De ontevredenheid van het Europese volk over het hulpbeleid van de EU voor Oekraïne lijkt duidelijk. Een van de grootste discussies onder Europese bureaucraten is momenteel hoe men voldoende geld bij elkaar kan krijgen voor de “wederopbouw van Oekraïne”. Volgens een Amerikaans mediakanaal zijn politici bang dat een grootschalige inzamelingsactie woede onder de burgers kan opwekken en nieuwe massaprotesten kan inspireren, aangezien veel mensen al hebben laten zien dat ze niet blij zijn met de financiële hulp die tot nu toe is verleend. Het blok lijkt echter vastbesloten om geld te blijven sturen naar Kiev, ongeacht wat de bevolking ervan vindt, schrijft Lucas Leiroz.

Op 3 november presenteerde het hoofd van de Europese diplomatie, Josep Borrell, gegevens over de Europese financiële steun aan Oekraïne. Tot nu toe heeft Brussel meer dan 22 miljard euro aan Kiev verstrekt, waarmee de huidige financieringscampagne een van de duurste in de westerse geschiedenis is. Borrell benadrukte ook dat dit bedrag alleen betrekking heeft op wat het blok zelf aan Oekraïne heeft gegeven, exclusief de verschillende pakketten militaire steun, waarvan de waarde nog onzeker is, aangezien militaire partnerschappen bilateraal tussen de lidstaten en de Oekraïense regering worden gesloten, zonder betrokkenheid van de EU.

Geconfronteerd met zoveel geldverspilling door de autoriteiten om een neonazistisch en dictatoriaal regime in het buitenland te verdedigen, wordt verwacht dat de Europese burgers in opstand zouden komen tegen de bureaucratie van het blok, zoals al maanden gebeurt, met een golf van protesten die de belangrijkste steden van het continent treft. Met de hoge prijzen van energie, brandstof en voedsel wordt de naderende winter een existentiële bedreiging voor veel Europese burgers, die een onmiddellijke stopzetting van de steun aan Oekraïne en sancties tegen Rusland eisen, ondanks dat de westerse media het bestaan van dergelijke protesten proberen te minimaliseren of zelfs te negeren.

  We moeten de satanische ideologie van het Westen verwerpen - Alexander Dugin

Maar zelfs in het licht van de duidelijke verslechtering van de levensomstandigheden van de bevolking en de sterke onrust onder de bevolking is de houding van de EU heel duidelijk geweest in haar besluit om elke mogelijke vorm van steun te verlenen aan de NAVO-proxy. In aanvulling op wat al is gedaan, is de Unie van plan een nieuw project op te zetten, dat niet gericht is op hulp aan Kiev in het conflict, maar op de “wederopbouw” van Oekraïne. Voor zo’n “wederopbouw”-plan zou nog meer geld nodig zijn dan wat er tot nu toe naar Kiev is gestuurd, wat de Europese leiders zorgen baart over mogelijke negatieve reacties van de bevolking.

In een recent artikel in Duitse media hebben Olaf Scholz en Ursula von der Leyen enkele overwegingen gemaakt over de Oekraïense wederopbouw en bevestigd dat het blok tot nu toe een bedrag van 35 miljard euro aan fondsen heeft kunnen mobiliseren. Hoewel dit bedrag groter is dan de eerdere hulppakketten, vertegenwoordigt het slechts 10% van de 350 miljard die volgens Von der Leyen nodig is voor de “wederopbouw”, zoals zij suggereerde gezien de berekeningen van de Wereldbank van de gemiddelde kosten van de door het conflict veroorzaakte schade.

Het is belangrijk te benadrukken dat er schattingen zijn van nog hogere bedragen. Zo beweert de Oekraïense econoom Yuriy Gorodnichenko, professor aan de Universiteit van Californië, dat de kosten van de wederopbouw kunnen oplopen tot 1 biljoen dollar. In dezelfde zin, maar met een meer “optimistisch” resultaat, wees de Kiev School of Economics op een kostprijs van 600 miljard dollar – een waarde die mogelijk wordt geactualiseerd, aangezien de School het conflictscenario tot eind mei heeft bestudeerd.

  Rusland: "Westerse landen zijn de belangrijkste begunstigden van illegale transplantatieprogramma's in Oekraïne"

Met andere woorden, de westerse leiders willen Kiev bedragen geven die zij zich eenvoudigweg niet kunnen veroorloven – althans niet zonder de Europese bevolking in de kou te laten staan en te laten verhongeren. De pro-Kiev propaganda wordt steeds meer in twijfel getrokken door de Europese bevolking, die het conflict steeds meer ziet als iets dat hen niet aangaat en waarin de EU zich niet moet mengen. Verschillende analisten menen dat de liberale leiders zich zelf bewust zijn van het anti-strategische en anti-populaire aspect van de strategie die zij ten aanzien van Oekraïne hebben aangenomen.

In feite stellen Scholz en Von der Leyen in het artikel een reeks vragen over de beste weg om te volgen – en lijken daar nog geen antwoord op te hebben:

“Wat kunnen we – samen met onze Oekraïense partners – leren van eerdere wederopbouwervaringen? Hoe kan zo’n enorm langetermijnproject worden georganiseerd en gefinancierd? Welke structuren zijn belangrijk om de noodzakelijke transparantie en het onmisbare vertrouwen van investeerders te waarborgen?”

Volgens Bradley Devlin, columnist voor The American Conservative, is de reden voor het gebrek aan respons het simpele feit dat de Europese leiders weten dat elke maatregel die wordt genomen om honderden miljarden aan hulp voor Oekraïne bijeen te brengen, op ontevredenheid en impopulariteit zal stuiten bij de bevolking, die haar eigen materiële belangen terecht prioriteit geeft boven de wederopbouw van buitenlandse naties.

“Nogmaals, deze wereldleiders weten dit, maar weigeren het te zeggen uit angst dat burgers van verschillende Europese landen zouden besluiten dat de democratie van Oekraïne het gewoon niet waard is om honderden miljarden van hun zuurverdiende geld voor neer te tellen, laat staan om deze winter zonder verwarming of andere benodigdheden te zitten. Ze weigeren het te zeggen omdat ze weten dat het volk gelijk heeft,” zegt hij.

  Oh, kom op!!!

In feite is er maar één manier om Oekraïne effectief te helpen en bij te dragen tot het herstel ervan: de hulp aan het huidige regime stopzetten, het conflict zo snel mogelijk laten eindigen en toekomstige samenwerkingsovereenkomsten met Rusland sluiten om samen te werken aan de terugkeer naar een normale situatie in Oekraïne, zonder verder politiek interventionisme.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Interview met Thierry Baudet: “Fantastisch dat Poetin bestaat” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchaamteloos: Duitse Bondskanselier bespot openlijk de energieangst van burgers
Volgend artikelPoolse Krab houwitsers zijn het nieuwe doelwit voor Russische Lancet UAV drone-aanvallen aan Oekraïense front (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Het is belangrijk te benadrukken dat er schattingen zijn van nog hogere bedragen. Zo beweert de Oekraïense econoom Yuriy Gorodnichenko, professor aan de Universiteit van Californië, dat de kosten van de wederopbouw kunnen oplopen tot 1 biljoen dollar.
  Dat is 1000 miljard!
  Waar gaat dit over?

  • Laten de wapenhandelaren het maar betalen. Laat Monsanto/Bayer ook ruimschoots bijdragen.
   MF´ers. Daarbij 0,0 procent bevoegdheden of anderszins. Betalen en oprotten. Vraag alleen is: aan WIE zou men dat gaan betalen?!!!

  • Dat is net zoveel als de NL regering wil gaan uitgeven voor de zgn ‘groene’ energie in ons land.

   Overigens, nadat de RF de klus in banderastan geklaard zal hebben zal er geen voor het westen (mis-)bruikbaar Oekraïne meer zijn en dus zal dat plan vlot overboord gaan. Het kan ons toch geld gaan kosten als Rusland de NAVO herstelbetalingen oplegt voor de gepleegde oorlogsmisdaden en overige.

  • Precies. Het westen houdt enkel nog de rompstaat over waar ze invloed zouden kunnen hebben. Kale vlakten . etc.
   Weinig steden en dorpen. Maar hier wordt bedoeld door het satanische westen.
   heeeel…Oekraine!
   Het wil weer opnieuw volledige invloed terug hebben. Ern kunstmatige dictatoriale democratie!
   En gewoon weer door zoals ze altijd deden.
   Wat verschrikkelijk ziek.
   En maar het paaien vd Europese burger!
   Die week wordt van het woord wederopbouw.
   Moet zijn BBB. Bild Back Better. Een dystopische pedostaat ervsn maken.
   Hoeveel westerse lelijkheid wordt dan in dat land gepompt.
   Een ding! Laat de burgers daar zelf alle vrijheid van ontwikkeling met een vrij denken en vrije wil. Dat kost geen 1000 miljard!
   Hooguit 50 miljoen.
   Maar nee. Met nepgeld van nepbanken van nep bankiers van nep Schwab. Etc.
   Vrijheid mpet daar heersen en het land vh volk.
   En niets anders!
   Geen inmenging. En ovetschotgeld schenken.
   Dat is Goddelijk handelen.
   En het volk zal gelukkig worden.

 2. Frontnieuws:
  Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 3. Fuk Oekraïne de VS en EU ,beetje oorlog starten sinds 2014(en eerder), haatzaaien,saboteren ons westerse burgers uitknijpen, vermoorden in ellende storten en ook nog onze laatste centen voor letterlijk bommen en granaten om alles te vernielen en nu ons geld om het daar vervolgens weer op te bouwen? Fuk that , Timmermans,Kaag,Rutte en consorten plus de zwarte Adel Stoltenberg en von der leyen verkopen maar wat vastgoed en kastelen de smerige satanisten

  • lekker op weg, lekker kort verhaal, mooi duidelijk en SPOT ON!!! Laat die Clown zijn eiegen gestolen bankaccounts maar eerst omkeren en zijn huisjes in Italië en MI AMI verpatsen enz. GEEN Steun aan WEF geen steun aan AZOV-nazies, beiden uit-roe-ien tot de laatste zaadcel!

 4. de veroorzakers-gangmakers in deze ellende kunnen samen dit bedrag makkelijk ophoesten.
  soros, gates, biden, rutte enz.
  al zal het eindbedrag mogelijk minder hoog zal zijn omdat rusland al 8 maanden bezig is de door oekraïne kapotgeschoten wijken op te bouwen in de gebieden waar ze de nazi’s verjaagd hebben

 5. Ondertussen wonen in Nederland jongvolwassenen tot hun dertigste jaar bij de ouders omdat er geen woningen zijn waarvoor men in aanmerking komt.

  • Klopt, bijgebouwd wordt er niet want min 70% gaat de pijp uit dan wordt huis geconfigureerd en kunnen de jonge npc’s erin blijven wonen. Uiteraard huren van overheid.

  • Goede opmerking,
   In Rotterdam een tijdje geleden gingen wr straat op voor goede en betaalbare woningen, gewoon en basisrecht, of het nou een koophuis of huur, gewoon een dak boven het hoofd, bij die demonstratie, wat HEEL lang geleden was het dat ik de straat ergens voor op ging, praat met anderen en dan zeiden we, de lijst en de ellende van dit beleid van Rutte zijn beleid is eindeloos, wat een puinhoop, de aardbevingen in Groningen en die huizen daar van bewoners, de toeslagenaffaires bewust beleid vooral op buitenlanders die in ons land wonen, veelal gewoon medelanders, het coronabeleid, energiedrama, de oorlog steunen en ga zo maar door, wat een puinhoop is het toch, om woedend om te worden, omdat het meestal komt door dat beleid, het ken allemaal ook anders, zet even muziek op nu, save us van Evergrey, man man man!!!

 6. Beste Mensen

  De Burgers worden ook tot dat kleine clubje bloedzuigers ingedeeld
  Immer het geld word gepikt van die burgers
  Die laten het gebeuren
  Die laten het toe

  Mensen moeten de computer laten voor wat het is
  Groep optrommelen op de ouderwetse manier
  Vervolgens
  De hele meute omver werpen in het gevang ermee
  Alle kapitalisten als eerst gevolgd door de opvolgers in rangen
  Koning Keizer Admiraal Opperste Generaal
  Hoofd Adjudant van Alles langzaam naar beneden toe
  U allen kennen de volgorde beter
  Ben namelijk ongeschoold

  Dank U

  • Ringo,
   Soms weten de mensen op de straat beter wat er aan de hand is dan de mensen die het beleid bedenken/uitvoeten, nooit je verontschuldigen om wie je bent, zegt niks over jou als mens, groet aan U !

 7. Waanzinnige Europeanen die niet wakker worden en met een TVscherm van MSM op de schouders rondlopen. Amerikanen wilden deze oorlog. Sinds WO2 hebben ze de wens gehad Rusland te vernietigen om te kunnen absorberen en parasieteren. Terwijl ze lend lease wapens leveren die Elensky via Europeanen moet terugbetalen en amerikaanse schurken dus winst maken, niet alleen oekraine tot de laatste ziel opofferen maar ook Europa vernietigen, blijven Europese uilskuikens gewoon de broek afdoen voor hun regeringen die door en door rot en korrup zijn. Men kan me niet komen wijsmaken dat Europese leiders niet de geschiedenis van Donbas, Crimea en Transnistria sinds het einde der Tsaren in Rusland. Deze leiders in Brussel die regeren over Europeanen zijn geslepen vuillappen, zakkenvullers die zich te goed doen aan het bloed en zweet van Europeanse burgers. Buiten leugens verdedigen en veel zeveren en kakelen doen en produceren deze nodige nutteloze bende niets.
  De bevolking moet een einde maken aan deze leiders anders lijd het volk, en voorbeelden stellen met zware straffen.
  Dringend een einde maken aan de waanzinnige europese unie idee en elke natie terug zelfrespect en respect voor andere naties tonen, en niet oekraine verafgoden.
  De oplossing :
  Neem de vuillappen in Brussel gevangen steek ze in een dwangbuis en sluit ze op.
  Sluit vrede met Rusland. Hef sankties op. Herneem diplomatie.
  Kegel de Amerikanen uit Europa. De idee dat Europa de nucleaire bescherming tegen Rusland nodig hebben is absurd. Europa heeft bescherming tegen Amerikanen nodig. Bekijk de lijst van aangevallen landen of naties waar amerikanen regime verandering hebben teweeg gebracht sinds WO2. Men kan zelfs nu de terughoudendheid zien van de Russen en ik vermoed dat hier verandering in gaat komen omdat Amerikanen niet aflaten olie op het vuur te gooien.
  Stop de geldstroom naar de korrupte geldwasserij in de oekraine en kijk terug naar jullie eigen ekononie. Werk samen, er is plaats en welvaart genoeg voor iedereen in een multiepolaire wereld.
  Stop de waanzin in oekraine, als men de amerikanen hun zin geeft gaat dit onvermijdelijk leiden naar een nucleaire oorlog die de planeet gaat vernietigen.
  Onderschat het gevaar niet, want waanzinnige amerikanen zijn nu van mening dat ze een nucleaire oorlog kunnen winnen.

  De woke gemeenschap die gewoon helden maakt van idioten die een globaal naratief verkondigen en waarheden afdoen als leugens zijn het kwade. Men moet deze geesteszieken die in een woke droomwereld leven waar eenhoorns rondvliegen en we allen naar een happy leven gaan als we een globalistise 1 wereld regering hebben zijn een gevaar. Bescherm de kinderen en stop met de gender waanzin. Laat de kinderen niet brainwashen om wormen te eten en regeringen alle veehouders om zeep helpen om toch maar de ideeen van een fascistische zoon van een nazie te plezieren. Terwijl deze heren chateau briand eten, of file mignon of rumpsteak stroganov de rest van de wereld bevelen sprinkhanen te eten.
  De dwangbuis in en opsluiten ergens in een verlaten mijn…

 8. Ik wil sowieso helemaal nergens meer aan meebetalen, maar mijn geld wordt gewoon geroofd door de staat waar ik nooit iets mee ben overeengekomen.

  Dus gewoon diefstal en als mensen dat eens gaan zien en we massaal gaan weigeren stopt het snel met alle plannetjes.

  Als men iets niet vrijwillig overeenkomt is er geen overeenkomst waar aan gehouden kan worden.

  • Onderstaande tekst is eerder en elders door reageerder Boertje op Frontnieuws geplaatst:

   A𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝,

   Het spijt ons u te moeten laten weten dat het voor ons onmogelijk is in te schatten of wij onze belasting tot 31-12-2022 nog wel kunnen en willen betalen. Onze financiële positie is zeer onoverzichtelijk geworden, dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invaliditeitswet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz. enz., die u op ons heeft losgelaten. Door al uw wetten zijn wij zo terneergeslagen, aangeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat wij niet meer weten waar wij aan toe zijn, hoe wij hier nog kunnen zijn en of wij hier nog zelfs wel willen zijn.

   Men heeft ons genoodzaakt te betalen voor Milieubelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Precariobelasting, Loonbelasting, Onroerendgoedbelasting, Overdrachtsbelasting, Staatsbelasting, Straatbelasting, Rioolbelasting, Grondbelasting, Wegenbelasting, Verzekeringsbelasting, Beursbelasting, Weeldebelasting, Gemeentebelasting, Dividendbelasting, Successiebelasting, Hondenbelasting, Vermakelijkheidsbelasting en Waterschapsbelasting.

   En verder voor tabaksaccijns, benzineaccijns, gedistilleerd accijns, zegelrecht, registratierecht, invoerrecht, uitvoerrecht, statistiekrecht, reinigingsrecht en wat er nog meer aan rechten zijn.

   Voorts krijgen wij de plicht om bij te dragen aan WAO, AOW, WW, WWW, UWV, VVV, BTW en tal van andere W’s als ook aan Zorgverzekering, Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Brandverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Ziektegeldverzekering, Kostbaarhedenverzekering en andere zekerheden die inmiddels allang niet meer zo zeker zijn met en door uw kabinet.

   Wij betalen liggeld, stageld, loopgeld, wachtgeld, parkeergeld, tolgeld, sluisgeld, schoolgeld, inschrijfgeld, uitschrijfgeld, lesgeld, kijk- en luistergeld en hoe dan ook: heel veel geld !!! Wij worden verzocht en of verplicht om bij te dragen aan Dierenbescherming, Vrijheidsbond, Kankerbestrijding, Astmafonds, Leprafonds, Nierfonds, Kinderbescherming, Rampenfonds, Begrafenisfonds, Geheelonthoudersfonds, maar ook het Rode Kruis, Gele Kruis, Oranje Kruis, Groene Kruis, het Witgele Kruis en een regenboog aan andere kruisen.

   De regering en anderen die in haar naam regeren, hebben ons zó geregeerd dat wij niet meer weten wie we zijn, of we er zijn en of we er nog wel willen zijn. Wij zijn verplicht, verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, geëvalueerd, gezuiverd, ingesloten, opgesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, gesommeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, voorgelicht, uitgelicht én… door u opgelicht !!!

   Wij hebben tot nu toe ons leven doorgebracht met het invullen, inschrijven, opschrijven, overschrijven, halen, betalen, opsturen en bekrachtigen en tekenen van formulieren. Wij hebben al honderden keren verklaard dat wij zijn geboren, waar en wanneer…. waarom?
   Wij worden voorts achtervolgd door actiecomités, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen, zowel schriftelijk als telefonisch (liefst onder het eten) en zelfs thuis aan de deur. Ons enige geluk is dat wij geen geld over hebben om te kunnen steken in ING, ABN-AMRO en alle andere Rothschild banken, Palm Invest, Easy Life, Dubai Resorts, IceSave, Fortis of andere oplichters.

   Wij zijn zover dat wij onze huizen willen verkopen, maar daarvoor moet wij eerst een energiekeurmerk aanvragen en betalen, waarvoor wij dan weer formulieren moet gaan aanvragen, invullen en opsturen.

   𝐖𝐀𝐓 𝐊𝐎𝐌𝐓 𝐄𝐑 𝐍𝐎𝐆 𝐌𝐄𝐄𝐑 ??

   Dat is dan misschien het betalen van milieuheffing op een biefstuk. Omdat het milieu vervuild wordt door de uitstoot van gassen door het rund.

   Dan voelen wij door onze klompen heen, dat de volgende stap zal zijn, dat wij straks verplicht zijn een snuffelpaal aan te schaffen voor ons huis, om onze eigen uitstoot te meten en daarover ook milieubelasting te betalen.

   • Beste Mensen

    Geen Man van ’t Vaticaan
    Uitgebreider kan haast niet
    Helaas niet eerder gelezen bij schrijvens van broertje

    Dank U

   • Dank voor het delen, ik heb deze comment gemist maar is volledig raak en direct een reden om massaal op de rem te trappen. Sinterklaas spelen en geld laten opgaan in rook zonder er verantwoording over af te hoeven leggen is niet normaal.

    Daarbij wordt het afgeperste geld tegen ons gebruikt, daar betalen ze al die zogenaamde terreurbestrijders van die enkel achter hen aan zullen komen die zij als gevaar voor ontmanteling zien. Niet de echte terreur want die moet doorgaan zoals gepland.

 9. Democratie
  Er gebeurde wat het volk wilde, passief of actief; op instgnatie van USA.

  laat ze er lekker zelf voor opdraaien.
  Bovendien. Rusland zal het land enige tijd bezetten, om het op te schonen.

  Van ieder 100 euro die gestuurd wordt, gaat er 60 in de zak van de corrupte ambtenaren.

  Geen knoop van mijn gulp voor de Oekie hulp

  • Beste Mensen

   Dat gebeurt zonder onze toestemming
   Wij worden gedwongen kaal geplukt
   Zonder mede weten of zeggenschap
   Dat heet Demo Cratie
   Of handelingen door de kinderen Satans nageslachten
   Te weten God / Duivel
   Demo = Demonen
   Cratie = Gestoorde
   Afgeleid van Cratie = Crazy
   Democratie = Gestoorde Demonen

   Dank U

 10. Nog niet duidelijk vermeld: de Oekies wilde de oorlog, de schade; zij provoceerden de Russen tot in het oneindige.
  Ze konden er ieder moment uit–door overgave nu, in het begin door afzien van de Nato.

  Dus waarom gehoor geven aan gebedel?

  • Vooral die Azov figuren waar Zelensky achter aansloot, de gemiddelde Oekraïner haat de Russen niet denk ik, nu door die maandenlange oorlog inmiddels denk ik wel, echter wat je zegt de leiding van dat land koos voor de aanval op die Russisch sprekende Oekraïners en nu komt de afrekening, oorlog is vreselijk, nu zitten ze in de shit!!!

   • Ze hebben jarenlang met de Russen samen gewerkt, samengeleefd. Tot 2014. Toen begon de actie: Russen treiteren en vermoorden plus alles wat er tussen lag.
    Geen electra in Kiev? Gut ze hadden ook geen medelijden met de Russen als ze electra afsloten voor Donesk.
    Ook niet met 14.000 doden.

    Dan ze konden op ieder moment zich overgeven, of Zelensky en zijn kliek eruit trappen.
    Ze kozen om nog meer burgers aan te vallen, en deSnuiver te steunen.

    Via WEF deden meeste europese landen mee.Wapens en geld; en zo nog meer lijken.
    En dat gaat daar door, totdat het regiem vernietigd is.

    En dan bij ons komen voor wederopbouw?????
    Die linkse idioten hebben wel lef!

 11. Als de EU nu stopt met hulp dan hebben ze verloren, dus ze gaan door tot ze zelf dood gaan. Want gezichtverlies is voor hun geen keuze, dan maar dood.

 12. Beste Mensen

  En de kinderen bij te lang en vaak genoeg op die vuilnisbelt spelen ziekten oplopen
  Lekker
  Dan hebben die Mensen in Witte Pakken wederom weer werk
  En de Farmatie Bil Gates kan aan de slag met nieuwe Chemicali ontwikkelen
  Zo blijft de mallemolen door draaien
  Lekker leuk en spannend mensen
  Sensatie
  Is men continu bezig gehouden met activiteiten

  Dank U

  • Teveel kinderen alsook volwassenen zoeken naar eten en bruikbare zaken op vuilnisbelten. In Azië, Afrika, Midden Oosten, … Terwijl ik blijf bij mijn stelling dat niemand honger zou hoeven hebben op deze aardkloot. Helaas is het anders georkestreerd door degenen die de wereld tot een hel maken en ervoor zorgen dat giften ter verbetering van levens aan talloze strijkstokken blijven hangen …

   • Wist je dat de kledingcontainers die her en der staan opgesteld waar mensen hun overtollige kleding in kunnen deponeren, op vooral Afrikaanse markten terecht komen waar de mensen het kunnen KOPEN tegen afbetaling MET rente om dit (vaak) op een kleedje door te verkopen?! Dus het zijn opnieuw de banken die over de ruggen van de armen rijker worden. Deze mensen zijn vaak na zes leningen nog niet uit de armoede. Daar kots ik dus op.

    • Beste mensen

     Mijn Zus zamelde ook kleding in en betaalde ook de container om te verschepen
     Voor mensen waar eerst contact mee was gelegd daar ter plaatse
     Zwager en Zus zijn geweest
     Hebben daar waterkranen op meerdere plaatsen door het land laten plaatsen
     Die waterkranen zijn helaas door de criminelen van daar in beheer genomen op de burgers van daar voor wie die eigenlijk waren geplaatst
     Het is wat
     Men denkt iets goeds te doen en het pakt verkeerd uit

     Dank U

     • De beste hulp is geen hulp.
      (Trouwens: tweedehands kleding komt in Ghana op een enorme hoop)
      Deel van tweedehands is nieuw; faillisementen en dood en zo, en onverkoopbaar
      Komt b.v in Roemenie; goedkoop dat wel.

      Afrika.
      Kijk naarde situatie 60 jaar terug; kijk hoeveel geld er heen is gepomped. Kijk naar de situatie nu.

      Geen enkele vooruitgang; dus stoppen met derde wereld hulp.

      Eerst paar eisen.
      –geen islam
      –geen oorlog
      –vrouwen gedwongen steriliseren (krijgen nu gemiddeld 6 koters)
      –geen vluchtelingen uit Afrika toelaten.
      –overal simpele scholen; leren lezen en schrijven als minimum.

      Tot dan: goed doen=niets doen

 13. Als er herstelbetalingen gedaan moeten worden, dan allereerst de bankrekening van deze eurodievenbende plunderen. Alles afnemen, en naar daar waar het nodig is. ……en dat tuig terug brengen naar de bedelstaf en een heropvoedingskamp. Misschien dat ze daar iets van leren.
  Maar ik vrees van niet. Te stom.

 14. De USA en UK is verantwoordelijk voor de coup in 2014 en de daarop volgende oorlog tussen west en oost Oekraine.
  Vervolgens is door toedoen van de NATO (USA) en de geplaatste Oekrainse regering met een acteur aan het hoofd een interventie van de Russen onvermijdelijk geweest.
  Laat de USA en UK maar betalen voor de wederopbouw. Zij zijn de oorzaak van deze shit.
  Dit gaat tienvoudig kosten dan de werkelijke schade door corruptie van de heersende leiders.
  De corrupte EU gaat hier natuurlijk een rol in spelen door wet geld bij te drukken.
  Als dat zo doorgaat kost een kilo bananen net zoveel als een kilo bankbiljetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in