Om de ontstaansgeschiedenis van de huidige situatie in Oekraïne volledig te begrijpen, hoe de opkomst van het neonazisme tot stand is gekomen en hoe de extreem-rechtse russofobe ideologie en groepen de macht over een broederlijke natie hebben gekregen, moet men een terugblik nemen.

De wereldberoemde filmmaker en acteur, Academy award winnaar Nikita Mikhalkov vertelt en verklaart precies dat, met bewezen feiten en archiefbeelden om de waarheid aan te tonen, in een spoedaflevering van een uur van zijn auteursprogramma BesogonTV.

De westerse media zullen nooit over deze feiten berichten, en alles wat het huidige anti-Russische narratief schaadt onder het tapijt vegen, in de hoop dat het publiek zich niets meer herinnert van het verloop van de gebeurtenissen. Kijk om uw geheugen op te frissen.

Waarschuwing: de video bevat schokkende beelden.

The Truth and History behind Present Events

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerika’s nazi-strijdersVolg Frontnieuws op Telegram

De NAVO geeft toe dat zij "Oekraïners wil laten blijven sterven" om Rusland te laten bloeden, wil geen vrede

3 REACTIES

  1. De directeur van de afdeling Informatie en Pers van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie, Maria Vladimirovna Zakharova, vertelde de Verenigde Staten woensdag: “We hebben jullie biologische wapens gevonden!”

    “Er was een verklaring afgelegd door de onderminister van Buitenlandse Zaken Victoria Nuland, laat er geen twijfel over bestaan, zal Washington deze keer niet laten zwijgen. Hun pogingen, terwijl ze bloed vergieten, om biologische en chemische wapens over de hele wereld te vinden. We hebben uw eigen producten gevonden. We hebben uw biologisch materiaal gevonden. Het blijkt dat het allemaal in Oekraïne gebeurde,” meldde RT, meldden aan de Russische staat gelieerde media.

  2. Geen wonder dat USA zo pissig was toen Poetin de Oekraine binnenviel.

    Maarre: ook jullie maken een fout: NAZI= Nationaal Socialismus= dus links……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here