In een nieuwe dramatische escalatie van de spanningen komt de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) bijeen om een plan op te stellen om voor het eerst sinds de Koude Oorlog ten strijde te trekken tegen Rusland.

Reuters heeft gemeld dat op de volgende NAVO-top in juli een geheim militair plan zal worden goedgekeurd om oorlog te voeren met Rusland. De NAVO beweert dat de plannen allemaal defensief van aard zijn, maar zal de details ervan niet openbaar maken, bericht Bigleaguepolitics.

“De bondgenoten zullen precies weten welke strijdkrachten en capaciteiten nodig zijn, inclusief waar, wat en hoe ze moeten worden ingezet”, zei secretaris-generaal Jens Stoltenberg van de NAVO over het clandestiene oorlogsplan.

De NAVO-leiding blijft de leugen verspreiden dat Rusland de agressors zijn, ondanks het feit dat de NAVO de afgelopen decennia steeds dichter bij Russisch grondgebied is gekomen en de Westerse mogendheden een staatsgreep in Oekraïne hebben gepleegd waardoor een marionettenregering is aangetreden die vijandig staat tegenover de Russische belangen.

“Hoe meer troepen je aan de grens opstapelt, het is alsof je een hamer hebt. Op een gegeven moment wil je een spijker vinden,” aldus luitenant-generaal Hubert Cottereau, de vice-stafchef van het NAVO-hoofdkwartier Geallieerde Strijdkrachten Europa.

“Als de Russen troepen aan de grens verzamelen, maakt dat ons nerveus, als wij troepen aan de grens verzamelen, maakt dat hen nerveus,” voegde Cottereau eraan toe.

Big League Politics heeft gemeld hoe het Westen een proxy-oorlog tegen Rusland voert met Oekraïne als pion, waarbij de NAVO een grote aanwezigheid ter plaatse op de grond heeft:

“Volgens geheime militaire documenten van de Verenigde Staten die naar buiten zijn gelekt, heeft de NAVO 97 speciale troepen in Oekraïne, waaronder 50 Britse, 14 Amerikaanse en 15 Franse troepen, tijdens de militaire invasie van Rusland in het land.

De documenten gaven blijkbaar een gedeeltelijk overzicht van Amerikaanse militaire beoordelingen van de situatie in het Russisch-Oekraïense conflict en toonden de aanwezigheid van NAVO-troepen in het land vanaf 1 maart 2023, per Britse media meldden deze details op 11 maart 2023.

De documenten werden aangemerkt als “geheim” en waren oorspronkelijk opgesteld voor hoge Amerikaanse militaire functionarissen. De documenten bevatten dagelijkse updates met informatie over militaire NAVO-operaties, logistiek, wapenleveranties en training voor Oekraïense strijdkrachten.

Bovendien bleek uit de gelekte documenten dat de speciale troepen deel zouden kunnen gaan uitmaken van het Special Forces Command van de NAVO, dat wordt geleid door het hoofdkwartier voor speciale operaties van de militaire alliantie. De exacte details over de organisatie van de strijdkrachten werden echter niet specifiek vermeld.

Een ander Brits nieuwskanaal, Declassified UK, meldde dat de 14 Amerikaanse speciale operatoren in Oekraïne deel uitmaakten van de 29 Amerikaanse militaire eenheden die in het land aanwezig waren en die bestonden uit het veiligheidsdetachement van de marine op de Amerikaanse ambassade in Kiev en militaire attachees.

Bovendien bleek dat er 71 personeelsleden van het State Department aanwezig waren in Oekraïne, wat het totale aantal Amerikanen in het land op 100 bracht, ondanks de beweringen van de Amerikaanse autoriteiten dat er geen Amerikaanse troepen zouden deelnemen aan het Russisch-Oekraïense conflict.”

De NAVO is vastbesloten om van het conflict tussen Rusland en Oekraïne een Derde Wereldoorlog te maken. Dit is meer dan kwaadaardig. Dit duivelse globalistische imperium moet op zijn knieën worden gebracht voordat de wereld vrede kan kennen.

  Zal Poetin instemmen met het impliciete pleidooi van Prigozjin voor een moderne Oprichnina?

Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Douglas MacGregor: Rusland bereidt zich voor op een oorlog van 30 maanden met de NAVO en de VS – “De fabrieken in Rusland werken 24 uur per dag” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGroeiend gevaar voor een directe confrontatie tussen de NAVO en Rusland
Volgend artikelOngevaccineerde Untermensch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze doen hun best maar. Een paar welgemikte khinzal’s en sarmats en het is over en uit met die debiele grootmuilen uit washington, brussel, london en den haag.
  Zo langzamerhand hoop ik haast dat dit gebeurt. Het is de enige manier om van onze politieke en ambtelijke kankergezwellen en satanische pedofiele corrupte puskoppen af te komen.

 2. USA ziet haar wereldoverheersing met de dag kleiner worden. Ook financieel is het daar met hun gigantische schuldenberg ( 31 biljoen dollars) slecht gesteld. Er is voor hun en het schoothondje Navo maar één uitweg: OORLOG. Die moet en zal er komen maar één ding weet ik heel zeker. Rusland zullen ze nooit, echt nooit, kunnen veroveren. Het is Napoleon en Hitler niet gelukt en het gaat ook deze idioten ook niet lukken. Arm Europa, die bewust door usa naar de donder geholpen wordt. Daar doet ook dat WEF tuig aan mee met haar marionetten.
  Ook weet ik zeker dat usa niet ongeschonden uit deze, door hun gewilde oorlog, komt.
  De smerige oorlogophitsers! De usa lijst van misdaden tegen de mensheid is lang, heel erg lang.
  Schoften!

  • de inwoners, USA,UK en met westenwind in NL / EU zijn de klos.
   de plegers zitten 60 meter diep in hun paleizen ondergronds , wellicht met kilometers lange tunnel systemen .

 3. Het is schokkend dat er zoveel sukkels zijn die er aan mee werken. Legers bestaan uit mensen die ooit n keuze konden maken. Als alle soldaten in elk leger hun wapens neerlegt en een dikke middelvinger opsteekt naar hun generaals en hun politieke corrupte “leiders” is het METEEN afgeopen. Echter is dat niet zo. Ik kan stellen, op een kleine minderheid na, dat alle ellende die de mensheid op zijn hals gehaald heeft het volk zijn verdiende loon is. Jammerlijk voor ons, maar het zijn er teveel die deze ellende WEL verdienen. Spijtig maar helaas wel waar.

  • Met wat je schrijft Erwin ,Sukkels in europa met de goeie nagelaten .
   Heb nog nooit zulke domme mensen gezien misschien moest eerst dat prikje de mensen hier bewerken tot SUKKELS.
   Mafkezen geloven echt het 19.30 en 20.00 Journaal.

  • We zijn er voorzichtig heen geleid, het ging steeds beter en beter, nu zit “iedereen” op de bank met een 52″ TV en een paar smart devices en denkt dat het allemaal wel goedkomt.
   Waar kennen we dat ook al weer van: vakantie aan het strand voor mijnwerkers, een cruiseship voor de werkende klasse (Wilhelm Gustloff) en aan het einde van de rit een KDF Wagen fuer Alle.
   Alle antwoorden van de toekomst vind je in de geschiedenis.
   De tijd veranderd maar de mens niet.
   Oh trouwens het het “nieuws” van toen is het journaal van nu, de klapper was dat na al die overwinningen de Russen in een keer voor Berlijn stonden, nu zal de zegen van boven komen.

 4. Wij zijn het doel. Die politici heulen allen samen. We moeten ze zelf de nek af snijden en niet hopen op Rusland. Als we niet onze daadkracht tonen zijn we geen waardige partner voor Rusland en zullen we naar hun wil en wet moeten leven.

 5. Dit duivelse globalistische imperium moet op zijn knieën worden gebracht voordat de wereld vrede kan kennen.
  Wie?
  Ze hebben zoveel gelogen en bedrogen, zoveel gemoord en verkracht terwijl niemand reageerde, dat ik geen vertrouwen meer heb.
  Niemand dan alleen jezelf kan jou nog redden.
  Heb vrede met je ziel en laat deze beweging in de wereld gebeuren.
  Het stopt pas als alles klaar is

 6. Amerika heeft de laatste 30 jaar alleen maar gevochten tegen geitenherders, niet tegen een leger van enige capaciteit. Je kunt wel zien hoever ze van de waarheid afstaan, aan het feit dat Amerika geen hypersonische wapens heeft. Ze hebben die boot compleet gemist.

  • Idd, en dat niet alleen: maar Amerika zelf bleef altijd buiten schot; en nu zijn de grote USA steden n makkelijk bereikbaar voor de RU raketjes.

   Ze hebben in USA een grote bek, maar ze schijten 7 kleuren stront. En terecht.

   “Defensief”als RU aanvalt bestaan ze niet meer.

 7. 60 meter onder de grond gevulde bunkers met overwegend oude en gestoorde mensen.
  Denk ze nu werkelijk dat ze daar beter af zijn als het misgaat?.
  Er is dan niks om naar terug te keren. Alles is dan zwaar radioactief vergiftigd.
  Laat ze maar lekker in hun bunkers langzaam nog gekker worden dan ze al zijn.
  Ze zullen dan onder elkaar gaan vechten.
  Een betere gevangenis is er voor dat tuig niet

  • alleszins compleet gek en sterven aan Paranoïa… inderdaad.. Vreselijke en Verdiende Dood…zelfs de Duivel wil hen niet..

   • Precies, moet er toch niet aan denken al die helemaal van de pot gerukten in een hok, de een vind zich nog belangrijker dan de ander, waar gaat een schip heen met alleen kapiteins……nergens.

  • Buiten dat zouden ze te veel verloren hebben, het gaat hen om macht, als de wereld vernietigd wordt hebben ze niks meer, onder de grond valt er niks meer te regeren, te manipuleren, dan is hun machtsspelletje ten einde, dus inderdaad gaat echt niet gebeuren. Deze historicus weet dat goed te omschrijven: https://www.youtube.com/watch?v=sE640ZvqJv4 (was voor mij een eye-opener)

 8. Dit is lachwekkend……. Met welke wapens willen ze Rusland aan vallen. ❓
  Er is dan maar één ding mogelijk, en dat is nucleair.
  En ook daar mee is Rusland de meerdere van Europa…….
  Dus wat zal het gevolg zijn…….EINDE EUROPA❗️

  Misschien willen “ ZE” dat ook wel…… een grote bevolkings reductie, alle stikstof weg, de geld crisis opgelost, het immigratie probleem verdwenen, de natuur is al verpest maar daarna denkt men op nieuw te kunnen beginnen….. enz enz enz enz …..

  We zijn toch al onbestuurbaar ook Duitsland heeft dat probleem zonder gas….. en Engeland en Frankrijk…….
  Op deze manier gaan de wereld leiders WERKELIJK OVER LIJKEN……
  Brussel heeft wel bunkers denk ik…..

   • Dat is minimale straling.

    MNaar Ome Poetin heeft ook nog andere massa vernietigings wapens….neutronen wapen, EMP wapen, Poseidon en chemische wapens….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in