Je hoort er niet veel over, maar er zijn wereldwijde protesten. Deze verklaring roept politici op om een beleid te voeren dat gemeenschappen in staat stelt om kudde-immuniteit te bereiken. De drang naar massale mRNA-vaccinatie maakt het bereiken van kudde-immuniteit onmogelijk!

Dailytelegraph.co.nz:

Inmiddels hebben 60.000 artsen en wetenschappers de Great Barrington Declaration ondertekend. Er zijn in totaal bijna 900.000 handtekeningen ingediend naarmate de bekendheid van de verklaring over de hele wereld groeit.

De verklaring is opgesteld door drie eminente wetenschappers:

 • Dr. Martin Kulldorff, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard University, een biostatisticus en epidemioloog met expertise in het opsporen en monitoren van uitbraken van besmettelijke ziekten en het evalueren van de veiligheid van vaccins.
 • Dr. Sunetra Gupta, hoogleraar aan de Universiteit van Oxford, epidemioloog met deskundigheid op het gebied van immunologie, de ontwikkeling van vaccins en wiskundige modellering van infectieziekten.
 • Dr. Jay Bhattacharya, hoogleraar aan de Stanford University Medical School, arts, epidemioloog, gezondheidseconoom en deskundige op het gebied van het volksgezondheidsbeleid, met bijzondere aandacht voor infectieziekten en kwetsbare bevolkingsgroepen.

Een van de oorspronkelijke mede-ondertekenaars was Dr. Simon Thornley, epidemioloog en biostatisticus aan de Universiteit van Auckland.

In de verklaring worden politici opgeroepen een beleid te voeren dat gemeenschappen in staat stelt kudde-immuniteit te bereiken, d.w.z. het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is. De drang naar massale mRNA-vaccinatie maakt het bereiken van kudde-immuniteit onmogelijk.

Tekst van de The Great Barrington Declaration:

The Great Barrington Declaration – Als epidemiologen van infectieziekten en wetenschappers op het gebied van de volksgezondheid maken wij ons ernstig zorgen over de schadelijke gevolgen van het heersende COVID-19 beleid voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en bevelen wij een aanpak aan die wij Gerichte Bescherming noemen.

Zowel van links als van rechts, en over de hele wereld, hebben wij onze carrières gewijd aan het beschermen van mensen. Het huidige lockdown-beleid heeft verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid op korte en lange termijn.

De resultaten (om er een paar te noemen) zijn lagere vaccinatiegraad bij kinderen, verslechtering van hart- en vaatziekten, minder kankerscreenings en verslechtering van de geestelijke gezondheid – wat leidt tot meer oversterfte in de komende jaren, waarbij de arbeidersklasse en jongere leden van de samenleving de zwaarste last dragen. Leerlingen van school houden is een grove onrechtvaardigheid.

Deze maatregelen handhaven tot er een vaccin beschikbaar is, zal onherstelbare schade aanrichten, waarbij de kansarmen onevenredig zwaar worden getroffen.

Gelukkig krijgen we steeds meer inzicht in het virus. We weten dat de vatbaarheid voor de dood door COVID-19 meer dan duizend keer hoger is bij ouderen en zwakken dan bij jongeren. Voor kinderen is COVID-19 zelfs minder gevaarlijk dan veel andere ziekten, waaronder griep.

Naarmate de immuniteit in de bevolking toeneemt, daalt het risico van besmetting voor iedereen – ook voor de kwetsbaren. We weten dat alle populaties uiteindelijk kudde-immuniteit zullen bereiken – d.w.z. het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is – en dat dit kan worden ondersteund door (maar niet afhankelijk is van) een vaccin. Ons doel moet daarom zijn het sterftecijfer en de sociale schade tot een minimum te beperken totdat we kudde-immuniteit hebben bereikt.

De meest barmhartige aanpak, die de risico’s en voordelen van het bereiken van kudde-immuniteit in evenwicht houdt, is degenen die een minimaal risico lopen om te sterven in staat te stellen hun leven normaal te leiden om immuniteit tegen het virus op te bouwen door natuurlijke infectie, terwijl degenen die het grootste risico lopen beter worden beschermd. We noemen dit gerichte bescherming.

Het nemen van maatregelen om de kwetsbaren te beschermen moet het centrale doel zijn van de volksgezondheidsmaatregelen tegen COVID-19. Bij wijze van voorbeeld, verpleeghuizen zouden personeel met verworven immuniteit moeten gebruiken en regelmatig testen uitvoeren op ander personeel en alle bezoekers. Roulatie van personeel moet tot een minimum worden beperkt. Thuiswonende gepensioneerden moeten boodschappen en andere eerste levensbehoeften thuis laten bezorgen. Indien mogelijk zouden zij familieleden buiten in plaats van binnen moeten ontmoeten. Een uitgebreide en gedetailleerde lijst van maatregelen, met inbegrip van de aanpak van meergeneratiehuishoudens, kan worden uitgevoerd en ligt ruim binnen het bereik en de mogelijkheden van professionals op het gebied van de volksgezondheid.

Degenen die niet kwetsbaar zijn, moeten onmiddellijk in staat worden gesteld het normale leven te hervatten. Eenvoudige hygiënemaatregelen, zoals handen wassen en thuisblijven als men ziek is, moeten door iedereen worden toegepast om de kudde-immuniteitsdrempel te verlagen. Scholen en universiteiten moeten open zijn voor persoonlijk onderwijs. Buitenschoolse activiteiten, zoals sport, moeten worden hervat. Jonge volwassenen met een laag risico zouden normaal moeten werken, in plaats van thuis. Restaurants en andere bedrijven moeten opengaan. Kunst, muziek, sport en andere culturele activiteiten moeten worden hervat. Mensen die meer risico lopen, kunnen desgewenst deelnemen, terwijl de samenleving als geheel de bescherming geniet die de kwetsbaren wordt geboden door degenen die kudde-immuniteit hebben opgebouwd.

De verklaring kan worden ondertekend op gbdeclaration.org.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDer Impfpass – Een Kafkaiaans kort verhaal
Volgend artikelMedia wakkert Omicron hysterie aan, wijst met vinger naar de Ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Mee eens. Dit is inderdaad de ‘normale’ manier om kudde immuniteit te verkrijgen. Schade door de maatregelen worden wel genoemd. Helaas de grote schade door de mRNA injectie zelf niet.

 2. Tussen de regels door is het kritiek maar een gedeeltelijke afwijzing van de momentele handelswijze. Het is een verkapte “verwijdering” van ouderen.
  Kwetsbaren? Bescherming? Lange termijn gevolgen?
  Voorzichtig.

 3. Ik lees hierin dat het over de “griep” gaat waar vele ouderen (alswel jongeren) aan sterven. (Zelf ben ik ook bijna doodgegaan aan die verdomde griep in 2014-2015). Deze Great Barrington oproep is een voorzichtig verpakt politiek compromis met de despoten: laat de oudjes inderdaad maar creperen, en de kwetsbaren ook, en de rest moet er goede manieren op na houden als ze weer de griep krijgen. Nou, dat laatste ben ik ook voorstander van, want ik merk dat afstand houden, thuis werken, niet meer in de trein of de bus zitten, niet meer kusjes uitdelen op het kantoor, en geen gehoest en gerochel om je heen, echt helpen. Ik ben al twee jaar niet meer verkouden geweest met de griep verschijnselen. Maar er hoeft maar 1 persoon in de buurt te zijn met een zware verkoudheid, die zijn bacteriële uitstoot loslaat op zijn collega’s, en iedereen laat het plotseling afweten en ligt een week thuis met de griep. Wb de oudjes en de kwetsbaren, ik meen dat het onze verantwoordelijkheid als een samenleving is om ook zorg te dragen voor deze mensen. Aanstellerij daar gelaten. Wie heeft het recht te beslissen wie er wel en wie er niet mag leven? Niemand hier op Aarde is God. Echter, wat zou moeten gebeuren is dat mensen leren er een groter gevoel van verantwoordelijkheid op na te hebben, en meer zelf-ondersteunend worden. De rol van de medische wereld zou hierin een ondersteuning moeten zijn, niet een vervanging. NL is hier het grote voorbeeld van hoe het mis ging: een zwaar verwende, egoistische samenleving die voor alles op Papa Staat leunt. Geen wonder dat Papa Staat nu besluit dat hij het recht heeft wie er wel en wie er niet mag leven. Verwendheid en luiheid inzake je eigen bestaan veroorzaken criminele proposities. En minder kinderen uitstoten zou zeker helpen. Hoeveel kinderen heb je nodig, en waarom? Uitroeien van je medemens op grote schaal onder het mom van bescherming tegen de eoa bullshit pandemie, is zonder meer moord.

 4. Deze verklaring lijkt gedateerd en helaas onvolledig…..

  Nergens worden de (verboden) medicaties genoemd, zoals Ivermectine of het Zelenko Protecol (etc.). Ook de extra weerstandverhogende preventieve suplementen worden niet vermeld.

  Deze zouden immers covid-19 tot een simpel kuchje degraderen.

  Daarnaast zijn daarmee de huidige sterfgevallen door covid-19: dood door schuld!

  Eveneens wordt de PCR-test niet ontmaskerd, laat staan de absurde cyclussen.

  Onbegrijpelijk dat de vele uiterst ernstige bijwerkingen, waaronder doden en levenslange schades, niet zijn genoemd….

  Met alle respect, deze verklaring houdt de hoax nog steeds in stand en heeft daarom meer weg van Hegelian Dialectic…..

  • Hoi Frits,

   Klopt dat deze verlkaring oud is. Kwam uit begin oktober 2020. De injecties waren er toen nog niet dus logisch dat de bijwerkingen ervan niet opgenomen zijn.

   Verder eens dat dit de anti thesis van het Hegeliaanse Dialectiek. Moet eerlijk bekennen als dit in oktober / november vorig jaar gebruikt was om uit de ellende te komen ik het prima had gevonden.

   Groeten,
   Hugo

 5. Het ” virus ” is het motief om iedere burger te dwingen het ” vaccin ” te nemen waarbij het m.n om de daardoor verkregen QR-code gaat.
  De QR- code is de start van uiteindelijk volledige controle over de mensheid….
  Klaus Schwab heeft transhumanisme reeds voorspelt.

  MELISSA CIUMMEI : VACCINE PASSPORTS REAL REASON “A NEW FINANCIAL RESET IS IMMINENT.

  https://www.bitchute.com/video/i1O4sQ1PPpEK/

  • Zeker maar er zullen altijd vrijheids-strijders opstaan… robin hoods che guvarras de jeanne d’arcs….dus ze krijgen niet de hele wereld in macht….ook al beslissen een hele wereldraad van 300 mensen iets dan nog te weinig politie en leger macht… en als daar dan weer binnen in er anti mensen opstaan… gaat het never lukken

 6. Ik mis te vaak fat als je ene f… om je kinderen geeft je ze juist NOOIT naar regulier onderwijs moet laten gaan.
  Dat is de door de overheid bekostigde indoctrinatiemachine. Je eigen kinderen zullen je vijand zijn.

  Neem je verantwoordelijkheid en leer ze doordacht kritisch te worden over werkelijk alles.

 7. Ja en dat allemaal omdat merendeel van de mensheid zo ontzetten ongezond is slecht eet zwaarlijvig obesitas en diabetes en die komen allemaal op de IC’s… en dan mogen de normale gezonde mensen zich laten inspuiten met gif….om de kwetsbaren te beschermen… wow iedereen is gek geworden.. er zijn teveel mensen op deze planeet en die besmetten elkaar allemaal met des-interesse en rotsooi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in