Screenshot Heineken tweet

De nieuwe reclamecampagne van de brouwerij Heineken wekt veel woede op. In de reclame zijn oude mensen aan het feesten in een club. Bejaarden blijken volledig gevaccineerd te zijn en kunnen dus met hun vaccinatiecertificaat feesten en veel plezier beleven. Dan de slogan “De nacht behoort toe aan de gevaccineerden. Tijd om je bij hen aan te sluiten”, bericht uncutnews.ch.

Filmregisseur Dick Maas: “Heineken promoot medische apartheid in een nieuwe commercial. Slechte smaak heeft een naam gekregen: Het heet nu Heineken”.

“Boycot Heineken”, schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Manipulatieve boodschap voor bierliefhebbers”. Over het algemeen zijn de commentaren niet echt positief.

Overigens sterven in Duitsland meer dan 70.000 mensen aan de gevolgen van alcohol en in Zwitserland ongeveer 1800 mensen per jaar. Relatief veel jongeren zijn het slachtoffer en nu promoot Heineken het experimentele vaccin waarvan de langetermijneffecten nog niet te overzien zijn.

“Dus om Heineken te drinken moet je gevaccineerd zijn? Wow. Ik wist niet dat dat spul zo dodelijk was. Goed om te weten. Drink het nooit meer”, schrijft journalist Lucas Hartong.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppenVolg Frontnieuws op Telegram

VAERS-klokkenluider: "45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen", leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regering

15 REACTIES

 1. Heineken was al chemische rotzooi dus in feite al dodelijk. Het is dan ook een drama dat ze brouwerijen met hart over namen zoals Brand.

 2. Ik drink nóóit meer Heineken ! Geef mij maar Belgisch bier ! Dat Heineken de ernstige bijwerkingen van het mRNA vaccin negeert, geeft Heineken blijk van slechte smaak !

 3. In Thailand is het momenteel vanwege de Wuhangriep verboden in bars en restaurants alcohol te verkopen. De bars zijn helaas gesloten maar veel bars met restaurantlicentie schenken gewoon bier met naast het glas een leeg flesje Heineken 0.0. Is Heineken toch nog ergens goed voor??? en oh ja, hier feesten de “oudjes” er ook zonder faksien lustig op los, daar hebben we die experimentele troep niet voor nodig.

  • @Marianne

   Bars gesloten? Hoe kom je daarbij. Vanaf 1Juli is de lockdown opgeheven, bars zijn open alleen het is net zo doods als voorheen omdat er weinig tot geen tourisme te bekennen is. Feesten? Laat me niet lachen, lege straten, lege bars, op een paar expats na! Tourisme zie je praktisch niet, die hebben geen trek in die waslijst aan regels!

   Neem Phuket bijvorbeeld

   According to the Tourism Authority of Thailand (TAT), to avoid quarantining in Phuket, visitors must show:

   A vaccination certificate with a vaccine approved by the World Health Organization, or Thai health authorities, administered no fewer than 14 days before arriving; accompanying children are allowed
   A negative RT-PCR test (taken within 72 hours of departure)
   A medical insurance policy of no less than $100,000 that covers the stay
   An approval called a Certificate of Entry to enter
   Proof of payment for a 14-night stay and necessary Covid tests, or if staying less than two weeks, travelers must also show confirmed departure flights out of Thailand
   Proof that travelers spent the preceding 21 days in a low-risk or medium-risk country outlined on a list that is mostly in Thai on the website of Thailand’s Department of Disease Control

   Je leest het goed, een vaccinatie certificaat!

   En nog even iets, er komt al weer een avondklok aan in Bangkok op 12 Juli good 2 weken! Party on!

   • In Hua Hin zijn ze gewoon dicht, geen toeristen, niks, nada en de feestende Bangkok toeristen huren huizen (party houses). Wij wonen daar dus voorlopig gaat deze gifbeker aan ons voorbij.

 4. Money is the root of all evil.
  Die vieze Heineken. Waterig bier was het in de VS, heel anders dan in NL. Maar wat zullen ze vangen via onze Pharma-hoer De Tsjongejongejonge?

 5. Ik drink gewoon van de Aldi. Hoge kwaliteit voor een lage prijs.. Meer hoef ik niet over mijn voer te weten.

 6. HEERLIJK
  HELDER
  HEINEKEN
  Water is extra gezuiverd, m.a.w, zuiverder dan Spa, bijvoorbeeld.

  GROLSCH, HEINEKEN, ORANGE BOOMPJE (ook met mineraal water), lekker pilsjes.
  EK gesponsord door HEINEKEN en niet Jupiler…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here