Gedurende de laatste twee en een half jaar heb ik herhaaldelijk mijn hoofd geschud van ongeloof over de alom in diskrediet gebrachte daden van duizenden leden van mijn vroegere beroep – een beroep dat mij nu met niets dan schaamte en verlegenheid vervult, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik moet denken aan het feit dat het gedurende tientallen jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog gebruikelijk was dat niet-Duitsers vroegen (in hun hoofd en in hun hart, zo niet in woorden) “Hoe konden jullie dat laten gebeuren? Hoe konden jullie zo blind zijn?”

Maar die vraag hoeven wij niet te stellen aan de dokters die miljoenen vertrouwende patiënten hebben geprikt met een giftig experimenteel geneesmiddel waarvan zij hadden moeten weten dat het niet deed wat de politici en de beroemdheden zeiden dat het deed (in die zin dat het niet verhinderde dat mensen covid kregen, de herdoopte griep, en dat het hen niet verhinderde die te verspreiden), want wij weten nu precies waarom zij allemaal hun ogen, hun oren en hun hart sloten.

Het ging allemaal om geld.

En hier is het bewijs.

Vandaag las ik iets dat mij zo meedogenloos, zo volstrekt gewetenloos leek, dat het rillingen van wanhoop en afkeer over mijn ruggengraat deed lopen.

Zoals nu bekend is, heeft de geneesmiddelenfirma Moderna toestemming gekregen om haar nieuwe, zogenaamd “verbeterde” covid-prik aan miljoenen mensen te geven.

En de artsen is gevraagd zich voor te bereiden om enorme hoeveelheden geld te verdienen door hun praktijkverpleegsters de hele dag te laten prikken, prikken, prikken.

  Bezetting Ottawa dag 2: "We zijn net begonnen"

Maar zij denken dat zij het niet kunnen.

Hebben zij het licht gezien?

Zijn zij eindelijk wakker geworden voor de waarheid?

Zijn zij bang dat zij als oorlogsmisdadigers gearresteerd zullen worden wanneer de covid-fraude ontmaskerd wordt?

Geen van allen ben ik bang.

Het gaat allemaal om geld.

Zij zeggen dat zij zich ernstig zorgen maken over de uitrol in de herfst, omdat een verlaging van de overheidsfinanciering betekent dat zij zich niet langer kunnen veroorloven de prikken aan te bieden.

De British Medical Association, de vakbond van artsen, zegt zich ernstig zorgen te maken en heeft opgeroepen tot een verhoging van de financiering, omdat de regering de betaling per prik van 12,58 pond (€14,87) per dosis tot 10,06 pond (€11,89 )per prik heeft verlaagd.

Een arts zegt dat er gewoon niet genoeg huisartsen en praktijkverpleegkundigen zijn om het dagwerk te doen.

Een andere dokter zegt: “we kunnen het geld gewoon niet laten werken.”

Dus, daar is het.

De artsen zijn niet bezorgd over de nieuwe prik, omdat zij bang zijn dat die niet genoeg getest is. En zij maken zich geen zorgen omdat de laatste prik in verband gebracht is met een gaziljoen sterfgevallen en ernstige verwondingen. Zij maken zich geen zorgen over de bewijzen dat de epidemie van myocarditis die momenteel kinderen en jongeren doodt verband zou kunnen houden met de prik.

Het gaat allemaal om het geld. Artsen zijn verblind door hebzucht.

Je zou verwachten dat als zij geloofden dat het vaccin belangrijk en nuttig was, zij zo snel zouden prikken als hun kleine handjes konden gaan. Of, liever, zo snel als hun praktijkverpleegsters kunnen prikken.

  Paniek: Twee ingrediënten van vaccins die niet goedgekeurd zijn voor mensen

Wij weten immers donders goed dat de artsen niet de tijd hebben genomen om de patiënten te vertellen dat zij aan een experiment deelnemen en dat zij de mogelijke bijwerkingen niet op een rijtje hebben gezet. (Beide zijn misdaden die duizenden dokters voor de rechter en in de gevangenis zullen brengen).

Maar nee.

Het geld is niet genoeg.

Vorig jaar verdienden de huisartsen 50.000 (€59.000) tot 100.000 pond (€118.000) aan het feit dat zij hun praktijkverpleegsters covid-injecties lieten geven. Dat komt bovenop hun €118.000 plus per jaar voor een 26-urige werkweek. (Nee, dat is geen drukfout. Huisartsen werken momenteel gemiddeld een 26-urige werkweek).

Oh, en de salarissen voor de praktijkverpleegsters worden grotendeels betaald door de NHS – door de belastingbetalers.

Hoe lang duurt het om een prik te geven? Een minuut? Twee minuten misschien als u “hallo” zegt “dit zal geen pijn doen maar het kan je doden”? Voor €11,89 per prik, is dat €355 per uur om iemand anders te vertellen dat hij iets moet doen. Dat is €2.800 per dag. En €14.193 per week.

En dat is niet genoeg voor die inhalige hufters.

(Hoewel het sowieso een raadsel is waarom dokters extra betaald moeten worden om prikken te geven).

Nou ja, misschien is er een gouden randje.

Misschien zullen de dokters dit najaar niet zo veel mensen doden en verminken.

(Hoewel, als zij nog eens 2,52 pond per prik krijgen, zullen zij waarschijnlijk toch wel de tijd kunnen vinden).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn "farmaceutische troep"

Lees meer over:

Vorig artikelDe laatste blanke wordt gedood door diversiteit
Volgend artikel10.000 mensen per DAG worden gedood door covid-vaccins; het aantal dodelijke slachtoffers wereldwijd is waarschijnlijk groter dan de HOLOCAUST
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. De artsen/nurse hebben de verplichting om de bijwerkingen te noemen en goed uit te leggen en ook op papier. Zij doen niets? zij informeren niet het patiënt over de risico’s. Ze zijn geen huisarts meer ze zijn om troep van medicijnen van de Pharma te verkopen aan de klant met alles bijwerkingen en zijn eigen portemonnee te vullen, Zij werken niet op preventie van ziektes en dat is de mest belangrijker. Onder mijn oog zijn de huisarts nutteloos geworden.

 2. Allemaal oud nieuws. Dat weet toch ondertussen iedereen. Die doktoors vullen goed hun zak met mensen in hun graf te duwen. Daar worden ze goed voor betaald, want in principe derven ze inkomsten door mensen zo rap mogelijk te laten sterven.
  Een doktoor had vroeger liever dat een mens lang lang crepeerde, dan kon die goed en lang geld scheppen.

  • De huisarts krijgt per kwartaal per patiënt een vast bedrag van de ziektekostenverzekering. In Nederland is de normpraktijk 2095 patiënten. Per kwartaal levert een patiënt 17 tot 53 euro op in 2022. Hoe ouder de patiënt is hoe meer hij oplevert per kwartaal. Daar hoeft de huisarts dus nog helemaal niets voor te doen. Dus reken maar uit. Een normpraktijk verdient dus al automatisch minimaal 35.615 euro met nietsdoen. Consulten komen daar nog bovenop.

  • Nee, op termijn idd niet, maar hoe langer dit voortduurt, des te dieper zuigen zij en de schapen die het in leven houden, ons mee die afgrond in, dieper en dieper,

   en ja we komen er wel weer uit terzeiner tijd, we krabbelen onszelf wel weer omhoog met veel energie, maar dat gaat ten koste van vele verloren levensjaren, die men nooit never terug gaan krijgen of geven!

   We zijn nu al een aantal jaren kwijt en daar komen nog minimaal datzelfde bij, wellicht x2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in