James Gathany, USCDCP / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

De knokkelkoorts is in 2024 in Brazilië verviervoudigd na het uitzetten van miljoenen genetisch gemanipuleerde muggen door het World Mosquito Program van de Verenigde Naties.

In de eerste vijf weken van 2024 zijn er meer dan 364.000 gevallen van dengue-infectie gemeld, volgens het ministerie van Volksgezondheid van het land, wat 4x zo veel is als eerdere gevallen in dezelfde periode van 2023, schrijft Jamie White.

De dramatische piek in het aantal gevallen van knokkelkoorts heeft Brazilië ertoe aangezet om miljoenen doses van het knokkelkoortsvaccin aan te schaffen.

Uit The Guardian:

De snelle verspreiding van knokkelkoorts heeft 40 bevestigde sterfgevallen veroorzaakt, zei het ministerie, en nog eens 265 worden onderzocht.

Brazilië heeft 5,2 miljoen doses van het denguevaccin Qdenga gekocht, dat is ontwikkeld door de Japanse geneesmiddelenproducent Takeda. Nog eens 1,32 miljoen doses zijn gratis beschikbaar gesteld aan de overheid, aldus een verklaring van het ministerie.

Drie Braziliaanse staten hebben de noodtoestand uitgeroepen, waaronder de op één na dichtstbevolkte staat, Minas Gerais, en het Federale District, waar de hoofdstad Brasília ligt en te maken heeft met een ongekende stijging van het aantal besmettingen.

Brasília begint vrijdag met het vaccineren van kinderen van 10-14 jaar met Qdenga, zei de lokale overheid woensdag.

Het aantal gevallen van knokkelkoorts in Brasília sinds het begin van het jaar is hoger dan het totaal voor heel 2023, met een infectiecijfer van 1.625 gevallen per 100.000 inwoners, vergeleken met het nationale gemiddelde van slechts 170 gevallen.

Het World Mosquito Program van de VN kondigde in 2023 een plan aan om miljarden genetisch gemanipuleerde muggen los te laten in Brazilië over een periode van 10 jaar in een poging om knokkelkoorts in het land uit te roeien.

  De wereld zet zich schrap voor Europa's 22 juli "DOOMSDAY"

“Braziliaanse gezondheidsambtenaren hebben in vijf steden wolken van in het laboratorium gekweekte Aedes aegypti-muggen vrijgelaten die besmet zijn met de Wolbachia-bacterie, die voorkomt dat het dengue-virus wordt overgedragen op mensen,” meldde Harvard Public Health in augustus 2023.

“Het land zal als eerste een landelijk programma lanceren om Wolbachia-gemodificeerde muggen vrij te laten, die naar verwachting tot 70 miljoen mensen zullen beschermen tegen knokkelkoorts in de komende 10 jaar. En het bouwt een fabriek om de muggenproductie op te schalen: Vanaf 2024 zal de fabriek vijf miljard muggen per jaar in massaproductie nemen.”

Nu een jaar nadat het muggeninitiatief begon, zijn de gevallen van knokkelkoorts eerder sterk gestegen dan gedaald.

Het World Mosquito Programramma ontving een subsidie van $50 miljoen van de Bill & Melinda Gates Foundation.

De Bill & Melinda Gates Foundation financiert ook onderzoek naar het vaccin tegen knokkelkoorts.

De Braziliaanse regering heeft meer dan 5 miljoen doses van het Qdenga-vaccin tegen knokkelkoorts gekocht, dat wordt gemaakt door de Japanse geneesmiddelenfabrikant Takeda, die ook miljoenen dollars aan subsidies heeft ontvangen van de Bill & Melinda Gates Foundation.

Met andere woorden, het geld van de Bill Gates Foundation is betrokken bij alle aspecten van de situatie, van de genetisch gemanipuleerde muggen – wat de knokkelkoortscrisis blijkbaar heeft verergerd – tot het financieren van bedrijven die het populaire knokkelkoortsvaccin aan Brazilië leveren.

Met welk doel?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Waarschuwing: Door Gates gefinancierde fabriek kweekt 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen per week om in 11 landen uit te zetten Volg Frontnieuws op Telegram

  Desmet en Malone slaan weer toe: Niemand vermoordt ons; we zijn een suïcidale samenleving 

Lees meer over:

Vorig artikelTucker, Poetin en de nieuwe geopolitieke orde
Volgend artikelDe schapen voorbereiden op oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Dan gaan we toch maar weer noodgedwongen een lesje wiskunde doen. Als 100% 2X zoveel is, 200% 3X zoveel, dan is 300%…. je raadt het al 4X zoveel. Dus moet de de titel even veranderd.

  • Je hebt gelijk, maar het raakt niet de essentie van de kern. De regering ontvangt geld voor een experiment op de bevolking, wat hen ook nog eens ziek maakt. Het komt me bekend voor. 🤔 De geschiedenis herhaalt zich, maar nu op grote schaal. Ik begrijp niet waarom de wereld niet in opstand komt tegen individuen zoals deze. Het is alsof ik naar mijn aquarium kijk: één vis domineert de rest, terwijl ze samen veel meer kracht hebben dan die ene.

   • Zo groot is dit niet, 40 mensen overleden op 216 miljoen inwoners. Weer een storm in een glas water, maar laten we wel alvast vaccineren, je doet het voor elkaar (sarcasme uit)

 2. En weer een land waar geest niet meer in mag. Er blijven niet plaatsen over waar hij nog welkom is. Davos is 1 en verder weet ik het niet. Sinds hij er bij Microsoft uitgeschopt is, komt er niet veel zinnigs uit zijnen bakkes. Als investeerder doet hij het wel goed, maar het gaat altijd ten koste van vele mensenlevens, maar dat zal zijn doel wel zijn.

 3. Muggen die kunnen verspreiden en waar de parasieten zelf uiteindelijk ook last van kunnen krijgen. Want zei kunnen ook inschattingfouten maken bij de “feilloze” medicatie, mogelijk net zo in elkaar geflansd, of er ordinair een productie fout in hun zelfmedicatie zit, dus ik vind dit soort berichten…ik weet t niet.

  Das erg veel risico, voor hetzelfde creëer je een situatie waarbij de klootzakken nooit meer de bunker kunnen verlaten, omdat de aardkorst en alles wat er op leefde wegevaagd is. Geen plan b voor de parasieten als het mis gaat. Daarom geloof ik niet dat zei ons gaan bestoken met iets wat ze zelf, in het ergste geval, niet kunnen overleven

  • Juist

   Die egypty mug is hier ook al een paar jaar gesignaleerd
   Zoals hier in amsterdam

   Dit zijn hele gevaarlijke experimenten
   En dat laten ze aan zo’ n elite cia figuur als bill gates over
   In de bak ermee, dat hele team

 4. weet u wat ik me zo zoetjes aan afvraag .?? Kan het zomaar dat een man zonder gestraft te worden, open en bloot heel veel mensen ziek en of dood zonder dat iemand zich afvraagt
  waar ben je mee bezig .Er zijn toch geleerden en invloed rijken lui die zeggen kunnen STOP DAAR MEE En de man oppakken en in de nor gooien Dit is toch misdaad tegen iedereen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in