In een incident dat weerzin oproept en om dringende actie vraagt, is onlangs een video opgedoken uit Burlington, Massachusetts, waarop te zien is hoe een transgender ‘vrouw’ met een penis in erectie wacht om een hokje in een vrouwentoilet te gebruiken.

De persoon in kwestie, die op de camera te zien is, kijkt naar vrouwen die op de achtergrond te horen zijn. Vervolgens verschuift hij zijn camera, klaarblijkelijk om een heimelijke foto van de aanwezige vrouwen te maken, schrijft Jim Hoft.

Deze groteske actie van de transgender manvrouw is zeer verontrustend en doet ernstige vragen rijzen over de veiligheid en het comfort van alle biologische vrouwen die gebruik maken van openbare toiletten.

Kijk:

De huidige wet in Massachusetts beschermt de rechten van transgenders om het toilet te gebruiken dat overeenkomt met hun genderidentiteit.

Acts of 2016 Chapter 134” geeft transgenders het recht om gebruik te maken van toiletten of kleedkamers die overeenkomen met hun genderidentiteit, en bevat een tekst die voorziet in “juridische actie [tegen] een persoon wiens bewering van een genderidentiteit voor een ongepast doel is,” volgens de officiële website van de staat.

Dit incident brengt echter een verontrustend misbruik van deze rechten aan het licht. Het schokkende incident in Burlington heeft de noodzaak onderstreept om het ontwerp en beheer van openbare toiletvoorzieningen te herzien.

"Slimste man van Amerika" ontrafelt de vaccin sterilisatie agenda van de globale elite

Als u meer informatie heeft over de video, neem dan contact met ons op via [email protected].


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Naakte volwassenen promoten transgender levensstijl als “euforie” in Nederlandse kindertelevisieprogrammaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Oekraïense Bot legt mijnen & Het is die wereldorde weer…
Volgend artikelVerzet tegen oproer: Franse burgers bewapenen zich met houten stokken om bedrijven en huizen te beschermen (Video)
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

32 REACTIES

 1. Als vrouw vind ik dit stukje beledigend! We moeten meteen stoppen met de woorden trans vrouw (ook als het tussen haakjes staat) en biologische vrouw. Er bestaat maar 1 soort vrouw en dat is gewoon vrouw!! Ik vind dat vooral de alternatieve media dit moet benadrukken. Zodra je hun woorden gaat gebruiken, ga je meedoen met hun gekte. Er bestaan vrouwen en mannen that’s it! Kijk maar naar onze basis het skelet. Je hebt een vrouwen skelet en een mannen skelet meer niet.

  • Juist sandra,
   Niet normaal maken wat niet normaal is.

   Wat ik zie in het filmpje is een man met een mogelijke vrouwen fetisch

   Het is niet alleen het skelet wat verschillen laat zien.
   Ook is er verschil m.b.t. de X en Y chromosomen ( en dat is vooralsnog niet te veranderen )
   Naar mijn mening hebben deze ‘ personen’ een probleem in hun hoofd

  • sandra juli 2, 2023 at 08:31
   Yup. Ik snap niet waarom die schrijvers dit soort ontwrichtende nomenclatuur blijven hanteren – alsof ook zij willen dat de mensen het als normaal gaan vinden! Ik heb dit ook el eens eerder gepost hier. Blijven herhalen! Een vrouw is een vrouw, er zijn geen andere termen voor. En er zijn dus geen “biologische” vrouwen alsof het een bio aardappel of zo betreft, want er is geen onderscheid tussen vrouwen. Mannen zijn mannen = XY, en vrouwen zijn vrouwen = XX. Dit zal NOOIT te veranderen zijn, pik of borsten geamputeerd of niet. Om een vrouw een “biologische vrouw” te noemen benadrukt alleen maar het feit dat er “andersoortige vrouwen” kunnen zijn die ook moeten meetellen. Maar het gaat juist ten koste van de vrouw. Walgelijk. Maar zoals je weet, proberen de parasieten de mens tot GMO te maken, en andere creaturen te verzinnen. Zie ook de video die Antichrist in het Vaticaan vond over die griezel Harari – en niemand vraagt zich af wat die Harari en consorten het recht geeft om allerlei destructieve experimenten op de natuur te pushen, niemand. De kudde vindt alles maar best, en zo komt het dat de boel totaal doordraait tot er geen terug meer is.

   https://rumble.com/vxbgdp-listen-to-the-spirit-of-antichrist-at-davos.html

  • Sandra,
   Ik heb inmiddels vernomen dat er al door de zogenaamde transgenders vrouwen echt zijn verkracht, hoe vinden we dat, ik zou als vrouw uit de toiletten of kleedkamers rammen, wegwezen, zoek maar een boom op, dan plas je maar met de rok om hoog en bij het viezere werk een grote struik voor achter te zitten.

   • Bij mij zouden ze idd ook niet veilig zijn 😉 Ik vind dat er een aparte kleedkamer/toilet voor transgenders moet komen! Het is gestoord en crimineel dat wij onze ruimtes moeten delen met deze freaks. Onze rechten worden wéér geschonden en genegeerd, het lijkt wel of we 50 jaar terug in de tijd zijn 🤮

 2. Als ik zeg omgebouwde gendervrouw en vrouw is de eerste een omgekatte en de tweede een vrouw van de slechts twee geslachten man en vrouw.
  Hoe de gender ‘vrouw’ te noemen volgens jou. Voor mij mag het ook duidelijker.

  • Het zijn ’transgenders’ – niet een “trans” vrouw, versus een “biologische” vrouw. Gewoon een transgender, een zelfverminkte idioot die nog steeds man is. Dan zijn er travestieten, mannen die in vrouwenkleding rondlopen. Sommigen voor eigen plezier, anderen voor beglurings acties. De geopereerde zijn nog steeds mannen en vrouwen, maar ze zijn verminkt, en met hormonen hebben ze het “gevoel” dat ze man / vrouw zijn, dus dan zeggen ze dat ze man / vrouw zijn. Maar dat zijn ze niet, en dat worden ze nooit. Ze lijken alleen maar zo. Geslachtsverminkte mannen dus. En geslachtsverminkte vrouwen. Niks anders dan dat. Gendermutilated men, gendermutilated women. Het komt voort uit een mentale stoornis, waardoor ze zich een geslachtsverminking willen aandoen. Het is nog niet duidelijk waarom die stoornis zo toeneemt. Maar er schuilt een zeer gevaarlijk element in – zoals die Fallon Fox.

 3. Gaan ze doorgaans niet tussen de vrouwen staan wachten opgewonden wordend en daarna niet voor een plas achter de deur?!

 4. Negeren is inmiddels geen optie meer. Dit soort aan hun geilheid verslaafde viesnesten de ruimte geven, is de ruimte geven aan de volgende stap……het recht om met hun geile rotpoten die meiden aan te randen……te verkrachten.

  Een waarschuwing mijnerzijds …..kom niet aan de mijnen!……ik heb er al een met zware schade door verkrachters.

  Flik het niet.

  Ik zal je weten te vinden.

  • de mens weet over enkele jaren niet meer wat ze zijn man????of vrouw???? de overgestudeerde debielen die niet meer werken voor hun geld maar zulke zaken normaal gaan vinden…… Het is al zo dat als je een l. mens verkracht die toevallig langs komt dat je dan een taakstraf krijgt bij de bejaarden,,, die straf is uitgedacht door bovenstaande flikkers homo’s en lesbisse op het Pieter baan centrum Dus schop ze eruit onder hun kloten……

 5. Als eerst, dit soort lui zijn voor mij een ‘het’, te walgelijk voor woorden!

  Dit zijn geen vrouwen en zullen dat ook nooit worden, perversiteit ten top. Net zoals Sandra hierboven schrijft, is het een belediging en dit is vooral een verachtelijke vernedering.

 6. De westerse nep democratieën zijn op alle gebieden volledig de weg kwijt, deze waanzin zal niet lang standhouden.

 7. Dit is niet alleen een mental health kwestie. Het is veel erger dan dat, en dat ga je nog meemaken. Het gaat om het stimuleren en gedogen van perversie, gewelddadigheid en moord door mannen op deze manier. De zgn transgender wordt beschermd door de overheid, maar je kan vaak genoeg lezen dat ze verkrachters zijn, schedels breken in top sport, vrouwen op andere manieren verdringen in sport, kinderlokkers, pedocriminelen, perverselingen en gluurders, etc. En het zijn nagenoeg voornamelijk mannen. (Sorry, jongens, maar dit is bewezen.) De grootste vorm van ‘dominantie’ door het mensdier is geweld en moord. En dat wordt nu beschermd en in de samenleving als normaal gemaakt dmv deze griezels. Net zoals ‘suddenly dead’ – ook normaal gemaakt. Kindjes voelen zich sneller vertrouwd met vrouwen, net als mamma, maar beseffen niet dat het om een smerige pedocrimineel gaat onder de pruik en de vrolijke kleurtjes en het snoepgoed. Vaak zijn die kerels niet eens ‘omgebouwd’, maar gaan ze vermomd als vrouw door de wereld om hun perversies te bevredigen. Niet alle fetishisten zijn zo, maar hoe zie je het verschil tussen wolven in vrowenkledng en een vent die graag een jurk draagt. Ik denk dat er nog wel allerlei excuses verzonnen gaan worden voor kwaadaardigheid die zulke gozers uitvreten. De samenleving moet en zal totaal onwricht worden zodat de cabal hun halvegare experimenten kan uitvoeren. De Great Reshit is een rookgordijn – het gaat om de experimenten om God en de natuur kapot te maken.

 8. Op scholen mogen ze al niet meer jonge of meisje zeggen ! Overal hangen de regenboog vlagjes , tijd om ze te verwijderen

  • Beste Erik,
   Niemand!!!! bepaald wat een ander niet mag zeggen.
   ieder mens bepaald zelf wat hij/zij wil/mag zeggen.
   Je kunt een overweging maken of je iets zegt tegen een ander.
   Dat een ander dan mogelijk zich gekwetst voelt is aan de ander en niet jouw verantwoordelijkheid.
   Voorbeeld:
   Als een baas 2 werknemers de huid vol scheld om het een of ander op een identieke manier waarna de ene zijn schouders ophaalt en verder zijn ding doet terwijl de ander in huilen uit barst en ’s nachts er niet van kan slapen en zich vervolgens ziek meld.
   Is die baas dan verantwoordelijk voor de manier waarop nr 2 er mee omgaat?
   Er zijn miljarden mensen met ieders hun eigen gevoelsbeleving dat het onmogelijk is om met ieders gevoel rekening te houden zodat ze zich mogelijk niet gekwetst voelen.
   Let wel; iemand moedwillig kwetsen, zowel lichamelijk dan wel geestelijk, keur ik af.

  • Erik,
   Juist onder de homogemeenschappen is er verzet aan het komen, velen willen met die transgenders niks te maken hebben, zijn hele andere personen, een aparte groep dus die pridevlag symboliseert hen niet, dat is wat ik veelal krijg te horen, dat is ook hoopvol dit tegengeluid en hard nodig.

 9. Typisch de wokerie een geitenpaadje voor de viezerikken
  Elke idioot kan zich als vrouw verkleden en rondsnuffelen in het damestoilet
  En als hij erop aan wordt gesproken verbergt ie zich achter de woke ideologie
  Waarbij hij zijn gelijk haalt.
  De politiek die zoiets bedenkt is perverse ,pedo dragqueens spelen met peuters en kleuters
  Ja het zal je kind maar wezen.
  Ook de politiek verbergt zich achter de hoge muren van de wet en wanen zich vrij gewaard.
  Hoelang accepteren de mensen dit nieuwe moraal.?

 10. Alles wat god geschapen heeft moet kapot,de wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.Zoals het vaticaan,het commitee van 300 en de biderberg groep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in