Dr. Sucharit Bhakdi, een Thais-Duitse microbioloog en expert op het gebied COVID-19 vaccins, waarschuwt dat mRNA-vaccins zeer gevaarlijk zijn. Zij zullen dagelijks meer mensen doden, en zij die het overleven zullen voor de Nieuwe Wereldorde gemakkelijkere subjecten zijn om te controleren, bericht Arsenio Toledo.

Reeds in 2020, toen de COVID-19 pandemie zich net over de hele wereld begon te verspreiden, bekritiseerde Bhakdi veel van de mainstream narratieven betreffende COVID-19. In dit recente interview vertelt Bhakdi Breggin precies waarom de mRNA-vaccins gevaarlijk zijn.

Bhakdi vergelijkt de mRNA vaccins met brieven in enveloppen, waarbij de brieven de mRNA’s zijn en de enveloppen de lipide nanodeeltjes.

De “brieven” bereiken verschillende bestemmingen in het lichaam die het coronavirus nooit bereikt zou hebben, o.a. de cellen in de lymfeklieren en de vasculaire endotheelcellen. Deze cellen die de boodschappen ontvangen, krijgen dan de opdracht spike-eiwitten aan te maken, die nog meer schade aan het lichaam toebrengen door het risico op bloedklonters, schade aan het immuunsysteem en andere gezondheidsaandoeningen te verhogen.

De “enveloppen” zijn vergif, volgens Bhakdi. De lipide nanodeeltjes die in het lichaam geïnjecteerd worden zijn positief geladen, in tegenstelling tot natuurlijke lipiden die ofwel geen lading hebben, ofwel negatief geladen zijn. Deze positief geladen lipiden verstoren het vermogen van belangrijke moleculen in het lichaam – waarvan de meeste negatief geladen zijn – om goed te functioneren.

De Nieuwe Wereldorde gebruikt de vaccins om de mensen meer controleerbaar te maken
Werkelijke vaccins zijn, volgens hun oorspronkelijke definitie, bedoeld om rechtstreeks immuniteit op te wekken door de mensen de antilichamen te geven die nodig zijn om ziekten af te weren. De mRNA-vaccins zetten in plaats daarvan de lichaamscellen aan om virale eiwitten te produceren, die volgens Bhakdi de mensen vanuit wetenschappelijk oogpunt meer kneedbaar maken.

Patholoog: Dit is de reden waarom mensen in vaccinatiecentra dood neervielen

Bhakdi zegt dat de vaccins “het verstand van de mensen verblinden”, omdat de vaccins de mensen minder intelligent maken “en dit is het gevaarlijkste van alles.”

“Deze vaccins doden mensen. Je krijgt je myocarditis, je krijgt je beroertes, hartaanvallen, die zijn allemaal verschrikkelijk. Je hebt al die atleten die sterven, je hebt al die jongeren die sterven, heel erg,” zei Bhakdi.

“Maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen – dat is iets wat de mensen niet beseffen – en steeds controleerbaarder worden, omdat ze geen nee kunnen zeggen,” vervolgde hij. “Het is fantastisch. Het is briljant – en het is nachtmerrieachtig, afschuwelijk, duivels, satanisch. Het moet gestopt worden.”

De belangrijkste entiteit achter dit plan om de miljarden mensen te controleren die de mRNA COVID-19 hebben genomen, is de Nieuwe Wereldorde.

Zowel Bhakdi als Breggin zijn het erover eens dat het concept van de Nieuwe Wereldorde geen mythe of samenzweringstheorie is.

“Het is werkelijk deze massa van in elkaar grijpende relaties tussen banken, grote bedrijven, het militair-industrieel complex, mensen die ons in deze oorlog in de Oekraïne hebben gebracht, omdat zij daarvan gaan profiteren op dezelfde manier als zij van COVID-19 profiteren,” zegt Breggin.

Het plan van de Nieuwe Wereldorde is om de wereld haar rijkdom en macht te ontnemen door middel van COVID-19, de lockdowns en de vaccins, en om degenen die het overleven te controleren. Hoe meer de rijkdom en de macht van de wereld worden afgetapt, hoe rijker en machtiger de Nieuwe Wereldorde wordt.

Trudeau in het nauw: Wordt onderuitgehaald in het Lagerhuis en verteld de wetenschap te volgen en mandaten te beëindigen

“Dit zogenaamde vaccin verandert de mensen en de mensheid,” zegt Bhakdi. “Deze vaccins veranderen u op dit moment, ook al beseft u het niet. Ze veranderen uw psyche, uw hersenen. U wordt op dit moment een ander mens… U verliest uw individualiteit. U verliest uw persoonlijkheid, en u verliest uw recht om te zeggen: Ik ben een mens. U verliest uw menselijkheid.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

29 REACTIES

 1. Weet niet hoor… maar de schapen hoeven echt geen ‘prik’ om te volgen. Twee jaar geleden hadden ze nog geen prik en toen deden ze al braaf wat Hugotje wilde en namen ze de prik… Dus ja kan het nog erger ? Denk het niet ze hebben hun verstand al verloren toen ze besloten de prik te nemen.

 2. Het komt me voor als wensdenken. De meeste geprikten, die ik ken, zijn niet hun verstand verloren. Er valt alleen een pijnlijke stilte als erop gehint wordt, dat het allemaal een hoax is. Dat is een beschermingsmechanisme voor een trauma; dat is iets anders. De pijnlijke werkelijkheid wordt als het ware ingekapseld en het dagelijks leven gaat op een niet van verstand gespeende wijze verder, evenals mensen in de late jaren 40 weer aan het werk gingen en de samenleving opbouwden. Last begonnen mensen te krijgen, toen ze bejaard werden en de verdringingsmechanismen niet meer goed werkten.

  • Weet je nog van die bepaalde batches die vaccinatieschade veroorzaken en hoe sommige vials vaccin gewoon placebos met zout water zijn? Experiment binnen experiment. Levensverzekeringen gaan wereldwijd niet uitkeren na gerechtelijjke uitspraken. Mijn buren voelen ook allemaal nog normaal. Maar ik merk wel op dat er ineens heel veel nieuwe jonge mensen in mijn wijk komen wonen in huizen die leeggekomen zijn. Disproportioneel mag ik wel zeggen.

 3. Zijn uitspraken zouden concreter zijn als hij meer uitleg gaf over bijvoorbeeld dit:
  “Deze positief geladen lipiden verstoren het vermogen van belangrijke moleculen in het lichaam – waarvan de meeste negatief geladen zijn – om goed te functioneren.” Dit komt als pop-sci over omdat het nogal vaag is. Van iemand van zijn kaliber zou ik nauwkeurigheid verwachten.
  Ik denk dat hij het goed bedoelt, en hij begint het grotere plaatje te zien, maar hij zou onderhand moeten weten waar al die storingen in het gevaccineerde lichaam door komen. Het vreemde is dat hij het niet zegt. En mss weet hij het werkelijk niet, want zijn opmerkingen klinken slechts als aan elkaar geregen stukjes informatie die hij hier en daar heeft opgevangen, en waarvoor hij geen correlatie met de physiologie heeft gevonden. Jammer wel…

  • Het is een journalistiek artikel met daarin delen van uitspraken gedaan door Dr Bakhti en anderen, dus niet een artikel door hem zelf geschreven. Moet dus duidelijk zijn waarom er niet meer uitleg is en geen nauwkeurigheid.

  • Een door een ander geschreven artikel die alles maar half begrijpt. Dr Bhakdi online te vinden met goedonderbouwde argumenten. In het begin werd gesteld dat het spikeeiwit lokaal zou blijven, maar het reist door het gehele lichaam en gaat naar allerlei organen toe. Met de vrijgegeven onderzoeksresultaten van Pfizer wordt nu duidelijk dat in de onderzoeksfase talloze deelnemers gestorven zijn en dat dit vaccin nooit in omloop had mogen komen. Oplossing is nog meer Boosters. Desnoods iedere maand.

 4. Tja ik ben ook ontsteld over hoe de bevolking zich laat misleiden maar dat we dommer worden door de die prik? Het klopt volkomen hoe dom mensen kunnen zijn betreffende bijvoorbeeld de oorlog in Oekraïne, daar is nu oorlog maar deze mensen vergeten te zeggen dat het daar al 8 jaar oorlog is waarbij vele onschuldige het illegale Oekraïnsche bewind moesten trotseren. Maar toen we nog geen mRNA vaccin hadden zijn er ook vele onterechte oorlogen gevoerd waarbij hele bevolkingsgroepen zich lieten misleiden.

  • Technisch is het nog geen oorlog daar en ook geen invasie aangezien geen van de 2 partijen elkaar de oorlog verklaard hebben. En ja al 8 jaar gruwelijke oorlogsmisdaden in Donbass. Dit betreft een militaire operatie die Putin toegezegd heeft na erkenning van de Krim, Donbass, Lugansk als onafhankelijke zelfstandige gebieden. Net als de NATO dus prematuur doet aan de Ukraine en beloofd heeft te doen aan Finland en Zweden als zij zich bij de NATO aansluiten. Zowel oorlog als MRNA vaccin leiden tot wereldbevolkingsreductie, die vlgs machthebbers, artikelen in de Volkskrant absoluut noodzakelijk zijn en zullen bewerkstelligen dat een specifieke selecte groep de hele wereld zal bezitten. Over dat laatste mogen we het niet hebben. Er zijn net nieuwe verdergaande wetten door USA, EU, UK aangenomen om desinformatie op internet, social media zwaar strafbaar te maken. Op YT kun je in een video over het dagboek van Theodor Herzl lezen waarom hij aanspoort een bepaald iets te promoten, om de staat je weet wel te creeeren. Hetgeen Zelensky dus nu volkomen tegenspreekt. In die zelfde religie, en overigens ook bij Hamas is het verplicht te liegen tegen vijanden. Dus vlgs mij was het grootste deel van de mensheid al knettergek en ziende blind.

 5. De groep zonder verstand is vele malen groter dan enkel de prikschapen.

  WAAROM LATEN WIJ OOK -ZOALS HIER- ONS AFLEIDEN?????

  Wachten op “Neurenbergprocessen”?
  Druk maken over een al dan niet gecreëerde nepoorlog?
  Elkaar over en weer ONDERLING blijven bevestigen dat wij het doorzien?

  En ondertussen gaat de trein met swabbelaars gewoon verder richting digitaal concentratiekamp.

  Wie, wat hoe en wanneer worden die gasten onschadelijk gemaakt???
  Er zijn mensen in de buurt van hun verblijfplaats die ons kunnen redden maar niks doen!!!!
  (net zoals die schapen duf protesterend toen psychobillie zijn toespraken weer ongestoord kon houden en hun te kakken zette).

 6. Wanneer zouden we dat dan moeten gana merken, dat ze langzaam gek worden?
  Dir geloof ik niet. Ook bij een langzaam proces hadden we allang iets moeten merken.

  • Dan heb je het nieuws in alternatieve media niet goed bijgehouden. Heel veel jongeren zijn zwaar depressief geworden tijdens en door de Coronapandemie. Ook veel zelfmoorden. In NL kan de psychische zorgverlening het al vele jaren niet meer aan. De mensen met de zwaarste stoornissen staan in de kou want daar is het minste en het moeilijkste geld aan te verdienen. Ondertussen kreeg de Luistertelefoon steeds meer subsidie en wordt die zelfs door huisartsen voorgeschreven. Mensen die daar werken kunnen soms het woord Zelfmoord niet eens in de bek nemen, laat staan iemand die dat overweegt er mee helpen. Vrijwilligers worden geselecteerd niet op kunde of kennis maar of ze zo goed mogelijk in het selecte groepje vrijwilligers passen. Wat ik dus niet deed. Aangezien suicidaal zijn mij met de conceptie werd meegegeven en ik dus heel veel expertise had om met acute fases van om te gaan.

   • Bij de Luisterlijn kunnen ze helemaal geen hulp geven. Lieve mensen, daar niet van maar zo’n vrijwilliger zegt dan dat ze de hele dag aan je denkt. Dat ze je ‘knuffels’ wil geven. Steeds maar knuffels. Daar heb je als slachtoffer van misbruik niks mee. Ook met de Zelfmoordlijn geprobeerd contact mee te maken via internet, maar pas na een maand kwam er een e-mail. Het interesseert 113 blijkbaar niet. Dat in tegenstelling tot de Luisterlijn, waar de bedoelingen m.i. wel goed zijn.
    Ook Zelfmoord1813 nog geprobeerd maar dat is Belgisch en dan merk je toch hoeveel cultuurverschillen er zijn. Ik kon er niks mee.
    Op https://www.relatietherapeuten.net/forum-lotgenoten-relatieproblemen kun je je ei wél goed kwijt. Het wordt niet gewist en er kunnen mensen op reageren.
    Je zal het gewoon zelf moeten doen.

 7. “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”

  Er zijn al miljarden die hun verstand hebben verloren, dat was al zo voor de (corona vaccines), ver voor die gifprikken zelfs! Het zijn er de afgelopen twee jaar alleen maar meer geworden en dat ligt m’ echt niet aan die spuitjes!

 8. Één ding is voor mij wel duidelijk, aan dat hele corona verhaal en die vaccinatie zit een heel vies luchtje aan. En die stinkt nog harder dan een gier put.

 9. Dat miljarden geïnjecteerden hun verstand gaan verliezen vind ik nogal grotesk. Op dit moment zie ik daar in mijn omgeving nog geen enkele aanwijzing voor.

  • Dan heb jij mooi geluk dat je geen mafterts om je heen hebt met smoelenlappen, fascistische lappen, spyphones, met kranten en tv’s/radio’s.
   En geen nazidagen en herdenkingen.
   Houden zo!!!

 10. Hoop er maar niet op, ze hadden in de eerste plaats al geen verstand door die prik te nemen.
  Die zijn gehypnotiseerd door hun tv. Kan je niets mee aanvangen, bespaar je de moeite, en de energie.
  Binnenkort geen vlees meer, iets wat je normaal met je leven zou verdedigen, maar omdat je het dan doet om ‘het nieuwe ding’ te steunen, sta je je vlees wel af, omdat welk narratief ze ook brengen, zeer begrijpelijk en verstaanbaar is.
  En ik denk overigens dat dit is wat met de uitspraak: You will own nothing and be happy- word bedoeld.
  Die idioten zullen in 2030 in een telefooncel wonen, en het begrijpelijk en verstaanbaar vinden, compleet blind voor de realiteit om hen heen.
  Het zijn achterlijke mongolen, en ik denk dat de omicron-variant, dit maar al te goed benadrukt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here