Het Wereld Economisch Forum Davos (WEF) heeft een bevriezing aangekondigd van alle betrekkingen met Rusland en president Vladimir Poetin. Wegens de Russische operatie in Oekraïne weigeren zij zaken te doen met “gesanctioneerde personen” en hebben zij alle betrekkingen met Rusland bevroren. WEF-chef Klaus Schwab heeft nog geen commentaar gegeven, bericht Freewestmedia.com.

WEF-woordvoerster Amanda Russo vertelde aan Politico dat de aankondiging werd gedaan in het kielzog van de ronde van sancties door de VS, de EU, Canada en verscheidene andere landen.

Het WEF had in het verleden vrij goede betrekkingen met Rusland. Poetin was een paar keer als spreker op het forum en op de virtuele WEF-vergadering in 2021 uitgenodigd, op het hoogtepunt van de pandemie, waarschuwde Poetin voor een “allen tegen allen” oorlog.

“De Coronapandemie is een grote uitdaging voor de mensheid geworden en heeft de structurele veranderingen waarvoor de voorwaarden reeds aanwezig waren, versneld,” zei het Russische staatshoofd in januari 2021. “Wij hebben alle reden om aan te nemen dat de spanningen nog verder zouden kunnen escaleren,” vervolgde Poetin.

Toen Schwab Poetin tijdens de bijeenkomst voorstelde, noemde hij hem een “essentiële stem in de wereldpolitiek”. Hij herhaalde daarmee zijn verklaring uit 2009 dat hij geen enkel probleem kon bedenken dat opgelost kon worden zonder de betrokkenheid van Rusland.

Maar de elitaire globalistische fanclub heeft sindsdien gekozen voor “bestraffing” van Rusland met vooral de banksector, de oliemaatschappijen, de Russische oligarchen, Poetin zelf en SWIFT (het in België gevestigde internationale systeem voor financiële transfers) in het vizier.

SWIFT is trouwens een belangrijke partner van het WEF. Het is georganiseerd en in handen van de leden als een coöperatie, die 11.000 banken, effecteninstellingen en zakelijke klanten in meer dan 200 landen en regio’s met elkaar verbindt en gezamenlijk de normen vaststelt. Een steeds groter wordende groep westerse bedrijven heeft aangekondigd hun zaken in Rusland te beëindigen.

  Oekraïense ambtenaar geeft toe dat zij gelogen heeft over massale verkrachtingen door Russen om landen over te halen meer wapens te sturen

Russische atleten en artiesten zijn persoonlijk gesanctioneerd en uitgesloten van de Westerse gemeenschap, terwijl Russische componisten en schrijvers verboden zijn.

Sinds het begin van de pandemie heeft de reputatie van het WEF een enorme klap gekregen. Dit, onder andere, vanwege de zeer omstreden agenda die omschreven wordt als de Grote Reset en verschillende uitspraken, waaronder: “Welkom in 2030, ik bezit niets, heb geen privacy en het leven is nog nooit zo goed geweest”.

Schwab is met zijn lobbyorganisatie WEF al vele jaren bezig strategieën uit te rollen om een wereldorde te creëren onder het dictaat van een totalitaire wereldregering die mogelijk wordt gemaakt door de vooruitgang van de technologie.

De kern van zijn plannen is de degradatie van het vrije individu tot een staatswezen, dat getraind wordt om het “systeem” te gehoorzamen en dankbaar te zijn via een belonings-/strafsysteem. Via het Young Global Leaders Forum is het WEF erin geslaagd trouwe Schwab-discipelen in de regeringsverdiepingen van verschillende landen te installeren.

Voorbeelden hiervan zijn de regeringsleiders van Canada (Justin Trudeau) en van Nieuw-Zeeland (Jacinda Ardern), die als kleine despoten naar voren zijn getreden. Om de nieuwe wereldorde ten uitvoer te leggen, zijn mondiale clanachtige financiële, economische en media structuren opgebouwd als een maatregel om de nietsvermoedende bevolking onder controle te houden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vertrouwenskwestie: V.S. verwijderden digitale vuurleidingssystemen uit M777 houwitsers van Zelensky's strijdkrachten
Vorig artikelDe Grote Vervanging: Globalisten gebruiken Oekraïense crisis om hun Bevolkingsvervangingsplan te bevorderen
Volgend artikelDr. Vernon Coleman: Wordt uw land geleid door een Psychopaat?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Het begint er met de dag toch steeds meer op te lijken dat Poetin geen deel (meer) uitmaakt van de club van onze grote vriend Klaus.

  • Brandon Smith: As I have noted in the past, Vladimir Putin is a long-time associate of numerous globalists. His friendship with New World Order ghoul Henry Kissinger started decades ago and they continue to meet for regular lunches as Kissinger acts as an adviser to multiple branches of the Kremlin. Putin has also maintained a steady relationship to the WEF, and Russia even joined Klaus Schwab’s Fourth Industrial Revolution Network just last year. The claim the Putin is anti-globalist is a lie, he is deeply involved in the globalist system and always has been.
   The globalists are playing BOTH SIDES of the Ukraine conflict. This is reality. It’s very important to understand and accept this fact, otherwise you will not be able to grasp the events that happen next.

 2. Het lijkt er op dat Rusland in de toekomst het beloofde land wordt waar alles dat essentieel is voorradig is en waar je van alles dat verderfelijk is gespaard bent .

 3. Het moet toch kunnen dat die Klaus swabber een vakantie houd zeg in een grote diepfriezer met een temperatuur van -45° C van veertien dagen zonder onderbreking. Zijn gelijk alle ongewenste contacten van Klaus ook meteen bevroren. Mooier kan men het niet maken.

  • gelijk heb je , en hier zijn reset ook niet uitkomen , althans bij mij toch niet , het feodale systeem is hier al enkele honderden jaren afgeschud en maakt weinig kans nu bij vele schapen de ogen opengaan.

 4. Eigenlijk wel weer een raar verhaal. Zonder enige inleiding of achtergrond word je meegenomen in de stellingen van Putin. Nogal cryptisch allemaal, en je kan er dus niet op staven. Het is weer zo’n vul maar in hoe je wilt verhaal…

  • De stellingen van Putin kun je staven door naar zijn WEF toespraak naar het Januari 2021 WEFbeffers feestje te kijken. Dus ik snap je opmerking niet want alle info die je nodig hebt, staat in het artikel.

   Ik stel voor dat je geschiedenis van Rusland vanaf de val van de Muur en de rol die Putin daar in heeft gespeeld, gaat bestuderen. Ga Putin z’n speeches bekijken cq. lezen. De enige conclusie die je kunt trekken is dat hij niet alleen een briljante strateeg is die met kop en schouders boven de intellectuele lichtgewichten van de Westerse landen uitsteekt maar ook een toegewijde nationalist is die Rusland een warm hart toedraagt. Dat hij in het WEF opduikt (of beter gezegd opdook) heeft te maken met het feit dat de leiding onder Putin en Putin zelf met iedereen praat. Dat Swabbertje hem gecoöpteerd heeft was een kleine miscalculatie. Pronken met andermans veren heet dat.

   Overigens is Goldman Sachs ook uit Rusland vertrokken. https://nypost.com/2022/03/10/goldman-sachs-first-major-wall-street-firm-to-leave-russia/
   En omdat ze dat doen, worden ze genationaliseerd (net als anderen die vertrekken) volgens een nieuwe wetgeving als antwoord op het illegaal confisceren door het westen..
   Het westen heeft pak m beet 1 biljoen (“trillion”) aan schulden uitstaan in Rusland. De door het westen geconfisceerde Russische bezittingen zijn een kwart daarvan. Rusland lacht zich een ongeluk.

   Ik verwacht dat de EU z’n sanctie-keutels binnenkort nog wel in gaat trekken en met Rusland gaat praten. Maar de situatie is nogal dynamisch, met name omdat de Polen zich als schoothondje van de Amerikanen laten gebruiken. Ze lopen gevaar door de Russen gestraft te worden vanwege wapenleveranties (MANPADS etc.) die nogal wat schade aanrichten en lokale jihadisten (ja, die komen er ook) van wapens voorzien.

   • Ik denk (en vooral ook heel erg hoop) dat Putin een echte leider en echte vent is. Ook al is uiteraard geen enkele leider een lieverdje.
    Ik kan me bij hem niet voorstellen dat hij ooit alle macht aan die lelijke duitse dikkop gaat overdragen.

    Please, laat hij ons bevrijden van het grootste kwaad ooit!!!!

    Russisch is overigens een lastige taal met al die naamvallen…maar het leren waard?

 5. Putin zal niet wakker liggen van KlauS Schwab . Denk eerder dat Putin z’n reet afveegt met deze sancties TEGEN Rusland . En de uiteindelijke winnaar zal zijn ….??? RUSLAND , het Westen heeft zichzelf in de voet geschoten met al deze onzinnige sancties.

  • Precies.

   Rusland en Putin worden niet begrepen door de Westerse borrelcircuitexperts annex echokamer adepten. Ze hebben sinds 2014 in een waanzinnig tempo high tech militair speelgoed uit de grond gestampt en de economie slagvast gemaakt. Ze wisten dat er sancties zouden komen. Dit is tot in het detail gepland en ge-gamepland, dat kan niet anders. Terwijl de LBGTQ+at/mz mietjes uit de VS naar hun gepiersde navel en afgesneden piemel ivm een sexoperatie zaten te kijken. Ze zijn totaal verward in DC.

   Het westen is dead meat. Tijd om Russisch te gaan leren..

   Overigens mogen Klaus Schwabschwanz en co. ook om Rusland heen vliegen met hun privé jets.

 6. Putin is een leider; wij hebben lijders; kolere lijders als rutte en kaag,en klaver, en een heel zielig figur van CDA. die is een beetje l a n g s z a a m, Familie van Biden?
  Zolang we die landverraders handhaven hebben we niets te verwachten of te vertellen.

  Oplossing: zelfde als gebroeders de Wit….

 7. Je moet wel absoluut zo gek zijn als een ui als je maar ook iets positiefs ziet in die idiote zwabber met hoogmoeds waanzin….

 8. Maar dan: in NL moet je links zijn en schandknaapje om aanstellingen te krijgen; zie Rutte, jetten, Klavertje.

 9. Kan die zwaar gestoorde Klaus Schwap Nederland ook niet buitensluiten.Die vent is heel zwaar gestoord en die moeten ze de rest van zijn leven vastzetten zonder bezoek.Ook al zijn aanhang mee opsluiten en die grote geldschieters meteen bankroet verklaren en dat geld in de gezondheidzorg plaatsen.Laten we de wereld leiden door deze kompleet gestoorde en geestelijk zieken personen.MAAK DIT NIEUWS WERELDWIJD BEKEND ZODAT WE DIT OM KUNNEN DRAAIEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in