By Gabriele Berg, Daria Rybakova and 33 others - [1]doi:10.1186/s40168-020-00875-0, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=93574294

Eén van de manieren waarop COVID-19 vaccins de menselijke immuunfunctie vernietigen is via de darmmicrobiota. De vaccins slagen er niet alleen niet in om voldoende neutraliserende antilichamen af te geven, maar ze richten zich ook tegen verschillende soorten nuttige bacteriën die nodig zijn voor de menselijke immuunfunctie op lange termijn. Het substantiële verlies aan biodiversiteit in de darmen van de mens vergroot de kans voor verschillende ziekteverwekkers om te gedijen in de darmen, waardoor de gevaccineerde persoon vatbaarder wordt voor verschillende infecties, of het nu gaat om varianten van het coronavirus, griepstammen of andere infecties, schrijft Lance D Johnson.

CoronaVac en Pfizer mRNA beschadigen het gastheer-microbioom aanzienlijk

In het onderzoek, Interaction between gut microbiota and COVID-19 and its vaccines, ontdekten onderzoekers dat de Pfizer mRNA prik en het Sinovac vaccin uit China beide het menselijke microbioom significant veranderen op manieren die het gevaccineerde individu vatbaarder maken voor infecties.

Het menselijk microbioom is ongeveer 400 vierkante meter groot en bevat meer dan 2000 soorten protozoa, schimmels, bacteriën en virussen. Deze gemeenschap van micro-organismen is goed voor de gastheer en leeft langs de darmwand en in de darmen. Deze commensale micro-organismen bezetten intracellulaire en sub-epitheliale ruimten en leven in weefsels, lymfevaten en kunnen zelfs in de bloedstroom terechtkomen. Deze commensale soorten communiceren met het endogene immuunsysteem en helpen immuunresponsieve cellen te reageren op pathogene bedreigingen. Ze helpen ook bij de spijsvertering, synthetiseren koolhydraten en aminozuren en helpen de cellen bij de opname van voedingsstoffen uit voedsel.

In het onderzoek verminderden zowel de CoronaVac als de Pfizer jab verschillende commensale bacteriesoorten, waaronder de volgende: Adlercreutzia equolifaciens, Asaccharobacter celatus, Blautia obeum, Blautia wexlerae, Dorea formicigenerans, Dorea longicatena Coprococcus comes, Streptococcus vestibularis, Collinsella aerofaciens en Ruminococcus obeum.

Nadat deze commensale bacteriën zijn uitgeroeid, produceert het microbioom minder vetzuren met een korte keten en minder bacteriocine. Bacteriocine is een peptidetoxine dat werkt als een antibioticum en de groei remt van soortgelijke bacteriestammen die van nature pathogeen zijn. Zonder de productie van bacteriocine biedt het beschadigde darmmicrobioom meer mogelijkheden voor ziekteverwekkers om te gedijen en het lichaam van de gastheer ziek te maken. Tot overmaat van ramp snijdt de uitputting van vetzuren met een korte keten (azijnzuur, propionzuur en boterzuur) uiteindelijk de belangrijkste energiebron voor colonocyten af, waardoor de algehele gezondheid van het maag-darmkanaal verzwakt. Wanneer de populatie van commensale bacteriën wordt aangetast, is diarree het eerste teken in de gastheer. Vervolgens wordt de gastheer vatbaarder voor griep, coronavirusinfecties, enterovirussen en talloze andere circulerende ziekteverwekkers.

  Oh-oh! 'Vaccin' verwondingsverhaal glipt door verduistermedia

Covid-prikken vernietigen de bifidobacterieniveaus vele maanden na de injectie, waardoor de gevaccineerden een verhoogd risico lopen op ernstige covid-19

Een ander belangrijk onderzoek toonde aan dat mRNA-vaccins 6 tot 9 maanden na de injectie blijvende schade toebrengen aan het darmmicrobioom. Hoewel er slechts vier deelnemers aan het onderzoek deelnamen, werden er schokkende resultaten gevonden bij alle vier de gevaccineerde personen. Na de vaccinatie daalde de populatie nuttige bacteriën bifidobacteriën tot 38 procent, 49 procent en 90 procent van het niveau vóór de vaccinatie. Bij één patiënt nam het aantal bifidobacteriën aanvankelijk toe, maar die toename werd zes tot negen maanden later tenietgedaan tot slechts 35% van het niveau vóór de vaccinatie. In datzelfde tijdsbestek zagen de andere drie patiënten een verdere afname van de bifidobacteriepopulaties met 15%, 35% en 60% van de resterende populaties. Het is belangrijk om op te merken dat het genus bifidobacteriën beschermt tegen inflammatoire darmziekten, obesitas, neurologische aandoeningen, C. difficile-infectie en ernstige COVID-19. Met deze significante afname in bifidobacteriën lopen gevaccineerde personen een groter risico op meerdere gezondheidsproblemen in de toekomst.

Verder observationeel onderzoek toonde aan dat lagere niveaus van Bifidobacterium adolescentis geassocieerd zijn met lagere neutraliserende antilichamen na CoronaVac vaccinatie. Evenzo helpt het herstel van Roseburia faecis bacteriën in de menselijke darm het lichaam om meer neutraliserende antilichamen te produceren nadat de Pfizer mRNA vaccinatie deze niveaus heeft aangetast. Ook hielpen de ontstekingsremmende effecten van Prevotella copri en twee Megamonas commensale soorten patiënten beschermen tegen de bijwerkingen van beide covid-19 vaccins.

Deze onderzoeken tonen aan dat het menselijk microbioom is ontworpen om belangrijke beschermende immuunfuncties te bieden. Deze aangeboren functies worden beschadigd door de COVID-19 vaccins, waardoor mensen op de lange termijn vatbaarder worden voor ziektes.

  Wat begrafenisondernemers weten dat u niet weet

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus is geweestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne situatierapport: Moordaanslagen, verkiezingspraat, oorlogstaal
Volgend artikelRussisch leger niet te stoppen – Amerikaanse regering zoekt uitleg – Scott Ritter met genadeloze analyse
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Dat was mij al bekend.
  De buurman hier zit meer op het toilet dan op zijn stoel.
  Zeker 5 injecties gehad en uiteraard de griepinjectie want erg kwetsbaar. (geworden de laatste 3 jaar)
  Arts heeft laatst vastgesteld dat hij zware ontstekingen in zijn darmen heeft en het zag er niet goed uit. Oplossing is een zware Prednison kuur zodat de arme man zijn laatste dagen/weken/maanden toch nog wat geld oplevert. Ongelofelijk wat een smeerlappen.
  Dat is dan de oudste generatie, 88 jaar, die nog steeds denkt dat gezondheid in een spuitje zit.

  • Schoften zijn t.
   Cbd werkt goed tegen crohn, ook chronische darm ontsteking. Vroeger kreeg je je bij crohn advies om 3 sigaretten per dag te roken. Aanzienlijke verbetering.
   Ik heb autoimmuun hashimoto en sinds ik weer rook is meer dan 90% van mn symptomen weg. Tabak is een immunosurpressor dus bij een op hol geslagen immuunsysteem kan dat echt helpen. Beter dan die gevaarlijke prednison..

   • Wietolie met alle componenten onverwarmd geproduceerd is het beste voor je darmen en je gezondheid!!! Helaas mag dat niet van de popo en de boa en de burgemeester sluit je woning bij ontdekking van een paar wietplanten voor 3 maanden… en dat allemaal omdat jij lekker gezond wil slapen!!

   • Ik zou hooggedoseerde vitamine d3 met alle co-factoren (!) nemen. Dat spreekt meer dan 2300 genen aan en brengt autoimuunziekten om zeep. Beter repareren dan supprimeren… Natuurlijk kan je daarnaast nog heerlijk een saffie roken. 😉

    Gewone (preventieve) vitamine d3 dosering: 75IU/kg lichaamsmassa/dag
    Grove werkzaamheden (reparatie): 1000IU/kg lichaamsmassa/dag, bij deze dosering altijd minstens de co-factoren vitamine k2 en flink magnesium nemen, maar liefst alle co-factoren.

    Ik koop vitamine d3 bij Sunday Natural, tabletten van 20000IU elk met vitamine k2.

 2. Ik ben ermee opgehouden om anderen te waarschuwen…heb 3 jaar keihard en tot kort geleden info verstuurd,gebeld,gesproken….maar ik ben er klaar mee…..ik zeg nu…en het doet pijn….maar….neem gerust weer je spuit….en stap gvd het leven maar uit….doei.

 3. Ik ben met de “2e ronde” waarschuwen bezig. Met de 1e ronde was men niet blij. Ik schat in dat ca 1/5e deel zich niet (weer) zal laten prikken, de rest mogelijk wel. Sommigen twijfelen nog.
  Tot op heden nog geen ernstige dingen gebeurd, wel 2 personen in ziekenhuis waarvan 1 mogelijk wel met gevolgen van de prikken. Ben niet verbaasd als men toch recent de booster heeft gehaald.
  Maar hou mijn hart vast voor de nabije toekomst. Ook voor shedding van de niet-geprikten.
  Ik maak een vlugschrift met info over de prikken, alsook over wat men aan ontgiften kan doen.
  Maar als ik eraan denk hoe veelomvattend alles is wat er wordt uitgerold, kan ik me voorstellen dat het voor de niet-wetenden bijzonder ongeloofwaardig is. Iemand had indertijd medelijden met me omdat ik “zo in de war was”. En zo denken er vermoedelijk nog wel meer. Het is zoals het is, ik kan dat niet veranderen en de tijd zal wel leren.

 4. D’r zit duidelijk ook spul in de lucht dat het beetje hercencellen van de mens aantast.

  Spuit in de auteur!
  “vaccins, virusvarianen”

  Iedere idioot probeert te verdienen aan de waanzin.
  Er is alleen maar gezond verstand voor nodig om te beseffen dat rare stoffen in je lichaam alles van slag helpen.

 5. D’r zit duidelijk ook spul in de lucht dat het beetje hercencellen van de mens aantast.

  Spuit in de auteur!
  “vaccins, virusvarianten”

  Iedere idioot probeert te verdienen aan de waanzin.
  Er is alleen maar gezond verstand voor nodig om te beseffen dat rare stoffen in je lichaam alles van slag helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in