Het persstitutie-leugenblad-The Guardian (VK) – moet toegeven dat de Russische sancties van Washington een totale mislukking zijn – “De roebel schiet omhoog en Poetin is sterker dan ooit – onze sancties hebben averechts gewerkt.”

“De westerse sancties tegen Rusland zijn het meest ondoordachte en contraproductieve beleid in de recente internationale geschiedenis. De wereldenergieprijzen rijzen de pan uit, de inflatie stijgt, de bevoorradingsketens zijn chaotisch en miljoenen mensen worden beroofd van gas, graan en kunstmest.

Kritiek leveren op westerse sancties is bijna anathema. Defensie-analisten zijn stom over het onderwerp. Strategische denktanks zwijgen. De vermeende leiders van Groot-Brittannië, Liz Truss en Rishi Sunak, wedijveren in strijdlustige retoriek en beloven steeds strengere sancties zonder een woord van doelgerichtheid. Maar zinspeel op scepsis over dit onderwerp en u wordt afgekraakt als “pro-Poetin” en anti-Oekraïne. Sancties zijn de strijdkreet van de kruistocht van het Westen.

De realiteit van sancties tegen Rusland is dat zij uitnodigen tot vergelding. Poetin staat het vrij om Europa deze winter te bevriezen. Hij heeft de aanvoer van grote pijpleidingen zoals Nord Stream 1 met wel 80% verminderd. De wereldolieprijzen zijn de hoogte in geschoten en de aanvoer van tarwe en andere voedingsmiddelen uit Oost-Europa naar Afrika en Azië is zo goed als stopgezet.” 

The Guardian is zo’n habituele leugenaar dat hij liegt, zelfs wanneer hij de waarheid probeert te vertellen. Poetin heeft de energievoorziening niet verminderd. Rusland heeft de leveringen moeten inperken, omdat de sancties niet toelaten dat de noodzakelijke reparaties aan de pijpleidingen worden voltooid, schrijft Paul Craig Roberts.

“De Britse gasrekeningen dreigen binnen een jaar te verdrievoudigen. De voornaamste begunstigde is niemand minder dan Rusland, wiens energie-export naar Azië sterk is gestegen, waardoor zijn betalingsbalans een ongekend overschot vertoont. De roebel is dit jaar een van de sterkste valuta’s ter wereld, en is sinds januari met bijna 50% in waarde gestegen.”

Elk Westers land is door zijn “onderwijs,” oftewel indoctrinatie, establishment getraind om zichzelf als onderdrukker te haten. Identiteitspolitiek, kritische rassentheorie, en speciale privileges voor de seksueel perverselingen en immigranten-invallers hebben de trouw van de overblijfselen van de etnische basis van de landen vernietigd aan de regeringen die hen niet vertegenwoordigen. De boeren in Nederland en Italië begrijpen nu dat hun regering hun ergste vijand is. Elk westers land is een uitgeholde structuur met regeringen die alle belangen dienen behalve die van het etnische volk dat het land heeft geschapen en de historische basis ervan vormt.

  Russische tanks bereiken de Atlantische Oceaan bij Lissabon...

Rusland, China en Iran hoeven zich niet met het Westen bezig te houden. Het Westen bestaat niet meer.

Het Westerse liberalisme heeft het Westen volledig vernietigd. In het Westen kunnen mannen die verstoken zijn van integriteit en zelfrespect zich uitgeven voor vrouw en op grond van hun leugen meedoen aan vrouwensporten. De westerse schoolsystemen bereiden jonge kinderen voor op pedofielen, door hen op jonge leeftijd seksueel genot bij te brengen en dat het niet uitmaakt hoe dat verkregen wordt. Toen de perversiteit van homoseksualiteit eenmaal genormaliseerd was, was pedofilie de volgende in de rij om genormaliseerd te worden. De mensen weten niet eens meer wat hun geslacht is. Diversiteit vereist dat zij kunnen verklaren te zijn wat zij zeggen, en de BBC vertelt ons dat er geadviseerd wordt dat er 150 geslachten zijn waaruit men kan kiezen.

Zeg mij, hoe gaat een Iraans, een Russisch, een Chinees leger tegen vijanden aankijken die geen onderscheid kunnen maken tussen vrouwen en mannen, die geen seksuele moraal hebben, geen zelfrespect, en alleen de moraal van Sodom en Gomorra?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe gegevens liegen niet: mRNA-vaccins en correlatie met het sterftecijfer door alle oorzaken (Video Nederlands transcript)
Volgend artikelNancy Pelosi China invasie: Zoals het gebeurde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Beste Mensen

  In het westen daalt de waarde van de munt eenheid in een rap tempo

  Waarom ?

  Om de schulden van het andere zeide of gezicht van de Europeanen te weten :
  De Nazaten van Columbus & Kornuiten Dreigende en bedreigende met Wapens overladen Homofielen
  Betekend : Lesbiesen , Flikkers , Pedofiele Kinderverkrachters Kannibalen Luie donders enzovoorts in Amerika weg te poetsen
  Wij in Europa maar bezuinigen en ploeteren
  Hun maar genieten door de heele wereld te terroriseren onder de dekmantel naam Democratie
  Kunt U dat inzien ??
  Nee ?
  Jammer voor U

  Dank U

  • Het is waar maar ik schrijf dat al ruim twee jaar dat wij belazerd worden maar geen Nederlander die zich er iets van aantrekt wij het volk met een goed hart en maar mee eters binnen halen wij en onze kinderen betalen zich daardoor rot aan belastingen en maar te zwijgen van Brussel dat gevuld zit met nuttelozen zakkenvullers hoe dom kan een mens zijn wij moeten werken tot ons 68 jaar op dit moment maar dat zal over twee jaar70 jaar zijn en de gelukzoekers werken nauwelijks en nog erger zij hebben het dak boven hun hoofd dat wij bouwde voor ons nageslacht maar onze kinderen krijgen niets maar moeten wel voor al dat tuig wat binnen komt betalen en werken, wij zitten met een stel landverraders die ons volk ons cultuur en ons financieel systeem helemaal heeft leeg geplukt wij harde werkers worden elke dag minimaal met 1% bestolen kosten rijzen de pan uit waar gaat dat stoppen.

 2. Ik moet hier elke keer lezen dat perversiteit en homoseksualiteit op scholen onderwezen wordt. Ik heb echt wat gemist vroeger!

  Het plaatje laat (getinte) dragqueens zien die voorlezen aan kindjes. Ik had en kennis die dat ook deed. Het is mooi en goed te zien dat kinderen geen vooroordelen hebben aangaande huidskleur, seksuele identiteit en voorkeur. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

 3. Ik woon in Antwerpen…in het nachtleven of op de straat, in het openbaar vervoer of met de fiets…NIEMAND WEET NOG HOE of WAT of WIE.. iedereen lijkt iedereen,s vijand of ongewenst en velen lijken Zombie’s…de echte mannen of vrouwen weten het ook niet meer.. daarentegen 10 kilometer verder is er nog véél meer HOOP EN VRIENDELIJKHEID..

  • Vriendelijkheid heeft ons daar gebracht waar wij nu zitten over bevolking en criminaliteit en ook nog hard werken voor dat tuig en dan nog drie weken op vakantie naar het land waar ze gevlucht zijn.

 4. Toen Lukachenko de demonstaties hardhandig uiteen liet slaan krreg hij te maken met sancties, onze regering doet hetzelfde! toen hij een vliegtuig verplicht liet landen(bewezen onwaar) nieuwe sancties maar deden wij niet hetzelfde met een diplomatiek vliegtuig waarvan we dachten dat Snowden aan boord was? Zo ook met Rusland. Dit land doet niets wat wij niet al tientallen malen eerder deden. hypocriet zijn onze regeringen maar het ergste is nog dat wij, de burger, er voor opdraaien. Vroeger kon ik mijn meisje bezoeken voor 100 euro en van Amsterdam rechtstreeks naar Minsk vliegen. Nu moet ik over Turkije helemaal omvliegen voor een prijs over de 1000 Euro. Wie wordt hier sancties opgelegd? ik stelletje kutschoften. Ik wens jullle een fijne hersentumor of prostaatkanker toe

  • In die kuil zitten wij nu wij zijn in die kuil gevallen die de elite voor ons gegraven heeft en zij vliegen eten vlees rijden auto’s en leven als een god en ze hebben het voor het zeggen dus welke kuil hebt jij het over .

 5. Dat er hier een hele grote schoonmaak moet gaan plaats vinden is helemaal klaar.
  En misschien helemaal geen slecht idee om roebels in te kopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in