Het is alsof je naar een hele slechte Hollywoodrampenfilm kijkt die langzaam wordt afgespeeld, maar in dit geval zouden miljarden mensen kunnen sterven. Dankzij het eindeloze gestuntel van de regering-Biden zijn Rusland en China in elkaars armen gedreven, en nu lijken ze vastbesloten om samen de confrontatie met de westerse machten aan te gaan. Voor degenen onder u die niet hebben opgelet: de apocalyptische allianties die we al jaren verwachten, hebben zich nu gevormd. Het worden de VS en Europa aan de ene kant, en Rusland en China aan de andere kant. Alle knikkers staan op het spel, en beide partijen beschikken over voldoende kernwapens, schrijft Michael Snyder.

Op dinsdag verklaarde China’s topdiplomaat Wang Yi publiekelijk dat zijn land “bereid is de krachten te bundelen met de Russische kant“…

De Volksrepubliek China is bereid de krachten te bundelen met Rusland om resoluut op te komen voor nationale belangen en wederzijds voordelige samenwerking op alle gebieden te bevorderen, zei Wang Yi, directeur van het Bureau van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China, dinsdag tijdens zijn ontmoeting met de Russische secretaris van de Veiligheidsraad, Nikolay Patrushev.

“Tijdens een virtuele ontmoeting eind vorig jaar kwamen onze leiders (de Chinese president Xi Jinping en de Russische president Vladimir Poetin – TASS) met een plan voor de verdere ontwikkeling van de bilaterale betrekkingen. Wij zijn bereid om samen met de Russische kant, in overeenstemming met de afspraken op hoog niveau, resoluut op te komen voor de nationale belangen en deugden, en de wederzijds voordelige samenwerking op alle gebieden te bevorderen,” zei hij.

En de Wall Street Journal meldt dat er plannen worden gemaakt voor de Chinese leider Xi Jinping om naar Moskou te reizen voor een top op hoog niveau met Vladimir Poetin …

  Zelensky belachelijk gemaakt op main square van New York

De Chinese leider Xi Jinping bereidt zich voor op een bezoek aan Moskou voor een topontmoeting met de Russische president in de komende maanden, volgens mensen die bekend zijn met het plan, nu Vladimir Poetin oorlog voert in Oekraïne en zichzelf afschildert als een vaandeldrager tegen een door de VS geleide wereldorde.

Ondertussen gebruiken de Chinezen steeds hardere woorden om de betrokkenheid van de VS bij de oorlog in Oekraïne te beschrijven…

En de Chinezen roepen nu de VN op om de vernietiging van de Nord Stream pijpleidingen te onderzoeken

China heeft de Verenigde Naties opgeroepen om de explosies op de Nord Stream-gaspijpleidingen te onderzoeken, waarbij de explosies worden omschreven als een “opzettelijke daad” van staatsactoren.

Tijdens een briefing van de VN-Veiligheidsraad op dinsdag zei de Chinese ambassadeur Zhang Jun dat China het standpunt van veel landen deelde door op te roepen tot een onderzoek “om de waarheid aan het licht te brengen en de verantwoordelijken te identificeren”.

Waarom zou China om een dergelijk onderzoek vragen?

Omdat zij weten dat wij het hebben gedaan.

En wij weten dat zij weten dat wij het hebben gedaan.

En zij weten dat wij weten dat zij weten dat wij het gedaan hebben.

Dankzij Seymour Hersh weet de hele wereld nu dat de Biden-regering achter een van de grootste terreuraanslagen in de moderne geschiedenis zat.

  Tijd voor nog een vernederende mislukking voor het verdwijnende Amerikaanse Imperium

De ambtenaren van de Biden-regering kunnen liegen tot ze blauw aanlopen, maar het spel is uit.

Iedereen weet wat er echt gebeurd is, en de geloofwaardigheid van de Biden-regering is volledig verdwenen.

De betrekkingen tussen de VS en China zijn al geruime tijd aan het verslechteren, maar de Biden-regering lijkt vastbesloten ze nog slechter te maken.

Kijk maar naar hoe het hele incident met de “Chinese spionageballon” is afgehandeld.

De Chinezen zullen niet vergeven en zeker niet vergeten.

Dus nu hebben Rusland en China besloten om beste maatjes te worden, en de man naar wie wij miljarden dollars blijven sturen in Oekraïne waarschuwt dat dit kan leiden tot een “wereldoorlog“…

De Oekraïense president Volodymyr Zelenskiy waarschuwde China maandag in een kranteninterview tegen steun aan Rusland in zijn oorlog tegen Oekraïne en zei dat dit tot een wereldoorlog zou leiden.

De opmerkingen van Zelenskiy kwamen toen China zei dat de Verenigde Staten niet in de positie waren om eisen te stellen, nadat de hoogste Amerikaanse diplomaat zijn Chinese collega in het weekend had gewaarschuwd tegen het leveren van wapens aan Rusland in zijn oorlog in Oekraïne.

Helaas heeft hij hierin helemaal gelijk.

Er komt een oorlog, en de allianties voor die oorlog zijn al gevormd.

Onnodig te zeggen dat veel van onze leiders absoluut geschokt zijn dat Rusland en China toenadering zoeken. Kijk bijvoorbeeld naar wat senator Lindsey Graham een paar dagen geleden zei

Senator Lindsey Graham zei zondag dat China een kolossale blunder begaat als het besluit Rusland dodelijke steun te verlenen voor zijn oorlog met Oekraïne.

“Als je op de Poetin-trein springt, ben je dommer dan vuil,” zei de Republikein uit South Carolina over China in een interview met Martha Raddatz op ABC’s “This Week.”

“Het zou zijn alsof je een kaartje koopt voor de Titanic nadat je de film hebt gezien.”

Als onze leiders slim waren, zouden ze zoeken naar een vreedzame uitweg uit deze puinhoop nu het nog kan.

  Het bashen van China heeft de diplomatieke dialoog vervangen

Maar in plaats daarvan blijft Joe Biden onsamenhangend gewauwel spuien over hoe belangrijk het is dat we de oorlog in Oekraïne zo lang als nodig steunen…

Ondertussen waarschuwt president Trump publiekelijk dat “de Derde Wereldoorlog nog nooit zo dichtbij is geweest als nu“…

Trump heeft gelijk met zijn uitspraak.

In mijn hele leven zijn de Verenigde Staten nog nooit zo dicht bij een apocalyptische oorlog geweest als nu.

Het lijkt erop dat we tegelijkertijd tegen Rusland en China zouden kunnen vechten, en zo’n nachtmerriescenario is voor niemand van ons goed.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Het vooruitzicht van een kernoorlog komt te dichtbij om zich nog comfortabel te voelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZwart en wit of grijs
Volgend artikelScott Ritter: Wapenbeheersing of Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Het meest bijzondere vind ik, dat de NATO Rusland en China uitdaagt om oorlogje te gaan spelen. Terwijl ze zelf er achter komen dat ze helemaal niet de capaciteit hebben om deze oorlogen te kunnen voeren, kijkend naar de voorraden munitie en wat er daadwerkelijk operationeel is aan oorlogstuig. Dan weetje toch dat je bij voorbeeld al gaat verliezen. Enige uitweg voor de NATO zijn de nukes….

 2. Het stomme, krankzinnige usa / Westen. Streef naar vrede ipv het escaleren naar een wo3.
  Moeten er weer duizenden, honderduizenden gewone burgers sterven voor een stel machtgeile psychopaten?
  Verdomme, streef nogmaals naar vrede, verwijder die clown in Oekriland, drijf handel, dat brengt welvaart voor alle volkeren ipv dat stomme pang,pang.
  Hef de nato op, net als destijds het pact van Warschau. Als de navo, in opdracht van natuurlijk usa, niet naar het oosten was gegaan, was er niets gebeurt. Nu pleegt Europa zelfmoord door het gebrek aan goedkope energie. Dag Europa, dag pleuro, en dan dag dollar, dag usa.
  En stuur vooral de usa marionetten naar de komende frontlinie ipv de soldaten. Dan is het gedonder zo afgelopen.

  • Ik ben het van a tot z met je eens. Wat ik nou zo jammer vind bij een oorlog, dat is dat ik vrees dat de Russen niet in staat zullen zijn om alleen met Mossad-precisie de oorlogszuchtige gekken die ons namens het WEF regeren af te maken. De dood van het kartel-uitschot in de politiek, media, milieuclubs en rechtbanken zal vrees ik gepaard moeten gaan met de dood van gewone onschuldige mensen. Een atoombom werkt immers niet secuur genoeg.

 3. Amerika is zwakzinnig en al hun vazallen ook. Zelfs een blinde kan zien dat deze legers met al hun techniek niets voorstellen. Als een geslagen hond zijn ze gevlucht uit Vietnam waar ze niet konden winnen van mannen op teenslippers en een strohoedje. In Afghanistan zijn ze schandelijk verjaagd door de Afghaanse strijders en ook in de tweede wereldoorlog kregen ze immense klappen van Duitse Hitlerjugend. Ze claimen ons bevrijd te hebben maar zonder de Russen hadden ze ook hier het onderspit moeten delven. Niets kunnen ze behalve dood en verderf zaaien…..hoogste tijd dat dit misdadige terreurregime gestopt wordt..

 4. Dan stevent het dus inderdaad op een tweedelige Aarde af, Noord Aarde en Zuid Aarde, tenminste zo noem ik het. En dan weet ik ook wat er gaat gebeuren in de verdere toekomst, waar iedereen bang voor is dat het nu gaat gebeuren. Maak je dus geen zorgen over atoombommen e.d. De landsdelen worden nu gewoon opnieuw afgegrensd, maar deze keer volgens de termen van Rusland (en China kennelijk). Amerika laten ze links liggen, die heeft niks meer in te brengen. EU is het VS trogje, wat er nog van over is dan. En de beloftes van Trutsula von der Lijken aan de kwijlende aandeelhouders van de Grote EU Beroving komen niet uit, zij krijgen geen cent. Als ze verstandig zijn, kunnen ze er beter nu mee ophouden de nep oorlog in Oekrienaziland te stoppen.

  • Ik bedoelde: Als ze verstandig zijn, kunnen ze er beter nu mee beginnen de nep oorlog in Oekrienaziland te stoppen. Ophouden met die idiote oorlog. Dan vallen de verliezen nog mee.

 5. Beste Mensen

  Door Samenbundeling van een handjevol Geld en Machtsbeluste Criminelen is een Oorlog op touw gezet om de domme intellectuelen de das om te doen
  Laat staan de Domme Massa
  Die worden allen uitgeroeid
  Jaa ….
  Ga maar lekker door met Neuken
  Neuk erop los
  Dood gaat toch iedereen
  Wat maakt dat dus nog uit
  Niet proberen Na te denken
  Dan gaan de hoofden pijn doen
  Wilt U toch leven ?
  Neuk dan even niet voor minimaal 5 jaren
  Vervolgens evalueren
  Voor nader proces
  Hier bovenop
  Geeft liefde tot alle levende Wezens
  Breng niks en niemand onnodig schade toe

  Dank U

 6. Ik zag ooit, ergens in de ’70 of ’80-er jaren een Amerikaanse generaal, die bloedserieus zei: “Als we Europa moeten vernietigen om het te redden (van het communisme), dan zullen we dat doen.”
  🤷🏻‍♀️ De Jewnited States, dames en heren.
  Ze moeten en zullen hun oude stek Khazaria/Ukraine hebben als hun Israel 2.0. Binnenkort is het afgelopen met de US: dan zijn ze leeggeplunderd door de banksters en dan kunnen ze Israel niet meer in de lucht houden.
  En wij, de blanke Europeanen, samen met de blanke Amerikaanse belastingbetalers, moeten uit de weg geruimd wordn, deze keer voor goed. Zelfde scenario als Rhodesia, Haiti, Zuid-Afrika.

  • Let je een beetje op je fysieke en vooral psychische gezondheid? Je steeds maar weerkerende Jodenhaat zal je anders verteren. Op deze manier zul je niet oud worden (nu even los van de vraag of dat erg gevonden moet worden).
   JOODUH!!!

  • Zo is het helaas wel. Wat ik al eerder schreef is dat ik meer dan een jaar of tien geleden al de gekken bij ABC news, CNN news en al die andere schreeuwerds herhaaldelijk en zonder schroom op en neer zag springen op de TV, terwijl ze jubelden dat “EU ten onder gaat”. Je hoeft alleen maar naar de namen te kijken die de ‘nieuws’ zenders beheren. Knettergek zijn ze. Ik vroeg me toen af wat ze in gedachten hadden. Kennelijk dit dus. Alles al een decennium geleden gepland. Nuland deed toch goed haar best? (Oh, mag ik niet zeggen, dat is ook een Zio serpent, een crypto jood.)

  • Themis.U bedoeld de nepjoden,de khazariaanse mafia a.k.a.de cabal,deepstate,illuminati.Ze zijn de eigenaren van amerika en hebben macht over israel.Ze opereren onder de paraplu van het jodendom maar zijn nepjoden

  • Themis februari 23, 2023 at 14:49
   Goeie. Er staat hier een reactie in die me opviel:

   “The USS Nitze (DDG-94) with 500 soldiers and equipped with HAARP System anchored in Bosphorus, Istanbul on February 4-th, just a couple of days before the Earthquake.”

   Mijn Turkse buurman en zijn moeder in Turkije zeiden dat ook.

 7. Feit is dat de derde wereldoorlog reeds aan de gang is. Het is er een die wordt gevochten door inzet van verborgen wapens maar niet minder dodelijk. Veilig en effectief inderdaad. Veilig voor degenen die deze wapens hebben ontworpen en ingezet, effectief in het behaalde resultaat en groeiend. Aangezien alle landen hieraan meedoen zijn wij de klos en moet dit hele verhaal van Oost West confrontatie met een korreltje zout worden beschouwd.

 8. Zodra de samenwerking tussen China en Rusland op stoom komt zullen meer landen, onder andere Turkije, zich daarbij aansluiten. De Navo zal dan onmisbare partners verliezen en uit elkaar vallen. Game over..

 9. Dit maakt de voorspelling van Bertha Dudde “het gebeurt in een flits” zeer duidelijk.
  Ik weet wel wat de enormste, blind makende flits heeft.

 10. Wordt het geen tijd dat de ganse wereldbevolking zegt “genoeg is genoeg, Oekraïne is onze oorlog niet” en de Globalisten bij de strop grijpt ?
  Gezien het aantal Globalisten tgo. de wereldbevolking zal de zaak snel geklaard zijn. En dat weten de Globalisten goed genoeg.
  Je hoeft niet te sterven voor het perverse doel en de corruptie van de Elites !
  Stuur onze “young Global leaders” maar naar het front met een pistooltje ……

 11. Senator Lindsey Graham zei zondag dat China een kolossale blunder begaat als het besluit Rusland dodelijke steun te verlenen voor zijn oorlog met Oekraïne.

  Lindsey Graham is een typisch RINO (Republican In Name Only), een oorlogshavik en hij was vroeger dikke vrindjes met die andere landverrader en wijlen John McCain.

 12. Het koloniaal denken is nooit gestopt, nog steeds denkt Europa en de VS dat de wereld aan hen toebehoord, dat zij de wijsheid hebben en de rest van de wereld inferieur is en dienstbaar moet zijn.
  1/8 vd wereldbevolking wil de overige 7/8 van de wereldbevolking overheersen.

 13. Nazi’s in Amerika en hoe Amerika een thuishaven bood aan Hitlers mannen. Een schokkend, onbekend verhaal over niet-berechte nazi’s in Amerika https://www.meulenhoff.nl/producten/nazis-amerika-9789402304183

  Satanic Agenda Behind leaders and Governments Exposed
  https://youtu.be/NIRPMvi_fXk

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal.

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  Ik schat dit laatste niet onwaarschijnlijk, zeker als men kijkt naar de invloed van Bones t.o.v. de CIA.

  https://www.bol.com/nl/nl/p/skull-bones/1001004004726938/

  De Internationalisten waartegen de Duitsers vochten- waaronder de Amerikanen- streven sinds de Eerste Wereldoorlog naar een ‘Verlicht’ wereldbestuur, wat ook wel Nieuwe Wereld Orde heet. Die hebben een broertje dood aan nationale soevereiniteit, en gebruiken de EU als ontmanteling van natie-staten.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/11/20/adolf-hitler-was-optimist-tot-in-de-kist/

 14. Hello Reignite Family,

  The epicenter of this global event will be in Lisbon, Portugal where several international freedom advocates will gather. On that weekend, the Bilderberg Club is meeting in Lisbon, and the W.H.O. is also a meeting at a different location. These two organizations are linked to globalism, agenda 2030, and the push for a one-world government so we chose this weekend to send them this powerful message.

  There’s an international team putting together a GLOBAL event that we wanted to share with you ASAP.

  One great thing about this event is that there’s NO BRAND and NO TOP-DOWN MANAGEMENT. It’s been done on purpose to promote unity and encourage new leaders to emerge within their communities. Anyone can host this event in their own city or town.

  The only message they are requesting people stick to is…”WE ARE READY”. Everything else about the event is up to the hosts.

  The team behind this has big networks and platforms and will promote all the locations. There is a LOCATIONS PAGE on the site that will populate quickly as events are announced. There are three months to plan and promote this so it will be a massive event.

  ALL THE INFO IS HERE

  The epicenter of this event will be in Lisbon, Portugal. People will come there from all over the world. On that weekend, the Bilderberg Club is meeting in Lisbon, and the W.H.O. is also having a meeting at a different location. That’s why they chose this date.

  You can support this event in many different ways;

  https://www.weareready.world/locations/
  https://www.weareready.world/spread-the-word/

  Als jij eerst je bewustzijn wil vergroten en handvatten nodig hebt om dat in de praktijk te brengen, dan ben je hier aan het juiste adres! Begin hier je reis naar zelfliefde, vrijheid en een gelukkiger leven!
  Of ga, als je al op reis bent, dan voor verdieping!

  De drie Musketeachers gaan je daarbij helpen!

  Ben je klaar voor de quantumsprong?

  http://www.univibes.nl/Musketeachers/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in