Hoewel het Astrazeneca-vaccin ernstig verdacht wordt van het veroorzaken van hersentrombose, gaat de vaccinatie gewoon door. Nu is een 55-jarige verpleegster uit de Allgäu-regio in Duitsland overleden aan cerebrale veneuze trombose na een Astrazeneca-vaccinatie. Er zijn ook meldingen geweest van trombose in verband met het Biontech-vaccin.

Een 55-jarige verpleegster uit Immenstadt is zaterdag in het ziekenhuis van Kempten overleden aan cerebrale veneuze trombose. Op 3 maart was zij ingeënt met het Astrazeneca-vaccin. Na zeven à acht dagen had zij last van ernstige symptomen en kwam met zware hoofdpijn naar de eerste hulp van de kliniek in Immenstadt. Daar werd zij vanaf 19 maart opgenomen en een dag later overgebracht naar de kliniek in Kempten, waar zij korte tijd later aan de acute ziekte bezweek. Dit werd door het ziekenhuis gemeld aan de “Augsburger Allgemeine” (AZ) en de “Allgäuer Zeitung”. Dit bracht het aantal bekende gevallen van gevaarlijke cerebrale veneuze trombose in verband met het vaccin van Astrazeneca officieel op 15.

De medische deskundigen gaan er met zeer grote waarschijnlijkheid van uit dat de dood van de verpleegster verband hield met de inenting. Zoals een woordvoerster van het Paul Ehrlich Instituut aan AZ heeft bevestigd, was het aantal gemelde sinusadertrombose na vaccinatie met het Astrazeneca-vaccin afgelopen vrijdag al opgelopen tot 14, het geval in Allgäu niet meegerekend. “Met uitzondering van één geval, betroffen alle meldingen vrouwen tussen 20 en 63 jaar”. In negen van de 14 gecombineerde gevallen trad de ernstige cerebrale veneuze trombose op in combinatie met een tekort aan bloedplaatjes.

  Mainstream studie: COVID Vaccin kan ziekte verergeren; niet op het avondnieuws

Het Paul Ehrlich Instituut is ook op de hoogte van twee andere gevallen van cerebrale veneuze trombose met het Biontech-vaccin Comirnaty, meldt Focus. “Twee gevallen van sinustrombose werden gemeld na vaccinatie met Comirnaty”, legde de woordvoerster uit. De leeftijd van de getroffenen was in het ene geval 47 en in het andere 86 jaar.

In de VS hebben deskundigen hun twijfels geuit over de gegevens over de doeltreffendheid van het AstraZeneca-vaccin. Volgens gezondheidsdeskundigen is het mogelijk dat in een grootschalige studie, waarin de grote doeltreffendheid van het vaccin wordt bevestigd, gebruik is gemaakt van “achterhaalde gegevens”, bericht RT. De studie, die maandag door het geneesmiddelenbedrijf werd gepubliceerd, had naar verluidt aangetoond dat het vaccin doeltreffend was bij oudere mensen en niet leidde tot een verhoogd risico op trombose. Het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) zei dat een intern evaluatiepanel zijn bezorgdheid had uitgesproken dat het gebruik van “verouderde informatie” een “onvolledig beeld van de doeltreffendheid” kan hebben gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitsland 1970: Zelfs bij een griepepidemie met 55.000 doden geen lockdown

Vorig artikelCoronadictatuur: Groot-Brittannië maakt vakantie in het buitenland strafbaar
Volgend artikelCanadese arts: het is de pandemie van de oligarchen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in