Foto: freepik / skawee

In het verleden hebben piloten al dringend gewaarschuwd voor de gevolgen van de Covid-massavaccinaties voor de vliegveiligheid: gevaccineerde piloten zouden herhaaldelijk gezondheidsproblemen ondervinden – zelfs tijdens de vluchten. Een video uit juni van dit jaar waarin een medische noodsituatie wordt getoond van een piloot in een vliegtuig in Indonesië wordt momenteel steeds vaker gedeeld op social netwerken. Een Australische piloot waarschuwde onlangs de Wereldgezondheidsraad: “Dit zijn geen geïsoleerde gevallen – deze problemen zijn enorm toegenomen sinds het begin van de vaccinatiecampagne.”

Toen een Indonesische piloot in juni tijdens een vlucht een medisch noodgeval kreeg en in het ziekenhuis overleed nadat het vliegtuig een noodlanding had gemaakt, haalde dat de krantenkoppen. Een video van een passagier op de vlucht werd gedeeld op sociale media:

Het geval doet denken aan dat van een Amerikaanse piloot die in april een hartstilstand kreeg enkele minuten na de landing van een volgepakt vliegtuig. Later publiceerde hij een video waarin hij zijn gezondheidsproblemen rechtstreeks in verband bracht met de Covid-vaccinatie waartoe hij was gedwongen onder dreiging van verlies van zijn baan.

Op 7 november maakte ook kapitein Alan Dana, een Australische piloot met 35 jaar beroepservaring (en meer dan 23.000 vlieguren), duidelijk dat dit geen op zichzelf staande gevallen waren. Toen zijn werkgever Qantas de Covid-prik verplicht stelde voor de beroepspraktijk, weigerde Dana en verloor hij zijn baan. Hij blijft echter met de “Aussie Freedom Flyers” campagne voeren voor zijn collega’s en de veiligheid van vluchten en spant nu een rechtszaak aan tegen zijn voormalige werkgever. Dana vertelde de Wereld Gezondheidsraad: “Sinds de invoering van de Covid-vaccinaties zijn er, voor zover hij weet, meer gevallen van zogeheten “Pilot Incapacitation” geweest dan ooit tevoren.” In de luchtvaartgeneeskunde beschrijft de term “Pilot Incapacitation” een zodanige vermindering van de medische geschiktheid van de piloot dat de vliegveiligheid in gevaar komt. Dit kan worden veroorzaakt door gevoelens van zwakte, pijn, verlamming, vermoeidheid of duizeligheid – of zelfs de meest ernstige medische noodgevallen zoals beroertes of hartaanvallen, waardoor de getroffen persoon volledig uitvalt. Het gevaar van dergelijke gezondheidsproblemen en noodsituaties voor passagiers en de rest van de bemanning is voor iedereen duidelijk, bericht Report24.news.

  Amerikaanse CDC toont 12.791 doden en 682.873 gewonden na experimentele COVID-19 injecties

Dana wijst erop dat hij niet kan bewijzen in hoeverre de hem bekende individuele gevallen door de vaccinatie zijn veroorzaakt – maar de ontwikkeling is zo verontrustend dat de autoriteiten onmiddellijk een onderzoek moeten instellen. Hij bewijst dat zijn waarschuwingen niet uit de lucht gegrepen zijn door verschillende recente gevallen van “onbekwaamheid van piloten” op te sommen en te bespreken. U kunt Dana’s video voor de Wereldgezondheidsraad hier bekijken:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe DONKERE WINTER is nog maar net begonnen: Bereid u voor op jaren van economische ineenstorting, vervalste verkiezingen, censuur en overheidstirannie.
Volgend artikelMini gaskamers ontworpen voor euthanasie maken zelfs voorstanders van hulp bij zelfdoding ongemakkelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Goed verhaal maar we doen er niets mee….
  Dat zal min of meer de reactie zijn van de WHO want hij verteld ze niets wat zij niet wisten en omdat alles eromheen ook corrupt is gaat dit geen enkel nut hebben.

  Dit is allemaal zoals het moest gaan en nogmaals als alles corrupt is, media, politiek, medici en het recht o.a. gaan rechtszaken e.d. je niet helpen.

  Alleen verzet zal helpen en het compleet negeren van zogenaamde autoriteit omdat die niet bestaat.

 2. Zou de oversterfte onder piloten de reden zijn dat er zo weinig vliegtuigen zijn?
  Eerder zag ik zo 6 a 7 tijdens mijn avondwandeling..nu soms 1!

   • Minus een scala aan economische activiteiten. Minus gebruikmaking van allerhande transportmiddelen. Een rustdag. Een dag voor samenzijn. Een dag voor spelen en oh ja, het aanbidden van jezelf, je goden of God. De rustdag uitgevaardigd door het Vaticaan.

    Catholic Record of London, Ontario – Sept. 01, 1923
    ´Sunday is our mark of authority … the church is above the Bible, and this transference of sabbath observance is proof of that fact.´

    • Ja, ten tijde van de Verlichting is toch het idee ontstaan dat wij God niet nodig hebben om de wereld te scheppen.
     Zo weekten wij ons ‘van God los’ en namen afstand van Hem. Wij hoeven ons niet meer aan Zijn wetten te houden. Wij kunnen Zijn geboden vergeten. Wij gaan bouwen, bouwen aan ons duistere rijk, waaruit elke ziel verbannen is.

  • LIgt eraan waar je loopt……. In limburg zijn de vluchten toegenomen met 20% meer opstijgingen van vliegtuigen vanuit Maastricht/Aachenairport OMDAT sCHIPHOL EN LUIK VLUCHTEN VERPLAATS NAAR MAASTRICHT/A….

 3. De satanische sekte vliegt vermoedelijk alleen met piloten die NIET “gevaccineerd” zijn.
  Onderzoek op dit gebied zal moeilijk worden, maar zou hoe dan ook gewenst zijn.
  Wat te denken bijvoorbeeld van de zogenaamde “klimaattop”piloten?

 4. Ja vaccinatieschade is de reden.
  Het is ook heel sneaky verlopen.
  Piloten werden niet verplicht, maar konden anders niet landen in andere landen dus dit was een indirecte dwang. Kiezen tussen je baan of the jab.
  Ik heb een magazine van de FAA toen gelezen waar ze statistieken bij hielden van collega’s die overleden. Cijfers logen er niet om dat was vorig jaar dus alleen nog de bijwerkingen. Zelf ken ik 2 kerngezonde mensen die zo dom waren om Moderna te nemen voor vakantie na vlucht onwel, op vakantie iets opgeknapt. Na terugvlucht wederom onwel en toen knapte er iets anders…bloedprop,ziekenhuis,tia en overleden. Gelabeld als infarct maar zullen vast ergens in de covid statistieken zijn vastgelegd.

 5. De Wereldgezondheidsraad – Logo; ´One Apple a Day keeps the Doctor away.´ In een goede, gezonde Appel inclusief de schil zitten inderdaad goede stoffen die ons lichaam nodig heeft. De vraag die ik voor mezelf al wel beantwoord heb, is welke Appel het is welke is afgebeeld op het Logo, inclusief een mensenhand met daarin een hartje welke zou staan voor liefde.

 6. Veel mensen gaan het pas geloven als er in de familie of kennissen kring veel plotselinge sterftes zijn en dan moeten het er ook nog veel zijn anders geloven ze het nog niet.
  Ik heb een vriend wiens kerngezonde vrouw op vakantie plotseling kwam te overlijden vanwege een bloedprop in de hersenen. Hij is tot op de dag van vandaag bezig uit te zoeken bij specialisten wat de oorzaak van de bloedprop is. Toen ik voorzichtig opperde dat er wel erg veel oversterfte is deed hij dat woedend af als een complot. Ze willen het niet weten en zelfs wijzen op de cijfers van het CBS worden in twijfel getrokken.

 7. Het CBS is een zeer onbetrouwbare bron die waar de overheid een vinger in de pap heeft Van de week stond nog in de krant dat CBS de serfte leeftijd had verhoogd naar 81 jaar gemiddeld en prompt daarop verhoogte Rutte en Co dat de aow de leeftijdgrens met 3 maanden Echter even daarvoor vermelde het CBS nog dat er meer mensen gestorven waren sinds 2020/2021 en nu het waren flink hogere cijfers dan normaal Reden was dat veel mensen ouder werden en er dus een inhaalslag gaande was dat mensen moeten sterven om het klimaat te redden Ze noemden het dus ,,,,, natuurlijke oversterfte?????

 8. Vanaf het begin van het prikken zijn er berichten geweest over piloten die stierven, zelfs in de cockpit. Daar had ik nog nooit eerder van gehoord. Ik vlieg niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in