© Needpix

Soms is de aanvaarding van de voor de hand liggende waarheid zo grimmig en zo vol verraad, dat zij letterlijk door de meesten genegeerd wordt; waardoor het comfortabeler is om verborgen te blijven in de waanzin te midden van de schaduwen van bedrog en leugens. Hoewel verantwoordelijkheid nemen de enige weg vooruit is, wint de angst voor de waarheid het vaak, omdat het vertrouwen op collectieve ignorantie de valse illusie van veiligheid geeft. Dit gedrag is op den duur altijd zeer destructief, en een eventuele psychologische verlichting is altijd tijdelijk, maar veel vaker wel dan niet is het de gemakkelijke uitweg voor de niet-denkende en bange maatschappelijke kudde. De heersende klasse kent deze natuurlijke tekortkoming in de mens, en maakt er dus gebruik van om onenigheid en opstand de kop in te drukken en zo meer controle te krijgen, bericht Gary D. Barnett.

Gezien onze recente en huidige geschiedenis, was dit de tactiek die gedurende de hele “covid” zwendel gebruikt werd. Zolang de vrijwillige aanvaarding van de staatspropaganda door de massa’s overheerst, zal deze strategie voortdurend gebruikt worden om in naam van de “Grote Reset” de overneming van de mensheid te continueren. Dat brengt ons bij de nieuwste bedreiging door de leveranciers van het kwaad, die zonder verzet hebben mogen heersen. Zij beweren, zoals geuit door de voormalige door Trump benoemde directeur van het CDC, Robert Redfield, dat de volgende golf van monumentale sterfte wereldwijd te wijten zal zijn aan een niet-bestaande mysterieuze Vogelgriep. Deze benadering door regeringen om bedreigingen te fabriceren, bestaat al heel lang, en is in het verleden gebruikt om de zwakken bang te maken, maar het is eenvoudigweg een leugen.

Dreigingen van Vogelgriep, Varkensgriep, SARS, en vele andere zijn al heel lang wapens van de staat om paniek te zaaien waar dat niet nodig is. Men moet goed begrijpen dat deze giftige hersenspinsels allemaal door de mens in laboratoria gemaakt zijn, met behulp van gain of function om biowapens te maken. Zij zijn niet natuurlijk, of een dodelijke stam die toevallig vogels of andere dieren trof, en op magische wijze op mensen is overgesprongen. Zelfs het idee daarvan is belachelijk. Als zo’n ziekte werkelijk massale sterfte zou veroorzaken, dan zou dat alleen te wijten zijn aan een doelbewuste vrijlating van een biowapen door de staat, en niet aan een natuurlijke stam van een normale kwaal. Dit wetende, hoe konden hele bevolkingsgroepen zich dan zo voor de gek blijven laten houden door propaganda?

  Hogere vaccinatiegraad leidt tot meer covid-gevallen omdat LEKKE, niet-steriliserende vaccins de pandemie verergeren

In 1997 zei de CDC dat “Vogelgriep A(H5N1)-virussen zich voor het eerst in Hong Kong vanuit pluimvee verspreidden om mensen te besmetten, wat resulteerde in de dood van 6 van 18 geïnfecteerde personen.” Hierdoor probeerden de kwaadaardige WHO en de VS de paraatheid voor pandemieën te vergroten, uiteraard wetende dat dit nuttige indoctrinatie zou zijn om paniek te zaaien vanwege toekomstige plannen om de macht over de samenleving te krijgen. Dit alles werd afgestemd op het “mondiale kader” van de WHO.

In 2002 werd gezegd dat SARS de nieuwe ziekte was om bang voor te zijn, en dat SARS-CoV het “model voor toekomstige pandemieën” zou zijn. In maart 2003 werd gezegd dat het “nieuwe” coronavirus, SARS-CoV, geïsoleerd zou zijn, een leugen, en geïdentificeerd en gesequenced door niets anders dan PCR, een onmogelijkheid. Er was zelfs het spookbeeld van een toekomstige “catastrofale pandemie,” en onderzoeken van markten voor levende dieren, aangezien het vermeende eerste geval in Hong Kong gevonden was, en gezegd werd dat het zich kon verspreiden door geïnfecteerde personen die met het vliegtuig reisden. Klinkt dit ieder weldenkend mens bekend of verdacht in de oren? Is dit niet precies dezelfde fraude die in 2020 begon, twee decennia later?

In maart van 2006 maakte Michael Chertoff, hoofd van de Binnenlandse Veiligheid, een voor de hand liggende deskundige op het gebied van Vogelgriep, zich zorgen over een Vogelgriepaanval die elk moment zou kunnen komen. “Ik kan niet voorspellen, maar ik moet zeker zeggen dat we voorbereid moeten zijn op de mogelijkheid dat ergens in de komende maanden een wilde vogel over de trekroute komt en besmet wordt met H5N1.”

  Nieuw-Zeeland ontslaat negen grensbeambten die COVID-vaccin weigerden

Reeds in 1976 stond de H1N1 Varkensgriep hoax centraal, toen de regering en haar gecontroleerde media propagandacampagne in een hoge versnelling gingen om een pandemische fraude te creëren om de bevolking van de V.S. massaal in te enten tegen een niet bestaande “Varkensgriep”. Deze samenzwering werd ook gebruikt als een manier om alle beschikbare “inentingen” bij elke mogelijke persoon erin te krijgen. Dit leidde er rechtstreeks toe dat 45 miljoen mensen onnodige injecties kregen. De CDC verklaarde toen dat 80% van de bevolking “gevaccineerd” moest worden, net zoals bij de “covid” zwendel werd geprobeerd.

In 2009 werd de H1N1-fraude weer nieuw leven ingeblazen, en werd er weer een oproep van de regering tot massale “vaccinatie” gedaan. Zoals altijd was de collusie tussen nationale en wereldwijde “gezondheidsorganisaties, regeringen en regeringsambtenaren, farmaceutische bedrijven, en insiders uit het bedrijfsleven duidelijk. Vandaag is er niets veranderd, het is alleen maar erger geworden, en in feite is het risico nu door het wereldovernamecomplot veel sinisterder, en wereldwijd gestructureerd.

In het verre verleden was controle weliswaar een belangrijke factor, maar geld uit massale “vaccinatie” was het hoofddoel. Vandaag de dag is geld een factor, maar controle over de geesten en lichamen van de proletarische kudden is het resultaat dat het meest gewenst wordt door de heersende “elites.” Bovendien is depopulatie en eugenetische transformatie van de rest van de samenleving, alles door middel van beheersing en dodelijke injectie van een bio-wapen, wat nodig is om de agenda van de wereldovername af te werken.

Dit is een langetermijncomplot om het publiek voor de gek te houden en te doen geloven dat er toekomstige tijdperken van pandemieën op komst zijn. Het idee alleen al dat “natuurlijke” pandemieën onvermijdelijk zijn, is reeds lang gepland en in de hoofden van de mensen verankerd. Het gaat hier om een hersenspoeling van meerdere decennia van het gewone volk, om het voor te bereiden op niet alleen massale ziekte en dood, maar ook op de aanvaarding van een wereldregering met onbeperkte macht.

  COVID-19 vaccinatie kan volgens de gezondheidsautoriteit CDC tot 2,5 decennia van het leven van een man afnemen

Het meest nagestreefde doel op dit ogenblik is massale “inenting”, maar deze keer is het anders, in die zin dat de aangewezen injecties veel gevaarlijker zijn, veel beter in staat om grote aantallen van degenen die de prik hebben genomen lichamelijk en psychologisch in bedwang te houden, en een massale dood te veroorzaken die alles te boven gaat wat men vroeger gezien heeft. Om zo’n dodelijke en kwaadaardige agenda te verwezenlijken, zal het volk opnieuw voor de gek gehouden moeten worden. Zij zullen de leugens moeten geloven, en aanvaarden dat alle dreigende sterfgevallen ten gevolge van de bewapende “covid”-injecties, in feite te wijten zijn aan een frauduleus en opzettelijk opgezet complot om de schuld te leggen bij een niet-bestaand “virus” dat “Vogelgriep” genoemd wordt.

De “waarschuwing”, of beter gezegd, de voorspelling van massale sterfte door het establishment, zoals geschetst door de voormalige bevelhebber van de CDC, Robert Redfield, is dat 800 miljoen tot 4 miljard van ons zullen sterven ten gevolge van een of andere mysterieuze vogelgriep. Wanneer de massale sterfgevallen zich voordoen, zal dat niet te wijten zijn aan een griep of “virus”, maar alleen aan het toxische gif dat eerder is ingespoten bij miljarden nietsvermoedende, de bevelen opvolgende staatsslaven.

(Noot: Speciale dank aan een van mijn lezers, die onlangs tegen mij zei: “Ik geloof dat ze de Vogelgriep gebruiken om het ongekend aantal sterfgevallen door de prik te rechtvaardigen/te verdoezelen.” Ik zeg dit al twee jaar, maar weinigen hebben er aandacht aan besteed).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De volgende “grote pandemie”: Publiek wordt nu al schrik aangejaagd met astronomische sterftecijfersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe grote vaccinramp – Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?
Volgend artikelOh boy … Het lijkt erop dat Rusland begonnen is met VEEL grotere bommen te gebruiken in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Je kunt inderdaad “vogelgriep” gillen als oorzaak van de vele gewonden en doden, komt goed uit voor klausraus schwab, de volgende meevaller is dat er duizenden kippen worden geruimd dus wordt de keuze voor de mens om eten kleiner. Nu de kip, morgen het varken dan de koe enz.

  Het lijkt mij beter om klausraus schwab tezamen met zijn fanatieke volgers te ruimen.

  • Precies. Dat denk ik ook. Net als de van te voren geplande voedsel- en energieschaarste om ons uit te roeien, zogenaamd door die neppe “oorlog” in Ukraine zou worden veroorzaakt. Alles is smoke and mirrors.
   Het is grappig dat al die deugmensen/schapen braaf ach en wee roepen over Ukraine, Putin een moordenaar vinden (is ie natuurlijk ook) en deugspeldjes met geel/blauwe vlaggetjes dragen, maar over Shanghai, waar ze al een stapje verder zijn naar onze toekomst, hoor je ze niet want, dat is niet op t journaal.

 2. De vogelgriep gaat na, miljoenen jaren, binnenkort, eindelijk op mensen overspringen.
  dat is de vleermuisgriep 2 jaar geleden “toevallig” ook gelukt na miljoenen jaren.
  ja ja.

 3. En de massa sjouwt als gehoorzame schapen achter het tuig van Den Haag aan….

  Net als in 40-45: het verzet moet wijd uitgevoerd worden; b.v. sabotage van 5G en bio centrales, maar ook -zo er fysiek verzet komt-zal dit uit de groep laagst betaalden komen.

  Tot nu toe heeft Schwab succes; dank zij stompzinnigheid bevolking en corruptie Den Haag, is de bevolking verarmd, komen er veel doden aan, is het land volgestroomd met waardeloos rotzooi, die het etiket “vluchteling”draagt, is het rechtsysteem niet meer bestaand.

  Enige korte termijn oplossong: vervroegde verkiezingen, links eruit, rechts erin en harde maatregelen.
  Om te beginnen uit EU en uit Euroen grenzen dicht

 4. Ik heb steeds al gezegd dat ‘ze’ om alle doden door de gifcocktail te verdoezelen een nieuwe nog dodelijker variant of een heel ‘nieuw’ zeer dodelijk virus zullen verzinnen. En ja, de comateuze schapen zullen weer opnieuw in de stress schieten en weer hun bekpampers te voorschijn halen luid roepen om een lockdown ala Shanghai. En natuurlijk pijlsnel in de rij gaan staan voor het wondervaccin wat dan razend snel is ontwikkeld. Same shit als die Covid shots. Depopulatie wordt nog een paar tandjes opgeschroefd.

 5. Ik zie overigens wel op het CBS dat de weken 11,12, 13 en 14 van 2022 een flinke oversterfte laten zien ten opzichte van de weken 11,12,13 en 14 van 2021. Dat scheelt bijna 2000 doden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in