Russische Revolutie Twee gaf het startschot voor de lange, hete zomerfreakshow van 2023. In tegenstelling tot de Eerste Russische Revolutie (1917), die meer dan zeventig jaar duurde, klokte RR2 af in minder dan vierentwintig uur. Het bracht Rusland niet in een politieke paroxisme zoals misschien verwacht werd door crisisingenieurs in Langley, VA, en Washington’s Foggy Bottom. Het versterkte eerder de vastberadenheid van aartsvijand Vlad Poetin, verstevigde zijn steun onder de Russische bevolking (die patriottische hymnen zong langs de rivier de Neva toen de opstand werd neergeslagen) en beëindigde de steeds schandelijker wordende particuliere paramilitaire Wagner-compagnie van haar taken in Oekraïne, die nu moeten worden overgenomen door reguliere legereenheden van de Russische Federatie, schrijft James Howard Kunstler.

Volgens commentator Andrei Martjanov – zie het gesprek van gisteren op Tommy Carrigan’s Podcast – was Wagner al ontspoord in Oekraïne, door de kostbare operatie Bakhmut op eigen houtje op te zetten om zijn reputatie op te poetsen, terwijl het bedrijf zich voorbereidde op de muiterij die op 24 juni werd uitgevoerd en afgebroken. Het lot van Wagners zakenmanager, Evgeny Prigozhin, blijft nu duister terwijl hij in Wit-Rusland afkoelt – een rechtszaak, misschien, op een later tijdstip wanneer Oekraïne zelf ophoudt een geopolitiek psychodrama te zijn. Hij is publiekelijk gebrandmerkt als een “verrader”.

Het was misschien de hoop van Amerika’s nutteloze Neocon oorlogshonden dat Rusland in chaos zou vervallen. Dit is al die tijd de hoop en verwachting geweest van het officiële beleid van ons land. En het blijkt steeds meer in strijd te zijn met de realiteit van de situatie. Poetin wil dit tragische, door de VS uitgelokte avontuur nu zo snel mogelijk beëindigen. Dit is geen Mud Club; dit is geen gekheid. Het lijkt meer op de laatste dagen van de disco in Kiev. De vraag aan de mensen daar is: hoeveel van Oekraïne wilt u intact laten als dit voorbij is? Ga uw gang… kies.

  Kolonel MacGregor: Oekraïne wordt verwoest en er blijft niks meer van over (Nederlands transcript)

Ondanks haar meester-slaaf relatie met Amerika, is Euroland misschien niet zo gebrand op de Derde Wereldoorlog als het “Joe Biden” regime lijkt te zijn. Het fiasco van de Wagner-coup markeert de echte ineenstorting van de NAVO nu het Oekraïne-project in duigen valt. Europeanen met functionerende hersencellen moeten zich nu toch wel afvragen: “Wat was het nut van al dit doden en verspillen?” De helderzienden kunnen vermoeden dat het doel was om Europa zelfmoord te laten plegen, want dat is het voor de hand liggende resultaat. Geen aardgas meer voor jullie, Europa, wat het einde betekent van de grote industrie en een comfortabele levensstandaard. Er komt ook veel minder tarwe en maïs uit Oekraïne naar landen in Euroland. Wanneer voedsel te veel kost, of gewoon schaars is, vallen regeringen. Wacht maar af.

Denkt u dat “Joe Biden” & Company deze poppenkast van een proxy-oorlog met Rusland nog veel langer kunnen volhouden? 150 miljard dollar in het rattenhol van Kiev gestampt, voor de zoveelste vernedering op het gebied van buitenlandse betrekkingen. Nog nooit is een Amerikaanse president met zoveel schande en oneer overladen. Hij kan alleen maar doen alsof hij herkozen wil worden terwijl hij het land verwoest. De DNC-poehba’s, scheel kijkend in transporten van Wokeism, moeten weten dat deze stuntelende schurk de personificatie is van een falende staat. De verslaggevers van de perspool van het Witte Huis gooien dezer dagen zelfs harde vragen naar hem terwijl hij wanhopig op zoek is naar deuren om doorheen te ontsnappen.

De teller van de omkopingsoperatie van de familie Biden staat nu op meer dan $30 miljoen, en de klokkenluiders van de overheid stromen uit de agentschappen als termieten uit een brandend huis. De meesten van hen hebben nog geen getuigenis afgelegd in het Congres of op een andere plaats, evenmin als de verschillende DOJ- en FBI-functionarissen die betrokken waren bij het in de doofpot stoppen van deze flagrante misdaden. Twijfelt u er nog aan dat procureur-generaal Merrick Garland meineed heeft gepleegd toen hij getuigde dat de Amerikaanse procureur David Weiss uit Delaware zich niet bemoeide met de belasting- en wapenovertredingszaak Hunter Biden?

  VS media erkennen de kracht van S-400! Zeggen dat Russisch AD-systeem Stealth Fighters zoals F-35 kan traceren

Het toenemende bewijs van buitenlandse beïnvloeding is nu hard en levendig, zoals de Whatsapp-sms van deze week van Hunter, “ik zit hier met mijn vader”, waarin hij Chinese zakenpartner Henry Zhao afperst om zijn belofte na te komen of “spijt te krijgen dat hij mijn aanwijzingen niet heeft gevolgd”. Hmmmmm. Leg dat eens uit. Of het e-mailarchief dat zorgvuldig bewaard is door IRS-klokkenluider Gary Shapley, die zo verstandig was om zijn verhaal te staven met documenten die geschikt zijn om DOJ-misbruik te bewijzen.

Het is jammer dat Amerika de afgelopen decennia drie nep-presidentiële impeachments heeft meegemaakt – die van Bill Clinton over een seksuele onfatsoenlijkheid, wat nauwelijks een hoog misdrijf is, en de twee volslagen schertsvertoningen waarbij Donald Trump betrokken was – omdat onze natie nu geconfronteerd wordt met ernstige presidentiële misdrijven die expliciet beschreven staan in Artikel II Sectie Vier van de Grondwet: omkoping. “Joe Biden” zal worden aangeklaagd als hij niet op borgtocht vrijuit gaat, en dat doet hij misschien niet omdat hij dan de macht verliest om de andere betrokken familieleden van Biden gratie te verlenen. De impeachment van Merrick Garland voor het onteren en te schande maken van het Ministerie van Justitie zou logischerwijs het opwarmertje zijn voor de impeachment van de president. Ze moeten allebei weg en ze zouden ons land een hoop ellende kunnen besparen door gewoon af te treden. Daarna kunnen we Kamala Harris bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is het volgende?Volg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne bombardeert bushaltes met door drone's afgeworpen granaten

Lees meer over:

Vorig artikelGevechten in Oekraïne onthullen de enorme kwetsbaarheden van de VS en Europa
Volgend artikelOp video vastgelegd: Trans ‘vrouw’ met erectie fotografeert vrouwen in vrouwentoilet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. heel Amerika moet van de aardbodem verdwijnen heeft alleen maar Allende gebracht en hebben niets geleerd geld bijna voor alle westerse werelden

 2. Amerikaanse huurlingen zijn geschokt door de verschrikkingen en meedogenloze gevechten aan het Oekraïense front

  Amerikaanse huurlingen die aan de zijde van de strijdkrachten van Oekraïne vochten, waren geschokt door de moeilijke situatie aan het front en de hevige gevechten, schrijft de Daily Beast.

  Zo gaf de “soldaat van fortuin” met de roepnaam Bam toe dat in vergelijking met de oorlogen in Irak en Afghanistan, waar hij ook aan deelnam, het Oekraïense conflict veel erger is.

  “De slechtste dag in Afghanistan en Irak is een rustige dag in Oekraïne”, zei hij.

  Daarnaast klaagde de huurling over het opleidingsniveau van Oekraïense soldaten.

  “Er zijn hier veel echt domme vrijwilligers die niets te doen hebben op het slagveld”, zei hij.

  Marine Offenbecker noemde wat er aan het front gebeurde “vreselijke shit” en legde uit dat Russische troepen de vijand verpletterden met artillerie en tanks. Volgens hem heeft hij zijn vrienden er zelfs van weerhouden zich aan te sluiten bij de huurlingen die aan de kant van de strijdkrachten van Oekraïne vochten.

  – Russische lente

  • “domme vrijwilligers”? Hoe ellendig rottig om zo iets te zeggen. Ze pakken mensen op van de straat gevenze een wapen en af naar het slacht-veld. Huurlingen zijn moordenaars.

   • @Jonas;

    Waarschijnlijk vertellen de oekies de huurlingen dat de op gunpoint van straat geplukte mensen vrijwillig naar het front gaan. Verschilt weinig van de msm.

   • Nah, ze ronselen vrijwilligers in grote usa en canadese steden:
    – daklozen
    – verslaafden aan; crack, fentanyl, krokodil

 3. @NIKNOK

  Houdt dit in dat ook de indianen (de oorspronkelijke mensen van de Amerika’s) en de mensen die niks met dit crimineel gedrag te maken hebben en alle dieren die in Amerika wonen en alle natuur die in Amerika is ook van de aardbodem moet verdwijnen? Als u zegt nee, dan wil ik u verzoeken om niet te generaliseren. Heeft u al enig idee hoe u heel Amerika van de aardbodem wilt laten verdwijnen en hoe dat moet? Bent u al 10 stappen voorruit dat u zo stellig bent van uw mening? Ik zie graag uw reactie tegemoet.

  • Anon , die zogenaamde Amerikanen zijn maar een samen geraapt zootje uit Europa
   Dus wat ik als commentaar had gegeven op NikNok dat het weer terug moest gegeven aan de oorspronkelijk mensen en dat waren Indianen .
   Dat zelfde geld voor Australie en New Zeeland weer teruggeven aan de oorspronkelijke bewoners .
   en ik denk dat NIKNOK dat ook ziet

   • Ja, en de volksverhuizingen moeten ook ongedaan worden gemaakt en jij mag weer terug naar Afrika.

    Indianen wonen trouwens in India. En nog belangrijker, de sioux, Comanche, Hopi enz vertellen zelf dat zij NIET de oorspronkelijke bewoners van Amaru-ka zijn maar dat dit blanke, roodharige reuzen waren met 6 vingers. Vandaar de groet ‘how’: kijk ik heb 5 vingers.

    Wat een onzinnige redenatie. Hoever moet je teruggaan om te boeten voor de foute keuzes van je ouders en voorouders? Wanneer houd het op.

    Elk mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

   • Juist, alsof we nog een kans hebben op eerlijke keuze. Politiek zo corrupt, misleidend en…dat we reeds generaties niets meer te zeggen hebben, politieke dictatuur.
    En de gehele wereld ligt in de macht van de godloze, reeds zo lang…
    Bewijzen genoeg hierover.

  • Met dat klassiek deuntje ben ik het oneens. Er zijn grote machten aan het werk die een kleine natie gewoon verpletteren met dwangcontracten en politieke vazallen aan het hoofd plaatsen die met de media valse gevoelens van vrijheid en soevereiniteit afspiegelen. België is daar een voorbeeld van. In Nederland zijn de mensen stouter gebekt maar is het precies hetzelfde.

   • In de bijbel staat niet voor niets de opdracht ‘bid voor de overheden zodat je in vrede mag leven’.

    Als mensen dat al niet meer doen dan is de weg vrij voor de satanisten die er véél harder voor moeten mediteren en offeren.

    Vroeger toen de meeste mensen nog naar de protestantse kerk gingen en de bijbel kenden hadden zelfs de socialisten nog principes.

    Ik ben niet traditioneel, religieus of sentimenteel maar elk mens kan een keuze maken.

 4. clinton is niet ‘impeached’ en afgezet (zit verschil op…) omwille van een sexuele affaire, hij is impeached EN afgezet omwille van het feit dat ie over de ganse zaak gelogen had…..

 5. Voor de val van het Westen wordt hun kapitaal ‘verplaatst’ van de belastingbetalers cq regeringen via de proxy oorlog naar de grote conglomeraten en financiële instituties die direct baat hebben bij het in stand houden van deze oorlog. Zo lang en intens mogelijk, pure zelfverrijking, zonder enige empathie voor menselijk leed wat daardoor wordt veroorzaakt aan alle zijden van deze strijdende partijen die ‘gehoorzaam’ instructies opvolgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in