Pixabay

De Verenigde Staten en de volgende 12 landen hebben allemaal een overeenkomst ondertekend die in de praktijk de landbouw wereldwijd zal vernietigen en hongersnood en uitsterfte zal veroorzaken:

 • Argentinië
 • Australië
 • Brazilië
 • Burkina Faso
 • Chili
 • Tsjechië
 • Ecuador
 • Duitsland
 • Panama
 • Peru
 • Spanje
 • Uruguay

Alleen al het verlies van de vleesproductie van Australië, Brazilië en de VS zou genoeg zijn om talloze mensen te laten verhongeren, om nog maar te zwijgen van al het andere voedsel dat in deze drie landen wordt gefokt en geteeld.

De globalisten achter de klimaatzwendel noemen “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde” als redenen waarom zulke drastische maatregelen genomen moeten worden. Ze pushen het idee dat de landbouw, inclusief het fokken van dieren, moet stoppen om te voorkomen dat de winderigheid van dieren het milieu opwarmt.

“Ik ben blij met de gezamenlijke inzet van de internationale gemeenschap om de methaanuitstoot van de landbouw te verminderen als middel om de doelen te bereiken waarvoor we hebben getekend in het klimaatakkoord van Parijs,” zei Luis Planas, de Spaanse minister van Landbouw, Visserij en Voedsel, in een verklaring.

Marcelo Mena, CEO van de Global Methane Hub, is het daar natuurlijk mee eens.

“Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor 60 procent van de methaanuitstoot,” legde Mena uit in een aankondiging.

Zonder landbouwbedrijven is er geen voedsel

In het weekend legde vicepresident Kamala Harris zelf een verklaring af waarin ze opriep tot een “verminderde bevolking.” Dit kan gedeeltelijk worden bereikt door de vernietiging van de wereldwijde voedselvoorraad.

De nieuwste versie van het opwarming van de aarde-narratief is dat het voedsel zelf de oorzaak is. Blijkbaar moet de hele wereld terug naar een jager- en verzamelaarssamenleving met heel weinig mensen om de planeet te laten “afkoelen” en terug te keren naar “normaal.”

  WEF wil elk aspect van het openbare leven controleren

“Methaan verminderen is de snelste manier om de opwarming van de aarde op korte termijn te verminderen,” beweert voormalig wannabe-president John Kerry, die nog steeds een van de luidste verkondigers is van de opwarming van de aarde-propaganda.

“Voedsel en landbouw kunnen bijdragen aan een toekomst met weinig methaan door de productiviteit en veerkracht van boeren te verbeteren. We verwelkomen landbouwministers die deelnemen aan de implementatie van de Global Methane Pledge.”

Een deel van de Global Methane Pledge houdt overigens in dat de wereld overgaat van het eten van echt voedsel zoals rundvlees en kip naar het eten van krekels en insectenlarven, die giftig en niet voedzaam zijn voor mensen.

Zoals je duidelijk kunt zien aan de voortdurende inflatoire trend, die lijkt op hyperinflatie in slow motion, bereiken we een punt waarop vlees en voedsel in het algemeen zo onbetaalbaar zullen worden voor de gemiddelde persoon dat velen geen andere keuze zullen hebben dan insecten te proberen, ervan uitgaande dat ze in zo’n wereld willen blijven leven.

“Uit dit taalgebruik kunnen we opmaken dat onder andere wordt overwogen om een groot deel van het rund- en melkvee, varkensvlees en kippenvlees waar bevolkingen voor hun eiwitten van afhankelijk zijn, te vervangen door insectenlarven, meelwormen, krekels, etc.”, zegt journalist Leo Hohmann over wat de Global Methane Pledge inhoudt.

“De V.N., het World Economic Forum en andere NGO’s promoten al jaren vleesloze diëten en de consumptie van insecteneiwitten, en miljardairs hebben geïnvesteerd in enorme insectenfabrieken die worden gebouwd in de staat Illinois, in Canada en in Nederland, waar meelwormen, krekels en andere insecten zullen worden verwerkt als additieven die worden toegevoegd aan de voedselvoorraad, vaak zonder duidelijke etiketten die mensen informeren over wat ze precies eten.”

  Wanneer 'Children of Men' werkelijkheid wordt: Onvruchtbaarheidscrisis bedreigt toekomst menselijk ras

Zijn we nog verbaasd dat onze leiders ons willen vermoorden door de voedselvoorziening te vernietigen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Maakt het zwarte paard van de hongersnood zich ook klaar om te rijden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom de Russen ervoor kozen om in een paar dagen tijd zes oorlogsfronten in Oekraïne tegelijk te “openen
Volgend artikelEstablishment hysterisch als Nigel Farage suggereert dat NAVO-uitbreiding Russische oorlog in Oekraïne ‘uitlokte’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. De waanzin heerst en wat gaan die globalisten zelf dan eten? Ze solliciteren er na om zelf geruimd te worden, want hongerige mensen zijn in alles in staat. Dan geldt het recht van de sterkste.

   • geef mij maar runder vlees of varkens vlees want menselijk vlees die zo denken over het z g z mensen vlees nou nee daar zit ik niet op te wachten .jack

  • Helemaal met je eens. Daarenboven worden we sinds het begin van de (verzonnen) Coronacrisis met allerlei doemscenario’s geconfronteerd waar geen barst van waar is. Corona zou zeer besmettelijk en zeer dodelijk zijn. Mondkapjes, quarantainemaatregelen, lockdowns, pasjes voor het restaurant en de bioscoop. En dat alles voor een virus wat niet bestaat. Er is de klimaat en stikstof bangmakerij terwijl ze nu al lang van tevoren verklaren dat de vogelgriep eraan komt. En als laatste zou er voedselschaarste gecreeerd gaan worden. Een Bill gates die krijtwolken in de atmosfeer zou gaan spuiten om de zon te dimmen. Laat ze maar lullen en doe niet (meer) mee met hun plannetjes. Dat is de simpelste manier om ze uit te schakelen.

 2. Nederlanders zijn bezig om zich oranje schilderen en schreeuwend en dronken over straat te rollen terwijl ze als basisschool kindjes samen liedjes zingen met het niveau waar basisschool kinderen hun neus nog voor ophalen. En de vakantie is al tijdens de kerstdagen geboekt, dus ze hebben zich goed voorbereid op de toekomst.

  Nederland gidsland. Zolang de pleuris hier in NL niet uitbreekt, zijn Nederlanders ambassadeurs van het egoïsme. Zolang Nederlanders niet in de problemen komen, blijven ze iedereen om zich heen gaslighten omdat ze totaal niet snappen wat er in de wereld aan het gebeuren is. Nederland is zo diep gehersenspoeld dat we comateus zijn.

  Het zou mij niks verbazen als ze in Noord Korea medelijden hebben met de Nederlanders, omdat de Noord Koreanen ws zien dat wij nog veel veel veel dieper gehersenspoeld zijn dan zij.

  En nu gaan ze dus hongersnood creëren. Welja… Mark Rutte staat klaar om de foodhubs te introduceren en Nederland is zo kapot dat mensen niet kunnen wachten tot we niks natuurlijks meer te eten krijgen en ons hele land vol staat met zonnepanelen en windmolens ipv voedsel en dieren en natuur. De zonnepanelen en windmolens zijn er om landjepik te spelen en daarna van de Benelux één groot bouwterrein te maken waar ze Tristate City kunnen bouwen.

  Maar ga lekker voetbal kijken in de kroeg terwijl uw land wordt vernietigd en de blanke mens wordt uitgeroeid. Ga lekker feesten ipv een fijne wereld te creëren voor uw nageslacht.

  Na mij de zondvloed… zo leven alle nihilistische ikke ikke ikke egoïsten in Nederland. Pas als hun voetbalfeestje niet kan doorgaan, gaan ze klagen, maar ook niet meer dan klagen. De realiteit gaat op een dag heel hard door de voordeur van alle Nederlandse huishoudens beuken. Mijn hemel wat een land… mijn hemel.

  Een levenlang zat ik te luisteren naar mensen die zeiden dat we dat wat er nu al sinds cojona gaande is, nooit meer zouden laten gebeuren. En nu het gebeurt doen die mensen allemaal NIKS… lekker uiteten, lekker drinken en leuke dingen doen is het troosteloze lege mantra van de massa. Ik kan nergens meer een gesprek hebben dat dieper gaat dan gewoon lekker eten en drinken en leuke dingen doen en spullen kopen. Meer zit er niet meer in de mensen om mij heen, Nederlanders zijn door het ONDERwijs spiritueel en mentaal dood gemaakt. Er zijn amper nog mensen in Nederland, het zijn allemaal sekteleden, genaamd consumenten, geworden.

  • beste Theme, een kleine correctie want Nederland, Vlaanderen & de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen moeten volgens het WEF TriState City gaan vormen en daarom bestaat de CO2- en stikstofleugen bij onze zuiderburen niet in Brussel & Wallonië.

  • hoop ooit dat deze mensen nog eens wakker worden ! want dat is zeer hard nodig want als deze pade stoelen stoelen ooit gaan vallen op ons zo mooie nederland dan is dat feestje zo voorbij met uit leven te gaan maar ik hoop dan dat ik elders zit en niet hier we moeten dan eerst onze nederlandse departement ontruimen want we zijn met de laatste verkiezing weer flink belazerd ook dooi WILDERS en consorten want ook de v v d n s c b b b en wilders hebben ons gewoon genept dus ook nu zeg ik ook NEDERLANDERS WORDGTT VERDOMMEN EENS WAKKER

  • Keiharde waarheid Theme. Niets maar dan ook niets aan toe te voegen. We worden steeds sneller de doodlopende straat in geduwd. Helaas zitten er geen zijstraten meer in deze doodlopende straat. Wat een blinde idioten lopen er op deze planeet. Wij raken bijna wekelijks klanten kwijt doordat wij ons nog steeds uitspreken. Mensen die al 16 jaar bij ons komen. Zienderogen hebben we een hele grote groep steeds slechter zien presteren de laatste drie jaar. Wij hebben een sportschool en werken met 12 mensen per uur een prachtige training weg.

   Een sportieve groet aan iedereen hier.

  • Door de ‘verkiezing’ in nov 2023 van ziokhazaarse b’nai b’rith/ chabad-agent Javier Mileikowsky (1970) is Argentinië van de regen in de drup beland. Als doekje voor ’t bloeden won dit land in 2022 het wk-voetbal.

   • Zo zie je maar, als de wanhoop toeslaat stemmen ze alsnog op de verkeerde. De mensheid is ten dode opgeschreven, en het werd tijd.

 3. Lees eten uit de bermen te halen dan eet je nog gezond ook en weet dat de eikenboom en de dennenbomen dat je daar de onderschors van kan eten en beide smaken naar niks zoals water naar niks smaakt en je kan het direct van de boom eten zoals ikke dat gedaan heb eens ooit ,of het laten drogen en dan kan je er pannenkoeken mee bakken of brood of zo.

  • @ster…

   Eikels zijn prima voeding. Even opzoeken hoe je ze eet, maar je kan er van alles mee maken.

   Waarom denk je dat ze alle eikenbomen willen kappen en besproeien tegen die zogenaamde processie rups? Omdat eikenhout loeisterk is en eikels zijn eetbaar. Dat is een veel te nuttige boom, en alles wat ons kan helpen om te (over)leven MOET kapot!

   Je kan meel maken van eikels en met meel kan je bakken wat je wil.

 4. misschien tijd voor een beetje nuance.

  deze landen worden bewoond door 100den miljoenen levende mensen.
  dat er een dooie kloon van een technocraat ergens een handtekening onder zet..
  houd niet in dat deze 100den miljoenen zich rustig ala leon trotsky
  laat uithongeren om wat inkt op papier.

  gelooft men nog steeds wat de tv verklaart ?.
  wie waren nog maar volledig immuun voor cv/19?
  waren dat niet die tv en media schuwe hort sik mormonen ?

  binnenkort kunnen we (((ze))) allemaal zien.
  de matrix is de legale fictie die zich ons recht($)systeem noemt.
  het is echt zolang wij denken dat ie echt is.

  versie van fictie ,;
  1) Bedenksel 2) Fabel 3) Fantasie 4) Fantasieverhaal 5) Fantasieverhalen 6) Leugen 7) Literair genre 8) Niet echt 9) Niet werkelijke voorstelling 10) Onwerkelijkheid 11) Sprookje 12) Verbeeldingsliteratuur 13) Verdichting 14) Verdichtsel 15) Veronderstelling 16) Verzinsel 17) Verzonnen verhaal 18) Verzonnen verhalen
  Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Fictie/1

  juridische versie fictie ,;
  rechtswetenschap: wetstechnisch hulpmiddel, waardoor een feit of omstandigheid
  “”aanwezig wordt geacht.”” …
  Gevonden op https://www.juridischwoordenboek.nl?zoek=fictie

  u ziet het de fictie die niet bestaat maar voor de juridische belangen aanwezig word geacht.
  maar niet is……

  • Precies wat je zegt, een fictie. Zo is bij onze geboorte aangifte een fictie van ons gemaakt. Dit zijn jouw initialen met de verzonnen familienaam, die geregistreerd staat op je woonadres in de desbetreffende gemeente. Daar wordt GEEN levend mens mee bedoelt.

   Want een levend mens is enkel zijn roepnaam, zonder de verzonnen familienaam ook wel achternaam genoemd. De verzonnen familienaam komt nog uit de tijd van Napoleon, om zo de mensen te kunnen dwingen om aan de verzonnen wetgeving/regelgeving te houden. De levende mens bestaat niet voor overheden en bedrijven. Want overheden en bedrijven zijn dode entiteiten, die kunnen alleen communiceren met andere dode entiteiten. Alle post die op naam van de dode entiteit staat en waar jij zelf geen (getekend) contract vrijwillig bent aangegaan als levend mens. Kun je naast je neerleggen, daar ze namelijk alle ook nog eens vals opgemaakt zijn en zo geen rechtskracht hebben. Overheden doen er alles aan om het woordje mens nooit te benoemen in hun schrijven. Zo is een aanhef van een brief met meneer/mevrouw altijd gericht aan de fictieve entiteit. Zo is ook dat de levende mens admiraal court is in elke rechtbank, niemand heeft iets te zeggen/bepalen over levende mensen, zolang de levende mens zich aan de natuurwet houdt. Van niet stelen/nemen, van niet de ander doden en/of geen geweld tegen een ander plegen, van niet liegen/bedriegen/chanteren/afpersen/dwingen e.d.
   De matrix waar we in leven is inderdaad een fictie, een dode fictieve wereld waar de perceptie van de illusie heerst.

   Alleen zolang de massa in de illusie blijft dat zij die fictieve entiteiten zijn en vergeten zijn dat zij als levende mensen de hoogste jurisdictie hebben over dode entiteiten. Want dan kunnen de fictieve entiteiten in een fictieve regering/koning die de fictieve macht via de zelf verzonnen wetgeving en regelgeving de fictieve bevolking besturen. Daar elke overheid/regering/ EU parlement altijd praten over burgers/bevolking, praten zijn enkel over de fictieve natuurlijke personen die enkel op papier bestaan en nooit over levende mensen. Want over levende mensen hebben zij GEEN macht.

   Zodra je dat beseft, begin je ook te beseffen in wat voorn clouwns wereld we leven, waar de perceptie van de illusie heerst. Waar alles aan elkaar wordt gelogen en dat we alle loon slaven zijn van de fictieve entiteiten. Want als jij je identificeert met je ID heb jij niets in te brengen omdat jij dan eigendom bent coöperatie van de overheid, die jouw voor alles en nog wat willen belasten. identiteit betekent letterlijk masker.

 5. ik dacht dat je op het kabinet aan het passen was ?

  alle spionnen plegen hoogverraad.
  waalse vlakte.

  de liberale commu/nazi gaat reizen.
  viod/empty

  bye

 6. Dat hele verhaal over de methaan etc is zo ontzettend belachelijk, want niemand van die opwarmingscriminelen heeft ooit verteld wat nou precies de consequenties zijn als we de methaan en de CO2 NIET stoppen. Wat gebeurt er dan als de landbouw en veehouderij gewoon doorgaan? Wat is het gevaar? Ze lopen maar te lullen over stikstof, CO2 en methaan maar niemand zegt wat het gevaar is, behalve ‘opwarming’. En dan? Het wordt tijd dat ze net als crimineel Kamala gewoon zeggen dat mensen niet meer mogen eten zodat ze lekker dood gaan van de honder. Zo erg zal dat bericht niet zijn, want het goyim vindt toch alles best. Wb de ‘opwarming’, heb je gelezen dat zo’n duizend pelgrims levend gebakken zijn tijdens de pelgrimage naar Mekka? De tourbus was gewoon vertrokken en liet die mensen in de idioot hoge hitte verder strompelen. Nergens een limonade kraampje. Dus ja, de opwarming is echt hoor mensen! Straks mag je je buurman aangeven voor de scheten die hij laat. Echtscheidingen, gevangenisstraf, verkoop van scheetpompen, alles vanwege scheten. En wie of wat veroorzaakt die hitte? Ga maar eens op zoek naar HAARP en de uitstoot van EMF. Dat is de echte uitstoot die de klimaatsanomalieen veroorzaakt die de ‘opwarming’ veroorzaken. Niet Klazien de Koe waar jouw steak en hamburgertje aan zitten.

 7. Zodra er honger is stopt dierenbescherming. De laatste neushoorns, olifanten en de rest worden gewoon gestroopt en opgegeten. Indien je waarde hecht aan biodiversiteit, dan wil je absoluut honger voorkomen.
  Bij honger smaken gorilla’s heerlijk.

 8. Keek net npo 3 mini stukje menu gemaakt voor kinderen krekeljus dat was namelijk veel beter voor de co2 uitstoot werd erbij gezegd. Door twee mannen kunnen hier geboren zijn of elders. Maar kinderen worden igg voorbereid voor het Gore plan.

 9. Keek net een stukje op npo 3 . Krekeljus dat moesten de kinderen maar even proeven en snappen dat het beter is ivm de co 2 uitstoot . Een kinder programma kijk altijd mee !

 10. Je ne comprend pas la position du panama poir ce programme quand 32% de la population vit ss le seuil de la pauvrete, pas d’eau, pas d’electricite, pas de ramassage poubelles depuis 3 mois, 50% des ecoles fermees pour insalubrite….etc….etc….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in