We zijn getuige van een ongelooflijk moment in de geschiedenis van de mensheid nu professionals over het hele spectrum van maatschappelijke functies “NEE” zeggen tegen vaccindwang en -dreigingen. Southwest Airlines heeft de afgelopen drie dagen bijna 2.000 vluchten geannuleerd vanwege een gecoördineerd piloten “ziekte-uitval” protest over de kwestie van vaccinatie-mandaten, bericht Healthranger.

Gary Kelly, CEO van Southwest Airlines, pleegt grootschalige fraude tegen zijn eigen piloten door valselijk te beweren dat er een “COVID-19 vaccinatierichtlijn van de federale regering” bestaat die hem dwingt vaccins te eisen voor al zijn piloten. Dit is volstrekt onjuist. Een dergelijk mandaat bestaat niet voor werknemers in de particuliere sector. OSHA heeft zo’n regel niet gepubliceerd. Kelly bluft gewoon, net als Joe Biden, en doet alsof er een federaal mandaat is waarvan hij weet dat het geen wet is. Het is niet verrassend dat veel van de piloten van zijn bedrijf veel slimmer zijn dan Kelly lijkt te beseffen. Piloten zijn over het algemeen scherpe mensen, en ze zijn niet dom genoeg om zich in te laten spuiten met bloedstollende spike-eiwit injecties terwijl ze al een verhoogd risico op bloedstolsels lopen door de tijd die ze in langdurig zittende posities in de cockpit doorbrengen. Dat is waarom ze nee zeggen tegen Kelly en van hun baan weglopen, althans tijdelijk.

Ziekmeldingen verspreiden zich nu naar andere sectoren van de economie omdat geïnformeerde Amerikanen NEE zeggen tegen de spike-eiwit doodsprikken

Het zijn niet alleen piloten die hun toevlucht nemen tot deze belangrijke vorm van burgerlijk protest: brandweerlieden, politieagenten, spoorwegarbeiders en vele anderen zeggen in wezen: “Let’s go Brandon” en zeggen tegen de vaccinventers dat ze de pot op kunnen. De treinen van Amtrack worden nu geannuleerd omdat het treinpersoneel zich ziek meldt als onderdeel van een gecoördineerd “ziekmelding” protest. De verraderlijke mainstream media verzwijgen al deze verhalen in de hoop dat deze praktijk zich niet zal verspreiden. Zij willen dat het Amerikaanse publiek onwetend, geïsoleerd en doodsbang is voor covid, zodat zij gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd en geëuthanaseerd (via vaccinatie). Er doen ook geruchten de ronde dat piloten en werknemers van American Airlines zich wellicht zullen aansluiten bij de “ziekmelding”-activiteiten, en het lijdt weinig twijfel dat deze praktijk zich van sector tot sector zal verspreiden wanneer geïnformeerde Amerikanen verklaren dat mijn lichaam mijn keuze is – haal die dodelijke prik uit mijn zicht! We betreden nu het tijdperk van massale niet-naleving. Dit is de enige optie die overblijft wanneer een tirannieke, door de farmacie geïnfecteerde medische politiestaat de legitieme wetenschap, de mensenrechten en de rechtsstaat heeft weggenomen: VOLDOE NIET aan hun uitroeiingsagenda. Loop weg van je baan en zoek ergens anders werk, want er zijn een groot aantal werkgevers in kleine bedrijven die wanhopig op zoek zijn naar goed geïnformeerde mensen en die geen massale vaccinaties zullen eisen.

  Mike Adams: Massale dood op Holocaust level op komst

Verstoringen in de toeleveringsketen nemen toe naarmate globalisten de totale vernietiging van de mensheid nastreven.

Ondertussen worden de winkelrekken in New York kaal, waar apotheken als Walgreens en CVS worden afgebeeld met “kale” schappen, allemaal als gevolg van de verstoringen in de toeleveringsketen, veroorzaakt door covid lockdowns die zich richten op transport logistiek personeel. Het is duidelijk dat de machthebbers een totale ineenstorting van de menselijke beschaving plannen. Zij die dom genoeg zijn om de spike-eiwit injecties te nemen zullen fysiologisch vernietigd worden. Degenen die de injecties weigeren zullen worden gecensureerd en ontslagen (economische oorlogsvoering). De instortende aanvoerlijnen zullen iedereen treffen, wat zal resulteren in extreme voedselschaarste en energieschaarste tijdens de komende winter. Dit is tenslotte de plandemie, en elke fase van de ineenstorting is vanaf het allereerste begin zorgvuldig gepland.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde nietVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccingevolgen waarvoor God ons moge behoeden
Volgend artikelAustralische premier Gladys Berejiklian werd omgekocht en gechanteerd door Big Pharma om Covid-19 vaccinmandaat op te leggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. ‘WIJ” zijn met meer, en ik hoor van gevaccineerden om mij heen dat ze twijfelen of zelfs spijt hebben van de spuit. Ook zij worden wakker en gaan zich verzetten tegen de terreur. ‘Ze’ gaan het niet redden.

 2. Ik lees net dat er alweer een piloot van Delta Airlines tijdens de vlucht is overleden enkele dagen na zijn 2de prikje. Co-piloot kon gelukkig veilig een noodlanding maken. Er zullen niet veel piloten meer zijn die nu nog het prikje gaan halen waarschijnlijk.

 3. Wat een fantastische reactie van al deze mensen die zich ziek melden!
  Als iedereen zo veel mogelijk weigert om naar gelegenheden te gaan, zoals bioscopen, musea en theaters, dus ook zij die de toegangscode hebben of een testbewijs, kan er een beweging ontstaan die hiermee laat zien, dat ze niet voor zich zelf kiezen. Bij restaurants kun je eten bestellen, bij veel tenminste. Zo niet, dan doen ze zichzelf en degenen die niet mee willen doen aan deze gekte, te kort.

 4. Wanneer men geen voeding geeft aan het systeem, komt het langzaam maar zeker tot stilstand.
  De kracht van de massa is het beste wapen tegen de politiek.

  Het enige wat men hoeft te doen is helemaal niks!

 5. “Piloten zijn over het algemeen scherpe mensen, en ze zijn niet dom genoeg om zich in te laten spuiten met bloedstollende spike-eiwit injecties terwijl ze al een verhoogd risico op bloedstolsels lopen door de tijd die ze in langdurig zittende posities in de cockpit doorbrengen.”

  Toen ik in 2005 bij The Blue Sky Group solliciteerde, werd er gezegd, dat zaken daar nog nauwkeuriger uitgezocht werden dan bij andere pensioenadministrateurs. Piloten hebben namelijk een belangrijk adagium: “Safety first!”. Na elke vlucht krijgt het vliegtuig een uitgebreide ‘APK’, niets wordt aan het toeval overgelaten. Het resultaat is vele jaren zonder luchtvaartdoden en in de jaren, waar ze er wel zijn enkele honderden. Heel wat anders dan wat bij dit ‘vaccin’ acceptabel geacht wordt. Dus nogal wiedes dat juist piloten zich verzetten.

 6. Fijn om te lezen dat de weerstand toeneemt.
  Laat het groeien !
  Hier ook aan het voorbereiden om de komende winter cq voedselschaarste en geen evt. energie meer.
  Voedsel voor mijn honden .. water in jerrycans gasfles 4pits gasstel op propaan .
  Batterijen kaarsen militare zaklamp op batterij .. zorg dat je voorbereid bent ..
  Wordt een kakkerlak 😛
  Laat ze niet zonder slag of stoot winnen .
  https://nl.passosdegegant.com/riot-at-attica-prison-3969

  Hijs de vlag :D.
  Fijne dag .

 7. Als niemand meer voldoet aan de QR status, dan heb je een heel land tegen je. Of nee, de hele wereld. Ik geloof niet dat die elite dat goed beseffen. Ze denken dat ze god zijn, maar ze sterven net als een mens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in