Pixabay / TheDigitalArtist

Supermarkten introduceren “eetbare insecten” als onderdeel van een campagne om gezinnen te helpen de “crisis van de kosten van levensonderhoud” en het komende “wereldwijde voedseltekort” te overleven, aldus berichten.

Bill Gates en zijn collega’s van het World Economic Forum hebben er al lang voor gewaarschuwd dat de mensheid binnenkort insecten en krekels zal eten, omdat traditionele voedingsbronnen zoals rood vlees en kip als te “koolstofintensief” worden beschouwd om te voldoen aan Agenda 2030 en de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG’s), schrijft Baxter Dmitry.

Nu blijkt dat de mondiale elite grote Europese supermarkten, waaronder de populaire ALDI-keten, heeft overgehaald om insecten aan de massa in Europa te verkopen.

Ondertussen hebben Democraten in de VS een verdrag van het World Economic Forum (WEF) ondertekend dat Amerikaanse voedselbedrijven toestaat om insecten en krekels in populaire voedingsmiddelen te verbergen zonder het publiek hierover in te lichten.

Democraten in de Senaat in Minnesota hebben een amendement geblokkeerd dat vereist dat voedingsmiddelen met insecten duidelijk op de verpakking worden vermeld.

Op 4 april werd de omnibuswet voor het landbouwbeleid, ook bekend als S.F. 4225, aangenomen door de Senaat van Minnesota. Volgens de auteur van het wetsvoorstel, Sen. Aric Putnam, D-St. Cloud, had de “overweldigende meerderheid” van het wetsvoorstel betrekking op beleidsaanbevelingen van het Minnesota Department of Agriculture.

  De Covid-19 vaccinatie massamoord

Alphanews.org meldt:

Voordat het wetsvoorstel werd aangenomen, diende Sen. Torrey Westrom, R-Alexandria, een amendement in dat zou vereisen dat voedsel naar behoren wordt geëtiketteerd als het ofwel insectenproducten of kunstmatig “celgekweekt” voedsel bevat, zoals in een laboratorium gekweekt vlees.

In een toelichting op zijn amendement zei Westrom: “Dit stelt gewoon dat als er insecten in je eten zitten voor eiwitten, krekelmeel, wat het ook is, het geëtiketteerd moet worden. De consumenten moeten het weten. Als je vlees gekweekt is in een petrischaaltje, moet je dat ook weten. Consumenten moeten die kennis hebben als ze in de supermarkt winkelen.”

Hoewel Putnam het ermee eens was dat “consumenten moeten weten wat ze consumeren”, was de wetgever uit St. Cloud tegen het amendement van Westrom. In zijn verzet tegen het amendement beschreef Putnam de kwestie als een “toekomstig probleem” en zei hij dat wetgevers moeten weten welke fiscale gevolgen de etiketteringsverplichting zal hebben voordat ze het goedkeuren.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedselVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLet op wat je zegt en tegen wie
Volgend artikelIsraël treft voorbereidingen om een tweede front in het noorden te openen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

    • gelijk welke supermarkt of kleinhandel die dit wil verkopen moet dadelijk al zijn klanten kwijtrakendat er voedseltekort zou komen is enkel te danken aan het WEF dat leugens verspreid over het opwarmen van de aarde we moeten ge woon deze psychopaten verwijderen en keihard de muil dichtslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in