Als Covid “Vaccins” WERKEN, waarom zijn er dan “booster” injecties nodig?

11
Via Needpix

Er wordt al gesproken over de noodzaak van COVID “booster” injecties omdat het dubbel injecteren met mRNA vergif blijkbaar niet genoeg is om “de verspreiding te stoppen”.

Het medische establishment, op instigatie van Big Pharma, is op dit moment verhalen aan het verspreiden waarin wordt beweerd dat mensen meerdere malen per jaar moeten worden ingeënt omdat rijke farmaceutische CEO’s zeggen dat het niet regelmatig inenten tegen het COVID-virus een nieuwe pandemie zal veroorzaken, bericht naturalnews.com.

Men beweert dat de “immuniteit” die door de injecties wordt teweeggebracht mettertijd afneemt, en voortdurend opnieuw moet worden versterkt om mensen “veilig” te houden tegen toekomstige infecties met het COVID-virus.

Met taalgebruik als “doorbraakinfecties” en “varianten” om de goedgelovigen angst aan te jagen, is Big Pharma reeds de weg aan het plaveien voor voortdurende injecties die mensen regelmatig kunnen nemen terwijl ze op weg zijn naar hun werk of door de drive-thru van McDonald’s gaan.

Hoewel nog niet ronduit officieel is verklaard dat degenen die al zijn geïnjecteerd tegen het virus nog meer injecties zullen moeten krijgen, zijn de mainstream media en Big Pharma bezig met de voorbereidingen voor deze dramatische gebeurtenis door onzin te publiceren over hoe “de wetenschap” op een bepaald moment zal vaststellen dat het nodig is.

“Voor mij zou de overstap naar boosters moeten zijn dat volledig gevaccineerde personen een doorbraakinfectie krijgen die ernstig genoeg is om hen in het ziekenhuis te doen belanden”, verklaarde Dr. Amesh Adalja, een senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security in Baltimore.

“We hebben die overgang nog niet bereikt”.

Amerika heeft de grens overschreden naar een totaal medisch fascisme

  Kunnen COVID-prikken een 'lawine' van een besmettelijke vorm van dementie veroorzaken?

Iedereen die zelfs maar een beetje bekend is met basis virologie zal onmiddellijk zien dat deze zogenaamde “vaccins” geen vaccins zijn als ze geen blijvende immuniteit geven. Het hele punt van vaccineren is het produceren van blijvende immuniteit, niet slechts een paar maanden van bescherming gevolgd door de noodzaak van steeds meer injecties.

In welk parallel universum wordt over een dergelijk scenario überhaupt serieus gesproken? Op welk punt is de moderne geneeskunde een oneindige reclamespot geworden voor non-stop injecties door Big Pharma?

We zijn echt de grens overgestoken naar totaal medisch fascisme, en miljoenen mensen zien daar niets verkeerds in. Velen van hen staan te popelen om in de rij te gaan staan voor hun volgende injectie, gevolgd door de volgende, totdat ze uiteindelijk aan de giftige overbelasting zullen sterven.

Pfizer-BioNTech en Moderna, de twee fabrikanten van mRNA injecties tegen het COVID-virus, zeggen dat hun injecties slechts zes maanden “werkzaam” blijven. Pfizer-functionarissen kondigden in februari aan dat zij al een derde inenting aan het testen zijn voor diegenen die reeds de eerste twee injecties van het bedrijf hebben ontvangen.

AstraZeneca, dat een adenovirusinjectie produceert die het eigenlijke spike-eiwit bevat, zegt dat zijn boosters elke drie maanden nodig zouden kunnen zijn.

Anthony Fauci is het ermee eens dat regelmatige herhalingsinjecties nodig zijn om iedereen tegen Chinese ziektekiemen “veilig” te houden. Hij vertelde onlangs aan een subcommissie van de Senaat dat hij niet gelooft dat de bestaande bescherming tegen het Chinese Virus “oneindig zal zijn”.

“Dat is het gewoon niet”, jammerde Fauci. “Dus ik kan me voorstellen dat we op een gegeven moment een booster nodig hebben”.

  Bioloog slaat alarm: Covid-prikken hebben 17 miljoen mensen gedood

Het particuliere bedrijf dat bekend staat als de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) doet zijn deel om de propaganda te verspreiden door te beweren dat booster shots volkomen normaal zijn, en naast de tientallen andere injecties bestaan die routinematig worden gegeven aan kinderen en pasgeboren baby’s.

Regelmatige nieuwe vaccinaties tegen de Chinese griep betekent natuurlijk veel geld voor Big Pharma, die staat te trappelen om elke paar maanden miljarden extra binnen te harken door de voortdurende verkoop van vaccins. Gebaseerd op dit en de schijnbare onwil van de mensen om zich te verzetten tegen dergelijke medische tirannie, verwachten wij dat COVID-virus booster shots snel een feit zullen worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schadenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid “Vaccins”: Een falend beleid
Volgend artikelDe VACCINATIEKLOOF en de opkomende SEGREGATIEMAATSCHAPPIJ
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Zo zal het er in test ruimte van een laboratorium er net zo aan toe gaan.
  Vallen de resultaten tegen, dan kom met een booster voor een gewenst effect.
  Je probeert gewoon wat uit waarvan je hoopt dat je het gevonden heb.
  Met dat verschil dat het nu om mensen gaat die een proefkonijn zijn geworden.

 2. ik ga even de aivd ontmaskeren ,want ik weet dat de Amsterdamse gay boot helden meelezen .

  Aivd in English Gematria equals: 216:
  a
  6
  i
  54
  v
  132
  d
  24

  De meeste geleerden zijn het erover eens dat het aantal waarnaar wordt verwezen 216 is. In de Bijbel is het getal van een man 666. Aangezien Plato’s Republiek 400 jaar vóór de Openbaring van Johannes werd geschreven, wordt verondersteld dat 216 het oorspronkelijk bedoelde aantal was. van een man. Lees hier het originele artikel “The Number of the Beast”.

  Het getal van het Beest, ook wel het teken of symbool van het Beest, is een in Openbaring 13:17-18 genoemd getal dat op de Antichrist zou duiden. De Griekse aanduiding voor dit getal is ἑξακόσιοι ἑξήκοντα ἕξ. In Openbaring wordt verteld dat Johannes in een visioen het Beest uit de zee en het Beest uit de aarde ziet. Over het laatste staat in Openbaring: Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het Beest ontcijferen;

  I Koningen 6.20. Het getal 216 is de kubus van 6 – het getal dat God gebruikte bij de oprichting van de Creation Holograph. Het is de waarde van de Davir (Heilige der Heiligen, in het bovenstaande vers het Orakel genoemd) die God ontwierp als een fysieke kubus van 20 x 20 x 20 el: Heilige der Heiligen. Davir.

  De sleutel van jullie cel, die jullie onder hun controle houdt, zal het merkteken van het beest zijn. 666 zal geïntegreerd worden in een chip, met het nummer verborgen, waarbij jullie gedwongen zullen worden om deze te aanvaarden, evenals elke vaccinatie. Eenmaal ingeplant, zal dit niet enkel jullie geest en ziel vergiftigen maar ook jullie lichaam.

 3. De AIVD rept in het donderdag gepubliceerde jaarverslag over „conservatief-christelijke denkbeelden” die opduiken onder rechts-extremisten.

  „Klassieke opvattingen over de man-vrouwverhoudingen, waarbij vader het familiehoofd is en het inkomen vergaart en moeder zorgt voor het huishouden en de kinderen. Ook kun je denken aan het strikt uitleggen van heilige geschriften wat betreft kledingvoorschriften. Verder hechten conservatieve christenen aan het in stand houden van christelijke feestdagen. Nogmaals: de AIVD houdt mensen puur om die opvattingen niet in de gaten. Wel signaleren we dat deze conservatief-christelijke denkbeelden leven onder diverse rechts-extremisten. Ze willen als het ware terug naar de jaren vijftig. Ze combineren conservatief-christelijke denkbeelden onder meer met racistische dan wel antisemitische omvolkingstheorieën en willen in Nederland alleen plek voor het blanke ras. Ook zaaien ze haat tegen de in hun ogen linkse overheid, pers en filmindustrie.”

  De dienst waarschuwt voor het rechts-extremistische, zogenoemde alt-right gedachtengoed. „Dat is een mengelmoes van complottheorieën, opvattingen over blanke suprematie (overheersing, JV), en fascistische, nationaalsocialistische en conservatief-christelijke denkbeelden.”

  Ik ben ontploft ,die blanke Sodomie (ook tegennatuurlijke seks) is een term voor meerdere vermeend tegennatuurlijke seksuele handelingen waaronder anale geslachtsgemeenschap, homoseksualiteit, bestialiteit en orale seks. In de tweede helft van de 20ste eeuw is het woord in onbruik geraakt.

  Ga u gang heilige Israëls ,God der wrake openbaart u

 4. In wat zou ik in godsnaam nóg geloven ge gaat men toch niet zeggen dat ze zo veel miljoen én miljoen mensen gaan vergiftiging wat zijn we hier mee bezig man

 5. Uitgelicht: “Iedereen die zelfs maar een beetje bekend is met basis virologie”

  Het enige wat je van “virologie” moet weten, dat die “wetenschap” geheel opgehangen is aan de leugens en het bedrog van Louis Pasteur. Beste mensen, het is BEDROG!

 6. Bij Joop.nl zitten mensen die heel erg vies zijn ,de linkse kerk van de regenboog club staan met hun kinderen bij de gay parade op de Amsterdamse grachten ,ga daar lekker vroom lopen doen ,trouwens dat schiet me te binnen ,ze hebben Jihad (dat ‘streven’ betekent) figuren opgepakt die een aanslag op de gay parade in Amsterdam wilde plegen met uiterlijk vertoon gearresteerd ,we leven in de omgekeerde wereld .

  Wee degene die het kwade goed noemen, en het goede kwaad heten. Die het bittere tot zoet stellen, en het zoete tot bitterheid (Jes.5:20). De zonde wordt in onze samenleving op diverse terreinen, ik wees daar al op

  ga weg van mij hypocrieten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in