Om de ontstaansgeschiedenis van de huidige situatie in Oekraïne volledig te begrijpen, hoe de opkomst van het neonazisme tot stand is gekomen en hoe de extreem-rechtse russofobe ideologie en groepen de macht over een broederlijke natie hebben gekregen, moet men een terugblik nemen.

De wereldberoemde filmmaker en acteur, Academy award winnaar Nikita Mikhalkov vertelt en verklaart precies dat, met bewezen feiten en archiefbeelden om de waarheid aan te tonen, in een spoedaflevering van een uur van zijn auteursprogramma BesogonTV.

De westerse media zullen nooit over deze feiten berichten, en alles wat het huidige anti-Russische narratief schaadt onder het tapijt vegen, in de hoop dat het publiek zich niets meer herinnert van het verloop van de gebeurtenissen. Kijk om uw geheugen op te frissen.

Waarschuwing: de video bevat schokkende beelden.

The Truth and History behind Present Events

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerika’s nazi-strijdersVolg Frontnieuws op Telegram

  De hele wereld is in de greep van een ernstige vorm van oorlogskoorts
Vorig artikelOekraïne is klaar voor een “diplomatieke oplossing”, maar zal geen “centimeter” grondgebied afstaan: Zelensky assistent
Volgend artikelOekraïne Dag 13: De val van Mariupol gaat dicht nu Rusland naar het oosten begint te trekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De directeur van de afdeling Informatie en Pers van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie, Maria Vladimirovna Zakharova, vertelde de Verenigde Staten woensdag: “We hebben jullie biologische wapens gevonden!”

    “Er was een verklaring afgelegd door de onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland, laat er geen twijfel over bestaan, zal Washington deze keer niet laten zwijgen. Hun pogingen, terwijl ze bloed vergieten, om biologische en chemische wapens over de hele wereld te vinden. We hebben uw eigen producten gevonden. We hebben uw biologisch materiaal gevonden. Het blijkt dat het allemaal in Oekraïne gebeurde,” meldde RT, meldden aan de Russische staat gelieerde media.

  2. Geen wonder dat USA zo pissig was toen Poetin de Oekraine binnenviel.

    Maarre: ook jullie maken een fout: NAZI= Nationaal Socialismus= dus links……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in