Denk je nog steeds dat het allemaal om een virus gaat? Denk dan nog maar eens na. Gibraltar heeft zojuist Kerstmis afgelast. Gibraltar is de meest gevaccineerde plaats op aarde. Wat is dit voor een onzin?, schrijft Richieallen.co.uk.

De regering van Gibraltar heeft zojuist aangekondigd dat “officiële kerstfeesten, officiële recepties en dergelijke bijeenkomsten” zijn afgelast.

Minister van Volksgezondheid Samantha Sacramento zei deze week:

“De drastische toename van het aantal mensen dat de afgelopen dagen positief testte op Covid-19 herinnert ons eraan dat het virus nog steeds veelvuldig voorkomt in onze gemeenschap en dat het ons aller verantwoordelijkheid is om alle redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om onszelf en onze dierbaren te beschermen.”

Ik moest zo hard lachen dat ik bijna stikte toen ik las dat Gibraltar voor 118 procent volledig gevaccineerd is. Ja, lees dat maar eens terug. Hoe is dat mogelijk? Welnu, volgens Rt.com statistici:

Meer dan 118% van de Gibraltarese bevolking is volledig gevaccineerd tegen Covid-19, waarbij dit cijfer verder reikt dan 100% vanwege de doses die dagelijks worden gegeven aan Spanjaarden die de grens oversteken om te werken of het grondgebied te bezoeken. Sinds maart is de hele volwassen bevolking van Gibraltar volledig gevaccineerd, maar in winkels en in het openbaar vervoer zijn nog steeds mondkapjes nodig.

Dat is verbijsterend voor iemand als ik die op de middelbare school moeite had met elementaire wiskunde.

Niemand durft het te zeggen. Waarom krijgen zoveel mensen volledig gevaccineerden covid? Waarom voorkomen de injecties de overdracht niet? Wat is er echt aan de hand?

  "Politie voor Vrijheid": Spaanse politieagenten demonstreren tegen de Corona lockdowns en mondkapjes

Ik ben als geduld op een monument hier, wachtend op een mainstream media verslaggever om de gelederen te breken en “bullshit” te roepen.

Het is de hoop die je doodt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Straat van Gibraltar: Orka’s rammen migrantenbotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021
Volgend artikelBiofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Ja, alles houdt vanzelf op als “de meest gevaccineerde plaats in de wereld” weldra geen bevolking meer over heeft. Het licht gaat dan eveneens vanzelf uit.

  2. Opgenomen in de Protocollen van Zion : elimineren van alles wat met geloof te maken heeft – het grote vergeten / ‘daar heb ik geen herinnering aan’ – om plaats te maken voor de Nieuwe Wereldorde waar men de afgod de antichrist moet aanbidden. Zelfs de huidige paus weet daarvan, maar gaat het jou en mij niet vertellen. Althans : niet direct. Wel indirect door te verkondigen dat alle goden god zijn waarin alle geloven samen dienen te komen. Via ‘Maria’ = Samiramis naar ‘god’ en meer aantoonbaar gebrabbel.

  3. “Ik ben als geduld op een monument hier, wachtend op een mainstream media verslaggever om de gelederen te breken en “bullshit” te roepen.”

    Gaat niet gebeuren. De Fabeltjeskrant (Publieke omroep, o.a. dagelijks om 20.00 uur): oogjes dicht en snaveltjes toe! Kun je nagaan hoe lang geleden ze dit al gepland hebben 😉

  4. Hoe zit dat met die “118%” van de bevolking…ik dacht altijd dat 100% het geheel is. Hoe kan er 18% meer bevolking zijn dan de 100% bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in