© Freepik

Een bepaald type hartaanval neemt over de hele wereld toe. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in Schotland hebben een sterke toename gezien van een potentieel dodelijk type hartaanval dat een N-STEMI-aanval wordt genoemd. Deze aandoening is het gevolg van gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die de bloedtoevoer naar het hart afsnijden. Er is minder weefselschade dan bij een gewone STEMI-aanval, maar het kan even dodelijk zijn. Stents worden in de slagaders van de patiënt geplaatst om zijn leven te redden. Terwijl het aantal STEMI-aanvallen met ongeveer 750 per jaar al jaren stabiel is, is het aantal gevallen van N-STEMI de laatste tijd sterk gestegen. Artsen van het Golden Jubilee National Hospital in Clydebank registreerden een constante stijging van 25 procent in N-STEMI hartaanvallen gedurende de zomer. Dit ziekenhuis ontvangt gewoonlijk 240 N-STEMI-patiënten per maand, maar in de maanden mei, juni en juli steeg het aantal patiënten met een N-STEMI-hartaanval tot meer dan 300 per maand, bericht Vaccines.news.

Het opsluiten van bevolkingsgroepen in lockdowns en het ontnemen van hun bestaansmiddelen veroorzaakt ernstige neveneffecten

Hartpatiënten zijn vanuit het hele netwerk van nationale gezondheidsdiensten, van NHS Greater Glasgow, tot Clyde, Dumfries en Galloway, tot Ayrshire en Arran, Forth Valley en de Highlandshet het Golden Jubilee National Hospital binnengestroomd. In de zomer moest het ziekenhuis het aantal cardiologische bedden met 44% verhogen, omdat de eerstelijnsgezondheidswerkers te maken kregen met een toegenomen stroom patiënten met een hartaanval.

Artsen proberen vast te stellen waarom er zo’n sterke toename is van N-STEMI-aanvallen. Tijdens de lockdowns hadden mensen minder toegang tot gezondheidscontroles en bleven ze eerder weg uit ziekenhuizen als ze geen ademhalingssymptomen hadden. Mitchell Lindsay, hoofdconsultant cardioloog bij Golden Jubilee National, zei dat ze “geen bewijs” konden vinden dat de stijging van N-STEMI-aanvallen “een gevolg is van vertraagde zorg of gemiste kansen”.

  Twitter censureert Pfizer-vaccingewonde Israëlische COVID-vaccindirecteur Professor Shmuel Shapira, suggereerde dat de uitbraak van de apenpokken verband hield met mRNA-vaccins

Er was geen vergelijkbare stijging van het aantal hartaanvallen tijdens de eerste twee golven van de lock-down. De artsen denken dat de mensen tijdens de laatste twee jaar van de lockdown meer zijn gaan zitten en niet in staat waren om te gaan met alle nieuwe stress die de lockdowns met zich meebrachten. Ze denken ook dat veel patiënten tijdens de lockdowns de symptomen van een hartaanval negeerden omdat ze niet in het ziekenhuis wilden verschijnen met het risico geïnfecteerd te worden en gescheiden te worden van hun familie. “Er zijn waarschijnlijk vijf tot tien oorzaken, allemaal met elkaar verbonden,” zei Lindsay.

De inflammatoire, bloedstollende Covid-vaccins dragen bij aan de toestroom van cardiale noodgevallen

De artsen hebben de rol van Covid-19 vaccins in deze medische ramp niet genoemd. Deze vaccins veroorzaken verifieerbare bloedstolsels en leggen ontstekingen op aan het cardiovasculaire systeem van de ingeënte patiënten. Volgens onderzoek verstoort het SARS-CoV-2 spike-eiwit de functie van menselijke hartpericyten en draagt het bij tot microvasculaire aandoeningen via CD147-receptor-gemedieerde signalering.

Er is in de zomer van 2021 een toename van ernstig zieke patiënten, terwijl de cardiovasculaire gezondheid in het hele land, en de wereld, keldert. Deze pandemie van hartaanvalpatiënten heeft geleid tot een tekort aan ziekenhuisbedden en tot lange wachttijden op de spoedeisende hulp. Door al deze nieuwe, door vaccins veroorzaakte volksgezondheidsproblemen staan ambulances naar verluidt in de rij voor de voordeur van het ziekenhuis. Het in lockdown opsluiten van bevolkingsgroepen voor bloedstollende, spike-eiwitinjecties heeft ernstige (bedoelde) gevolgen.

Door de psychologische stress, de fysiologische stress en de vaccin-ontstekingen die aan de mensen worden opgelegd, heeft het ziekenhuis in 2021 een recordaantal angioplastieprocedures moeten uitvoeren. Patiënten komen binnen met gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die stents nodig hebben. De stents zijn nodig om de bloedvaten open te houden, zodat de bloedstroom naar het hart in stand blijft. In het verleden konden veel van deze patiënten herstellen in een ziekenhuis dichter bij huis; veel patiënten worden nu echter in Jubilee gehouden omdat kleinere ziekenhuizen al vol zitten met hartpatiënten die nog moeten herstellen.

  Schotse gezondheidsautoriteit data: 83% van de Covid-19 sterfgevallen waren in de afgelopen maand onder de volledig gevaccineerden

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad – Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben
Volgend artikel35-jarige Amerikaanse vrouw schept op over haar vaccinatie, zwangerschap, borstvoeding; pasgeboren zoon sterft na 2 1/2 maand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Admin: de laatste paragraaf staat er dubbel in. Hoewel er hier en daar misschien woorden verschillen. Kijk even welke versie accuraat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in