World Economic Forum /Photo by Andy Mettler / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Globalistische miljardair Bill Gates zegt dat hij een team heeft dat mensen volgt die “samenzweringstheorieën” over hem delen en ze maken een lijst voor als ze moeten “reageren.”

Tijdens een uitzending van de podcast The Rest Is Politics werd Gates gevraagd hoe hij het vond om het doelwit te worden van zogenaamde “samenzweringstheoretici” tijdens de Covid-pandemie, schrijft Thepeoplesvoice.

“Ik heb mensen die het volgen en we denken vaak ‘op welke van deze dingen moeten we reageren?'” zei Gates. “Als ze breed genoeg worden, dan wil je reageren.”

Bill Gates’ collega’s bij de Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan zogenaamde samenzweringstheorieën. Ze beschrijven de opkomst ervan als “zorgwekkend en gevaarlijk” en stellen dat samenzweringstheorieën over Klaus Schwab’s World Economic Forum van het internet moeten worden verwijderd en dat de daders achter de samenzweringen het zwijgen moet worden opgelegd.

De VN waarschuwt ook dat George Soros, de Rothschilds en de staat Israël niet in verband mogen worden gebracht met wat de globalisten “vermeende samenzweringen” noemen.

Deze aanval op het vrije denken is al verontrustend genoeg, maar het zijn de gevolgen voor degenen die de regels van de globalisten overtreden die hen ontmaskeren als de nazi’s die ze werkelijk zijn.

Ondertussen heeft de staat in Groot-Brittannië de politie opdracht gegeven om burgers te arresteren die worden gefactcheckt op social media voor de misdaad van het verspreiden van zogeheten “samenzweringstheorieën” over de globalistische elite.

  Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een "nieuwe" aanpak van vaccins

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat “factcheckers” meestal ongetrainde en ongekwalificeerde hacks zijn die zogenaamde “factchecks” uitvoeren vanuit hun comfortabele slaapkamer tussen het posten van extreem-linkse politieke inhoud op persoonlijke blogs door en high worden.

Vergis je niet, Klaus Schwab’s opdracht aan wereldregeringen om Agenda 2030 te versnellen en samenzweringstheoretici hard aan te pakken wordt serieus genomen in door het WEF geïnfiltreerde landen. Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe Irans ‘strategisch geduld’ veranderde in serieuze afschrikking
Volgend artikelHezbollah schakelt Israëlische radar uit met nieuwe geavanceerde raket van Iraanse makelij (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Tja blablablablablagebladerdibla. Typeert De narcist om zo te dreigen en te geloven in de eigen zieke mind. Kill bill gates.

 2. De paranoide samenzweerder vindt het zo vervelend dat we hem aanspreken over zijn politieke corruptie, ‘medische’ massamoorden en global corporate fascisme… clown world!!

 3. De lul Gates kan zijn eigen software niet eens virusvrij houden. Maar voor de mens had hij MRNA vaccins. En die werkten perfect, volgens hem. MRNA vaccins als de viruskiller, maar dan voor mensen. De man is groot geworden door MS-dos te verkopen aan IBM. Die in ’80 jaren een personal computer op de markt brachten. Ms-dos had hij zelf niet geschreven, dat heeft hij gestolen van een goedgelovige nerd, die dat had geschreven in een garage. Maar de nerd had van eigendomsrechten geen kaas gegeten. Dit stond ook gewoon in de ICT boeken eind jaren ’80. Alle nieuwe boeken daarna, toen bil groter werd, zal er vast wel een heel ander verhaal staan. DNA afval eerste klas.

  • Martin, Klop Bill Gates en de dodenlijst heb dat verhaal gelezen ook India miljoenen kinderen vermoord met zware Gif injecties zo ook WHO Tedros zware crimineel Terrorist Tedros Adhanom Ghebreyeses een zeer gevaarlijke onethische illegale criminele Hij die geen ARTS of bioloogis maar een illegale corrupte zwendelaar en zijn Wereldzwendelgezondheidorganisatie van moorden en BIO GIF praktijken!!!!!!!!

  • “Kan zijn eigen software niet eens virusvrijhouden”.
   Meen je dat nou?
   Het is zoiets als hem uitlachen omdat ie zijn vaccins “niet eens” zwaar metaalvrij kan houden…
   Het “oplossen” van zelf veroorzaakte schade is een business model dat ie ook op softwarevlak goe beheerst, lijkt me.

 4. op het moment dat narcisten worden geexposed gaan de dreigementen en het om zich heen slaan van start. Blijkbaar gaat het ze langzaam aan toch heel veel pijn doen. Tja, die oorlog gaat toch ook niet hoe ze het graag hadden gezien en dat van de prikken ook al niet. Je kunt de leugen en de waarheid namelijk niet als 1 product verkopen, het wordt al helemaal moeilijk als je de mensen hun natuurlijke mensen rechten afneemt. Dus nemen ze nu hun toevlucht tot dwang, kom je toch weer bij de leugen en de waarheid.

 5. Ha ha flikker toch een eind met deze zogenaamde dokter, smerige spuit idioot. Hij kon wel bang worden. Muggen uitzetten voor de zogenaamde pandemie X!! Maar laat ie maar komen, ik lust hem rauw.

 6. hij mag zich meer zorgen maken om mensen die lijsten met zijn misdrijven bijhouden en om de reactie van de wereldbevolking als de tijd daar is om hem en zijn trawanten verantwoordelijk te stellen voor genocide

 7. Hét Creatuur van deze én volgende eeuwen zal benoemd worden als het meest beschamende Creatuur uit de 23e eeuw… samen met Soros, Schwab en hun volgende Kruipende… asbakken afval…die gekke sukkel wordt gehaat van hier tot Paramaribo en terug….😂🤣😂🤣

 8. Ieder Covid gevaccineerde is mede geshipt.
  Dit kan ik via mijn smartphone zien, waarvan ik de opties voor programmeren heb unlockt. Zo zie ik de MAC adressen opduiken enkel bij vac. mensen.
  Dit zal men koppelen met ID GAVI

  Succes!

 9. Laat hem maar komen ik heb dan wel een “verrassing” voor hem in petto dat hem nog wel een tijdje zal heugen. (Als hij het nog kan navertellen)

  • Klaus Schwab = dr Evil uit Austin Powers.

   Wanneer je de meeste films als documentaires gaat kijken, zul je zien dat ze al hun plannen aan ons vertellen.

 10. En de doden lijst van zulke Illegale criminelen word alleen maar groter zoals die Wereldgezondheidszwendel WHO OMT WEF RIVM GGD ARTSEN EMA LAREB ILLEGALE FARMACEUT BEDRIJVEN met hun BIO GIF en Vele illegale zwendel bedrijven met hun corrupte zwendel zaken doen van Omkoping en hun illegale moordpraktijken Mark Knudde de DICTATOR en Pedofiel met zijn oorlogshitsers en zijn staatsgreep VVD zwendel van omkoping GREET het zijn er geen 10.000 maar zeker een een paar miljoen kinderen door Klaus Schwab Ursula von der Lijken BILL GATES en TEDROS de illegale TERRORISTEN die geen artsen zijn maar Moordenaars en dat weten ze zelf het Best Maar hoorde dat ze bezig zijn tegen zulke illegale criminelen te berechten voor de doodstraf !!!!!!

 11. Hij heeft ‘ij ook nog ne keer zijn bàkoventje opengetrokken ‘en petit public’, zie ….
  Máár wannéér zien w’ em éígentlijk ne keer gewóón ‘IN ’t GROOT PUBLIEK’ ??
  Mit Der HararKiRI, zusammen spaziergangen …..
  Op ’t Trafalgar Steegsken in Londonium, bij den bakke in Bommerskonen,
  de coiffeuse in Kuttekoven, ’t Beenhouwersstroâtsen of de Marollen in Broekzele,
  sur Le(s) Champs Élysés à Lutèce …; ‘dans la foule’ met 8O. OOO tifosi
  dans Le Stade d’ Olympique Massilia, of d’ A’dàmse Wallen, of
  ’t Circus Maximus in Roma, maakt niet uit ! FÉÉS 2 FÉÉSZ ….?!

  Maar Neeje, vanuit zijn mollenhòl de mensheid àf-, en bedreigen !
  I n t i m i d e r e n !

  Dat ‘ij ne keer naar New Dehli d-ù-r-f-t privéjetvliegeren, vandáár op zijn scooterke
  naar Calcuta …. flaneren op den Boulevard in Bombay, … Als ’t r ‘ij geráákt wel te verstaan ….
  k Word compléét lyrisch vàn ’t gedacht al-1 àl ….. D’ Indiërs nog méér !

  Meiskes, jòngens toch, toch, tòch ……
  ’t Mìskwàkselken …..

  WIJ ’n “delen wij géén “samenzweringstheoriën over hèm” ….
  WIJ ZIJN C O N T R A , A N T I * Z ÍJ N SAMENZWERINGEN *….
  ofte * COMPLOTTEN * !

  • @Edwin…

   Tja… als je zo redeneert… het internet is door DARPA ontwikkelt als wapen. Alle beeldschermen zijn gemaakt als hypnose/hersenspoel instrument.

   • Misschien een idee om een ander besturingssysteem te gaan gebruiken. Linux fedora ofzo.

    Ik denk dat dat echte schade aan zijn imperium kan aanrichten als iedereen windows laat vallen. Hoe krijg je ze echter zover

 12. “Bill Gates waarschuwt dat hij mensen ‘opspoort’ die ‘samenzweringstheorieën’ over hem delen”

  Tja satanist Gates heeft wel de middelen ervoor, mede gezien door het schapen gedrag van het leeuwendeel van de bevolking, dat zich niet kan indenken over het walgelijke gedrag en gedram van deze multi miljardair.

 13. Hun miljarden zullen deze narcistische massamoordenaars-psychopaten niet helpen tegen de toorn van het volk, want mensen met gezond verstand en een zuiver geweten laten zich door dergelijke criminelen niet omkopen, gewoon afwachten en niets forceren is de boodschap, de weerstand groeit met de dag. Gates laat hier een mooi stukje paniekvoetbal zien en dat zou wel eens zijn laatste kunnen zijn. Dit geldt niet alleen voor gates maar voor de gehele misdaadpiramide van top tot teen en met iedereen die er, hoe dan ook, bij betrokken is ( corrupte -politici, -dokters, -rechters, -politie enz…) Recht zal geschieden!

 14. Beloven ja, Kill Gates, woon in Terneuzen, de koffie staat klaar. Koekje erbij???
  Je bent een lieve man met een schat van een vrouw die er alles maar dan ook alles aan doet om de mensheid gezond en gelukkig te houden, je bent een weldoener!!! Als dit geen nepnieuws is…..
  Hoe laat ongeveer???

 15. Bill Gates Holle vaten klinken het hardst, En dan hebben we het nog niets het feit dat “factcheckers” meestal ongetrainde en ongekwalificeerde hacks zijn die zogenaamde “factchecks” uitvoeren vanuit hun comfortabele slaapkamer tussen het posten van extreem-linkse politieke inhoud op persoonlijke blogs door en high worden.!!!!!!!!

 16. Factcheckers dwingen Sociale Media sites om virale thread te verwijderen. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat “factchekers” meestal ongetrainde en ongekwaliceede hacks vanuit hun comfortabele slaapkamer!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in