Zorgist / Pixabay

AIR CANADA – Ottawa, Ontario – 3 maart 2024 – De 55-jarige piloot Anand Acharya is overleden na een bijna twee jaar durende strijd met hersenkanker. Hij was een PhD en Air Canada piloot op de Boeing 777.

DELTA – NYC – 16 februari 2024 – Captain Geoffrey John Brock, 58, overleed onverwacht op 16 februari 2024 tijdens een tussenlanding in Honolulu, HI.

DELTA – NYC – 15 februari 2024 – De 41-jarige Michael David O’Leary overleed onverwacht na een gevecht van zes weken met kanker. In 2022 begon Mike O’Leary te werken voor Delta Airlines op JFK Airport in New York City, waar hij binnenlandse en internationale routes vloog in de VS en over de hele wereld.

Sterfgevallen onder piloten in 2024

12 februari 2024 – United Airlines piloot – De 39-jarige Amerikaanse luchtmachtmajoor Matthew Charles Kettler uit Mason, Ohio, en huidig United Airlines piloot, overleed plotseling op 12 februari 2024.

Overlijden van piloten tijdens hun werk in 2023

23 september 2023 – Overlijden van een piloot van Alaska Airlines – de 37-jarige Captain Eric McRae overlijdt plotseling in zijn hotelkamer tijdens een overstap waar hij die ochtend zou vliegen.

17 augustus 2023 – IndiGo vlucht (NAG-PNQ) van Nagpur naar Pune, India: 40-jarige piloot Manoj Subramanium overlijdt nadat hij vlak voor het instappen bij de gate in elkaar is gezakt.

16 augustus 2023 – Qatar Airways vlucht QR579 (DEL-DOH) van Delhi naar Doha, Qatar, 51-jarige piloot zakt als passagier tijdens de vlucht in elkaar en overlijdt, vliegtuig wordt omgeleid naar Dubai.

  Zweedse deskundigen zijn verbaasd: Sterke daling van het aantal kinderen

14 augustus 2023 – LATAM vlucht LA505 (MIA-SCL) van Miami naar Santiago, Chili – 2 uur na de 8 uur durende vlucht stort de 56-jarige gezagvoerder Ivan Andaur in en overlijdt in het toilet – het vliegtuig wordt omgeleid naar Panama City!

16 juli 2023 – Klein vliegtuig – Piper Meridian uit 2006, komende van Westchester NY, stort neer op Martha’s Vineyard Airport nadat de piloot een medisch noodgeval had tijdens de nadering en de passagier de controle over het vliegtuig overnam en een poging tot landing deed. De piloot, de 79-jarige Randolph Bonnist, overleed later in het ziekenhuis.

4 juni 2023 – Klein vliegtuig – Cessna Citation N611VG tijdens vlucht van Tennessee naar Long Island, straaljagers zagen de piloot bewusteloos in de cockpit liggen, het vliegtuig stortte neer en alle inzittenden kwamen om het leven.

3 mei 2023 – Air Transat en Air Canada piloot Eddy Vorperian, 48, overlijdt plotseling tijdens een tussenlanding in Kroatië.

11 maart 2023 – piloot van British Airways (CAI-LHR) overlijdt aan een hartaanval in het bemanningshotel in Caïro vóór een vlucht van Caïro naar Londen (naam en leeftijd niet bekendgemaakt)

Arbeidsongeschiktheid en overlijden van militaire piloten

19 juli 2023 – De 37-jarige US Air Force Lieutenant Colonel Andrew James Lingenfelter van Wright Patterson Air Force Base in Dayton, Ohio, overlijdt op 19 juli 2023 na een gevecht met alvleesklierkanker.

9 mei 2023 – United Airlines en US Air Force piloot Lieutenant Colonel Michael Fugett, 46, overlijdt onverwacht thuis.

Overlijdens van piloten (niet in dienst)

24 december 2023 – Singapore Airlines – kapitein Lee Meng Chye Martin plotseling overleden.

  Schokkende beelden: Danser stort in tijdens optreden, sterft aan hartaanval

5 december 2023 – Volaris (El Salvador) Piloot – Jose Espinal, 30 jaar oud, piloot voor Volaris (El Salvador), Air Jazeera Airways (Koeweit) en voorheen VECA & TACA Airlines, is plotseling overleden op 5 december 2023.

16 november 2023 – Air India piloot – De 37-jarige Air India piloot, kapitein Himanil Kumar, kreeg een hartstilstand op Indira Gandhi International Airport in Delhi tijdens een trainingssessie.

18 oktober 2023 – Piloot van Austrian Airlines – De 43-jarige Christian Zimmerebner, AUA piloot van Austrian Airlines en lid van het bergreddingsteam van Dorfgastein, overleed plotseling op 18 oktober 2023 als gevolg van een “ernstige ziekte”.

Mei 2023 – 4 piloten van Singapore Airlines overlijden plotseling in mei 2023

26 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Sebestian Tan Aik Chuang: overleden 26 mei 2023 (kanker)

25 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Tan Joo Huat Colin: overleden 25 mei 2023 (plotseling)

24 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Fernando Cid: overleden 24 mei 2023 (kanker)

11 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Wee Loong: overleden 11 mei 2023 (plotselinge dood)

13 april 2023 – Phil Thomas, afgestudeerd aan de Flight Training Pilot Academy in Cadiz, Spanje (FTEJerez), plotseling overleden.

17 maart 2023 – Westjet piloot – 39-jarige Benjamin Paul Vige plotseling overleden in Calgary

***

Dr. William Makis is een Canadese arts met expertise in radiologie, oncologie en immunologie. Governor General’s Medal, Fellow van de Universiteit van Toronto. Auteur van meer dan 100 peer-reviewed medische publicaties.

Via Global Research.

  Geen eis voor PCR-test of vaccinatie - nieuwe manier om toeristen aan te trekken

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Piloten bezwijken halverwege de vlucht: “Nog nooit zoveel gevallen als sinds de Covid-vaccinaties”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom zijn Oekraïense soldaten zo bang voor Syrsky?
Volgend artikelBiden verliest samen met de NAVO zijn greep op de werkelijkheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik kan me herinneren in 2021 dat ik me wezenloos schrok toen MatrixRedpill met een video kwam van die neerstortende vliegtuigen. Je had geen idee hoe erg dat kon uitpakken toen. Hier is de video met een zoeklink van DuckDuck. Neerstortende kleine vliegtuigen. linked to Covid-19 VAX (MatrixRedpill)

  https://www.bitchute.com/video/PewqAHQQyOim/
  Hier is de zoeklink met DuckDuckGo. https://duckduckgo.com/?q=small+plane+crash+2021&atb=v255-1&iar=images&iax=images&ia=images

 2. Onwaarschijnlijk… iedereen wil zijn postje houden ten alle kosten..en hoe dan ook, beetje wachten en gezond blijven..en dan heb je dit… evengoed, No Mercy waarom ze willen hun luxe nooit afgeven…al is het maar voor enkele jaren…nu is Delete..

 3. Waarom gaan er zo veel piloten de pijp uit.

  Zitten ze niet sowieso in een enorm magnetisch pulserend veld van 150 km bedrading van het fly by wire systeem wat bij elkaar komt in de cockpit?

  Samen met dat verstorende goedje wat ze een vaccin noemen houd dat lichaam van die mannen dat misschien niet lang uit?!

 4. Grm…….dat zijn er inmiddels een hoop. Gedver.

  Nooit begrepen waarom dat beroep zo gewild is. Je bent niks meer dan een vliegende buschauffeur……ik heb twee keer een paar uur in zo’n ding gezeten. Alleen maar dodelijk saai. Geef mij mijn camper maar. Dan heb ik nog kans om wat te doen als er een achter het stuur sterft.

  Maar daar ging dit hele verhaal niet over. Het ging over de massamoord , en het percentage onder de vliegeniers…….de risico’s van het ff een vliegtuig nemen…….en het is wachten op de geheid een keer komende crash omdat álles mis gaat in zo’n kist.

  Godverlaten cynisch. Gadverdamme.!

 5. Opeens hoor je de stewardess over de intercom “dames en heren we gaan een een liedje zingen netals vroeger met een schoolreisje en gaat als volgt : de piloot is dood en we vallen met allen naar benee holladiee holladiee”! 😁🤣🤣🤣🤣🖕💉⚰️

 6. Ik zit al een halfuur m’n haat te typen, steeds komt er meer bij.. man man man, wat halen ze het slechtste in me naar boven met die grafstrepen in de lucht.. de onrechtvaardigheid, de onmacht, de woede die het oproept.. maar goed dat ik geen raketten heb, er zou er geeneen meer vliegen vrees ik.. maar dit wil ik niet! Dit ben ik niet! Ik wil niet dat dit gevoel en deze gedachte mijn dag bepaald! En ik denk dat ieder mens deze innerlijke strijd heeft in deze dystopische tijd. Zegen hen Vader, ze weten niet wat ze doen. Zegen mij Vader, ik weet ook niet wat ik doe. Zegen iedereen op aarde Vader, niemand weet wat te doen..

 7. “Het meest opvallende voorbeeld van AI misbruik is het bestaan van twee Donald Trumps. De pseudo Trump onder controle van Leo Zagami in Mar a Largo pocht op het vaccineren van Amerikanen en promoot Bud Light. De echte Trump bevindt zich in de ondergrondse militaire basis in Mt. Cheyenne, Colorado en leidt een militaire campagne tegen de Satanisten.”

  https://laatste.brekendnieuws.nl/2024/03/14/benjamin-fulford-mega-zwarte-zwaan-verwacht-nu-westerse-burgeroorlog-climax-nadert/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in