Vliegbasis Volkel - F16 © Khx023 / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

In het licht van de aanvallen op de strategische vroegtijdige waarschuwingsradars voor een nucleaire aanval in de diepte van Rusland, hebben de Russen – niet toevallig – een “nucleaire kaart” van Europa uitgegeven, waarin ze Nederland vermelden!

Moskou heeft de afgelopen dagen via specifieke communicatiekanalen vastgesteld dat de NAVO vastbesloten is om de strijd aan te gaan en nu rechtstreeks het voortbestaan van de Russische staat bedreigt, zoals de FSB eergisteren zei.

Moskou heeft het nu over “nucleaire afschrikkings-/interdictiemaatregelen”, wat betekent dat er permanent kernwapens worden ingezet en dat de NAVO-bases in heel Europa als doelwit worden gekozen.

Waar worden Amerikaanse tactische kernwapens in Europa ingezet?

Op dit moment bevinden zich ongeveer 100 tactische kernwapens (TNW’s) van de VS – bedoeld voor gebruik op het slagveld of met lage capaciteit – op zes bases in vijf NAVO-landen in Europa en West-Azië, waaronder:

 • Vliegbasis Buchel in Duitsland (15 TNW)
 • Vliegbasis Kleine Brogel in België (15 TNW)
 • Vliegbasis Volkel in Nederland (15 TNW)
 • Vliegvelden Aviano & Ghedi Torre in Italië (35 TNW)
 • Vliegbasis Incirlik in Turkije (20 TNW)

Nederland valt onder noemer “VS nucleaire wapens gestationeerd,” samen met Duitsland, België, Italië en Turkije.

“Het nucleaire arsenaal van de VS in Europa bestaat uit B-61 zwaartekrachtbommen die ontworpen zijn om gedropt te worden vanuit geallieerde bommenwerpers of gevechtsvliegtuigen. Van de B-61 is bekend dat hij drie keer krachtiger is dan de Amerikaanse atoombom die in 1945 op Hiroshima werd gegooid.”

Tegelijkertijd, zoals gemeld door de in Moskou gevestigde journalist Thanasis Avgerinos, waarschuwen de Russen de VS en de gezamenlijke NAVO om geen kernwapens te plaatsen in Europese (zie Polen, Griekenland, etc.) en Aziatische landen, anders zullen ze gedwongen worden om “nucleaire afschrikkingsmaatregelen” te nemen!

  Henry Kissinger: "Wij staan aan de rand van een oorlog met Rusland en China"

“Dat zullen we doen als de VS doorgaat met plannen om kernwapens voor de korte en middellange afstand te plaatsen in nieuwe landen die ze nu nog niet hebben, vooral in Europese landen.”

Lavrov: F-16’s leveren aan Oekraïne is NAVO’s “nucleaire” boodschap

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, merkte in een interview met RIA op dat zijn land de geplande levering door de NAVO van F-16 gevechtsvliegtuigen die nuclaire kernkoppen kunnen dragen aan Oekraïne beschouwt als een “signaal.”

“Ze proberen ons te vertellen dat de VS en de NAVO nergens in Oekraïne zullen stoppen,” zei Lavrov.

“We hopen echter dat de Russisch-Wit-Russische militaire oefeningen over het gebruik van niet-strategische kernwapens die momenteel worden uitgevoerd, onze tegenstanders bij zinnen zullen brengen en hen zullen herinneren aan de rampzalige gevolgen van een mogelijke verdere nucleaire escalatie,” voegde hij eraan toe.

Ondertussen zei Lavrov dat Rusland verdere nucleaire afschrikkingsmaatregelen zou kunnen nemen als de VS middellange- en korteafstandsraketten inzet in Europa en Azië.

Via Warnews247.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nucleaire oorlog escalatie waarschuwingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe vogelgrieppandemie is bijna uitgebroken!
Volgend artikelSommige wetenschappers geloven serieus dat we in 2030 voor altijd zouden kunnen leven. Dit is wat je moet weten over de ‘ontsnappingssnelheid voor een lang leven’ theorie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

  • Cool. Its is all comedy on both side. Rusia has following the media made a lot of treats to the NATO if they crosses RED lines. Russia hasn’t done anything.

   You cant trust Both sides. IS RUSSIA PART OF THE WEF? Time will tell.

 1. ‘Dank u wel’ meneer Rutte voor uw buitengewoon gewelddadige inzet, het naar de klote helpen van wat bij onze vaders nog als Nederland bekend stond.
  De man met het masker 😁

 2. Europa wordt voor de derde keer in opdracht van usa, naar de donder geholpen.een concurrent minder. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama:
  Een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden.
  En de usa schoothondjes in de regeringen in west Europa EN de bende in Brussel werken daar dapper aan mee.
  Arm volk dat zulke krankzinnige lijers heeft, ook in NL ( geen leiders).
  Het is NIET MIJN oorlog, maar wel die van Rutte, die dat uitkraamt. En niet alleen hij, maar heel veel zgn regeringslijers, macron, Pistorius, Estland troel, DK regeringen.
  Wie niet? Dat zijn er helaas maar een paar en die moeten voor hun leven vrezen.
  Wat een wereld, in en in VERROT.
  En dat allemaal om een stel machtgeile psychopaten/ multimiljardairs tebevredigen aan nog meer dollars en macht. Waanzinnig wat er nu gebeurt.
  Streef verdomme naar vrede, maar dat staat niet meer in het woordenboek van het zgn democratische “Werteweste”, zoals onze Oosterburen dat zo mooi noemen.
  Er kleeft een ongelofelijke hoeveelheid bloed aan de handen van heel veel incompetente politici, die deze waanzin op de spits drijven.

  • Beste Jan,
   Dat stel macht geile psychopaten / multimiljardairs zullen nog eens raar op kijken als de
   BRICS Landen en 40 volglanden de Dollar de Euro en de Engelse Pond, niet meer accepteren.!
   Deze valuta’s zijn dan alleen nog concurrerend met WC papier……!!!!!

   As. Oktober is er het jaarlijkse BRICS Conferentie in Kazan Rusland….!!!!

 3. Vliegbasis Volkel is een vliegbasis in de plaats Volkel, nabij Uden, in de gemeente Maashorst. De Vliegbasis Volkel wordt samen met de Vliegbasis Leeuwarden en de helikopterbasis Vliegbasis Gilze-Rijen gerekend tot de Main Operating Bases (MOB) van de Koninklijke Luchtmacht.

 4. Ik hoop dat mijn moeder veilig is,in haar achtertuin liggen ook foute nucleaire wapens ,al jaaaren. Ze beloven ook al jaaaren om ze op te ruimen.
  Mijn moeder is omgeven door grote landingsbanen en opslag van het Belgische leger. De koning zijn tweede vliegtuig staat daar in een hangaar voor het geval van.
  Owja en het is nabij Baarle hertog . 👍

  • Ieder jaar word daar paar x geoefend met straaljagers en groot geschut . Als klein kind heb ik daar een gehoortrauma of geluidstrauma van over gehouden. Ik was 6 en geconstateerd met PTSS. De straaljagers kwamen zo laag over ons huis bulderend vliegen om te landen dat je hun buik bijna kon aanraken,als kind durfde ik dus niet te lopen. In juli en augustus werd er 7 weken militair geoefend. Dagelijks vele straaljagers af en aan. Mijn moeder zei dat ik niet kon lopen van de angst en kroop tot mijn 2,5 jaar. Kon ook niet naar school omdat ik in mijn broek deed.
   In belgie ging je met je 2 jaar naar school. Toen ik 3 ,5 was had ik een chronische ontsteking onder mijn linker knie. En werd ik met septisch afegvoerd naar het ziekenhuis.
   mijn grootvader vond mij op de grond, die dacht dat ik dood was.
   Heb 2 maanden in het ziekenhuis verbleven zwevend tussen dood en leven volledig in het gips om niet te bewegen.
   En in die twee maanden zag ik de hemel en hoe die werkt achter de schermen. Enzo ben ik dus super sensitief geworden. Heb nog steeds chronische ptss van dat geluidstrauma,je moet mij niet laten verschieten want dan mep ik je dood.🙈🫢

   Enfin ik denk dat ik mijn moeder maar weghaal daar moest het doorzetten. Want daar ligt echt heel veel legermateriaal opgeslagen.

    • hahah, die Greet.
     mooie verhalen.

     en over je mam en Volkel, das minder, magoed wel eerste rij staan om de flits te bekijken.

     en het SSysteem kan dan na de ellende die ze uitlokken voor hun BBB weer verder… immers vrijwillig gaan de meeste mensen niet weg uit hun bv goede woning hun plekje, dus moet het SSysteem ze dwingen… huizen plat bombarderen e.d. en als de Russen het niet doen, dan doet het SSysteem het zelf… oeps, ‘foutje’ bedankt… daarna hun BBB

     • Mijn moeder woont niet tegen volkel maar tegen Weelde , net aan de grens met baarle hertog in belgie.
      Daar liggen grote vliegbanen om te landen. Je kan het googlen. Is een lange straat met aan weerskanten vliegvelden en opslag.
      Ik kan je vertellen dat veel mensen er tegenop kijken als ze daar komen oefenen want het jaagt angst aan en heel veel geluidsoverlast.
      Overal tanks en vliegtuigen en legerwagens🥵en ineens mag je nergens meer inrijden dan alleen in je eigen straat. Ritje naar de bakker is soms een ramp.

     • Merksplasseweg of weelde airbasis.
      Ik vraag me af of putin weet dat er vuile bommen liggen waar ze in het dorp niet blij mee zijn. Ze hadden gezegd dat ze weg waren,maar mijn neef houd het al 40 jaar bij en die zegt dt alles er nog ligt opgeslagen. Als putin deze kaarten heeft ,heeft hij niet alles. Door belgie heen liggen zo gevaarlijke bommen opgeslagen en al oud,nooit nagekeken.

    • Onze zoon heeft met zijn 5 jaar een moord zien gebeuren en heeft als kind ook een giga trauma opgelopen en vele denken dat alleen volwasne geestelijk kapot gemaakt kunnen worden en dat kinderen er makkelijk erover henen kunnen groeien, maar dat is dus niet waar.
     Ik wens je veel sterkte toe want dat heb je zeker nodig.

     • Ben inmiddels al half in de 50, en dat geluidstraume gaat nooit meer weg. Ik schrik van alles en nog, heb een kleine mini tv ,met geluid zacht. Ben snel overprikkeld. Hier zeiden ze adhd,maar is gewoon snel overspoeld met geluid. Ik houd van de stilte en de natuur. Heb zelden muziek opstaan . Het was niet alleen de straaljagers die vlak boven ons huis vlogen om te landen,maar ook grote vliegtuigen. Overal leger en tanks en legervoertuigen, we woonden in bos dus werden we hard geconfronteerd met het leger aanwezigheid en ze gedroegen zich arrogant ,reden je gerust omver als je in bos liep.
      Ik had een onveilig gevoel in mijn jeugd en dat slijt nooit.

      Dat zou voor jou zoon ook kunnen gelden. Ik heb in mijn jonge jeugdjaren en volwassenheid hele erge straatvrees gekend.
      Kon niet meer ademen van de angst. En ja ik heb ook een iemand een ander zien doodslaan. Familie nog wel. En die kwam er mee weg.
      Vertrouwen is kapot en kan nooit meer hersteld worden.
      Je leert er mee leven ,aanpassen,rust opzoeken.
      Zelfs mijn meubels zijn heel rustig 🙈.
      Ik draag rustige kleding erg truttig klassiek.
      Misschien herken je dat in je zoon ook, afzijdig houden ,de rust opzoeken, isoleren en alles wantrouwen ,overdreven voorzichtig zijn.
      Maar toch glimlachen. Heel dubbel. slecht slapen.
      Ik zie het in mijn zonen terug , zijn ook heel alert en heel voorzichtig.

      Zeg maar vaak genoeg tegen je zoon,”het is oke” je bent veilig nu.
      Dat hielp bij mij wel veel. 🌹🌹

 5. En dan roept die klaphark van een Schoof dat rutte zijn voorbeeld is…..En het klootjes volk maar denken in een democratie te leven….zzzzzzzzzzzzz

 6. Dus voor de paddestoelen in de lucht moet ik richting Volkel kijken. 30km van mij vandaan, niet direct dood dus maar later vanwege de fall-out. Bedankt regering!

 7. Nou lekker dan Volkel hier een kwartier vandaan, als t moment erop aankomt zal niemand hier nog tijd hèbbe om iets te kunne ondernemen vluchte of schuilen

 8. Wat wordt Europa door hele domme mensen geregeerd, Amerika schakelt zo 2 concurenten uit namelijk Rusland en Europa en dit om uit alle macht hun machtpositie te behouden. Na deze kernoorlog zal Amerika zich richten op China.

  • Amerika is voor China een holle kies, niet meer, usa stelt niets voor en heeft nog NOOIT een oorlog gewonnen alleen uitgelokt.

 9. Verdiep alle hier in zeoliet en dat is geen grap. Niet 10 minuten of zo maar ga echt op zoek wat dit middel voor je kan betekenen in ene kern oorlog.
  zorg er wel voor dat niks in je longen komt van dit spul, dus heel goed mengen met water of melk of zo.

 10. Dom gezwets, alsof die kaart pas vandaag gemaakt is en alsof het westen geen kaart heeft.
  Je lacht je de ballen uit de broek over zoveel media onzin.
  Het valt nog mee dat er niet bij gezegd wordt : Poetin, bij intimi bekend als een begnadigd tekenaar, heeft de kaarten zelf gemaakt en na 10.000x gekopiëerd te hebben aan alle commandanten van raketinstallaties per aangetekende post gisteren persoonlijk verstuurd.

 11. Ik heb die B61 nog onder de F-16’s gehangen.

  Gelukkig wel ooit verhuisd naar een provincie met een kerncentrale waar je in tijden van oorlog ook niet veilig bent overigens.

  Fall out overleven is ook geen pretje, dan kun je beter op slag dood zijn. Hoe dan ook, blijf positief mensen en leef van dag tot dag en probeer er (hoe erg ook) altijd het beste van te maken.

 12. “…..we hope that the Russian-Belarusian military exercises on the use of non-strategic nuclear weapons currently being conducted will bring our adversaries to their senses ” Regrettably, hope is not a tactical response to the US criminal element. A better immediate response is to destroy all elements and housing wherever US and NATO troops are stationed in Ukraine.

 13. Du moment er een F-35 met een NUKE onder de vleugels opstijgt uit Leeuwarden, die richting Polen of Wit-Ruslsnd vliegt, is de Iskander raket al onderweg naar Friesland, waar ik woon en slaat een paar minuten later in. Of als de Russen verstandig zijn vallen zij aan voordat de F-35 kan opstijgen. Volkel kan ook geraakt worden uiteraard. De luchtafweer met Patriots is achterhaald, dat hebben wij kunnen zien toen Iran’s supersonic raketten insloegen op 2 luchtmacbt basissen in Israel. Bedenk wel dat wij en de Engelsen als eerste doelen zullen worden getroffen, puur en alleen omdat wij het verst wegliggen van Wit-Rusland ( Fall-Out). De afschrikwekkende werking kunnen wij letterlijk met geen pen beschrijven. Ollongren en Rutte zijn oorlogshitsers in Amerikaanse opdracht die gesteund door trigger happy beroepsmilitairen er voor zullen zorgen dat ons mooie Vaderland van de kaart wordt geveegd. Het voornemen Rusland aan te vallen zal ontzagwekkende gevolgen hebben, met name in Noord-West Europa. De NATO is geen afweermacht meer maar een aanvalsmacht die niet over een staand grondleger beschikt dat Rusland aan kan vallen maar wel een sterke luchtmacht heeft. Dus laat het zich raden dat in geval van oorlog alle luchtmacht basis van de kaart zullen worden geveegd inclusief ca. 30 km van de daar omheeen liggende ommelanden. Als dit echt gebeurt wordt het leven ten Noorden van de Rijn onmogelijk ( Fall-out/straling). Vluchten kan dan niet meer, zeker niet wanneer Vlaamse en Duitse bases ook getroffen worden.
  De Eerste Wereld Oorlog is ook zo vrolijk begonnen en 12 miljoen dode soldaten verder pas gestopt. Steun de partijen op 6 juni die voor vrede met Rusland zijn en niet de oorlogshitsers die Oekraïne willen ‘verdedigen” c.q. Rusland willen aanvallen ( von der Leyen & Co). Duitsland zal zeker getroffen worden dat staat vast. De Russen zijn besodemieterd door zich door Reagan te hebben laten misleiden Oost-Duitsland aan de NATO zonder slag of stoot fe hebben overgedragen in 1990 ( Wiedervereinigung). De Yankees hebben zich niet aan de afspraken gehouden en de Duitsers natuurlijk ook niet. Nu zijn de rapen overgaar en kijken wij naar de aanstormende nucleaire afgrond. Ik vertrek deze maand naar Zuid-Spanje en kom voorlopig niet meer terug.
  Alumiimium folie en lood kaatsen de straling terug, maar voedsel en drinkwater zijn er na de inslag niet meer te krijgen. God behoede ons voor de komende atoomoorlog ! Het enige dat wij nog kunnen doen is bidden voor vrede en hopen dat dat helpt.

 14. Al diegenen die deze ellende pushen verdienen de doodstraf. We zijn in oorlogstijd en landverraad door het misselijkmakende demissionaire kabinet zou moeten resulteren in een openbare terechtstelling van die minkukels die ons in dit grote gevaar hebben gebracht.

 15. Heel mijn werkzame leven heb ik bij de luchtmacht gediend om ons land te beschermen tegen aanvallen door agressors. Inmiddels ben ik al jaren met pensioen en ben ik blij niet mee te hoeven werken aan dit landverraad. Ik had in actieve dienst daar openlijk afstand van genomen maar dat is nu niet aan de orde. Ik hoor dat de huidige militair gebrainwasht is. De meerderheid weet niet wat er echt speelt. De propaganda van de publieke omroep met al hun staatsafhankelijke leugenmedia is mede verantwoordelijk voor de hersenspoeling van militair en burger. De oorlogshitsers aan de praattafels van de diverse leugenomroepen moesten zich diep schamen. Ik krijg kramp in mijn tenen als ik deze lieden aanhoor.
  Ik wat voor een destructieve wereld zijn we toch terecht gekomen? Macht en geld zijn de drijfveren. De enige echte volksvertegenwoordigers wordt het op allerlei manieren onmogelijk gemaakt om iets te betekenen voor ons. Ze worden gedemoniseerd en kapot gemaakt door de gekochte hypocriete media en de roverheid. Zelfs Justitie heeft zijn blinddoek afgeworpen en zit mede in het complot.
  Gideon van Meijeren staat volledig in zijn recht en verdient alle steun.
  Laten we massaal lid worden en stemmen van en op FVD, de enige partij in de Kamer die er echt voot het volk is. Wees u ervan bewust dat wat men in de reguliere media zegt en schrijft nagenoeg nooit klopt en bedoelt is om de beste volkspartij kapot te maken.

 16. Flauwekul, nucleaire wapens. Zoek maar eens goed uit hoe er gebombardeerd werd op Hiroshima en Nagasaki. Kost wel wat tijd maar wordt je wel een beetje meer wakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in