Achtergrond: freepik, Schwab: YouTube, Cirkel: Verenigde Naties

Soms voel ik me een gewone man in een ongewone wereld.

Eigenlijk, als ik erover nadenk, is dat zo ongeveer wie ik ben. Ik heb geen doctoraat. Ik ben autodidact in veel dingen. Ik ben geen expert. Details irriteren me mateloos. Nou ja, ik ben een expert in twee dingen, die allebei niet meer relevant zijn en me daarom zo’n beetje laten stranden in wat me maar te binnen schiet aan dingen om te weten. En ik ben te verdomd oud om nog ergens expertise in te ontwikkelen, vooral omdat het zou kunnen betekenen dat ik een mening moet hebben en daar ben ik absoluut veel te oud voor! schrijft Sylvia Shawcross.

En de wereld IS nu ongewoon. Het is een bloody rare plek. Dat is wat het is. (Als je er enige tijd naar kijkt, wat ik je niet aanraad.) En het was deze gedachte dat ik, omdat ik een gewone man ben, meer bedreven ben dan sommigen in het vertalen in mensentaal van al dat onzinjargonjillyjabgobblygook dat we tegenkomen als we proberen sommige onderwerpen te begrijpen van regeringen en bureaucratieën en mensen die de wereld besturen.

Dus met dat in gedachten ben ik eens gaan kijken naar de agenda van de globalisten voor water. In dit geval op de website van het WEF. De eerste paar zinnen maakten me moe. Of slaperig. Misschien wel allebei. Dus keek ik naar de plaatjes. Er staat iets geschreven in een grote cirkel omringd door kleine cirkels en elk van deze kleine cirkels heeft andere cirkels eromheen en als je op een van de kleine cirkels klikt, krijg je lijnen die naar verschillende cirkels van allerlei groottes in verschillende kleuren gaan.

En ik dacht… Ze gaan rond in cirkels.

En toen begon ik te denken… “Ze” hebben geen Plan B. Dat hebben ze echt niet. Ze hebben grafieken en cijfers en complotten en planning en duurzame trainbare doelen en ambities en visies en werk voor bureaucraten en allerlei statistieken en feiten en cijfers en toekomsten en… geen Plan B. Het lijdt geen twijfel dat ze er heel hard aan gewerkt hebben, begrijp me niet verkeerd. Het moet een heleboel mensen minstens een mensenleven gekost hebben om tot dit punt te komen, maar toch – er moet een Plan B zijn.

  CIA Agent bekent: Wij creëerden 'Adrenochrome Farms' waar MILJOENEN kinderen worden verkocht aan VIPS

Je kunt niet gewoon stoppen op het punt waar je alles op de planeet hebt vernietigd om het weer beter te maken en je dan realiseren dat het allemaal niet gaat werken. Wat als kuddes gordeldieren en krekels alle waterleidingen beginnen op te eten omdat het naar drop smaakt? Wat als je olie en gas nodig zou hebben om een helikopter te laten draaien om de windmolens vrij te maken tijdens een ijsstorm? Wat als je oorlogen zou moeten voeren om lithium in plaats van olie? Wat als water altijd al de oorzaak was van de opwarming van de aarde? Wat als Klaus Schwab eigenlijk AI is en meer een komiek was dan een ongekozen wereldleider? Wat als de mensen je plannen haten? Ze absoluut haten.

Het is één groot plan. Het is dit of niets. Het is een bijenkorf van mensen die graag cirkels en vierkanten en lijnen tekenen, maar die helemaal vergeten zijn dat er geen bijenkorf is zonder bijenkoningin en de bijenkoningin, die genoeg heeft van al dat gezoem, is naar Costa Rica vertrokken voor een glas Guaro op het strand. De bijenkoningin zijn in dit geval de mensen die de realiteit van al deze activiteiten zullen meemaken. De mensen. Ze lijken ons helemaal vergeten te zijn.

Nogmaals.

Dat zijn ze echt. We hebben geen cirkel in hun kaart. Niet één. En de waarheid is dat we niet allemaal op een strand in Costa Rica zitten. We zitten misschien wel op straat en vragen ons af wat we die dag zullen eten, als we dat al doen.

  De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbij

Dat deed me denken aan de Holocaust. En de bureaucraten. De enige reden dat we zoveel over de Holocaust weten, is dat er een enorme hoeveelheid gegevens werd bijgehouden. De gedetailleerde klerikale alledaagsheid (wat geen woord is) van het kwaad. Arendt’s “banaliteit van het kwaad.” En overal ter wereld volgen zorgvuldig geplaatste hordes en kuddes en toevluchtsoorden van bureaucraten nauwgezet het script. Zonder plan B. Zonder vragen te stellen. Zonder een gedachte in hun hoofd over wat het allemaal betekent. Zonder te begrijpen dat een in de hand geïmplanteerde chip een getatoeëerd nummer op een arm is. Zonder naar premissen te kijken. Zonder verschillende meningen te vergelijken.

Dit deed me denken aan de boom aan de voet van mijn erf. Hij is bedekt met de sneeuw die is gevallen en er is een beetje regen op gevallen, zodat we een schetsmatige schakering van ledematen zien tegen een witte lucht. In het juiste licht glinstert het. Daar, onder de sneeuw, zijn wortels zo groot als de boom zelf verankerd. Wat is die boom sterk. De grassroots. Daar deed het me aan denken omdat mijn hersenen dat soort dingen doen. Daarom zijn grassroots bewegingen aanzienlijk sterker en veerkrachtiger dan wat we nu meemaken met de globalisten. Een boom die van bovenaf wordt opgebouwd heeft geen wortels. Hij zal wapperen en bezwijken bij het minste zuchtje wind.

Het maakt niet uit wat je gelooft over de globalisten en hun agenda. Het maakt niet uit of je een portretbuste van Schwab op je schoorsteenmantel hebt staan, helemaal opgepoetst en glimmend, of dat je besloten hebt dat de globalisten kwaadaardige samenzwerende autoritairen zijn die uit zijn op winst en controle. Of zelfs als je helemaal niet aan ze denkt.

  Waarom klinkt het Westerse narratief zo dom en onrealistisch?

Uiteindelijk doet het er niet toe wat je gelooft, want een simpele blik op de agenda van de globalisten vertelt je maar één ding: geen van deze globalistische doelen kan worden bereikt in een vrije democratische samenleving van geïnformeerde individuen.

Geen enkele. En dus, ongeacht wat je denkt, liggen deze dingen… vrijheid, democratie, rechtvaardigheid, geschiedenis, individuele keuze, religie, vrede, onder vuur. Het hele script op dit moment is om deze dingen te vernietigen. Daar draait het op dit moment ALLEMAAL om. En dat gebeurt vooral door verdeel en heers.

Dus als je gelooft in de doelen van de globalisten, moet je tegelijkertijd accepteren dat die dingen gaan, gaan, gaan. Dus spreek er niet lichtvaardig over. Erken op zijn minst dat dit de prijs was die werd gevraagd. En je hebt ervoor betaald – bewust of onbewust. Zeg een gebed in rouw voor het verlies. Probeer niet na te denken over hoe het misschien beter had gekund.

Hier is een oorwurm:

“Het kwaad komt voort uit een gebrek aan denken. Het tart het denken, want zodra het denken zich met het kwaad probeert bezig te houden en de premissen en principes onderzoekt waaruit het voortkomt, wordt het gefrustreerd omdat het daar niets vindt. Dat is de banaliteit van het kwaad.” – Hannah Arendt


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De valse hoop van de nieuwe mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe heersende klasse raakt in paniek omdat er “weinig tot geen interesse” is in het nieuwe COVID-vaccin
Volgend artikelStrategische reflecties vanuit Moskou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Frontnieuws:

  Reactie verwijderd.

  Reacties (of copy/past) met meer dan 500 woorden haal ik weg. Soms bij een stuk minder. Ligt eraan met welk been ik uit bed ben gestapt. Het is een crime op mobieltjes.

  Geef maar een link naar het oorspronkelijke artikel.

  @Iedereen

  Links die door mijn rechter widget bar heen lopen, haal ik zonder commentaar weg. De complete reactie. Foetsie.

  Maak maar een tiny-link.

  https://free-url-shortener.rb.gy/

  • Edwin Vissers december 16, 2023 Bij 12:04

   Een vol A4’tje opgemaakt met standaard marges, 12-punts lettergrootte en een regelafstand van 1,5 telt gemiddeld 400 tot 500 woorden. Als er subkopjes, witregels of afbeeldingen in de tekst zijn opgenomen, kunt u voor een gemiddeld A4-blad uitgaan van ongeveer 350 woorden.

 2. Yep vaak voel ik mij een vreemdeling in mijn eens geliefde vaderland.

  In Denemarken worden immigrantengebieden gesloopt – waardoor er meer ‘gemengde bevolking’ ontstaat.

  Op dit moment vindt er een ingrijpende verandering plaats in Denemarken, waar getto’s worden gesloopt. Het idee is om de immigranten in andere huurkazernes te verspreiden en het daardoor moeilijker te maken voor Deense lage inkomens om aan het multiculturalisme te ontsnappen.

  Het doel is om “sociaal gemengde” gebieden tegen 2030 door sloop, nieuwbouw en strengere regels voor ‘wie er mag wonen’. Met andere woorden: het hele liberale pakket van gedwongen integratie.

  https://youtu.be/on9TXY8kYyk

  Claus Bech-Danielsen, die onderzoek doet naar het project, zegt dat ervaringen uit andere landen die soortgelijke veranderingen hebben doorgevoerd, er niet op wijzen dat het concept een succesverhaal is.

  – Er is geen duidelijk bewijs dat dit de individuen zal helpen, maar het zal zeker nieuwe buurten creëren. Of het de kwetsbare individuen helpt, weten we misschien pas over tien jaar. Het is een enorm sociaal experiment op het gebied van huisvesting dat in Denemarken is gestart, vertelt hij SVT. >>>

  https://www.friatider.se/invandraromraden-rivs-i-danmark-ske-ge-mer-blandad-befolkning

  • In elk land zie je enclaves van buitenlanders, zeg nou zelf dat jij ook graag bij je landgenoten in de buurt wilt wonen in het buitenland. Waar jij je eigen taal en gebruiken en eigen voedsel kunt verbouwen of importeren. Want je neemt onbewust een stukje eigen opvoeding/gebruiken uit je thuisland en nationaliteit mee naar het buitenland.

   • Qvic december 16, 2023 Bij 13:28

    Juist Qvic maar wie zegt dat ik het eens ben met het Deense asiel beleid, 1972 zag ik het reeds gebeuren oude arbeidersbuurten liepen langzaam stapje voor stapje vol met die zielige vluchtelingen een golf van Turkse bezetten min of meer de Afrikaanderbuurt met rellen als gevolg, de nationale TV sprak vol verachting dat de Nederlanders zich zo tegen de Turkse ‘minderheid’ durfde te gedragen, met mijn neus toen op deze zaken gedruk,t dit verdwijnt niet uit mijn hersen bibliotheek.

    Saudi Arabië gaf 250 miljard U.S. Dollar uit om de plooien glad te trekken en de massa migratie uit de moslim landen te bespoedigen, het unaniem ratificeren van het Straatsburg akkoord ‘Oil for Immigration’, wat zal het nu weer zijn het klimmatakkoord, ach er zijn partijen die de immigratie naar Deens voorbeeld willen, nou beste ‘we’ zijn fucked als nooit te voren.

     • In 1972 was de PvdA’er Wim Thomassen (1909 – 2001) burgemeester van Rotterdam. Broer Jan (1908) was in de periode 1950 -1951 particulier secretaris van de in 1911 als graaf zur Lippe geboren Bernhard. Hij heeft voortijdig ontslag genomen wegens Benno’s vele scheve schaatsen waarover – toen ook al – de Mockingbird press/ newspeak /msm in alle talen over zweeg. Tijdens een goodwill reis in het voorjaar van 1951 namens het Nederlandse bedrijfsleven naar Zuid – Amerika maakte Van Lippe – Biesterfeld het helemaal bont met allerlei uitspattingen. De ‘prins der Nederlanden’ reikte o.a. in Argentinië een hoge onderscheiding uit aan first lady & voormalige nachtclubdanseres Evita Perón (1919 – 1952).
      In 1951 maakte Jan Thomassen om moverende redenen een einde aan zijn leven.

 3. Christelijk verzet tegen satanisme begint

  – H. Makow

  Satanisten beweren dat dit een kwestie van godsdienstvrijheid is. Maar satanisme is anti-religie. Het is geen religie. Satanisme is de aanbidding van dood, lijden en vernietiging. Ofwel vernietigen wij satanisten, ofwel vernietigen zij ons.

  Een tijdelijk standbeeld van het heidense idool Baphomet met de geitenkop, opgericht door de Satanische Tempel in het Iowa State Capitol voor de kerstperiode, werd donderdag door een christelijke man vernietigd.

  Michael Cassidy, 35, een voormalige militaire officier die zich ooit kandidaat stelde als Republikein, zei dat hij “dit godslasterlijke standbeeld zag en woedend was.”

  ‘Mijn geweten wordt gevangen gehouden door het woord van God, niet door bureaucratische besluiten. En dus handelde ik,” De heer Cassidy vertelde aan The Sentinel, en voegde eraan toe dat hij verder gemotiveerd werd door 1 Johannes 3:8 (Engelse standaardversie), “De reden waarom de Zoon van God verscheen om de werken van de duivel te vernietigen.” >>>

  https://www.theepochtimes.com/us/christian-beheads-satanic-temples-holiday-baphomet-statue-in-iowa-state-capitol-5547542

 4. Titel van de kop had moeten zijn: Satan Klaus is coming to town,want Klaus is helemaal niet heilig,dat demonisch serpent komt rechtstreeks uit de hel. Wie stuurt hem terug naar waar hij thuis hoort?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in