Toen de Tweede Wereldoorlog in 1945 ten einde liep, kwamen de Verenigde Staten, samen met de Sovjet-Unie, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, overeen om een gezamenlijk tribunaal bijeen te roepen, nu bekend als de processen van Neurenberg, om 21 van de meest verraderlijke overlevende leiders van nazi-Duitsland te berechten, evenals zes Duitse organisaties die “Hitler Wetenschap” steunden. Bij de processen ging het niet alleen om het veroordelen van massamoordenaars en samenzweerders, maar ook om het verzamelen van onweerlegbaar bewijs van nazimisdaden. In feite veroordeelden de processen meer dan 150 schuldigen van de 177 beklaagden die werden berecht. Twee dozijn van de schuldigen werden ter dood veroordeeld, schrijft S.D. Wells.

Vandaag de dag beginnen veel wetenschappers, immunologen en artsen die de Covid-19 “vaccinaties” agressief aan de massa pushte hun imago en tactiek te veranderen, in de hoop dat wanneer de massale slachting en het dodental van deze kwaadaardige campagne de kop opsteken, ook zij niet schuldig zullen worden bevonden door tribunalen voor massamoord en samenzwering om deze biologische “klontermoord” te propageren.

Vaccinpushers voeren een campagne om de wereld te “zuiveren” van een hele klasse individuen door massale sterilisatie en genetische mutatie van celfuncties (mRNA)

Om het communisme, de Nieuwe Wereldorde en de ultieme “elite”-macht over de planeet te laten heersen, moet de “middenklasse” volledig worden uitgeroeid en de “lagere klasse” volledig onbekwaam, gebroken, eeuwig ziek en tot slaaf gemaakt worden. Twaalf jaar lang voerde nazi-Duitsland de campagne om de Duitse samenleving te “zuiveren” van mensen die Hitler definieerde als “biologische bedreigingen” voor de “gezondheid van de natie”. Klinkt dat bekend? Tegenwoordig beweren de vaccinpushers dat iedereen die zich niet laat vaccineren eenzelfde soort bedreiging vormt, maar de ironie is dat de injecties zelf het massavernietigingswapen zijn.

  Beroemde muzikant Coolio (59) stort plotseling en onverwacht in en overlijdt

De nazi’s ontwikkelden namelijk een “gezondheidsbeleid” met massale sterilisatie van de Europese Joden, waaronder meer dan 400.000 gedwongen sterilisaties en 275.000 euthanasiedoden. Om deze gruweldaad uit te voeren, maakten de nazi’s gebruik van artsen, psychiaters, medisch geschoolde genetici en zelfs antropologen, die zij “rassenwetenschappers” noemden. Vandaag, tijdens de scamdemie, worden deze mensen “ziektedeskundigen”, “vaccinadviseurs” en “pandemiedeskundigen genoemd, maar wat zijn ze eigenlijk?

Verschillende van deze zogenaamde “ziektedeskundigen”, waaronder Dr. Paul Offit en CNN’s praathoofd, Dr. Leana Wen, zijn “teleurgesteld” en “boos” dat veel van de gegevens over de gevaren en de ineffectiviteit van de Covid-19 vaccins, boosters, en zelfs de maskers, niet aan hen werden onthuld tijdens belangrijke vergaderingen die bedoeld waren om de dodelijke klonterprikken en de scamdemische mandaten verder door te pushen aan de massa. Vitale gegevens werden achtergehouden. Belangrijke informatie uit klinische proeven werd verborgen, verdraaid of zelfs weggelaten uit discussies en medische tijdschriften.

Nu miljoenen met vaccins geïnfecteerde mensen sterven aan hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels en “onverklaarbare plotselinge sterfgevallen”, zijn deze vaccinpushende cohorten plotseling boos dat ze niet op de hoogte waren van bepaalde informatie? De vraag is hoeveel ze al wisten, want het is duidelijk dat de injecties met spike-eiwitten verschrikkelijke gevolgen hebben voor de gezondheid, die wel eens een vorm van bevolkingsvermindering en genocide door biologische oorlogsvoering zouden kunnen blijken te zijn.

Sudden Adult Death Syndrome, spontane abortussen, vaatstolsels – het zijn allemaal resultaten van een geplande ontvolkingsagenda door Covid “vaccinatie”

De verraderlijke Dr. Paul Offit, die het Rotavirus vaccin heeft ontwikkeld dat dodelijke varkensvirusstammen bevat die circovirus worden genoemd, beweert nu dat hij “boos” is dat hem geen gegevens zijn getoond waaruit blijkt dat de klonterprikken niet zo veilig of effectief zijn, zoals wordt beweerd. Offit, die lid is van het Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee dat de FDA adviseert over vaccins, zegt dat Moderna hun claims over de werkzaamheid van hun Covid-booster heeft overdreven. Oh echt? Alsof dat een nieuwe trend is, dat Merck dat nooit heeft gedaan, of Pfizer, of een van de andere farmaceutische kartels die zich de afgelopen decennia schuldig hebben gemaakt aan medische misdaden en valse claims.

  Wat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis een mislukking is?

Offit spreekt zich uit: “Ik was boos toen ik ontdekte dat er gegevens waren die relevant waren voor onze beslissing die we niet te zien kregen,” en… “Beslissingen die worden genomen voor het publiek moeten worden genomen op basis van alle beschikbare informatie – niet slechts sommige informatie, maar alle informatie.”

Als de boosters “niet beter zijn dan de originele injecties,,” dan betekent dit dat ze erger zijn dan nutteloos, maar gevaarlijk voor mensen, vooral tieners, kinderen, zuigelingen en zwangere vrouwen. Welkom bij de club Offit. Hoe voelt het om voorgelogen te worden over het meest verraderlijke “medicijn” op deze planeet? Keert Offit zich tegen de eindeloze push van Covid-vaccins, en zal het medisch-industrieel complex zich nu tegen hem keren, net als tegen Dr. Robert Malone?

Misschien zijn de belangrijkste vaccinpushers, die iedereen die niet wil sterven door een vaccin, “anti-vaxxers” en “anti-wetenschap” noemen – misschien zijn die propagandisten schuldig aan biologische oorlogsmisdaden, dus krabbelen ze nu allemaal terug. Bent u bang voor tribunalen? Neurenberg deel II kan snel naderen, en het zal niet mooi zijn voor de medesamenzweerders die betrokken zijn bij het pushen van de klonterprikken “voor het grotere goed”. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Vergeet niet dat wie de geschiedenis vergeet of negeert, gedoemd is haar te herhalen. Tachtig jaar geleden was het WMD voor bevolkingsvermindering de gaskamers, vandaag zijn het de mRNA klonterprikken. Bent u bereid om “vrijwillig” de “doodskamers” van de Vaccin Holocaust binnen te lopen? Kijk maar eens naar de propaganda van toen en nu. Staat de “V” voor overwinning door vaccinatie?

  Thierry Baudet legt het kwaad bloot


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappelijke bewijzen duiden erop dat de Covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem herprogrammeren en lymfocyten ertoe aanzetten de organen van het lichaam aan te vallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zelfbenoemde “elites” van Davos zijn bang
Volgend artikelOPERATIE SANDMAN nu geactiveerd – Saoedi-Arabië kondigt het einde aan van de dominantie van de dollar in de wereldwijde oliehandel … de dominostenen beginnen te vallen op het Amerikaanse Imperium.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern geeft de pijp ook aan Maarten.
  Ook zij zal, met ontelbaar veel doden en ‘vaccin’-beschadigden, nattigheid beginnen te voelen.
  Komop Karma, werk aan de winkel.

  • DRINGENDE OPROEP AAN DE SCHAAPJES EN DE WEF TROUWELINGEN,
   Wees sterk jullie moet nu nog even doorzetten bij boosterprik of te wel giftspuit wil wij jullie vragen om je aan te melden voor booster 3 en 4, zij zijn veilig en kunnen gewoon genomen worden het gevaar is net zo groot dat je er aan dood gaat of een hartstilstand krijgt , helaas niet opgeven het zal jullie lukken om snel dood te gaan en alvast bedank Rutte en het WEF jullie voor jullie op te offeren de dood zal voor veel van jullie een verlossing zijn.

 2. Ik hoop vurig dat we spoedig mee zullen meemaken dat al deze criminelen in oranje overalls en dikke handboeien om voor een Tribunaal moeten verschijnen.
  Politici, vaccinpushers het media apparaat wat zullen deze massa moordenaars en medeplichtigen
  straks kronkelen.
  En niks levens lang. Vonnissen en meteen 5 x boosteren.

  • De kopstukken moeten zsm uit leven worden verwijderd. Stuur de demonische helpers maar naar werkkampen voor dwangarbeid. Laat ze maar werken!!! Tot ze dood neervallen!!! En laat ze insecten eten!!!

  • Gaat niet gebeuren met als reden dat ‘zij’ het hele systeem inclusief rechters, politici etc. in de zak hebben. Als we verandering willen dan zal dat vanuit onszelf / het volk moeten komen.

   • Helaas dat ben ik met je eens politie rechters en eerste kamer OM allemaal volks verraders wij hebben het recht om ons tegen dat afval te verdedigen denk eraan wij hebben met het grootste uitschot van de wereld te maken, weten jullie nog dat zogenaamd Sadam Hoessein een misdadiger was maar de grootste zaten in het witte huis inclusief in de EU ruim een miljoen mensen hebben ze vermoord en spelen nog steeds de fijne heren, schaam jullie Nederlanders wat er nog van over is.

 3. Geloven jullie echt allemaal in tribunalen?
  Of is dit verhaal een zoet houdertje ?
  Ik geloof alleen nog dat een (bloedige) revolutie ons kan redden van deze eeuwige duisternis.
  Maar niet te min, ik sta achter volksberechting 🪓💪💣🔥

  • Ik geloof ook niet in tribunalen, de tribunalen van WO2 waren één grote fake show. Alle instituties die nu oorlog tegen ons voeren, zijn na WO2 door topnazi’s opgezet. Rusland gaat precisie aanvallen uitvoeren op NAVO doelen en/of WIJ gaan zelf gerechtigdheid eisen en uitvoeren. Met de hypersonische rakketten van Rusland kan je vrij eenvoudig en heel gericht specifieke plekken, waar deze verraders zich ophopen, vernietigen. Davos, Brussel, Berlijn, Washington, Londen, Den Haag, Parijs… ze zitten overal op kluitjes bij elkaar. Je hoeft niet hele steden/landen te vernietigen. Plus… alle wapenmateriaal van de NAVO wordt op dit moment in Oekraïne vernietigd.

  • Wie gaan er berecht worden? Een handjevol zondebokken uit de politiek, medische wereld en big farma…voornamelijk poppetjes die niemand kent en zullen worden voorgesteld als zijnde de aanstichters.
   Nee, als er tribunalen komen dan moeten dat volkstribunalen zijn.
   Waarbij iedere politicus die heeft opgeroepen tot de prikken dient te worden opgehangen.
   Iedere arts die zijn patienten niet heeft gewezen op de mogelijk negatieve gevolgen dient te worden opgehangen.
   Alle managers van de pharmaceutische industrie moeten worden opgehangen, waarna de pharmaceutische industrie volledig moet worden ontmanteld en slechts kleinschalig verder mag, en waarbij het huidige systeem van testen en beoordelen volledig op de schop moet.
   Alle managers van de MSM, alle beeldbuiskoppen, talkshowhosts etc, alle krantenredacties en managers moeten worden opgehangen en alle hoernalisten worden veroordeeld tot levenslange dwangarbeid in fabrieken en mijnen.
   Dan pas en geen seconde eerder, zal ik enige mate van gerechtigheid ervaren.
   En mochten mensen er moeite mee hebben om die doodvonnissen uit te voeren, dan meld ik me aan. Ik zal dat netjes, nauwkeurig en zo humaan mogelijk doen, ook al zou ik heel graag wat eigen fantasietjes uitleven op dat gore tuig. Maar anders dan zij kan ik me wel inhouden en heb ik niet de noodzaak om dat aan anderen op te dringen.

 4. De echte kopstukken van de genocide duwen de lagere parasieten onder de bus..dit zal ook wel bij de snode plannetjes horen. Zodat de woede vh volk zich tegen de spreekpoppen keert. Zoals t hoort bij maffia.

 5. de medische misdaad is wijd verspreidt. Ook de meeste huisartsen, ziekenhuisdirecteuren en GGD’s hebben meegedaan aan de grootste medische misdaad aller tijden. Ook zij dienen berecht te worden en hopenlijk ter dood veroordeeld worden. Zij hebben in ernstige mate de Code van Neurenberg uit 1947 voor lange tijd in ernstige mate geschonden en daar staat niets anders dan de doodstraf op. ‘Wir haben es nicht gewusst’ gaat voor dit medisch tuig wat mij betreft niet meer op.

  • Een goed opgeleide huisarts en die hart heeft voor zijn beroept zijn net zo zelden als een goudstuk te vinden, maar heb je iets dan helpen de dames aan de balie zij zijn nu de artsen en waarom de huisartsen zijn op vakantie.

 6. Dank voor alle commentaar.

  Het lijkt wel killing fields hier…..

  Er blijven zo maar heel weinig mensen over op die manier.

 7. Het kan niet zo zijn dat de zeer erstige misdaden, waarvan men ook al wetenschap kon en moest ongestraft blijven zoals door een Neurenberg Tribunaal.De overtredingen betreffen vaak elk artikel van de Neurenberg code en daar was men bekend mee en bekend gemaakt door vele ‘wappies’ en anderen.

 8. Beste Mensen

  De wereld word vandaag de dag geleid door de verderop in schrijven benoemde wezens personen
  De meeste leiders SLAVENDRIJVERS van alle landen op een paar na op èèn hand te tellen BRIS ZIJN DE neuzen naar de Anus van Satans Kinderen te weten God Duivel zogenaamd Europa Amerika of visa versa gericht
  Als het kan moeten alle Wezens van alle landen dat ook doen inclusief de leiders van die landen
  Doen bepaalde landen dat niet dan volgen er eerst bedreigingen vervolgens willen die Pooiers Kinderverkrachters Homofielen Flikkers Lesbiennes Hoerenlopers Kinder Moordenaars listig een loer draaien
  Op hun High Heels
  Hoop dat men hieruit de leringen kan trekken

  Dank U

 9. Mensen zijn bang en geloven de duivels van deze aarde zij zullen uiteindelijk als veevoeder vermalen worden want de elite en de rijken houden van goed stukje vlees en de nuttelozen moeten zich vet messen met veel troep om straks op de hakblok van de WEF leden te liggen en verschalk zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in