Opnieuw worden de zogenaamde ‘samenzweringstheoretici’, alias ‘mensen die hun eigen onderzoek hebben gedaan’, in het gelijk gesteld ten opzichte van de goedgelovige, gehoorzame gemaskerde mensen die ‘vertrouwden op de wetenschap’ – niet wetende dat het slechts propaganda was – en die de corrupte Big Pharma hun gezondheid en zelfs hun leven toevertrouwden, vaak met tragische gevolgen, bericht Kolozeg.

Op dit moment is het inderdaad repetitief om nieuws te delen dat kan worden geklasseerd onder het schap ‘alles wat ze je vertelden was verkeerd’.

Maar voor mij is het geweldig om in een mode- en entertainmenttijdschrift als Cosmopolitan de volgende kop te lezen: “Hoe nauwer je Covid-beperkingen volgde, hoe slechter je geestelijke gezondheid vandaag, suggereert een studie.”

Dit is iets wat de meesten van ons is opgevallen, met anekdotisch bewijs, bij onze familieleden, vrienden en kennissen.

Maar nu toont een wetenschappelijk onderzoek van de Bangor University in Wales aan dat mensen die zich het striktst aan de Covid-regels hielden, vandaag de dag de slechtste geestelijke gezondheid hebben.

The Guardian bericht:

“Degenen die zich het striktst aan de beperkingen hielden toen de pandemie toesloeg, hebben de meeste kans om te lijden aan stress, angst en depressie, hebben academici van de Bangor University ontdekt.

Mensen met een ‘agentic’ gerichte persoonlijkheid – die onafhankelijker en competitiever zijn en graag controle hebben over hun leven – vertoonden echter de minste kans op dit gedrag.

‘Hoe meer mensen zich hielden aan gezondheidsadviezen tijdens de lockdown, hoe slechter hun welzijn na de lockdown’, concludeerden Dr. Marley Willegers en collega’s.”

In het onderzoek werd gekeken naar ‘hoe volgzaam met de regels’ 1.729 mensen in Wales waren tijdens de eerste Britse lockdown in maart tot september 2020. Ze vergeleken deze gegevens met metingen van stress, angst en depressie bij dezelfde mensen.

  EU-vaccinregime krijgt nieuwe tegenslag nu de werkzaamheid van CureVac de minimumdrempel van 50% niet haalt

Marley Willegers, academicus aan de Bangor University, merkte ook op:

“‘Tijdens de pandemie werden er berichtencampagnes opgezet om ervoor te zorgen dat mensen zich aan de regels bleven houden. Maar er was geen voorlichtingscampagne toen we uit de pandemie kwamen om iedereen te helpen veilig terug te keren naar de normale situatie. Zonder dit hebben bepaalde persoonlijkheidstypes infectiepreventiegedrag en angst behouden die hun mentale welzijn ondermijnen’, voegde hij eraan toe.”

Natuurlijk zullen sommige segmenten van de samenleving proberen om deze onthullingen te verdraaien naar hun eigen verhaal.

Denktank Centre for Mental Health:

“De bevinding dat mensen die zich hielden aan pandemische restricties een grotere kans hebben om drie jaar later een slechtere geestelijke gezondheid te hebben, is zeer verontrustend. De angst, het verlies en het trauma die de pandemie heeft veroorzaakt, hebben een blijvende impact op de geestelijke gezondheid van veel mensen. Voor sommigen is dit misschien verergerd door het verlies van sociale solidariteit doordat ze zagen dat anderen zich niet aan dezelfde beperkingen hielden.”

Is dat niet geweldig? ‘Schapen’ die alles gehoorzaamden en nu depressief zijn, zijn… ONZE SCHULD. Ha! Degenen die voor zichzelf dachten, moeten schuld hebben aan hun ellende!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-19 vaccin gevaarlijk? Wat is het eigenlijk dat wij zien en de schapen niet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAlle 11 Amerikaanse supervliegdekschepen lopen “groot risico” nu Rusland ze in het vizier brengt van Zircon hypersonische raketten
Volgend artikelIsraëlische minister: snijd de voorhuiden van vijanden af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  • Door jouw soort worden we als zwakbeschaafde gestoorden afgeschilderd bij de massa.

   Ik schaam me voor jouw soort grfrustreerde stumpers.

   Willen we mensen laten onxien dat het heel fout gaat dan moeten de labielen uit beeld blijven

 1. En wanneer de jeuden die (voor 95% reeds besneden) Palestijnen (nogmaals ?) zouden gaan besnijden, zouden er dan ook allerlei rabijntjes komen toesnellen om hun ‘palestijnse stampertje’ af te komen sabbelen, zoals soms gebruikelijk is bij jeudsche babietjes ?

  ■ Haredi Jew Rabbi sucking baby penises causing herpes, 1 baby deceased :
  http://failedmessiah.typepad.com/failed_messiahcom/2012/03/two-more-babies-get-herpes-from-haredi-circumcision-penis-sucking-ritual-678.html
  &
  http://theuglytruth.wordpress.com/2014/01/22/israels-chief-rabbinate-says-oral-suction-at-circumcision-is-preferred-2/#more-62919

 2. Hmm.
  Ik zie hiervoor 2 verklaringen, beide afgeleid van het vaccin.
  Immers wie zich aan alle muilkorf en 1.5m regeltjes hield, zijn natuurlijk ook de naivelingen die zich enthusiast lieten injecteren.
  Welnu enerzijds hebben de injecties naast fysieke bijwerkingen (zoals myocarditis) naar verluidt ook psychische en anderzijds … nu steeds meer bekend wordt dat de zg. vaccins gevaarlijk waren en tot heel wat ellende lijden, beginnen steeds meer geprikten almaar meer schrik te krijgen voor wat hen mogelijk de komende maanden nog te wachten staat.

  Een andere verklaring is natuurlijk dat het type schaap dat zich uit angst vor het narratif zomaar liet prikken, sowieso a priori al mentaal niet erg weerbaar was. Oftewel: je volgde die regeltjes juist omdat je een soort persoonlijkheid had van het type dat (ook) nu mentale problemen heeft.
  Kortom er is dan wel samenhang met het volgen van de regels maar geen causaliteit.

  In de eerdere verklaring is er wel sprake van causaliteit, maar indirect: de regeltjesvolgers namen massaal de injecties en die leidden op hun beurt dan langs 2 wegen tot de huidige mentale problemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in