Public Domain

Tijdens het openbaarmakingsproces in een rechtszaak die is aangespannen door een groep Australische artsen die de regering van Queensland aanklagen voor haar Covid-19 “vaccin”-mandaten, is aan het licht gekomen dat de allereerste “Covid”-doden die in de staat vielen, volledig gevaccineerd waren, schrijft Ethan Huff.

U leest het goed: de allereerste mensen die in Queensland aan “COVID” stierven, waren mensen die alle prikken hadden gekregen die de regering had voorgeschreven om hen te “beschermen” tegen besmetting met de Covid-griep.

Uit interne overheidsdocumenten blijkt dat de eerste 183 sterfgevallen tijdens de “pandemie”, die daar officieel begon op 13 maart 2020 en duurde tot 27 januari 2022, voorkwamen bij mensen die immuun hadden moeten zijn voor COVID, ervan uitgaande dat de injecties daadwerkelijk werken zoals wordt beweerd.

Verder blijkt uit de documenten dat de autoriteiten in Queensland al in januari 2022 wisten dat de Covid-prikken mensen niet beschermden tegen het zogenaamde “virus”. En toch heeft niemand van hen dit ooit publiekelijk vermeld terwijl ze de bevolking dwongen om zich te laten prikken.

“De lijst laat zien dat de eerste lokaal verworven Covid-19-dode iemand van in de 80 was en een ander van in de 30, waarbij beiden twee doses van het vaccin hadden gekregen in respectievelijk december 2021 en januari 2022,” onthullen de rapporten.

Het covid-vaccin-mandaat van Queensland voor werknemers in de gezondheidszorg en bejaardentehuizen VERWIJDEREN, eist de aanklacht

In het begin van de scamdemie registreerde Queensland zeven sterfgevallen als gevolg van “Covid”, waarbij alle personen in kwestie hun ziekte buiten de staat hadden opgelopen voordat de uitrol van de prik begon.

  Bejaarde Australische vrouw neergeslagen en pepper-sprayed door politie tijdens Melbourne protest tegen lockdowns

In december 2021 ging de grens van Queensland weer open na bijna twee jaar gesloten te zijn geweest. Tegen die tijd had 80 procent van de bevolking van de staat een prik gekregen – en tegen het einde van 2021 had ongeveer 90 procent van de bevolking boven de 16 jaar een injectie gekregen.

Het doel van de nieuwe rechtszaak, die al deze sappige details over de corruptie in Queensland aan het licht bracht, is het herroepen van de richtlijn van september 2021 voor de staat, die vereist dat alle werknemers die in de gezondheidszorg en de ouderenzorg werken, een prik tegen het Covid virus krijgen.

“Ik ben 40 jaar geleden afgestudeerd aan de medische faculteit en in al die tijd is er nog nooit één klacht over mij ingediend bij een medische commissie of AHPRA,” zei psychiater Peter Parry, een casusspecialist die in zijn drie decennia durende carrière nog nooit een disciplinaire maatregel opgelegd heeft gekregen – tot nu.

Parry koos ervoor om Covid-19 injecties te weigeren omdat het volgens hem “geen normale vaccins” zijn. In feite zijn het helemaal geen vaccins, gebaseerd op de traditionele definitie van een vaccin.

“We hopen, door bewijsmateriaal en getuigenissen van deskundigen voor het Hooggerechtshof te brengen, dat de rechters naar het bewijs zullen kijken en in ons voordeel zullen beslissen,” voegde hij eraan toe. “Als dit lukt, zullen grote aantallen ervaren verpleegkundigen, verpleegkundigen en artsen terug kunnen keren om het overbelaste Queensland gezondheidszorgsysteem te helpen.”

Naast deze mandaten kregen ongevaccineerde mensen in Queensland, op bevel van premier Annastacia Palazczuk, geen toegang tot bepaalde diensten en mochten ze bepaalde vrijheden niet uitoefenen, waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, invaliditeitsdiensten, bibliotheken en horecagelegenheden.

  Waarom zijn onze standpunten uiteindelijk dan toch aangekomen?

Er was een bewijs van “vaccinatie” nodig om toegang te krijgen tot deze diensten en om gebruik te kunnen maken van deze vrijheden, wat een schending betekende van het recht van de Aussies om hun eigen gang te gaan zonder eerst een experimentele chemische injectie te moeten krijgen die dodelijk zou kunnen zijn.

“De Covid-vaccins waren een IQ-test – hoe deed u het?” vroeg een commentator, die met weinig woorden een uitstekend punt maakte.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waar is de door vaccins veroorzaakte COVID-Apocalyps die je me beloofde?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: De 10 GROOTSTE en gevaarlijkste leugens
Volgend artikelEen 10-punts inleiding over waarom de mRNA Covid injecties anders en riskanter zijn dan andere vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het ergste van dit alles is dat je wanneer je alle berichten leest, je ook weet dat er uiteindelijk nooit iemand voor veroordeeld wordt of berecht.
  Omdat ze allemaal net zo schuldig zijn aan deze genocide zullen ze hier nooit aan beginnen.
  Geen enkele overheid of regering zal meewerken aan hun eigen veroordeling.

  En de slachtoffers?
  Ach die gaan vanzelf wel een keer dood door dat gif.

 2. The horrible thing is most people who only know about MSM, know NOTHING WHAT’S BEEN happening behind the real scenes… Still totally Spellbound… You can recognise them quickly, they still wear face nappies…
  But you can expect this from a 99% vaccination rate…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in