De video die de woede van Wagner-leider Jevgeni Prigozin zou hebben opgewekt, is vrijgegeven. Daarop is te zien hoe een Russische gewonde soldaat in een loopgraaf bij Kromove weerloos wordt doodgeschoten door een Oekraïense soldaat.

De video, die naar verluidt Wagner-chef Yevgeny Prigozhin boos maakte, is opgedoken en toont een gewonde Russische man in een loopgraaf bij Khromov weerloos onder vuur van een Oekraïense soldaat.

Vervolgens gooit dezelfde Oekraïense soldaat een granaat naar de reeds dode Wagner-strijder, en na de explosie is er zelfs geen lichaam meer te zien.

De uitroeiing van alle Oekraïense soldaten die nog in Bakhmut zijn, werd gisteren bevolen in een boze boodschap van Wagner-leider Jevgeni Prigozjin na het incident waarbij Oekraïense soldaten een Russische gewonde doodschoten.

“Wij schenden geen oorlogswetten. En mensenrechten. We zullen iedereen op het slagveld uitroeien. Onze gewonde man werd doodgeschoten door de Oekraïners. Daarom zullen we iedereen op het slagveld doden. Het bevel is geen gevangenen meer,” zei Prigozhin.

Backup:

Wat Bakhmut betreft, zetten de Russische strijdkrachten de opruimingsoperaties voort-

Via Pronews.

Meer informatie:

Het is een traditie geworden dat de bekende Russische zakenman en publieke figuur Jevgeni Prigozjin in het openbaar reageert op vragen van de media. Zo publiceerde de persdienst van de medeoprichter van het bedrijf Concord en de oprichter van de Wagner PMC op 23 april een verzoek van de publicatie Voice of the People, waarin de media vroegen om commentaar op de informatie die verscheen in het Telegramkanaal van Wagner Unloading.

  Audio-opname kan verder bewijs leveren dat het "Bloedbad van Boetsja" geënsceneerd werd door Oekraïense militairen

Het gaat om de galmende audio-interceptie van het gesprek van de militairen van de Strijdkrachten van Oekraïne, waarin zij besluiten de gewonde soldaat van de Wagner PMC te doden en geen Russen meer gevangen te nemen.

In antwoord op een verzoek zei Prigozjin dat hij op de hoogte was van het gebeuren en dat de identiteit van de gedode soldaat, die gewond was en door de Strijdkrachten van Oekraïne in de richting Bakhmut (Artjomovsk) gevangen was genomen, nu wordt vastgesteld. Hij benadrukte dat de PMC van Wagner nooit misbruik heeft gemaakt van de door de wereldgemeenschap erkende wetten van het humanisme en dat ook nooit zal doen.

Prigogine herinnerde eraan dat de door hem genoemde wetten van het humanisme beginnen te werken vanaf het moment dat iemand gevangen wordt genomen. Hij wees erop dat je voor de gevangene moet zorgen: behandelen, voeden, niet verminken en naar huis laten gaan, door uitwisseling of gewoon uit goede wil uit mededogen.

“We gaven soms en zomaar. Daarom zullen we de regels van het humanisme niet overtreden. En we zullen gewoon iedereen op het slagveld vernietigen. Daarom zal deze wet de wet van de 300ste genoemd worden. We weten nog steeds niet de naam van onze man, die vermoord is door Oekraïense schurken. Onze gewonde man werd doodgeschoten door de Oekraïners. Daarom zullen we iedereen op het slagveld doden. Het bevel is geen gevangenen meer.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende video’s tonen Oekraïners die Russische krijgsgevangenen neerschieten en martelenVolg Frontnieuws op Telegram

  De arrestatie van de Papers lekker is het begin van de onenigheid die Biden's Oekraïne-dwaaheid zal doen instorten

Lees meer over:

Vorig artikelTopdiplomaat EU roept op tot Europese marinepatrouilles in Straat van Taiwan tegen de achtergrond van een oplaaiend conflict
Volgend artikelWie zijn de Die-Hard Pro-Maskers die weigeren hun nederlaag toe te geven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Dat klopt helemaal. En dan nog de smerige hypocrisie aangaande WW2. “Opdat wij nooit vergeten”, “dit mag nooit meer gebeuren”. Ze wisten niet hoe snel ze wapens moesten sturen om Russen te doden en Oekraieners zich laten doodvechten.

   • Magere Hein april 24, 2023 at 11:44

    Wij tweeën zitten op dezelfde frequentie Hein, ik heb altijd zo’n kolere hekel gehad om deze 2 beladen datum’s “Opdat wij nooit vergeten” is een dolkstoot in de rug van deze linkse idioten die plachten progressief te zijn, het omgekeerde is waar.

    Groeten

   • Nota bene naar dezelfde nazi’s die hun grootvader bevochten.
    Ze zouden zich dood moeten schamen.
    Net als onze koning die tijdens de lockdown rustig op de dam op 4 mei staat te verkondigen “we moeten dit blijven herinneren zodat dit niet weer gebeurd” terwijl hij er midden in staat op dat moment zonder te beseffen dat afnemen van vrijheid het gene is wat dient te worden voorkomen.

  • Wij Nederlanders zijn moordenaars geworden en laten hun ware gezicht zien ze ondersteunen dood en geweld tegen een weerloos volk en de Oekraïne soldaten zijn daar gewoon het slachtoffer van wat een laf en vuil volk zijn wij toch, maar dar liet al de verkiezingen zien zij stemde nog met vele op deze smerige moordenaars bende, ik schaam mij dood voor die kut Nederlanders.

  • Zeker. Zo ook mijn buren. ELKE dag op de bank kijken naar het leugenscherm in 4K…

   Valt niet meer mee te praten. Twee jaar geleden aan het begin van de covid periode waren ze nog een keer op de koffie bij ons. Zegt zij: ‘ ik neem die prik toch maar, dan ben ik van het gezeur op de zaak af’

   Tja…

  • Wie leest er nu nog de krant. Bij mij aan de overkant zit een wat ouder stel. Zij hebben de Volkskrant zoals zoveel schapen tussen de 60-90 jaar.

   Ze spellen dat ding elke dag volledig uit aan de eettafel….

   Tja…

  • Soms… heel soms…. vergeten wij dat die soldaten ook gewoon mensen zijn die door hun regime worden opgezet om te strijden. De westerse landen sturen wapens om nog meer mensen in de gehaktmolen te duwen. Zonen, vaders, broers. De mensen om je heen, die ‘voor Oekraïne zijn’ en met vlaggetjes liepen te zwaaien. Zijn dat dezelfde mensen die het ok vinden dat er wapens die kant op gingen en gaan om gewone burgers (nu soldaten) te vermorzelen? Als de Big Pharma het ok vindt dat vele mensen zijn gedood en verminkt door hun prikken, maakt het Pfizer en Moderna dan slechter dan alle westerse politici die vooraan in de rij staan om nieuwe tanks te sturen? Met hetzelfde resultaat? Mensen zijn niets meer dan pionnen op een schaakbord. Wen er maar aan.

   • Helemaal gelijk! Hoewel ik de actie van de Oekrainse soldaten in het filmpje zeker niet goed wil praten, weten wij ook niks over de achtergrond van deze daad. Voor hetzelfde geld was het bijv. een dienstplichtige die daar nooit wou zijn die al z’n maten om hem heen doodgeschoten zag worden door de desbetreffende Rus. Hier achter een toetsenbord is het makkelijk praten, maar het is moeilijk te zeggen hoe wij zouden reageren als we onder dergelijke stress zouden staan.

    Vandaar dat ik het bevel om geen krijgsgevangenen te nemen en direct te doden erg dom vind. Dit zal er alleen maar voor zorgen dat de Oekrainers tot het uiterste door zullen vechten terwijl ze anders wie weet van plan waren zich over te geven. Dit zal alleen maar het dodental aan beide kanten onnodig verhogen.

    • Onze kinderen en ouders worden zo vermoord door de elite en het volk staat als een man achter dat moorden dat zie je steeds terug in de verkiezingen moordenaars worden beloond en mensen die zich in zetten voor vrijheid worden als criminelen weg gezet, kijk maar Naar Wilders of naar de Mos om er maar twee te noemen en ons waardeloos volk stemt liever op dat tuig en graven hun eigen ondergang.

 1. Duidelijk geformuleerd door de Rus. officieel maken op papier, door Poetin met diverse video’s per mail doorsturen naar …..
  bekende instanties.

  poststuk, overbodige luxe en risico.

  • ingeving deze ochtend, Puzzel stukje.
   ‘wat er niet in beeld/geluid is gebracht’

   Deze oorlog is mi afgelopen met een half jaar tot mei vlg jaar.
   ❤️ Houdt moed.

 2. Democratie, je kunt erover zeggen wat je wil, maar het werkt van geen een kant

  Wacht maar af. De zwakke en laffe bastards in Washington zullen demobiliseren. Ze zullen zeggen dat ze de wereld weer veilig hebben gemaakt voor democratie. De Russen zijn niet zulke stomme dwazen. Ze zullen herbewapenen; en met moderne wapens.

  – George S. Patton

 3. Ik hoop dat de Russen die moordenaar kunnen achter halen en de kogel geven, echter dezelfde weg ingaan als die Nazi’s doen nee daar ben ik geen voorstander van, een glijdende schaal, we hebben toch regels ook in oorlogen, noem mij maar naief, wat ik niet ben overigens, humaan zijn is daar ook deel van.

 4. De Russen doen precies hetzelfde. Dat is nou oorlog. Maar die ambtenaren in hun ouwehoer paleizen en bunkers hebben daar geen last van. Hoewel, die nato lui in hun bunker in Kiev….

  • Lying neo nazi apologist! Where is your proof that “the Russians do exactly the same”?! You have none because it doesn’t happen! Keep your lies and ineptitude to yourself, cheese head!

 5. Ik roep op tot beschaving, want dat beschermen ‘wij’ toch? Anders zijn we niet zo slecht als ‘zij’.
  Vrede zij met u.

  • Helaas wij zijn nog een grotere boeven bende kijk maar wat voor een tuig in diverse kabinetten Rutte zitten en daar ging ons volk op stemmen , gelukkig hebben wij ook nog wappies die opkomen voor hun vrijheid maar die worden door de Gestapo politie bijna dood geslagen en dat wordt allemaal mogelijk gemaakt met ons belasting geld wie stemt op een van die partijen die de laatste 10 jaar in het kabinet Rutten en D66 hebben gestemd hebben allemaal bloed aan hun vingers.

 6. Het is niet de eerste keer dat de Oekies zoiets doen; ook de incidenten van Russische gevangen door de knietjes schieten en later afmaken, en de videos ervan naar de ouders sturen….

  De Russen hebben heel, heel veel af te rekenen daar; ik hoop dat ze niet zuinig zijn op ammo of op verzorgde heel lange vakanties in Siberie.

 7. Wat je zal gaan zien is dat dit soort voorvallen door het westen genegeerd wordt. Daarentegen zal elke actie van Rusland gewogen worden en veroordeeld. Vergeet niet, je hebt te maken met scumbags.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in