HMS Vanguard / LA(Phot) Stu Hill / Wikimedia / (OGL v1.0)

Het raketluik ging open, de ferme raket stond stijf in de schacht. De knop werd ingedrukt en… en … pfffft, plop. Mislukte lancering. We hebben het niet over Premature Ejaculatie. Nee. Dit was erger. We hebben het over een ernstig geval van Ejaculatie Disfunctie. Ik durf te wedden dat de Lilliputter-premier van Groot-Brittannië, Rishi Sunak, een grote, blauwe pil zou kunnen vinden die het EDS-syndroom (Ejaculatie Disfunctie Syndroom) dat de Britse marine treft, zou kunnen genezen. Wat een aanfluiting! De Britten krijgen hem niet omhoog en krijgen het er niet uit – hun schepen en raketten om precies te zijn. Zijn mijn seksuele toespelingen en dubbele bodems bedoeld? ABSOLUUT!! Dit is komisch goud, schrijft Larry Johnson.

Ik denk dat Woody Allen hier een film over heeft gemaakt met een iconische scène die laat zien wat er met de raket is gebeurd.

Het laatste fiasco komt van de Britse onderzeebootmacht. Seconden? Hel, de Limeys haalden het de eerste keer niet eens.

Een testlancering van een Britse kernraket mislukte op een locatie voor de kust van Florida. Dit is de tweede keer in acht jaar tijd dat de Trident 2 ballistische raketten van het land tijdens tests niet goed functioneerden.

Tijdens de test aan boord van de nucleair aangedreven onderzeeër HMS Vanguard deed zich een “anomalie voor”. Een woordvoerder van het Britse Ministerie van Defensie zei woensdag in een verklaring: “We zijn ervan overtuigd dat de anomalie specifiek was voor een bepaalde gebeurtenis en dat er daarom geen gevolgen zijn voor de betrouwbaarheid van de bredere Trident raketsystemen en voorraad.”

Laten we de lijst met Britse marinefouten van de afgelopen twee jaar eens doornemen:

  De komst van de Oekraïense ISIS - "De tektonische platen zijn verschoven"

Februari 2024 – Een van de twee vliegdekschepen van Groot-Brittannië, HMS Prince of Wales, vertrok zondag niet zoals gepland naar de militaire oefeningen Steadfast Defender van de NAVO. Hoewel het niet meteen duidelijk was waarom de HMS Prince of Wales niet volgens schema vertrok, duurde het een hele dag voordat het schip uiteindelijk vertrok. Deze hik kwam ongeveer een week nadat HMS Queen Elizabeth, het vlaggenschip van de Britse Royal Navy en het zusterschip van de Prince of Wales in het dok bleven nadat er een probleem met de stuurboord schroef van het schip was gevonden.

De onfortuinlijke pech van HMS Prince of Wales in augustus 2022, waardoor langdurige reparatiewerkzaamheden nodig waren, heeft het imago van de RN geen goed gedaan en was perfect voer voor de mainstream media die er altijd op gebrand zijn om problemen met vliegdekschepen te overdrijven… Zeer kort na de afvaart uit Portsmouth op 27 augustus begaf een koppeling die delen van de stuurboord schroefas verbindt het, wat aanzienlijke schade veroorzaakte aan de as, de schroef en wat oppervlakkige schade aan het roer. Het schip werd vervolgens in het droogdok in Rosyth geïnspecteerd en gerepareerd. Het is gebleken dat de breuk in de koppeling het gevolg was van trillingen die veroorzaakt werden doordat de as niet goed uitgelijnd was, iets wat al lang bekend was voordat het vliegdekschip in 2019 de scheepswerf verliet.

(Januari 2024) Twee Britse oorlogsschepen kwamen met elkaar in aanvaring in een haven in Bahrein, waarbij de schepen schade opliepen maar geen gewonden vielen, aldus de Royal Navy. De HMS Chiddingfold leek achteruit in te varen op de HMS Bangor toen deze zich in een dok bevond, volgens videobeelden die op social media zijn geplaatst.

Begin januari schreef ik over de verbazingwekkende onthulling dat de Britten op het social media platform Linked-IN aan het adverteren waren om iemand te vinden die het bevel kon voeren over hun onderzeeërvloot (die toevallig het primaire platform van de U.K. is voor het afleveren van kernwapens).

  De gruwelijke video van de executie van de gewonde Rus die Yevgeny Prigozhin woedend maakte - "Daarom zullen we iedereen op het slagveld doden"

Dat meldden verschillende media:

De Royal Navy werd gedwongen om te adverteren voor een topfunctie op sociale media in een zet die door militaire bronnen wordt omschreven als “uiterst beschamend.”

Marine chefs plaatsten de advertentie voor de 150.000 pond per jaar kostende positie van vice-admiraal in december op LinkedIn omdat ze worstelden om de functie intern in te vullen…

De gekozen kandidaat zou vice-admiraal Simon Asquith vervangen als directeur van onderzeeërs en verantwoordelijk zijn voor “elite operaties” en de nucleaire afschrikking van de natie.

Je moet Monty Python krediet geven. Deze sketch van 50 jaar geleden blijkt een accurate voorspelling te zijn van wat de Britse marine is geworden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Heil Zelensky!”: Humoristische reclame over het steunen van Oekraïne werd gelanceerd in DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne kan niet langer winnen – Het heeft in feite nooit een kans gehad om te winnen
Volgend artikelNAVO: Oekraïne kan F-16’s inzetten voor aanvallen diep in Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Huilen helpt niet dus kun je er maar beter om lachen.

    Huilen vanwege al dat machtsvertoon met gevaarlijke wapens…

    Lachen omdat dit laat zien hoe belachelijk oorlogsvoering eigenlijk is…

  2. Het laatste tekstbord ‘in the basement’ met “Tell them to leave” is zeer toepasselijk nu. “Get the f.ck out of Ukraine, lilliputlian Brits. You’ve got smashed eggs and SPAM on your bloody face”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in