© Javi Pallares AP (CC BY 2.0)

Het was een regenachtige zondagmiddag, vredig en verder rustig. Uit het niets verschenen de volgende mensen op “Spaces”, een hoorbare show op de app X (voorheen Twitter). Ze spreken allemaal live met elkaar: Alex Jones, Elon Musk, Andrew Tate, Vivek Ramaswamy, Gen. Michael Flynn, met Robert Kennedy Jr. en David Stockman die meeluisteren. Andere mensen kwamen en gingen, schrijft Jeffrey A. Tucker.

In real time zag ik 120K mensen luisteren, en miljoenen in totaal gedurende twee uur plus het archief. We blijven maar horen over de dood van de mainstream media en ik begin het te geloven. Deze mensen zijn allemaal het doelwit van vijanden van de staat en toch waren ze hier, ze hadden allemaal een civiel gesprek dat we in al zijn rauwe authenticiteit konden horen.

Het was ook een prachtig gesprek. Het ging vooral over hoe we de globalistische hegemonie konden verslaan door middel van vrije meningsuiting. De meeste mensen in deze openbare ruimte zijn het zwijgen opgelegd, besmeurd of op een andere manier het zwijgen opgelegd door het systeem. Het zijn belangrijke mensen met een enorme aanhang en een grote impact, maar ergens heeft iemand besloten dat ze geen rol mogen spelen in de vorming van het openbare leven.

En toch spraken ze hier tot honderdduizenden mensen in real time, schijnbaar onaangekondigd. Ze kwamen gewoon opdagen. Hierin ligt de waarde van Elons platform dat hij kocht, niet om geld te verdienen maar om het idee van een open forum leven in te blazen in tijden waarin de elites alles behalve dat willen. Het was prachtig.

Ik vond Alex Jones bijzonder intrigerend. Ik ben nooit een fan geweest, maar dat heeft misschien meer culturele en esthetische redenen dan iets anders. In veel opzichten is hij inderdaad een profeet van onze tijd. Hij voorspelt al minstens tien jaar dat er donkere tijden aankomen.

Ongeveer vijf jaar geleden, toen hij voor het eerst werd afgesloten en gecensureerd, vertelde de komiek en podcaster Dave Rubin me dat we allemaal weten waar dit naartoe gaat. Eerst gaan ze achter Alex Jones aan, die onverdedigbaar lijkt, maar dat is alleen maar om ons allemaal warm te maken voor het tolereren van censuur. Vervolgens gaan ze achter anderen aan die ze ontoelaatbaar achten voor het publieke gesprek. Uiteindelijk komen ze voor ons en is er niemand om ons te verdedigen.

  De ineenstorting van Europa zal het begin zijn van de Grote Reset

Zo voorspelde hij en zo was het.

De zuivering van het openbare leven is nu al jaren systematisch en meedogenloos. Er is altijd wel een excuus, een vermeende schending van de burgerlijke geloofs- en gedragscode. De campagne begint en uiteindelijk worden ze op de brandstapel gezet zoals de heksen in Salem. De puriteinse impuls om de ketters uit ons leven te verdrijven om het landschap op te schonen overleeft en bloeit nog steeds na al die jaren, ondanks elke slogan over tolerantie en diversiteit.

In het weekend had ik zelf ook te maken met een onaangename canceling. Brownstone Institute heeft een maandelijkse eetclub met sprekers uit vele disciplines en standpunten. Voor volgende maand hadden we Tiffany Justice uitgenodigd, een van de oprichters van Moms for Liberty. Dit is een organisatie die is ontstaan tijdens de lockdows en die zich verzet tegen de sluiting van scholen en voorstander is van ouderlijke rechten. Om de een of andere reden kwam de organisatie in een kwaad daglicht te staan… of zoiets.
We gebruiken de service Eventbrite om onze kaartjes te kopen. In het weekend stuurde het bedrijf me het volgende bericht:

“We hebben vastgesteld dat je evenement niet is toegestaan op de Eventbrite-marktplaats omdat het in strijd is met onze Communityrichtlijnen en Servicevoorwaarden, waarmee alle gebruikers instemmen. We staan met name geen content of evenementen toe die via on- of off-platformactiviteiten personen of groepen discrimineren, lastigvallen, kleineren, bedreigen, aanzetten tot geweld of anderszins tot doelwit maken op basis van hun feitelijke of vermeende ras, etniciteit, religie, nationaliteit, immigratiestatus, genderidentiteit, seksuele geaardheid, veteranenstatus, leeftijd of handicap. Als gevolg hiervan is uw evenement niet langer openbaar gemaakt. Houd er rekening mee dat ernstige of herhaalde overtredingen van onze richtlijnen kunnen leiden tot schorsing of beëindiging van uw Eventbrite-account. We hebben, indien nodig, alle deelnemers die tickets voor uw evenement hebben gekocht terugbetaald.”

  Bericht aan de bevolking

Wow! Zomaar, de dienst die beweert voor iedereen te zijn, heeft besloten dat onze groep niet kan horen wat Tiffany Justice te zeggen heeft. Het is allemaal belachelijk omdat onze supperclub heel divers is. Ik heb nog nooit mensen gepolst over hun politiek. Voor zover ik weet, is het niet eens een onderwerp van gesprek. We zijn vooral geïnteresseerd in wetenschap, burgerzin, gezondheid, enzovoort. Ik heb Tiffany alleen uitgenodigd om haar perspectief te horen. Mensen zijn vrij om het er al dan niet mee eens te zijn. Zo werkt de vrijheid van vereniging.

Maar voor Eventbrite lijken ze te denken dat we allemaal automaten zijn die alles accepteren wat ons verteld wordt. We stonden op het punt om naar verboden gedachten te luisteren en dus moest hun platform ingrijpen om ons te beschermen, alsof we kinderen waren. Het is allemaal zo beledigend en belachelijk. Het is ook niet goed voor hun bedrijf, zou je denken.

In ieder geval zijn we van de ene op de andere dag in actie gekomen en hebben we ons eigen systeem voor het aannemen van tickets geïmplementeerd, zodat we voor deze specifieke service nooit meer op dergelijke diensten van derden hoeven te vertrouwen. De bijeenkomst gaat natuurlijk gewoon door, zonder of zonder Eventbrite, dus je kunt je afvragen wat het nut was van deze zuivering.

We hebben voldoende bewijs dat de meeste van deze platforms niet langer onafhankelijke actoren zijn. Ze worden gefinancierd en gecontroleerd door derden die inspelen op prioriteiten van de overheid. Ik heb geen bewijs met betrekking tot Eventbrite, maar we hebben hetzelfde gedrag gezien bij een dozijn of meer platforms die de industrie domineren, dus we kunnen veilig aannemen dat het hier hetzelfde is.

  Het World Economic Forum en de VN mobiliseren zich om Coronakritiek te bestrijden - 110.000 informatie rechercheurs gerekruteerd

Gelukkig is er nog iets van een concurrerende marktplaats, dus we kunnen kiezen. Maar het staat buiten kijf dat ook dit op het hakblok ligt. Een punt over industriële concentratie is dat het aantal concurrerende opties vermindert, waardoor de overheid meer controle krijgt over de handel en dus over individuen. Het toeval wil dat de industrie de laatste vijf jaar een enorme consolidatie heeft ondergaan, tot het punt dat de grote bedrijven die verbonden zijn met de overheid het grootste deel van de markt controleren. Dit geldt niet alleen voor digitale handel, maar ook voor levensmiddelen, huishoudelijke artikelen en farmaceutische producten.

Vergis je niet: het doel is om de zuivering voort te zetten. Die is al minstens sinds 2016 aan de gang. Dat was het doel van de lockdowns, maskers en gedwongen vaccinatie: om andersdenkenden uit het beroepsleven en de media te verdrijven. Sindsdien is het alleen maar intensiever geworden. Je hoort bij het team van de heersende klasse of je bent ertegen. Degenen die bij het team horen bewijzen dat door voortdurend de woke-filosofie te bezweren, terwijl degenen die ertegen zijn systematisch besmeurd, gecanceld en tot zwijgen gebracht worden.

Wat kunnen we anders doen dan ons verzetten? Een belangrijke manier is om gebruik te maken van die platforms die afwijkende meningen tolereren en die platforms te mijden die de orthodoxie opleggen. Dit is het recht van onze tijd, en het gaat fundamenteel over het recht om het oneens te zijn met het regime.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe mensheid wordt door de elites aangevallen – wanneer hebben we er genoeg van?
Volgend artikelNAVO Artikel-5 – Klein stokje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Yep……..het schuim van de naties roert zich als de duivel in een wijwatervat, om te voorkomen dat we wakker worden.

  Weet je waarom we in het voordeel zijn?
  a. wij zijn al wakker.
  b. er worden er steeds meer wakker.
  c. de beerput staat inmiddels wijd open
  d. de groteske nonsens van de msm maken steeds meer mensen wakker
  e. middelmatige mensen hebben onderknuppels nodig
  f. de opzet van de vuiligheid komt bij middelmatige mensen vandaan
  g. onderknuppels zijn te dom om geloofwaardig te zijn

  De waarheid is het wijwatervat. Daarom spartelt hij zo.

  • inhetmeer
   december 12, 2023 Bij 12:55
   “De waarheid is het wijwatervat. Daarom spartelt hij zo.”
   Precies wat Ghandi ook ooit heeft uitgevoerd, zonder geweld de waarheid blijven vertellen.
   Zolang wij dit blijven doen, komen de schaapjes ook over de dam.
   De duivel wordt verslagen omdat wij dat willen.

 2. Ja, en zo ontstaat er een paralelle wereld die steeds maar groeiende is waardoor de eens zo ‘gewichtige’ clubs en instituten hun gewicht gaan verliezen. Het is einde oefening voor hun, en gelukkig zijn zij te dom en blind om dat te zien.

 3. ( N.a.v. het artikel “de mensheid wordt aangevallen door etc” : )

  “Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben de Verenigde Staten meer hulp aan Israël gegeven dan aan welke andere staat dan ook, momenteel meer dan 260 miljard dollar.”

  Met STIP op de tweede plaats gevolgd door Duitsland !

  Dat land had bij de introductie van de euro in 2001 al zo’n 80 MILJARD DM (Deutsche Mark) “schadeloosstelling” aan Rotschildistan .. ehh .. ‘Israel’ betaald, hoofdzakelijk ‘dankzij’ de gaskamertjes die achteraf bezien een Totale Fraude bleken te zijn !

  ■ Officiële Rode Kruis-rapporten van 1947 en ’48, vrijgegeven in 1979, spreken over 271.300 doden in een tiental Nazi-gecontroleerde kampen samen, Joden inbegrepen :
  http://fathersmanifesto.net/holocaustredcross.htm
  ( lees verder door voor de Rode Kruis-kampinspecties ! )
  & !!! :
  http://just-another-inside-job.blogspot.fr/2007/06/official-records-from-international-red.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2013/04/29/the-zyklon-b-dance-party-and-other-tales-from-the-resistance/
  &
  http://www.ihr.org/books/hoggan/21.html
  &
  http://vidrebel.wordpress.com/2012/04/21/holy-holohoax-my-government-wouldnt-lie-to-me/

  ■ Auschwitz – Rode Kruis info -150 Britse monteurs : « Nooit gaskamers gezien »
  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/lindquist/holy-hoax-batman-my-government-wouldn-t-lie-me-about-jews-would-they

  • Glimworm december 12, 2023 Bij 23:07

   Lees het verboden, ultieme taboe ‘The Holocaust Deprogramming Course’ ik geef geen link en ik citeer er ook niet uit, omdat Rommel het in het verleden om begrijpelijke redenen al eens heeft verwijderd, ik wil geen stront aan de knikker.

 4. Een aantal jaren geleden is Merkel de vernietigingen kampen gaan bezoeken haar bezoek is nog uit gebreid op tv geweest en het eerste wat ik zei dat is geen goed teken en zie wij hebben al te maken met kampen in de wereld de geschiedenis herhaald zich maar deze wordt vlele malen erger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in