemeentehuis wordt mij de deur gewezen.
   Hier laat ik het bij en ik hoop dat Rusland op zal rukken tot Hoek van Holland (mijn woonplaats) en dat ze Rutte en kornuiten op zullen hangen aan de hoogste boom en verzuipen in het diepste water wat er voor handen is op dat moment.

 1. Echtwel, een stelletje nazi’s gesteund door onze regering ook nog eens.
  En EU-parlement stemt vredesoverleg met de russen weg.
  Platgooien die bende en dan meteen brussel, tijdens een zitting, ook maar.

  • Ja, en gooi aub ook Nederland plat want daar zit Rutte en zijn lover Hugo…
   Nu we toch geen onderscheid meer kunnen maken, gooi alles maar plat!

 2. Kan iemand mij uitleggen waarom rusland de militaire hulp van het westen mooi ukraine laat binnenkomen en niet hun vervoer transport plat bombardeert?

  • Dat Rusland heel simpel met een trein vol TANKS vanaf Rusland richting Kiev kan gaan en richting Polen zonder dat de rails worden gesaboteerd? Tis 1 grote show!

   • Gratis hun nieuwe wapens testen op steeds meer recent NATO materiaal. Het wordt zonder kosten op een nabij gelegen plaats van test/destructie afgeleverd, en dat terwijl de transportkosten voor het westen/UA het hoogst mogelijk waren.

   • oekraine heeft geen zwaar materieel van belang meer…
    alle westerse propaganda ten spijt hebben de russen de overmacht…
    zware artillerie is langs oekiekant zogoed als volledig weggevaagd,
    de russen controleren het luchtruim….
    en de ‘veroveringen’ van de steppen door de oekies was een geniale zet van de russen…
    de oekies hebben daar ontzettend zware verliezen geleden, materieel gezien zowel als wat manschappen betreft…..
    ze liggen daar in de open velden onder constant russisch artillerievuur zonder dat ze enige mogelijkheden van formaat hebben om zich te verdedigen…
    gewoonweg geniaal van de russen…
    deden ze ook met de duitsers…wie zijn (ware) geschiedenis nog kent, kan de tendensen herkennen

   • Ja ja ja daar zit wat in !!!
    De oprichter van de vrijmetselaarsbeweging ene Albert Pike (Khazarien Jood) zei het al bij de oprichting van die verachtelijke beweging WE HEBBEN DRIE WERELDOORLOGEN NODIG OM DE CONTROLE OVER DE PLANEET AARDE TE KRIJGEN. Ze leggen nog steeds op koers.

  • om het westen uit te putten, terwijl het juist omgekeerd de bedoeling was van de VS/EU. VS nu kan al niet meer leveren wat ze beloven, Duitsland kan zich nog maar twee dagen verdedigen bij oorlog en meer EU landen zijn leeg. Rusland kan straks doen wat ze willen daar, 8 jaar oorlogs opbouw in een half jaar vernietigd. En dan maar zeggen dat Rusland verliest hahahahaha

  • Je moet dat bekijken als één groot plan om ons bang te maken en waar heel veel mensen moeten sterven! Stuur daar dus nooit je zonen naartoe!

 3. Kijk is aan ,dat zal dat stel ratte wel even pijn doen lekker plat walsen op de echte oude Navo manier En
  vergeet dat Navo tuig niet dat overal de hel heeft laten uit breken gewoon ruimen .

 4. Je zal er maar wonen als autonoom soeverein vrij mens. De uitputtingsslag is begonnen. De langste volhouder wint, wat wil zeggen dwingt de ander onder voorwaarden naar de onderhandelingstafel. Onmogelijk te voorspellen hoe lang de ellende voor de inwoners nog duurt.

  • Nee, Oekraine heeft al bijna niets meer. En onderhandelen is wel het laatste waar Rusland nu aan denkt. Ze krijgen toch alleen maar leugens. Heel Oeki gaat eraan, er gaat wat naar Moldavie en Polen want dat willen de mensen die daar wonen zelf ook en een klein gebied blijft over meteen Rusland vriendelijke regering en zonder leger, en er gaan ook nog wat andere proviencies / oblasts naar Rusland waarschijnlijk. Mogen ze zelf beslissen, maar eerst nazies opruimen.

   Die 4 oblasts kunnen nu meteen met Roebels betalen, want Russisch.

 5. t laatste nieuws is dat Rusland weer de gelegenheid geeft om te onderhandelen…..hoeveel keer geeft Rusland nog Ukro de kans om zich over te geven…..

 6. MEER VAN DAT 💥💥💥 HET IS GENOEG GEWEEST…. DESTROY THE WEST..🎹🎹🎷🎷 GO WEST☠️☠️☠️🤗🤗♥️🇷🇺🇧🇾💪💪💪

 7. Denk dat Rusland nu eerst de oude rotzooi opruimt–de trage kruisraketten b.v.; die kan je met een stinger neerhalen.
  Zijn nieuwer spul houdt hij nog achterde hand.
  De Russen hadden altijd gigantische voorraden…

 8. Toch even een punt van aandacht, beste redactie :
  ‘ het hoofd van de regio…….KONDIGDE AAN….? ‘ ( wist het al )

  Ik vond ‘m wel grappig, maar helaas heb ik deze zelfde vertaalfout al vaker gezien.
  Het is natuurlijk ook bijna niet te doen om alle foutjes van google translate te corrigeren. Maar deze is toch wel heel frappant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in