In deze unieke zoektocht om het [Euraziatische] Hartland te veroveren heeft het Westen zichzelf bankroet gemaakt – economisch, moreel en vooral spiritueel. Dit heeft geleid tot een politieke crisis die knaagt aan het centrum van de westerse samenleving.” – Tom Luongo, de blog Gold, Goats, and Guns

Wat is het volgende? Dat zult u zich wel afvragen, want het psychopathische regime dat onze nationale zaken regelt, lijkt geen opties meer te hebben om ons mee op te zadelen. Eén ding is zeker, nu de zoete lentebries overgaat in de vernietigende vuurzeeën van de zomer, en dat is dat de ineenstorting van het Westen gestaag doorgaat. U kunt erover debatteren of het een goed of slecht ding is, maar het is vooral het ding, schrijft James Howard Kunstler.

Bent u ons Oekraïne-project vergeten (Let’s you and him fight)? Het idee was om Rusland droog te bloeden omdat, u weet wel… Rusland! (Ze bemoeien zich met onze verkiezingen… ze spannen samen met Trump… ze knoeien met onze hoop en dromen….) Het was al jaren in de maak, onberispelijk uitgedokterd in de kelder van het State Department. Geheim agent Hunter Biden, de zoon van de toenmalige vice-president, werd zelfs geïnstalleerd in het donkere hart van het machtscentrum van Oekraïne om… wat precies te doen? Laat maar, want wat geheim agenten doen is… geheim!

De Oekraïense berenval moest Rusland voor de nabije toekomst buiten spel zetten. Dat is niet gelukt. De kroon op het werk was onze vernietiging van de Nord Stream aardgaspijpleidingen, die het voorspelbare effect had dat onze NAVO-bondgenoten failliet gingen, terwijl Rusland zich omdraaide en andere klanten voor zijn gas vond. Het geluid van tandengeknars in Foggy Bottom zou “Joe Biden” ’s nachts wakker hebben kunnen houden – behalve dat hij honderd mijl verderop op het strand in Delaware zat, onder invloed van medicijnen in dromenland waar het altijd 1964 is en u in uw geliefde Corvette tussen de saguaros rijdt om op Route 66 uw kicks te krijgen.

  Journaliste uit Oost-Oekraïne: De mensen zijn erg dankbaar dat Rusland eindelijk iets doet (Nederlands Ondertiteld)

Dus, laten we eerlijk zijn: Oekraïne is geflopt. Het belangrijkste resultaat van het Oekraïne-project is dat het het kleinste restje van Amerika’s reputatie als wereldwijde hegemoon heeft vernietigd. Oekraïne heeft in feite onthuld dat Rusland betere wapens heeft dan wij (China ook) en dat, gezien de opkomst van hypersonische raketten, onze miljarden kostende vloot van vliegdekschepen net zo verouderd is als de Romeinse triremes en liburnae. Dus wat is ons Plan B om Taiwan te verdedigen? (Hint: er is er geen.)

Wat is het volgende? West-Europa, dat geconfronteerd wordt met zijn eigen ineenstorting, zal zich tegen Amerika keren en weigeren te blijven doen alsof het kan helpen in Oekraïne. De NAVO valt uit elkaar. (Wat te doen met die leegstaande kantoorgebouwen en werkloze werknemers?) Europa zal al genoeg problemen hebben met zijn instortende industrieën en banksysteem. Misschien is het voor een paar staatshoofden zelfs wel duidelijk dat het beste is om Rusland gewoon toe te staan het eeuwenoude grensgebied te pacificeren en te demilitariseren. De afgelopen decennia sinds de Tweede Wereldoorlog was Oekraïne immers voor niemand een probleem, totdat Amerika er een probleem van maakte.

Het “Joe Biden”-regime, dat zijn eigen instortingsfase bereikt, zal evenmin zijn gezicht nog kunnen redden. De plat-op-de-bek-val van vorige week op de Air Force Academy was een voorbode van de dingen die komen gaan. Vandaag (maandag) moeten FBI-functionarissen een intern FD-1023 document aan de toezichtcommissie van het Huis overhandigen, dat door een klokkenluider is onthuld en dat beschuldigingen bevat van een omkoopregeling van $5 miljoen van de familie Biden met buitenlandse actoren. Natuurlijk is de inhoud van dit criminele onheil geen nieuws. Wat wel nieuws is, is dat de beschuldigingen in het document afkomstig zijn van een “betrouwbare” vertrouwelijke menselijke bron, wat betekent dat de beschuldiging volgens de eigen regels van de FBI snel behandeld had moeten worden. In plaats daarvan heeft het FBI het drie jaar lang laten liggen. Het FD-1023 document is gedateerd op 2020, maanden voor de presidentsverkiezingen van dat jaar. De bron zou ook uit Oekraïne komen.

  (Video's) Russische opmars langs het front: Russen bezetten eiland in de Dnjepr - Doorbreken Oekraïense verdediging bij Ugledar & voltooien Marinka

Zullen commissieleden het document mogen fotokopiëren of mogen uitschrijven wat erin staat? Zou het niet amusant zijn als commissievoorzitter James Comer het persoonlijk naar de kopieermachine brengt? Wat zouden de FBI-medewerkers doen? Hem controleren? Wat als blijkt dat het document vol staat met bewerkingen – zwart gemaakt. Als een grote, vette practical joke van FBI-directeur Christopher Wray. (Ze hebben het eerder gedaan.) Vergeet niet dat Mr. Wray al bedreigd wordt met een dagvaarding wegens minachting omdat hij deze zaak traineert. Maar hij zit duidelijk gevangen tussen de oude rots en de harde plaats, aangezien het document lijkt te bewijzen dat de FBI op zijn minst het recht heeft belemmerd, en van de ergste soort, een potentieel geval van presidentieel verraad. Mr. Wray kan er zelfs als medeplichtige aan worden aangemerkt.

Of misschien stelt het allemaal niets voor omdat alle slechte daden onbestraft blijven in het gedegenereerde tijdperk dat voorafgaat aan de ineenstorting. Hoe dan ook, het lijkt erop dat het regime geen beledigingen meer heeft om te uiten tegen de mensen die ermee instemmen door het regime geregeerd te worden. De nationale strijdbijeenkomst voor transeksuelen wordt afgesloten met SecDef Lloyd Austin die de komende dragshows op onze militaire bases annuleert. Wat hebben ze nog meer? Herstelbetalingen voor slavernij? Volksvertegenwoordiger Cori Bush (D-MO) heeft een wetsvoorstel ingediend om $14-miljard te betalen aan de afstammelingen van slaven. Ik weet zeker dat dit zal werken, zowel als een verenigende actie om de twistzieke verschillende volkeren van ons land samen te brengen, als als een puur fiscale maatregel.

  Russisch leger verduidelijkt frontlijnsituatie in Oekraïne

Het lot van het financiële systeem zal dat waarschijnlijk toch allemaal aan de kant schuiven. Iedereen met meer dan een half brein wacht tot het in elkaar stort, wat een algemene verdwijning van de Amerikaanse rijkdom betekent, uitgedrukt in instortende markten, failliet gaande banken en een kapotte munteenheid, in een of andere vicieuze combinatie. Niets anders lijkt de aandacht van de mensen te kunnen trekken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De epische ineenstorting is nabijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInterne geschillen nemen toe in Oekraïne
Volgend artikelNeonazi’s in Oekraïne zijn misschien toch een probleem, zegt New York Times
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. “Wat is het volgende? West-Europa, dat geconfronteerd wordt met zijn eigen ineenstorting, zal zich tegen Amerika keren en weigeren te blijven doen alsof het kan helpen in Oekraïne. De NAVO valt uit elkaar. ”

  Nee hoor. Het krijgt gewoon een andere vorm om de schaapuh gerust te stellen. Het gaat om het leegzuigen van de EU. ‘Ze’ gaan doen of er niks aan de hand is en dat het hele geldwitwassen door de oorlog nooit bestond. Dus nadat iedereen de Angst der Angsten doorstaan heeft, komen de parasieten met het volgende trucje. Het waarde-etiketje dat iedereen opgeplakt moet krijgen! Kijk, zo beschermen we je! Met gifspuitjes, en je eigen persoonlijke waardebonnetje. En kijk vooral niet naar de lucht, want daar valt toch niks te zien. En alles is weer rustig. En de schapen grazen weer verder. En de wind waait door met Oekrie roet in je eten…

  • Ik, Immortal dat je gelijk krijgt.
   Daarom is het belangrijk om niet buiten je eigen kader te werken.
   Kijk maar eens naar jezelf en vraag je af, wat is belangrijk en hoe kan ik het bereiken?
   Het denken, doen en laten alles is terug gebracht naar het individu, alle overheden hebben alles grandioos verzaakt en verziekt.
   Denk groot maar handel klein/lokaal.
   Er wordt al veel opnieuw opgebouwd, geld en zorg systeem, maar ook mensen zoals jij en ik zoeken elkaar op om een nieuwe gemeenschap op te bouwen.
   Succes met vandaag, veel geluk met morgen.

 2. Adviseur van het hoofd van de DPR Yan Gagin: de stijging van het water in de Dnjepr als gevolg van de explosie van de dam zal de posities van Russische troepen niet ernstig beïnvloeden.

 3. Wat komt er hierna weer? Inderdaad.

  Iets van een paar jaar geleden waar je niets meer over verneemt, terwijl het fenomeen nog steeds bestaat (aantoonbaar met bepaalde toestellen en de juiste bluetooth-instellingen): mensen lijken een MAC-adres uit te zenden na hun prik, lijkend op BT-LE, maar zonder herkenbaar icoon. De nog steeds op te vangen BT-LE-signalen (2,4 GHz) zag je 3 jaar geleden nog niet en zijn niet te herleiden tot daadwerkelijke apparaten en als je de eerste groep van 6 opzoekt, vind je geen gebruikelijke fabrikant zoals bij (kop)telefoons, Tv’s, enz. Opvallend is ook dat je niet kunt koppelen (bij een echt apparaat krijg je dan namelijk een verzoek om een koppelcode in te voeren).

  https://circleofthedolphins.wordpress.com/2021/09/16/a-readers-message-to-henry-makow-the-jabbed-are-connected-to-bluetooth-through-their-personal-666-mark-of-the-beast-microchip-certificate-of-vaccination-id-covid-barcode-2/

  Weet iemand of er iets bestaat als een speciale app waarmee meer info op te halen valt? Wordt dit nog onderzocht en wat doet men hier in de praktijk mogelijk al mee?

 4. Wat het volgende zal zijn? Er zijn inmiddels zoveel bedreigingen voor onze ‘ongestoorde manier van leven’ dat je haast gaat hopen dat de bom valt. Het hele vaccinazi circus wordt al weer opgetuigd, health ID wordt geïntroduceerd, digitale euro wordt 28 juni a.s. aangekondigd door de Eu, water ‘tekorten’, voedsel ‘tekorten’, energie ‘tekorten’, boeren wegpesten, burgers kapot belasten, geestelijk gestoorde politici, land verradende politici, duitsers die hun eens zo welvarende land geheel vrijwillig naar de kloten helpen, engelsen die oorlog willen voeren tegen Russen, protesterende fransen die kapot worden geschoten door hun eigen regering, nederlanders die op de bank blijven hangen met voetbal, bier en een grote waffel, continue instroom van nietsnuttende uitvreters uit shitholes enz. enz. Genoeg om uit te kiezen dunkt mij.

 5. Ik zag onderweg op de fiets in het christelijke dorp weer van die obstinate reclameborden van de kankerbestrijding met bezorgde wat bleke Nederlandse gezichten, er stond met koeienletters op: ‘Ik geef niet op.’ Ik kan me vergissen dat het ook advertenties kunnen zijn voor fietshelmen, want ze droegen allemaal een fietshelm. Is dat soms de genezing? (Kanker is het in ieder geval.)

  • Misschien weer een van die goedbedoelde acties van D66 of de EU om de gezondheid (de politieke eenheid) te bevorderen.

 6. pokeren dat is wat de us doet zelfs met een verloren hand gaan die door tot de kaarten uiteindelijk op de tafel moeten….de Russen schaken..🤗..❤️🇷🇺🌹

 7. ´What do the elites think of the rest of us? Matthew Schanche and MacKenzie Drebit reveal the shocking views of Yuval Noah Harari, the best-selling author and celebrated advisor to Klaus Schwab and the World Economic Forum. Watch as Harari raves on about the Bible as fake news, the myth of free will, hacking human beings, and how the illuminated ones expect to acquire divine powers through technology.

  How does Harari see 2021 as being a turning point for society? And what’s this under-the-skin surveillance that he’s talking about? Most importantly, how should we respond to his outrageous statements? Join Matt and MacKenzie as they put Harari’s comments into the context of Bible prophecy and outline our Christian duty.´

  The Elites On Mind Control: Yuval Noah Harari, Says No Free Will! | Truth Matters
  https://www.youtube.com/watch?v=LWiM-LuRe6w

  Yuval Noah Harari heeft overigens een eigen YT Channel gelijknamig aan z´n naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in