Opnieuw heeft Dmitry Medvedev, de plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, de rol vervuld om strengere “lees tussen de regels door”-waarschuwingen en dreigementen te uiten, vlak na de toespraak van president Vladimir Poetin van woensdag waarin hij de gedeeltelijke mobilisatie van nationale strijdkrachten aankondigde en waarin hij bevestigde dat bezette delen van Oekraïne zich bij de Russische Federatie willen aansluiten.

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev zei donderdag dat strategische kernwapens kunnen worden gebruikt om “de Donbass-republieken en andere in Rusland opgenomen gebieden” te verdedigen en waarschuwde de “gepensioneerde idioten met generaalsstrepen” bij de NAVO dat hypersonische raketten “doelen in Europa en in de Verenigde Staten kunnen bereiken”, schrijft Informationliberation.com.

Uit Pravda, “Dmitry Medvedev: ‘Hypersonische wapens zullen doelen in VS en EU sneller bereiken’“:

Dmitry Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, heeft gewaarschuwd dat “hypersound” (hypersonische wapens – red.) snel doelen kunnen bereiken in zowel de VS als Europa. Volgens hem moeten alle inwoners van de NAVO-staten naar Rusland luisteren om te begrijpen dat Rusland zijn eigen weg heeft gekozen.

 • De Russische autoriteiten hebben besloten de republieken Donbass en “andere gebieden” bij het land in te lijven.
 • De nieuwe regio’s zullen worden beschermd met de hulp van de gemobiliseerden.
 • Rusland kan elk wapen gebruiken, “ook strategische”, dus “geen reden om Moskou te intimideren”.

Het bovenstaande zijn de conclusies die vice-voorzitter van de Veiligheidsraad Dmitry Medvedev heeft getrokken uit Poetins toespraak tot de natie op 21 september, toen hij een gedeeltelijke oproep aankondigde.

“Er zullen referenda worden gehouden en de Donbass-republieken en andere gebieden zullen in Rusland worden opgenomen. De bescherming van alle toegetreden gebieden zal aanzienlijk worden versterkt door de Russische strijdkrachten.

Rusland heeft aangekondigd dat niet alleen mobilisatiecapaciteiten, maar ook alle Russische wapens, inclusief strategische kernwapens en wapens gebaseerd op nieuwe principes, voor een dergelijke bescherming kunnen worden gebruikt. Daarom hoeven diverse gepensioneerde idioten met generaalsstrepen ons niet bang te maken door te praten over een NAVO-aanval op de Krim. Hypersound zal in staat zijn om doelen in Europa en in de Verenigde Staten veel sneller te bereiken, gegarandeerd.

Het westerse establishment, in het algemeen, alle burgers van de NAVO-landen moeten begrijpen dat Rusland zijn eigen weg heeft gekozen. Er is geen weg terug,” benadrukte Medvedev.

  Poetin heeft reden tot vreugde: Ruslands begrotingsoverschot is verviervoudigd

“Sommige hoge functionarissen van NAVO-leden hebben opmerkingen gemaakt dat het mogelijk en aanvaardbaar kan zijn om massavernietigingswapens tegen Rusland te gebruiken, dat wil zeggen kernwapens,” zei de Russische president Vladimir Poetin tijdens zijn toespraak die woensdag werd uitgezonden.

“Ik wil degenen die deze uitspraken doen eraan herinneren: ons land beschikt ook over verschillende krachtige wapens, in sommige opzichten krachtiger dan die van de NAVO-landen en in geval van een bedreiging van de territoriale integriteit van ons land zullen wij zeker alle middelen gebruiken die ons ter beschikking staan om Rusland en ons volk te beschermen,” zei Poetin. “Dit is geen bluf.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

U zult nog veel hongerdood zien!!!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRecht door zee: Rusland’s Sergej Lavrov waarschuwt dat de VS combattant dreigt te worden in Oekraïne oorlog
Volgend artikelErger dan de Apenpokken? Meerdere gevallen van huidziekten na COVID-19 vaccinatie verschijnen in medische tijdschriften
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Alexei Navalny is door het Westen gecreëerde pion, een normaal mens zou door een Novichok vergiftiging dood zijn gegaan, weer een spelletje van MI6 en hun illustere handlanger CIA. Ook een paar jaar terug de ophef over de schijnbare vergiftiging met Novischok op de voormalig Russisch militair inlichtingenofficier Sergej Skripal en zijn dochter Joelia die zgn. vergiftigd werden in Salisbury. Een politiefunctionaris die het onderzoek verrichtte, werd ook ernstig ziek en werd naderhand uit het ziekenhuis ontslagen.

  Wonder boven wonder bleven deze 2 ook in leven, gered door de dappere UK gezondheidswerkers die hun beide van een zekere dood hebben gered, de Engelse gezondheidszorg stond en staat nog steeds op instorten net zoals de Nederlandse tegenhanger, wie gelooft deze praatjes nog. Wanneer Poetin een ideologische tegenstander uit de weg wilde ruimen dan houdt niemand dat tegen naar mijn mening, dat gezeik tegen de Russen neemt nu de laatste tijd wel erg nare vormen aan, richt je meer op het probleem van Nederland Kaag en Rutte bijvoorbeeld.

  • Zo is dat, het zijn KM/US puppets die opdrachten uitvoeren voor KM/US wellicht via lieden ala Soros & co opgezet om divide and conquer onrust te veroorzaken! Het zijn geen ‘echte patriotten voor Rusland’

   zoals ook BLM en Antifa bv in Duitsland en Nederland en vooral de US er zijn, allemaal voor een doel, het grote plan, voor nu is dat 2030 en meer en straks 2050 ook dat loopt al een tijdje.

   de creeps zijn nog heel wat van plan en hoe dan ook, of het ze uiteindelijk zal lukken of niet, ze zullen ongelofelijk veel schade en leed en onrust veroorzaken al die tijd met grote ups en ook downs voor hun, maar altijd met grote schade voor het gewone volk.

  • In de jaren 70 werd een Bulgaar ge-executeerd in London.
   De speciale afdeling van de KGB maakte een paraplui, met naald en en vlijmscherpe punt; waaraan vergif zat, dat met een paar moleculen al dodelijk was.
   Het werkte.

   Als RU iemand om zeep wil helpen, gebeurt dat ook.

   Neem nou die Hamas gekkies; die hadden een paar Russen ontvoerd.
   Binnen 24 uur ontvoerde de Russen 4 Hamas leiders; castreerde er eentje, en stuurde zijn familie juwelen naar de hoogste Hamas leider, met de boodschap: vrijlating of de rest volgt snel.

   De russen waren dezelfde dag vrij.

   Dat noem ik onderhandelings techniek.
   Daarom ook begrijp ik niet dat Zelensky nog steeds leeft.

   Hak de kop af van een slang en het kreng is dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in