Image by master1305 on Freepik

Apple’s mixed-reality headset van bijna € 4.000, de Apple Vision Pro, ligt sinds vrijdag in de winkels en er zijn al early adopters in het wild gespot.

Laten we beginnen met Fox’s The Simpsons, die de toekomst opnieuw met succes heeft voorspeld, schrijft Tyler Durden.

De afgelopen dagen hebben liefhebbers van mixed reality de Vision Pro omgedaan en geprobeerd de headset in hun dagelijks leven te integreren.

X heeft talloze video’s van early adopters die in voertuigen rijden:

Vroege gebruikers van Vision Pro hebben door de straten gelopen.

En velen hebben in het openbaar zeer interessante activiteiten uitgevoerd.

Vorig jaar moest Black Mirror-bedenker Charlie Brooker aan zijn show denken toen hij de Vision Pro-presentatie van Apple zag: “Het is raar, het is echt raar. Een van mijn instincten toen ik dat zag was, ‘Oh mijn God, dat is zo Black Mirror’.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Britse politie onderzoekt virtuele verkrachting van jong meisje in de MetaverseVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe laatste fantasie van de NYT: Duitsland maakt zich klaar voor militaire confrontatie met Rusland
Volgend artikelDe vernederende ondergang van elektrische auto’s is in het Westen begonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Een publiciteit stunt om deze troep te promoten .
  Zijn er mensen die deze 3000 to 4000 euro dure troep kopen tuurlijk.
  Zijn er veel?
  Neen absoluut niet.

 2. Amerikanen waren/zijn altijd al volgzame schapen vergeleken met andere bevolkingsgroepen. Alles was/is van kinds af aan ingepeperd. Ze weten het gewoonniet beter. Donkey people!

  • Inderdaad, mijn visie op “The Land of the Free and the Home of the Brave” is al erg bijgesteld naar het land der politieke dieven en idioten! Niet dat het hier echt anders is, 80% zijn en blijven schaapjes!

  • Als ik het zo zie kan het een hele hoop vervangen door een digitale illusie. Geen mobieltje meer nodig, geen laptop, geen knappe vrouw 😉 Gewoon typen in de lucht. Volgende stap is een chip in je hoofd. Voor nu raak je dan gewend aan het effect.

   • Ach, mensen praten ook al jaren via een oplichtend vierkant apparaatje met elkaar. Dit hele gebeuren is maar een kleine stap in deze achterlijke wereld. Echte één op één communicatie is voor velen een hele stap terug en kennen ze amper meer. Alles moet via klote schermpjes. Mijn telefoon blijft thuis en ik gebruik m’n laptop een uurtje per dag. Ik kan niet wachten op zo’n zonnevlam die alle apparatuur frituurt. Heerlijk een paar honderd jaar terug worden geworpen in de tijd, lijkt me top!

  • En het gaat nog veel gekker worden ben ik bang.
   Als die chip implantaten goed uitgewerkt en functioneel zijn bijvoorbeeld.

   Het is het ontvluchten van de realiteit door geestelijk onvolwassenen.
   De smartphones zijn/waren een soort van (succesvolle) gateway drug om de massa verslaaft te krijgen aan het echte spul.

 3. In de beginperiode van mobilofonie waren er plots overal gekken die in het openbaar (in de metro, op straat, in de supermarkt, enzovoort) privégesprekken voerden en toen de bluetooth oortjes uitkamen ogeschijnlijk tegen zichzelf stonden te kletsen. Straks ook openbare spasten dus. Nood aan een nieuwe etiquette met zo’n gadgets.

  • Ja dat dacht ik ook, allemaal spastische mensen. Zo wil je toch niet gezien worden. En wat als er een kluitje van die dingen bij elkaar staan en elkaars gebaren storen.. ik zie een monty python scenario voor me.

 4. Lees: “De Droom” van David Icke
  Headset reality en perceptie/waarneming die wordt gekaapt!
  De mensheid op het punt om aan AI gekoppeld te worden. Is geen nachtmerrie scenario. Het bestaat al!

  • Martin Vrijland had het er ook over. Hij suggereert dat AI al mensen kan uitlezen. Gek genoeg geloof ik dat ook een beetje. Dat ding leert zo snel. Was daarom de vaxx zo nodig? Misschien allemaal onzin, maar hoe Chat GTP zo snel kon leren is mij een raadsel. En als dat ding gedachte kan uitlezen, kan hij deze dan ook beïnvloeden?

  • Ik denk dat vrijwel ALLE Apple VisionPro adepten C19/mRNA geprikt zijn. Het probleem gaat dus zichzelf oplossen. Meer dan ’n leuke gadget voor mensen met een aandachts stoornis en/of een persoonlijkheids stoornis in combinatie met te veel geld is het niet.

 5. Ik blijf het vreemd viden als ik mensen op straat of in de auto tegen ‘niets, hoor praten en zie gebaren. Vroeger werd je dan opgesloten in een gebouw waar mensen dachten dat zij Napoleon waren of zo. Maar met dit word het nog veel gekker. Alsof ik in een LSD trip woon of zo met allemaal mafkezen om mij heen.

 6. Zien jullie nog de filmpjes voor je, van willekeurige mensen die vanuit het niets omhoog kijken en met hun hoofd draaien, om vervolgens in elkaar te zakken? Hoe zien jullie dat? Gentherapie icm 5g.. demonische verschijningen, abbadon/apollyon misschien?

 7. De werkelijkheid en fysieke wereld doen er niet meer toe, het natuurlijke manifest wordt totaal onderuitgehaald en geslachtofferd op het zwarte ‘woke’ altaar van het Kwaad! En nu gaan de schaapjes in de AR-droom hun grote leugen-leven leiden, omdat de echte wereld veel te saai is, toch? LMFAO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in