Eén op de drie vluchtelingen die van Oekraïne naar Frankrijk komen zijn overwegend migranten uit islamitische en Afrikaanse landen.

De globalisten maken gebruik van de Oekraïense crisis om hun bevolkingsvervangingsplan, dat bekend staat als de Grote Vervanging, te bevorderen. Islamitische mannelijke migranten uit derde-wereldlanden hebben zich vermengd met de stroom Oekraïense christelijke vluchtelingen, voornamelijk vrouwen en kinderen, om te proberen de grenzen over te steken en de Europese Unie (EU) binnen te komen, schrijft Rairfoundation.com.

Terwijl de christelijke Europese vluchtelingen uit Oekraïne vluchten voor hun leven, zijn de motieven van de moslims om naar niet-islamitische landen te gaan, het installeren van de sharia (islamitische wet). Zoals in het boek van vluchtelingendeskundige Ann Corcoran, “Refugee Resettlement and the Hijra to America,” staat, “blijft Hijra tot op de dag van vandaag het model voor jihadisten die nieuwe landen willen bevolken en overheersen.” Emigreren voor de zaak van Allah wordt in de islam dan ook beschouwd als een zeer gerespecteerde daad.

“Ik belast u met vijf van wat Allah mij heeft opgedragen: te verzamelen, te luisteren, te gehoorzamen, te emigreren en de Jihad te voeren ter wille van Allah” – Citaat uit de Hadith

Frankrijk

Al meer dan 5.000 migranten uit Oekraïne zijn sinds het begin van de Russische aanval op 25 februari in Frankrijk aangekomen. Een aantal dat “snel toeneemt,” aldus de Franse premier Jean Castex.

Maandag zijn er op één dag “meer dan 500” migranten aangekomen. Zij komen per bus, met name uit Berlijn, en per trein of vliegtuig. Hoewel NGO’s veel migranten sponsoren, komen sommigen op eigen kracht uit andere steden aan en worden geholpen door hun familie in Frankrijk.

De Franse krant Le Figaro meldt dat bijna één op de drie vluchtelingen die uit Oekraïne komen overwegend migranten zijn uit islamitische en Afrikaanse landen. Tot de laatst aangekomenen behoren Algerijnen, Ivorianen, Marokkanen, Indiërs, Kirgiezen, Congolezen, 15% Kameroeners, Pakistanen, Nigerianen, Chinezen, Guyanezen en Angolezen.

  "Vrede in het Midden-Oosten? Dat is een bedreiging."

Men ziet islamitische migranten van militaire leeftijd vermengd met de Oekraïense migranten:

Veel islamitische migranten hebben geprobeerd zich “voor student uit te geven”. Zo verklaart Mohamed, een Algerijn die zogenaamd student was aan de universiteit van Kiev in internationale ontwikkeling, aan een Franse verslaggever: “Ik heb geen papieren meer om te bewijzen wie ik ben; ik moest Oekraïne ontvluchten met niets.”. Op zijn rechterhand heeft de Algerijn blauwe plekken. “De Oekraïense soldaten zijn racistisch; ze hebben me met hun wapens geslagen omdat ik uit Oekraïne weg wilde, kijk naar mijn wonden!” getuigt de vluchteling, voordat hij opmerkt: “In Frankrijk worden wij goed ontvangen.”

Duitsland waarschuwt voor islamitische dreiging

In Duitsland waarschuwt de regering al voor islamitische terroristen die van de Oekraïense crisis profiteren. Als reactie daarop heeft de voorzitter van het Staatsbureau voor de bescherming van de grondwet in Thüringen, Stephan Kramer, opgeroepen om alle Oekraïense vluchtelingen te laten registreren. Er zijn geen regelmatige grenscontroles wanneer mensen vanuit een oorlogsgebied in Duitsland het land binnenkomen. Kramer meent dat het gevaar niet uitgaat van de Oekraïense vluchtelingen, maar mogelijk van terroristische organisaties of de georganiseerde misdaad.

“Islamitische terroristen zouden misbruik kunnen maken van de vluchtelingenbeweging en de bereidheid van Duitsers om te helpen,” zei de ambtenaar van de staatsbescherming. “Islamistische terreurgroepen zouden bijvoorbeeld het gebrek aan grenscontroles kunnen gebruiken om potentiële aanslagplegers Europa binnen te smokkelen zonder gecontroleerd te worden,” zei Kramer. “De islamitische terreur is niet voorbij, ook al willen sommigen ons dat doen geloven.”

De georganiseerde misdaad probeert nu al misbruik te maken van de situatie van de vluchtelingen, zoals mensenhandel en prostitutie. Daarom moet worden geregistreerd wie Duitsland is binnengekomen, waar zij verblijven, of dat zij alleen maar door Duitsland reizen, aldus de ambtenaar voor de grondwettelijke bescherming.

Polen

Duizenden Syrische, Iraakse of Afghaanse migranten hebben zich vermengd met de Oekraïense vluchtelingen die de Poolse grens proberen over te steken. Veel van de islamitische migranten zijn eerder door Polen en andere EU-landen geweigerd.

  EU geeft Zelensky levensonderhoud voor zichzelf en zijn regime. Maar wat missen we?

Polen ligt al vele jaren in de clinch met de Europese Unie omdat zij haar regeling voor de herverdeling van islamitische migranten heeft afgewezen. Polen is standvastig gebleven in het beschermen van zijn christelijke identiteit en manier van leven. Zoals de Poolse ambassadeur Anna Maria Anders in 2019 verklaarde,

“De EU wil herverdeling, maar wij veranderen niet van standpunt. Warschau doet al zo veel. In Polen wonen twee miljoen Oekraïners, van wie velen gevlucht zijn uit oorlogsgebieden. Zij integreren goed, delen voor een deel onze taal, tradities en cultuur,” zei Anders.

Zij benadrukte het belang van het christendom in Polen, zeggende: “De rol van het christendom is een lijm van de Poolse natie. En dit moet gerespecteerd worden.”

Opnieuw heeft hij links een lastercampagne in de media tegen Polen gelanceerd, omdat het meer Oekraïners zou hebben verwelkomd, terwijl het de islamitische mannelijke migranten van militaire leeftijd zou hebben afgewezen.

Deze week sprak Santiago Abascal, leider van de conservatieve VOX partij in Spanje, voor de Spaanse volksvertegenwoordigers en haalde uit naar degenen die kritiek hadden op Polen.

Abascal zei dat Oekraïense vluchtelingen door andere Europese landen moeten worden verwelkomd, waarbij hij hen onderscheidt van jonge moslims van militaire leeftijd die Europa komen veroveren,

“Deze vrouwen, kinderen en bejaarden moeten in Europa worden verwelkomd, Iedereen kan nu heel goed begrijpen wat het verschil is tussen deze vluchtelingenstromen nu en de invasies van jonge mannen van militaire leeftijd van moslimafkomst die tegen verschillende grenzen van Europa zijn gelanceerd in een poging het te destabiliseren en te koloniseren.”

“Wij weten een onderscheid te maken tussen degenen die vluchtelingen zijn en degenen die dat niet zijn,” zei de Spaanse leider. Links “criminaliseert voortdurend Polen, een natie die een voorbeeld heeft gesteld voor de wereld. Zij hebben de grenzen van Europa verdedigd en beschermd tegen de geplande migratietsunami, terwijl zij echte oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne opnamen.”

  De Poolse grensdorpen werden door elkaar geschud: Russische bombardementen op militaire installaties in West-Oekraïne - Yuzhmash-fabriek van de kaart geveegd!

Santiago Abascal spreekt het Spaanse parlement toe:

De “Grote Vervangingsregeling” van de Europese Unie

Decennialang hebben de elites van de Europese Unie massamigratie gebruikt om de Europese bevolking te vervangen. Het is dus niet schokkend dat zij de Oekraïne-crisis zouden gebruiken om hun Grote Vervangingsplan te bevorderen.

Er zijn reeds massale en onomkeerbare demografische gevolgen van de migratie, die de nationale en culturele identiteit van de Europese landen aantasten. Migranten worden nog steeds door links gebruikt om de gastculturen te vervagen, hun politieke leiders meer stemmen te bezorgen, en uiteindelijk meer macht te grijpen voor linkse, globalistische of supra-nationalistische entiteiten zoals de Europese Unie en het Wereld Economisch Forum.

Zoals eerder op RAIR gemeld, hebben de Zweedse commissaris van de Europese Unie (EU) en de politieke elite zich veel moeite getroost om de verwoestende gevolgen van hun suïcidale immigratiebeleid voor Europa te verdoezelen. Van het arresteren van critici van migratie tot het bewust verkeerd voorstellen en zelfs verbergen van de verbanden tussen migratie en misdaad en terrorisme tot het bestempelen van degenen die bezorgd zijn over de economische gevolgen van miljoenen migranten als rechts-extremisten of racisten en xenofoben.

In plaats van dat de Europese elite haar armen en harten opent voor echte kinderen en vrouwen die de vernieling ontvluchten, gebruikt zij de Russische invasie in Oekraïne om hun grote vervangingsplan te bevorderen. De Oekraïense crisis is een nieuwe gelegenheid voor de globalisten om moslims van militaire leeftijd, die zich vaak voordoen als kinderen, te helpen christelijke Europese landen binnen te dringen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBewoners van Donbas getuigen van Oekraïense bombardementen
Volgend artikelRusland uitgesloten van de Grote Reset: Klaus Schwab bevriest betrekkingen met Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Westerse beschaving vervangen door afrikaans tuig. Alsof dat gaat werken.
  In afrika voeren ze al duizend jaar onderling oorlog. Er heeft geen regering vijftig tot honderd jaar standgehouden. Revoluties, etnische moordpartijen aan de orde van de dag. En dat tuig denken ze in europa in het gareel te kunnen houden? Dream on.

 2. Grote multinationals als Rabobank, Campina, Unilever etc etc verkopen al hun bezittingen in Nederland om vol in Oekraïnse landbouw grond te investeren.
  De eieren worden naar Nederland getransporteerd en in Nederland voorzien van NL en datum zodat het zogenaamd Hollandse eieren zijn.
  We zien in Nederland dat veel pluimvee bedrijven worden geruimd vanwege vogelgriep maar klopt dat wel ?
  Kippen worden vanuit Oekraïne geïmporteerd maar in Nederland geslacht zodat ze de Nederlandse herkomst krijgen. Waarschijnlijk strijkt Oekraïne ook nog ten onrechte Europese landbouw subsidies op want Europa en Nederland is tot het bot corrupt.

  Onze boeren worden via de Co2 leugen uitgekocht of indien men niet mee wil werken daartoe gedwongen.
  Onze rechtbanken hebben al laten zien dat ze de klimaat leugen , Co2 leugen en de covid leugen volgen en precies doen wat onze regering hen opdragen.

  De Nederlandse regering en de Rechtspraak is zelf de grootste criminele organisatie die maar een ding voor ogen heeft: ons een totalitair WEF regime in drijven. Ik ben er van overtuigd dat ik op de zwarte lijst sta van de regering want ik zal altijd vreedzaam mijn vrijheid verdedigen. Ik stuur soms wel 5 emails per dag naar z’n 30 tweedekamer leden. Ik zal nooit zwijgen, ik zal altijd mijn rug recht houden, ik ben niet te koop en ben totaal ongevaarlijk want ben in hart en nieren een pacifist….. all wars are bankers wars !!!!

  Ik weiger al 17 jaar om te stemmen want ik weiger iemand in mijn naam te machtigen om Nederland te vernietigen en in armoede te storten.

  Het massaal inzetten tegen Rusland en zelfs bereid zijn een kernoorlog te ontketenen tegen een supermacht als Rusland is pure zelfmoord die Amerika en Europa NOOIT gaan winnen. Rusland heeft laten zien dat zij over veel geavanceerdere wapens beschikken en wij geen schijn van kans hebben .

  Nog meer wapens sturen naar Oekraïne zal als uitkomst hebben een nog langere en nog bloedigste oorlog waar wij verantwoordelijk voor zijn.die niets dan verliezers kent. Het zijn altijd de burgers die slachtoffer zijn van onze criminele politici en de banken die ons in oorlogen storten. Ga de documentaire op YouTube bekijken over de oorlogen in Amerika en Europa ” all wars are bankers wars “.

 3. Frontstein, je blijft het hebben over links, de globalisten, de eliten, de Europese Unie, terwijl je donders goed weet dat onder andere de vernietiging van het blanke ras een joodse agenda is en prominente joden zoals rabijnen met hun supremacistische arrogantie er openlijk op camera over spreken.
  Je hebt vervolgens wel het lef een korancitaat te citeren, maar weigert uit de duivelse talmoed/zohar en de joodse kabbalah te citeren.

 4. Boeren en co2…..co2 is plantenvoeding bij uitstek. Alleen in warme omstandigheden ontstaat en bloeit leven op. Minder co2 is minder groei. Is minder productie. Is voedselrantsoen en honger. Wie profiteert daarvan? De corrupte overheden. Voedsel en brandstof controle is ultime macht

 5. Intussen heeft Kim Kardashian (41 jaar) een privé Jet (Boeing 747) van (kaal 92 MILJOEN dollar) meer dan 200 miljoen dollar gebouwd en is steeds beter bevriend met Jeff Bezos….maar laten we ons vooral richten op kleurlingen hoor… why not…. hartstikke belangrijk.. véél belangrijker dan alle corruptie dat gaande is waardoor we vingers wijzen…. precies wat ze willen.

  Bedankt weer FN…. (#teleurstellend).

 6. Dat de eu plannen klaar heeft liggen om 5 miljoen afrikanen hiernaar toe te halen is met de vinger de juiste kant opwijzen. Overheid en afrikanen die geen recht hebben op een plek in europa. De eu blert al dat er ruimte is 45 miljoenen afrikanen. Daar zal eerst ruimte voor gemaakt moeten worden. Oh ja. Zijn ze al mee bezig. Europa aan de spuit en afrika niet

 7. Wat we nu nog kennen als Nederland en Duitsland hebben zich zelf afgeschaft, door openlijk Oekraïne te steunen door wapens e.d. te leveren. Daarmee hebben zij éénzijdig de wapenstilstand van 1945 opgezegd en zijn nu rechtstreeks in oorlog met Rusland met alle gevolgen van dien. Alle ex Oostblok landen kunnen zich opmaken voor uit de NATO en de EU, Duitsland zelf wordt als land voorgoed opgeheven, want Rusland eigent oost Duitsland weer rechtmatig terug, alle grenzen binnen Europa worden weer terug gezet naar de de stand van 1937. Toen viel Oostenrijk onder Rusland. Dus Oostenrijk wordt weer een neutraal land onder gezag van Rusland. Daarmee moeten zij uit de EU. Finland zal het zelfde lot begaan. Het grondgebied Nederland zal ook uit de NATO en de EU moeten, want het is officieel een deelstaat van Duitsland sinds 18-05-1940. Dit betekent einde oefening voor de EU en de NATO in Europa zo ook alle Amerikaanse kernwapens uit de EU. Dan krijgen de islamisten het erg moeilijk hier, want als alle regeringen gaan vallen en de progressieve/linkse politici en bedrijven die banden met de WEF hebben, zullen voor het militair tribunaal mogen verschijnen voor hun daden tegen de mensheid. Dan is het een ramp voor de economische islamitische immigranten, geen gratis geld/uitkering meer en geen gratis levensonderhoud meer, geen gratis huisvesting meer, niets van dit alles meer. Dan zullen ze hier ook moeten werken voor hun levensonderhoud, willen zij overleven.

 8. 2019: Somalische mannen getest die in NL komen: 48% is geestelijk gestoord. 28% schizofreen.

  Welke volslagen idioot denkt dat je het blanke ras kan vervangen door boom dwellende kannibalen?
  In Nigeria wordt kannibalisme toegestaan, evenals in Zuid Afrika.

  Om NL minimaal leefbaar te houden:
  –de islam verbieden, net als Christendom in Mecca;
  –maak maar varkensslachterijen van moskeetjes, of sloop ze.
  –vluchtelingen zonder werk: eerst een periode van 3 maand geen uitkering, een subsidie.
  Dan: degenen zonder werk: retour heimat; niet zoduur–maar conform EU wet: naar het land waaruit ze hier zijn gekomen; meestal het “wir schaffen das, Aldolfina land.
  –huwelijk: bigamie past hier niet; ervoor betalen helemaal niet. Voor de vluchtelingen met werk: GEEN kinder toeslag of huursubsidie; maar EEN echtegenote toestaan; rest retour heimat, als ze werkloos zijn.

  Dan uiteraard:
  –grenzen dicht; en bewaakt;op illegale binnenkomst: 1 jaar dwangarbeid waarna uitzetting.
  –stop volledig toelaten vluchtelingen. Zoals nu Oekraine: bevolking koos hun regime; hun probleem.

  Dan een paar maatregelen:
  –uit de euro (we stemden tegen) gulden terug
  –uit EU
  –uit NATO (of verwachten we oorlog met Andorra??

  –Alle banden (= kosten) met onze voormalige kolonies verbreken.
  –ontwikkelingshulp stoppen; het heeft een tegengesteld resultaat.
  –geen NL leger meer in andere landen, ook niet voor VN.

  –leger inperken.
  Vrachtwagens en wat andere voertuigen handhaven, wat infantrie handhaven voor natuurrampen, wat helicopters paar supersnelle composit boten voor marine, een onderzee bootje met atoomwapens handhaven,rest verschroten.

  Politiek systeem
  –tweede kamer: niet meer dan 100 personen; taak voorlichting publiek via toegewezen tv uren.
  –kabinet: zaken kabinet; moet besluiten uitvoeren–verder niets
  –besluiten; via maandelijkse electronische referenda.
  –moet mogelijk zijn een politicus staande voet te ontslaan.
  –“nep koninklijk huiseruit,en uit de paleisjes. Zet ze maar in een woningwet woning op bijstand.
  –Preident(e) representatieve functie; moet hoog opgeleid zijn, tenminste 3 talig, min.30 jaar, representatief, niet gehuwd, geen koters. Voor periode van 7 jaar; niet herkiesbaar. Een paleisje, en voor haar privee: een eigen woning. Rest paleisjes: musea.

  Er is bevolking tekort.
  –om kwaliteit te bevordern: zwanger onder 23: strafbaar
  –geenzwangerschap via inteelt toestaan.
  –geen zwangerschap toestaan als genetische afwijkingen te verwachten zijn.

  Maar ook:
  –kindertoeslag zodanig verhogen, dat het de kosten van een kind dekt
  –scholing vrij van kosten.
  Studiebeurs: afhankelijk van BRUTO inkomen ouders; zodat aftrek posten en handige constructies geen invloed hebben.
  Universiteiten verplichten meer mensen uit arbeiders milieus te nemen; nu minder dan 5% zou moeten zijn 60%. Alle personeel van een universiteit beboeten als dat niet lukt.5% per jaar meer;wordt maar 1% gehaald, dan personeel4% minder loon.
  Prikklok voor docenten en hoogleraren; te vaak halen die de 15 uur per week niet eens. Van de vakanties: maar 3 week betaald, de rest onbetaald.
  De prestaties avn universiteiten zijn ver onder peil, met name van de RUG

  –bejaardentehuizen weer heropenen. Er zijn plenty alleen wonende bejaarden.

  Dienstplicht her invoeren; ook voor meiden.
  –doel sociale functies; b.v. verzorgin in ziekenhuizen, of bejaardentehuizen; groen voorziening e.d..

  Ziektekosten verzekering
  –opheffen. Nationaliseren.
  dokters en verplegend personeel gewoon in loondienst van ziekenhuis.
  Lonen dokters/specialisten omlaag. verpleegsters, met name beginnende: omhoog
  Alle medicijnen en medische voorzieningen gratis en onbeperkt toegankelijk.

  Sociale wetgeving en uitkeringen: weer zoals het was 40 jaar terug.Wel normbedragen aanpassen.

  Gevangenen.
  — detineren van psychopaten: geen geld aan therapie besteden. Nog nooit is een psychopaat genezen.
  Samen met langgestraften (meer dan 10 jaar) en terroristen detentie uitbesteden aan Rusland of China

  Wat ik hier voorstel is een route naar normaliteit, het repareren van schades door linksen gemaakt.
  Note: nazi=nationaal socialismus= links.

  Dan krijgen we NL weer terug, waar het prettig is te leven, waar je lekker een terrasje kan pikken en kan pretenderen niet naar de benen te kijken van de kuddes mooie meidendie in mini langs marcheren….

 9. Wij moeten zo snel mogelijk alle zwarten en moslims verdrijven uit ons land.
  We hebben hen al veel te lang hier opgevangen.
  Ze mogen in de zee of op de maan gaan wonen, het maakt niet uit, zolang ze maar weg zijn.
  Hoe langer we hiermee wachten, hoe vaster ze zich gaan ingraven in onze samenleving, dus hoe sneller we hen wegkrijgen, hoe beter.
  En iedereen die heeft meegewerkt of gepromoot dat die zwarten en moslims naar hier kwamen, moeten we zwaar straffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in