Hoe ziet de wereld er over twee jaar uit? Het antwoord is: een stuk minder menselijk. Een deel van het plan is om ieders bord om te toveren in een berg insecten en “plantaardige” laboratoriumcreaties in plaats van het vlees en de eieren die de mensheid al duizenden jaren eet. Ieders lichaam zal ook worden veranderd in transgenderhybriden en worden aangesloten op een transhumanistische supercomputer, schrijft Ethan Huff.

We zijn al getuige van de transificatie van de volgende generatie onder de vlag van LGBT. Dit is een voorbode van de transhumanisering van de hele resterende mensheid zodra de Grote Reset in volle gang is.

Op dit moment houdt de agenda in dat iedereen uit het traditionele voedsel wordt geprijsd door inflatie en leveringsproblemen. De energiecrisis maakt ook deel uit van de mix, want daardoor worden meststoffen te duur om te produceren.

De inflatie van eieren en de daarmee gepaard gaande tekorten zijn een volgende stap in het “dood door miljoenen snijwonden”-plan van de “elite”. Eerst was het vlees; nu zijn het eieren; en uiteindelijk zal alles wat natuurlijk, goed en gezond is, worden vernietigd in ruil voor de globalistische dystopie die zich voor onze ogen aftekent.

“Vogelgriep” is een farce; de eierprijzen zijn hoog door een “heimelijke regeling tussen industrieleiders”

Uit de laatste gegevens van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) blijkt dat de wereldvoedselprijzen in 2022 een historisch hoogtepunt hebben bereikt. Dit werd bereikt ondanks negen opeenvolgende maanden waarin de voedselprijzen van april tot en met december daalden.

  Top globalist, pro-immigratie Eurocraat verlaat Brussel om zich kandidaat te stellen voor het Nederlandse leiderschap, en conservatieven zijn er niet blij mee

De prijzen van vlees, zuivelproducten en plantaardige olie staan momenteel op het hoogste niveau sinds de FAO in 1990 voor het eerst gegevens begon bij te houden. Het vorige record werd gevestigd in 2011.

Er doen veel excuses de ronde om de hoge prijs van met name eieren te verklaren, die naar men zegt vooral het gevolg is van de “vogelgriep”. Feitelijke eierboeren zeggen echter iets anders.

Slechts zes procent van de legkippen is getroffen door de vogelgriep, wat bij lange na niet genoeg is om de dramatische tekorten en prijsstijgingen te verklaren die nu in de supermarkt te zien zijn.

Terwijl dit allemaal gebeurt, beweert de door de globalisten gecontroleerde mediamachine dat eieren hoe dan ook ongezond zijn en dat mensen vrijwillig moeten stoppen met het eten ervan en in plaats daarvan moeten overschakelen op in laboratoria geproduceerde eiersurrogaten en andere nepvoedingsmiddelen.

Zodra de covid mRNA-“vaccins” klaar zijn met het uitroeien van een groot deel van de menselijke kudde en het herprogrammeren van de rest, zullen degenen die overblijven als mens-machine hybriden klaar zijn om al dit nepvoedsel te consumeren, terwijl de “elite” zich tegoed doet aan al het goede spul dat systematisch van de consumentenmarkt wordt onttrokken.

De Europese Unie (EU) loopt voorop bij het doordrukken van de anti-insecten en anti-vlees agenda. Talrijke insectensoorten werden onlangs in het hele Europese blok goedgekeurd voor menselijke consumptie, en de media zijn nu druk bezig ze aan de consument op te dringen.

“Forbes herhaalde de vier klassieke conditioneringspraatjes die in de mainstream propaganda voor het eten van insecten zitten,” meldt The Covid Blog. “Het is precies dezelfde methode die de Russische psycholoog Ivan Pavlov gebruikte om honden te laten watertanden bij het geluid van een metronoom. De vier gevestigde propaganda punten voor het eten van insecten zijn:

  Fascisme in de EU

– Eiwit-rijk
– Delicatesse in vele delen van de wereld
– Het eten van insecten stopt klimaatverandering
– Het eten van insecten verbetert de wereldwijde voedselzekerheid

Het doel is om mensen te laten watertanden bij insecten, tegenover van nature afschuw en mogelijk overgeven.

Europeanen zijn duidelijk als eerste aan de beurt voor het eten van insecten. Daarna komen de Verenigde Staten, die ground zero zijn voor globalistische programmering en ontvolking.

Er is ook de “transmaxxing” depopulatietrend waarbij jonge mannen worden gehersenspoeld om hun mannelijkheid op te geven en in “vrouwen” te veranderen. Dit zijn de soorten “mensen” die de globalisten programmeren om hun toekomstige insectenetende slaven te worden in de Nieuwe Wereldorde.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTot de laatste Oekraïner: Nieuwe berekeningen over de verliezen en het mobilisatiepotentieel van de Oekraïnse strijdkrachten
Volgend artikelEU stuurt “desinformatiedeskundigen” de hele wereld rond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. In theorie is het allemaal leuk en aardig en op de tekentafel hebben ze alles overdacht en doordacht… maar de praktijk is weerbarstig. Velen (de huidige totaal slaven) zullen ongetwijfeld zonder problemen de fuik in lopen. Maar de stille massa, die met vele malen meer dan de totaal slaven zijn, probeert zonder gezeik te leven en doet alsof ze wel totaal slaven zijn, maar dat zijn ze niet. De elites zitten in hun eigen bubbel en geloven heilig in hun eigen plannen en ze geven elkaar prijzen en bevestigen elkaar dat ze dit allemaal voor elkaar krijgen. De keizer zonder kleren en het hele volk doet alsof hij prachtige gewaden draagt… het is allemaal lege bullshit. Ze gaan falen, monumentaal falen. Ze zijn na 6000jr manipulatie en leugens en verdeel en heers, hun hand volledig aan het overspelen. De keizer zonder kleren gelooft zn eigen leugens en is blind dat iedereen de naakte waarheid ziet omdat iedereen nog zwijgt. Komend jaar wordt de stille massa, die gewoon met rust wil worden gelaten, wakker geschud. De cabal prikt de Russische beer met een stok, de cabal slaat de stille massa lachend in het gezicht terwijl ze het uitleggen alsof ze de stille meerderheid aaien… het spel raakt op. Ze zitten op een glijdende schaal en ze weten het. Kwestie van tijd voordat de eerste van de stille meerderheid roept dat de keizer geen kleren aan heeft en dan zullen WIJ heel heel heel snel verenigen.

 2. Dat kan wel hun plan zijn maar dat ga ik niet meemaken. Dat is een ding wat zeker is.

  Iedere vezel in mijn lichaam zal zich daartegen blijven verzetten.

 3. Het interesseert mij geen ene moer wat die achterlijke klimaat drammers zeggen . Sinds mijn hartinfarct eet ik hoofdzakelijk vlees en heb mij nooit zo goed gevoeld.

 4. Het gaat de kant op als in de film ‘Soylent green’ uit 1973 die een dystropisch beeld schets van de samenleving in 2022. Grote bedrijven die innig samenwerken met de overheid. Wat nu ook gebeurd en een hun gemanipuleerde voedsel opdringen.

  • Brandnetels zijn gratis en voedzaam en ze leven uitstekend op arme grond… ik pluk mn eten wel bij elkaar. Eikels zijn ook eetbaar… dus ik raap mn eten wel bij elkaar.

   • Beste Naam,
    Het is wellicht een idee om guerrilla gardening toe te passen.
    Op openbaar grondgebied kruiden en groenten planten en/of te zaaien.
    Zie het maar als een ongereguleerd voedselbos.
    Gemeenteplantsoenen, en andere plekken kunnen geschikt zijn ( wel een beetje verder van een straat af ivm uitstoot van verkeer )
    Op de juiste plekken doen bramen,frambozen en wijnbesstekken het prima (als voorbeeld )
    Zo ook kun je kijken waar en wat kan groeien buiten je eigen grondgebied/tuin.
    Van blauwe bessen uit de winkel kun je de zaden bewaren en ergens strooien wat later mogelijk een opbrengst kan geven.
    Beter is om in plaats van zaaien, stekken van dergelijke planten te kweken en vervolgens ergens te planten.
    Verder kun je ook stekken van de hazelaar laten wortelen en in buitengebied planten.
    Met het zaaien van noten gaat erg lang duren voordat er een oogst vanaf komt.
    Verwacht echter geen wonderen en kwaliteit zoals uit de supermarkt.
    Verwacht wel dat we uiteindelijk terug moeten gaan naar de basis.
    Dat back to basic is zoetjesaan van toepassing op:
    energie, voedsel, transport, vervoer, vrijheid van verplaatsing,vrijheid van meningsuiting, enz.enz.
    Hier een link;
    http://www.guerrillagardening.org/

    • Nog een aanvulling,
     Als straks de ‘dokter of ziekenhuis’ niet meer beschikbaar is omdat je bv.geen ‘verplichte’ prik hebt gehad kun je uit onderstaande tip informatie halen.
     Het is een ( best wel prijzig, ongeveer € 150,-) boek m.b.t. medicinale planten en kruiden.
     Het is in Nederland in gebruik door diverse fyto therapeuten.
     Je kunt hieruit info halen om diverse kwalen te verhelpen ( met foto’s )
     De auteur is Geert Verhelst.
     Veel gezondheid gewenst.

     • @Tigron, dit is wel het plan om de wappies/ aluhoedjes/ complotdenkers op alle mogelijke manieren te isoleren, maar geloof me dat het absoluut niet zo ver gaat komen.
      Het Quantum Financial System (QFS) is sinds 01.02.2023 in gebruik en de cabal/ illuminati/ Deep State heeft niks meer te zeggen over de mondiale geldcreatie en nog heel veel meer.
      De komende weken/maanden gaan ontwikkelingen laten zien, die wij niet voor mogelijk kunnen houden.
      Fasten your seatbelts!

      • Beste Ron Swart,
       Met alle respect, ik geloof niet meer zoveel tegenwoordig na jaren van levenservaring.
       Ik geloof nog slechts in mezelf.
       Wat het QFS betreft, we gaan het zien,….of niet.
       Mensen worden heen en weer gejaagd met angst, hoop, verwachtingen, agressie, liefde, spuiten, energietekort,oorlog,ziektes, enz. nu komen daar nog de UFO’s bij.
       Doe wat het beste is voor jezelf én je medemens.
       Ik ga niet af zitten wachten waar de wind heengaat of dat oplossingen komen zonder uit die “seatbelts” te komen
       Dat op zich is al best moeilijk voor veel mensen.

 5. De resterende mensen….misschien op de wereld, zoals dat door het westen gezien wordt, wat dus 20-30% van de echte wereld bevolking is.
  Waar zijn de meeste MRNa prikken gezet, waar is veel influx (uit lage vaccinatie landen) her populatie werd dat eens genoemd.
  Ik denk dat de “westerse mensen” een soort yes sir boss hebben en in een ongekend chaos zullen ondergaan.
  Misschien wordt er gedacht dat de nieuwe europese burgers makkelijker te beheersen zijn dan de oude garde, ik weet het niet.
  Maar over het algemeen ben ik ervan overtuigd dat het leven in de zogenoemde “beschaafde” wereld een stervend visje is.
  Ieder imperium tot nu toe is in ondergang geeindigt, we konden wel eens aan de beurt zijn.

 6. Eieren koop ik al zó lang van mensen in de buurt met eigen kippetjes.
  Vlees heel weinig, houd ik niet zo van. Maar dat voorschrijven van dat gajes daar houdt ik niet van!

 7. Ik ben toevallig een artikel tegengekomen waarom de satanische globalistische elite niet meer willen dat wij eieren eten.In de dodelijke corona vaccinazi,s,gen therapie,biowapens,zitten schadelijke spike eiwitten.Deze spike eiwitten worden onschadelijk gemaakt door het eten van eieren.

  • @Ron, Ja ligt er wel aan welke eieren, de meeste kippen zijn volgestouwd met gmo soja zodat mannen tieten krijgen.. gmo soja dat mannen een huilende bitch maakt zit in bijna al het brood en boter..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in