Foto: freepik / BillionPhotos

Vogelgriepvaccins zouden binnenkort wel eens de kassa’s van CSL Seqirus kunnen vullen: Nu de eerste “vogelgriepdode” naar verluidt is beproefd, komen de zaken met de nieuwe vaccins in een stroomversnelling. De EU Health Emergency Preparedness and Response Authority (HERA) wil nu een contract tekenen met het bedrijf voor de eerste 640.000 vaccindoses. Het doel is om de komende vier jaar tot 40 miljoen doses aan te schaffen, bericht Report24.

Terwijl de publieke omroepen al paniek zaaien over het vermeende eerste menselijke sterfgeval door vogelgriep, werpt de ontwikkeling van vaccins al vruchten af voor het bedrijf CSL Seqirus, dat zichzelf omschrijft als “wereldmarktleider in griepvaccins.” HERA is van plan om dinsdag een contract te tekenen voor de eerste 640.000 doses van het speciaal aangepaste vogelgriepvaccin. De eerste doses gaan naar Finland, waar ze worden aangeboden aan specifieke groepen mensen zoals pluimveehouders, dierenartsen en wetenschappers die onderzoek doen naar vogelgriepvirussen. Het HERA-contract voorziet in de aankoop van maximaal 40 miljoen doses vaccin in de komende vier jaar.

Het bestelde vaccin is het “zoönotische influenzavaccin Seqirus,” dat in oktober 2023 is goedgekeurd door de EMA. Het vaccin is eigenlijk aangepast aan een H5N8-stam, maar zou ook effectief zijn tegen H5N1. De toelating is gebaseerd op drie studies met in totaal ongeveer vierduizend proefpersonen, die niet allemaal het vaccin in kwestie kregen. Over het algemeen is de informatie over de werkzaamheid, veiligheid en risico-batenverhouding meer dan twijfelachtig: het vogelgriepvirus circuleert niet onder mensen – wat betekent dat de werkzaamheid tegen deze ziekte niet expliciet kan worden getest. De vaccinaties “zouden symptomen of ziekten kunnen voorkomen, maar we weten niet of ze infecties voorkomen,” aldus Isabella Eckerle, viroloog bij het Geneefse Centrum voor Opkomende Virale Ziekten. In werkelijkheid is er helemaal niets bekend.

  BIOTERRORISME: Gates Foundation kende $9,5 miljoen toe aan UW-Madison om H5N1 vogelgriep overdraagbaar te maken op mensen

“Onderzoekers kunnen geen traditionele werkzaamheidsstudies met dergelijke producten uitvoeren omdat het virus niet onder mensen circuleert, dus worden ze doorgaans goedgekeurd op basis van deze immunogeniciteitsstudies.” – Statnews

Desondanks heeft Seqirus nu andere vaccins tegen vogelgriep in zijn assortiment: het vaccin “Celldemic” van het bedrijf kreeg pas op 19 april een EU-brede vergunning voor het in de handel brengen. Op dezelfde dag kreeg “Incellipan”, ook van Seqirus, een voorwaardelijke vergunning voor het in de handel brengen. “Het mag alleen worden gebruikt tijdens een pandemie die officieel is afgekondigd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) of binnen de Europese Unie (EU),” aldus de website van de EMA. Het is bekend dat zo’n pandemie snel wordt uitgeroepen – alleen het officiële einde laat meestal lang op zich wachten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mexicaanse overheid ontmaskert WHO-propaganda: ‘Menselijke vogelgriepdood’ leugens promoten Gates’ H5N1-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe cijferaar: Mark Rutte, de volgende secretaris-generaal van de NAVO
Volgend artikelIk volgde alleen maar bevelen op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ongelooflijk dat dit weer zo doorgaat. Duidelijk zijn de EU, WEF en WHO twee handen op één buik en ondanks verkiezingen worden mensen als ‘proefkonijn’ gebruikt, terwijl voor de producenten van die prikken al duidelijk is dat dit fase twee is van de vermindering van de wereldbevolking. En de moordenaars van de eerste fase zijn bekend én nog op vrije voeten. Misschien beter om die atoombommen op de kop te krijgen?

 2. Ze blijven doordrukken elke keer weer wat slachtoffers erbij, ze zullen pas stoppen als wij het volk ze hebben gestopt, met de nadruk op STOP als in, dat soort er niet meer zal zijn.

  Helaas zie ik dat niet snel gebeuren en dus staat ons nog veel ellende te wachten en velen zullen/willen ons meeslepen, links of rechtsom.

  its all connected to the SSystem.

 3. De volgende uitmoord ronde. Alles op basis van een computer simulatie, wat niets met de realiteit te maken heeft. De media moet weer de perceptie bij de massa aanwakkeren, zodat de zogenaamde autoriteiten het doem scenario weer kunnen uitrollen. Zodat de mensen massa weer netjes in de rij gaan staan, met hun opgestroopte mouw om de volgende experimentele gif prik vrijwillig in hun boven arm te krijgen. Puur voor hun eigen best wil. De artsen en de GGZ medewerkers zijn alle weer heel behulpzaam tegen grove vergoedingen uiteraard, om deze levensmoede mensen te helpen.

 4. Medisch fascisme is duivels.
  Waarom?
  Omdat het mooiste dat wij hebben; gezondheid en het leven zelf, in de smerige afschuwelijke klauwen van gedegenereerde gewetenloos en krankzinnig geworden ‘mensen’, gekomen is.

  De lieve mensen worden uit haat, afgunst, en waanzin kapot gemaakt door deze geperverteerde debielen die, omdat ze zó ongelofelijk dom zijn, zó ongelofelijk dom, zelf niet (meer) kunnen, laat staan willen begrijpen dat men gedegenereerd is tot minder dan beesten in mensengedaante.

  Deze totaal verloren zielen zijn door hun van geslacht tot geslacht dood en verderf zaaiende, afzichtelijke macht, zó afschuwelijk geestelijk verminkt geraakt, dat er van menselijkheid niets meer over is.

  De normale mensen zouden eindelijk eens tegen deze onwereldse ontoerekenbare beesten beschermd moeten worden. Én deze beesten zouden tegen zichzelf beschermd moeten worden, opgesloten en nooit weer vrijgelaten. De wereld dient eindelijk gezuiverd te worden van deze infantiele immorele smerigheid.

  • Zolang het kuddevee(de schapen) de fascistische elite(de wolven) in de kont kruipt, gaat deze elite door. Pas wanneer de meerderheid vd bevolking weigert, stopt het, anders niet. De conclusie van mijn betoog is dat het kuddevee net zo verantwoordelijk is als de fascistische elite, omdat dit vee meer dan voldoende draagvlak verleent aan hun waanidieen.

   • Beste Jack,
    Als je nu weet dat de massa gehersenspoeld is en elke dag gehersenspoeld wordt, uur na uur, dag in dag uit, week in week uit, dan kun je het hen eigenlijk toch niet kwalijk nemen dat ze totaal onwetend zijn over wat zich allemaal afspeelt? De massa wordt altijd gebruikt, denk ik. ‘Ze’ spelen het altijd via de domsten en de meest geïndoctrineerden, de gekochten en de gechanteerden, de televisiekijkers en de krantenlezers, de Disneybezoekers en de filmkijkers, de dierentuinbezoekers en de speelpark- en bungalowparkbezoekers, degenen die vliegreisjes maken en de auto als heilige koe zien.
    Uiteraard heb je gelijk dat de kracht bij het volk ligt. Maar dat is vaak zó onwetend en bang, zit vast aan vaste lasten, moeten eten, hebben het vreselijk druk, enzovoorts enzovoorts. De schapen zijn altíjd al schapen geweest. Vroeger was het soms ook vreselijk als we onder de plak zaten van e.o.a. baron of hoe die lui zich ook noemden. Het is nu niet anders.

 5. Dus het krankzinnige geschuif met miljarden en het vespreiden van kwakzalversvergif begint weer ??
  Saai hè, dat ze niets beters weten te bedenken ! Ja, zolang de grote massa’s erin blijven trappen !
  Hopen dat de Mexicaanse regering de trend kan ombuigen ? Ga het nog even lezen…

 6. Daar gaan we dus weer… Maar wat ik nu tegenkwam is voor mij even nieuw, al had ik al eerder iets van dr. Sam Bailey uit N. Zeeland gelezen :https://stichtingvaccinvrij.nl/het-spel-rond-ivermectine/
  Kan zij daar in N. Zeeland zomaar mee naar buiten komen, vraag ik me verbaasd af ?
  Ivermectine blijkt ook een hoax te zijn volgens haar.. O.K., best mogelijk dat covid 19 als virus helemaal niet bestaat of wat het ook is een flutaandoening is, maar eerlijke artsen als dr. Elens zeggen er mensen mee beter gemaakt te hebben.. Dat kán natuurlijk gewoon zijn doordat ze van de spuit weggehouden werden. Maar kwaad lijkt de Ivermectine nergens gedaan te hebben en deze mevrouw zegt ook niets over hydroxychloroquine..of dat volgens haar dan wel goed is…volgens meerdere artsen aan de goede kant helpt dat feilloos tegen de flutcovid en ook gewone griep… Tjaaa, wat is nou waar !? Ikzelf heb al een kwart eeuw geen een pil of medicatie of vaccinatie of supplement nodig, zweer bij echt gezonde voeding en leefstijl en omgeving als–ook en met name preventief–panacee tegen alle kwalen.
  Nu 74,5 jr. jong. Benieuwd naar enige reactie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in