Het conflict in Oekraïne heeft een gevaarlijke fase bereikt. Gedurende enkele maanden waren de frontlinies in Oekraïne relatief stabiel, en dat was een goede zaak omdat beide partijen dan minder snel tot echt wanhopige acties zouden overgaan. Maar nu maken de Russische troepen een grote doorbraak. De Oekraïners hebben talloze troepen naar Bakhmut gestuurd in een ultieme poging om de stad te behouden, en ze hebben de stad maandenlang met succes kunnen vasthouden. Maar nu hebben de Russische troepen Bakhmut bijna volledig omsingeld, en als Bakhmut eenmaal valt, zal er niets dan vlak terrein overblijven tussen de Russen en de rivier de Dnjepr. Als de Russische troepen daadwerkelijk de Dnjepr bereiken, zullen de Oekraïners uiterst wanhopig worden, en het is waarschijnlijk dat zij iets uiterst stoms zullen proberen in een wanhopige poging om westerse troepen bij de oorlog te betrekken, schrijft Eric Snyder.

Er wordt gemeld dat Bakhmut nu “operationeel omsingeld” is door Russische troepen, en het lijkt erop dat de meeste Oekraïense troepen die daar nog zijn, volledig in de val zullen zitten…

Ongeveer 10.000 tot 20.000 troepen van het Oekraïense leger in Bakhmut zitten nu in de val. Er zijn berichten dat de stad operationeel omsingeld is en dat de kans op een uitbraak afneemt.

Er zijn op dit moment niet veel plaatsen om te schuilen in Bakhmut.

Zoals u kunt zien op deze dronebeelden, is de stad bijna volledig platgelegd door artillerie…

Die beelden lijken zo uit een post-apocalyptische rampenfilm te komen.

Maar dat is echt Bakhmut.

Ik heb niet eens de nodige woorden om te beschrijven hoe gruwelijk de strijd om Bakhmut is geweest.

  Britse defensiedenktank RUSI: Russisch leger is beter gaan vechten

De Oekraïners bleven maar meer mannen in een verloren zaak storten, en een Amerikaan die aan het front heeft gevochten, zegt dat de gemiddelde levensverwachting voor een Oekraïner die naar Bakhmut is gestuurd “slechts ongeveer vier uur is“…

Nu het winterweer afneemt en de lente nadert, speculeren militaire deskundigen op een hernieuwd offensief van Russische troepen. In juli 2022 verschoven de frontlinies naar Bakhmut, een stad in het oosten van Oekraïne, en volgens de voormalige Amerikaanse marinier Troy Offenbecker is het een akelig tafereel.

Offenbecker, die vecht in het Internationale Legioen van Oekraïne dat bestaat uit buitenlandse soldaten, vertelde ABC News dat wanneer een Oekraïense soldaat vecht aan de frontlinie in Bakhmut, zijn levensverwachting slechts ongeveer vier uur is.

Maar dit is wat de buitenlandse politiek in Washington D.C. wil.

Zij willen vechten tot de laatste Oekraïner, en dat is precies wat er gebeurt.

Zodra Bakhmut valt, zullen de Oekraïners waarschijnlijk proberen een nieuwe verdedigingslinie op te zetten rond Kramatorsk en Seversk

Na maandenlange voorspellingen dat Oekraïne zich uit Bakhmut zou terugtrekken, lijkt het moment daar. Een van de belangrijkste onbeantwoorde vragen is hoeveel Oekraïense soldaten krijgsgevangen zullen worden genomen en hoeveel er zullen ontsnappen. Hoe dan ook, dit betekent een nieuwe fase voor Rusland in zijn Oekraïense campagne van demilitarisatie en denazificatie. Oekraïens volgende verdedigingslinie in het westen (Kramatorsk en Seversk) is problematisch, omdat deze laag gelegen is en kwetsbaarder zal zijn voor Russische artillerie.

Maar Kramatorsk en Seversk zullen veel moeilijker te verdedigen zijn dan Bakhmut was.

Zodra de Russen Bakhmut kunnen verlaten, zullen zij “veel open land aantreffen en niet veel om een Russische opmars tot aan de Dnjepr te verhinderen”…

  Het berijpen van de Internationale op Regels Gebaseerde Wanorde

Ten westen van Bakhmut is veel open land en niet veel om een Russische opmars tot aan de Dnjepr te verhinderen. Er zijn nog geen harde bewijzen dat het Oekraïense leger een tweede verdedigingslinie heeft voorbereid.

Dit betekent dat de weg vrij is voor een mogelijk groot offensief van Russische troepen. Of dat zal gebeuren en wat de doelen van Rusland zijn, valt nog te bezien.

Dit is een van de redenen waarom de Oekraïners zo vastbesloten waren Bakhmut vast te houden.

Als de Russische tanks helemaal naar de Dnjepr beginnen te rollen, zal het voor de hele wereld duidelijk worden dat Oekraïne aan het verliezen is.

En op dat moment zullen de Oekraïners zeer wanhopig worden.

Maar ze zullen zich niet zomaar gewonnen geven. Ik verwacht dat er uiteindelijk een of andere grote “gebeurtenis” zal plaatsvinden die de westerse mogendheden zal dwingen om rechtstreeks aan de oorlog deel te nemen.

Natuurlijk hebben Amerikaanse functionarissen al “onvoorwaardelijke steun” toegezegd aan Oekraïne, en er is net meer hulp aangekondigd.

Het totaalbedrag dat de VS Oekraïne al hebben gegeven is bijna 200 miljard dollar, en dat bedrag zal de komende maanden alleen maar stijgen.

Daarnaast hebben de VS al 271.000 Oekraïense vluchtelingen opgenomen…

Meer dan 271.000 Oekraïense vluchtelingen zijn toegelaten tot de Verenigde Staten sinds het begin van de Russische invasie in Oekraïne een jaar geleden, volgens het Department of Homeland Security, ver boven de doelstelling van president Joe Biden om er 100.000 toe te laten.

Iets meer dan twee vijfde, of meer dan 117.000, van degenen die werden toegelaten, kwamen via het “Uniting for Ukraine”-programma van de regering Biden, dat Amerikanen toestaat Oekraïners te sponsoren om te bewijzen dat zij financieel zullen worden gesteund in de VS. Het DHS, dat het programma beheert, zei dat meer dan 200.000 Amerikanen zich als sponsor hebben gemeld.

Helaas is dit nog maar het begin.

  "Krankzinnige Poetin": Het misinformatiespel van de Globalisten

Onze leiders hebben duidelijk gemaakt dat deze oorlog pas zal eindigen als “Rusland is verslagen”, en dat zal duidelijk niet het geval zijn.

Ondertussen gaan onze betrekkingen met China heel snel bergafwaarts.

Amerikaanse functionarissen dreigen China met ernstige gevolgen als de Chinezen Rusland wapens gaan leveren voor de oorlog in Oekraïne, en CIA-directeur William Burns heeft zojuist in “Face the Nation” gewaarschuwd dat China zich voorbereidt om Taiwan “tegen 2027” binnen te vallen…

“We weten, zoals openbaar is gemaakt, dat president Xi de PLA, de Chinese militaire leiding, heeft opgedragen om tegen 2027 klaar te staan om Taiwan binnen te vallen, maar dat betekent niet dat hij besloten heeft om in 2027 of een ander jaar binnen te vallen,” zei Burns tegen CBS’ “Face the Nation.”

Op het moment dat China Taiwan binnenvalt, komen de VS en China in oorlog.

Natuurlijk verwachten velen van ons al vele jaren dat zo’n conflict er komt.

We zitten echt in het beginstadium van de Derde Wereldoorlog, en die zal uiteindelijk veel heviger worden dan nu.

Zoveel mensen zullen nodeloos sterven.

En wanneer dat gebeurt, kunt u de oorlogsstokers in de Biden-regering bedanken dat zij ons in deze puinhoop hebben gebracht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De waarheid en de geschiedenis achter de huidige gebeurtenissenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCardioloog: Hoe het spike-eiwit uit uw lichaam te krijgen na vaccinatie
Volgend artikelKijk: Agent, 30, overlijdt plotseling en onverwacht na hartaanval tijdens training in sportschool
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Er gaat niets ergs gebeuren, als de Russen doorbreken.
  We gaan (telkenmale weer) aanschouwen hoe ‘het Westen’ UA enorm in de steek gaat laten, a la Afghanistan in aug’21.

  Er komt geen WO !

 2. Hitler begon de operatie Barbarossa in 1941 en hij beëindigde deze eveneens gestoorde oorlog met zelfmoord op 30 april 1945!!

  Ook de huidige bewust uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog wordt door dezelfden geestelijke machten en krachten georchestreerd als 82 jaar geleden!!

  De corrupte oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan oorlogsmisdadigers hebben helemaal niets geleerd uit het verleden!!

  L’histoire se répète?!

  Deze bewust uitgelokte Oekraïne oorlog staat niet los van de van overheidswege georganiseerde terroristische vaccinatiezwendel!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Vaccinatiezwendel%20een%20misdaad%20tegen%20de%20menselijkheid.htm

  Stop het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER fascisme!!

  Stop de oorlogshitsende vaccinazi’s!!

  • Zelfmoord. Bij de documentaire hunting hitler. Is die gevlucht naar argentinie. En heeft ie geleefd tot de jaren 70. We zijn tien al in de maling genomen. Is trouwens een wereldserie. Met afentoe een glimlach gekeken

   • Als de berichten kloppen heeft Adolf Hitler z’n toevlucht gevonden in Bariloche en laat WEF’er, importbruid & golddigger Màxima Z. nu een horeca-imperium opgebouwd hebben (van haar toelage, onze centen dus) in hetzelfde Bariloche.
    Als dit geen doorgestoken kaart is.

 3. De amerikanen zullen scalairegolf wapens (ala CERN) inzetten en aardbevingen en vloedgolven veroorzaken om de energiestromen uit Siberië te blokkeren, heel Siberie overstroomd.
  Rusland heeft meer en grotere van deze wapens en zal de gehele westkust van de USA overstromen, de hele as van het kwaad Washington tot Santa Fe, Califirnia, Utah, Nw Mexico, Las Vegas.
  De reflexies en andere scalaire wapens komen ook met vloedgolven op de Atlantische oceaan en zal de oostkust van USA (Nw York, Washington DC) overspoelen en ook europa aandoen.
  Nederland heeft een paar jaar terug alle stormvloedkeringen nog getest en zal bijna half overstromen.
  Edgar Cayce voorpelde dit en heeft er een kaartje van getekend wat op internet “rond ging”

  • Heb ook de voorspellingen wat EC betreft gelezen.
   Hij wordt ook wel de slapende profeet genoemd.
   Het schijnt dat zijn voorspellingen nogal nauwkeurig zijn.

  • Edward Cayce kan in zekere dingen gelijk hebben maar niet alles. Tenslotte is Edward niet God. Als je de kaart bekijkt waar de overstromingen komen dan zijn er duidelijke inconsistenties: Ierland zal een deel niet onder water komen en bijvoorbeeld Kreta wel. Hoogste bergen in Kreta : 2456 m en totaal onder water, hoogste berg in Ierland 1038m en dat del niet ondergelopen. Hoogste berg in Groot-Brittannië 1344m en toch vrij grote delen niet onderwater. Zo zijn er meer inconsistenties. Conclusie onderzoek ALLES en behoud het goede.

 4. Elke oorlog draait louter om geld. Mensen worden geofferd alsof het stront is en wij allen werken er aan mee. Als we werkelijk iets om onze medemens zouden geven zouden we onze regeringsfunctionarissen de nek afsnijden. Dat is humaan want het spaart onschuldige mensenlevens.

   • Zou kunnen werken maar dan moet wel iedereen meedoen.
    De meesten zijn te oud of te dom/goedgelovig en teveel gehersenspoeld.
    Wachten tot iedereen eindelijk eens wakker wordt gaat te lang duren vrees ik.
    Of er moet een wonder gebeuren.

  • Laat die onschuldige dan zo een spartaanse greep uithalen op regeringsfunctionarissen. En laten wij lekker wegkijken zoals de onschuldigen al 3 jaar doen. Ik ga geen hete kolen uit het vuur halen voor laffe mensen die wegkijken en die jij onschuldig noemt.🤨

   • niemand is onschuldig, niemand in neutraal in het conflict tussen goed en kwaad…neutraal zijn betekent dat je reeds gekozen hebt, gekozen om het kwaad (of wat je definiëert als kwaad) zijn gang te laten gaan, ergo je bent MINSTENS net zo schuldig als de tegenstander, indien niet meer door een lakse, laffe houding aan te nemen…

 5. Wat deze oorlog duidelijk maakt is dat een kernoorlog eerder mogelijk is dan eerst gedacht. De strijdende partijen zullen eerder aan hun conventionele limiet stoten waardoor de inzet van nucleaire wapens waarschijnlijker wordt. Dus het verhaal van de wederzijdse gegarandeerde destructie door kernwapens is geen afdoende afschrikmiddel omdat dit principe wordt opgeheven door millitaire noodzaak. De zoveelste leugen dus ….

 6. Dus binnenkort zijn er geen Oekraieners meer over om te wanhopen. Allemaal vermoord aan het front. Ik vraag me echt af of ze dit zelf niet inzien??? Dat volk komt hier asiel aanvragen en schuilen terwijl hetzelfde westen hun familie en landgenoten opstookt in de vleesmolen.

 7. zoveel al totaal plat en kapot geschoten daar, het lijkt wel op de veelbesproken BBB.

  eerst moet dan alles kapot… dat is daar al zo, so time for a Built Back Better? I hope the right way, not the criminal WEF way.

 8. Prima artikel frontnieuws , een van de eersten echt betere

  Maar er staan wel n paar onvolkomenheden in die ik zal proberen te verduidelijken.

  De Oekraïne heeft in 8 jaar 3 verdedigingslinies gebouwd.

  De eerste linie werd gebroken bij popasnaya
  En dan gaat de lijn richting adeevka en vanuit daar naar het zuiden.. om marinka en adeevka word nog steeds zwaar gevochten

  De tweede linie, de zelinski linie is geconcentreerd vanaf bahkmut , de linie loopt door naar seversk in het noorden , en vandaar naar kupyansk , in het zuiden loopt hij doir naar pokorvsk. En daar sluit het aan op de zuidelijke verdedigings lijn die grofweg van vugledar naar orikhiv loopt

  De derde lijn is inderdaad noordelijk kramnatorsk , izium , charkov en zuidelijk naar pavlograd.

  Kramnatorsk is inderdaad zo belangrijk als je zegt.

  • @Bas,
   Wat is jouw voorspelling van deze oorlog?
   Heb je een idee hoe lang het nog gaat duren bedoel ik, vind het heel bijzonder dat je dit grote land zo goed kent, hoor het graag van je.

   • Hmm deze oorlog was al door Rusland gewonnen in maart. Dat betekent niet dat het over is.

    Met betrekking tot m’n voorspelling..

    Als bahkmut valt heeft Rusland ook vanuit het zuiden artillerie overwicht op het lager gelegen slovjansk en kramnatorsk. Vanuit iets meer noordelijke richting zitten ze al op 20 km van kramnatorsk.

    Als bahkmut valt, vallen seversk, marinka, adeevka, kramnatorsk, slivjansk, lyman, kupyansk ook op korte termijn.

    Dat betekent dat de gehele donbass en luhansk bevrijd zijn. Rusland zal daarna een ultimatum stellen aan de oekraine. Of het verlies accepteren, en decrest aan de onderhandelings tafel. En dat zal worden geweigerd door Washington en London.

    Het rusdische keger zal eerst de donbass en luhansk van verzetshaarden ontdoen, de situatie stabiluseren, Daarna stop het gevecht om de donbass en begint het gevecht om de Oekraïne. En Rusland zal vrij snel aan de dnieper staan. En vanuit daar zal het offensief naar odessa volgen, ook om cherson terug te halen.

    Zodra het russische leger aan de dnieper staat zal in de westerse media de pleuris uitbreken omdat er nog meer wapens naar de Oekraïne moeten. En ik houd er zelfs rekening mee dat de navo direct betrokken raakt middels militairen naar de Oekraïne te sturen.

 9. Vergeet niet dat de oekrainers al maanden hebben om kramatorsk en slovjansk te versterken.

  Het innemen van die steden zal geen peulenschil zijn en zal tijd vergen.

  • Dat is nu net het punt, anders als met bahkmut hoeven ze deze steden niet in te nemen om verder naar de dnieper te kunnen rijden. Omsingelen of afsluiten is voldoende.

   Als ze bij bahmut doorgebroken zijn zijn de bruggen over de dnieper het belangrijkste.
   De Oekraïne zal grotendeels gedwongen zijn om maneuvre warfare uit te voeren.

   Dat betekent niet dat je helemaal ongelijk hebt, er zal wel degelijk nog zwaar gevochten moeten worden. Echter 80% van het oekrainse leger zit tussen de dnieper en de donbass. En kon nog wel een grote verliezen gaan leiden omdat ze slecht opgeleide en getrainde soldaten hebben.

   Maar de steden kramnatorsk slovjansk etc etc liggen allemaal in laag gelegen gebieden, en zijn slecht te verdedigen.

 10. CNN : nog steeds: ongeprovoceerde illegale invasie, Bakmuth- RU zou dagelijks honderden soldaten verliezen, en nu zegt USA: tanks kost zeker 2 jaar; vliegtuigen minimaal 3 jaar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in