Foto Credit: Report24.news / Foto: Macron via Jacques Paquier, CC BY 2.0 , via Wikimedia Commons, Agenda2030 Symbool via VN

De Franse president Emmanuel Macron blijkt voorstander van een escalatie van de spanningen met Rusland over Oekraïne. Zelfs de Amerikanen vinden zijn ambities te ver gaan en het Witte Huis zegt geen derde wereldoorlog te willen riskeren. De voormalige Rothschild-man is een geopolitieke brandstichter aan het worden, schrijft Heinz Steiner.

Er waren tijden dat de betrekkingen tussen Parijs en Moskou relatief ontspannen waren. De presidenten Macron en Poetin voerden objectieve gesprekken. Het waren eerder de Britten en de Amerikanen die zich harder opstelden, terwijl Frankrijk en Duitsland voorstander waren van een duidelijk feitenbeleid. Dit is nu echter aanzienlijk veranderd. Niet alleen zouden er volgens Russische berichten al leden van het Franse Vreemdelingenlegioen actief zijn in Oekraïne – Macron wil ook westerse militaire trainers naar de voormalige Sovjetrepubliek sturen.

Volgens het Franse staatshoofd is er al een bereidwillige coalitie van staten, maar de Amerikanen zijn terughoudend. Hoewel ze geen bedenkingen hebben over het leveren van verkenningsgegevens aan het Oekraïense leger en het toestaan van vrijwilligers om daar tegen Russische troepen te vechten, verwerpen ze de officiële inzet van soldaten – zelfs voor eenvoudige trainingsdoeleinden. Het officiële standpunt van Washington is dat het geen derde wereldoorlog of oorlog met Rusland wil.

Hoewel de oorlog in Oekraïne ook een proxyoorlog is en westerse landen ook partij in de oorlog zijn geworden door wapenleveranties aan het Oost-Europese land, is een directe militaire confrontatie met eigen grondtroepen nog niet aan de orde geweest. Maar zelfs de Britse BBC constateert een verschuiving “van duif naar havik” bij Macron. “Waarom is Emmanuel Macron veranderd van een vredesstichter in een oorlogsstoker tegen Rusland en Oekraïne?”, vragen ze.

  Scott Ritter: Waarom de HIMARS zo moeilijk te raken is

Maar hoe lang zullen dergelijke provocaties nog doorgaan? Hoe vaak kan de Russische beer nog worden geprovoceerd voordat hij terugslaat? Hoe je ook denkt over de oorlog in Oekraïne, je moet je realiseren dat je een kernmacht als Rusland niet in een hoek moet duwen. Tenzij je natuurlijk de drang voelt om Europa tot puin te zien vergaan. Welke belangen dient de voormalige Rothschild-bankier eigenlijk?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Macron onvermurwbaar in oorlogsdreiging tegen Poetin: Rusland mag geen ‘existentiële’ oorlog in Oekraïne winnen, “we mogen niet zwak zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPartijen die zich verzetten tegen sancties tegen Rusland stijgen in aantal bij verkiezingen EU
Volgend artikelZelensky’s Vredestop is slechts een echokamer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Meneer makreel, zal er gewoon weer doorschuiven, ik heb het van vrienden gehoord na de laatste presidentsverkiezingen, het was 3 derdes, van het kleinste derde moesten ze dus op de makreel of le Pen stemmen.
  Er is een grote groep Franse koloniën in Frankrijk die de makreel niet moeten maar le Pen nog minder, nou dan ben je er.
  Wacht maar af in Duitsland bij volgende verkiezingen, als er een “moslim” partij is dan kunnen al de Duitse splinter partijen gewoon in de oppositie gaan zitten.

  • Macron is GEWOON ontzettend woedend op Poetin, omdat Macron in Frankrijk een soort 2de hands Olympische spelen mag organiseren, juli dit jaar.
   2de hands, omdat Poetin gastland is voor de aanstaande BRICS Games, in Kazan Rusland.!
   Woensdag 12 juni as. start in Kazan Rusland met de Openingsceremonie de BRICS Games.
   Een soort Olympische Spelen.
   97 landen komen op topniveau met elkaar sporten.!, na afloop als op 24 juni as. de Slot ceremonie het einde van de BRICS Games sluit.
   Mag Macron een week later, z’n 2de hands Olympische spelen openen met een duik in de meest vervuilde water van de wereld, de Seine.!
   Deze BRICS Games krijgen de Nederlanders niet te zien op de MSM media en niet op de NOS/NPO…!!!
   Wel op RT en Al Jazeera en live op WION….!!!!
   Veel plezier.!

 2. Als gekozen? president van Frankrijk mag hij alleen een beetje aankutten BINNEN de Franse staatsgrenzen voor zover ik het zie.
  Elke actie daarbuiten dient direct te worden afgestraft, desnoods met een hypersigaar.

 3. Macron volgt netjes de bevelen op van de VS .
  de VS wil dat Macron gans de EU meesleurd in een oorlog met Rusland om die te verzwakken (waar ze niet in zullen slagen) .
  indien de EU landen er zouden in slagen voeld de VS zich sterk genoeg om Rusland te overwinnen en daarna de bodemschatten stelen zoals ze overal doen.
  nu de VS in de meeste arme landen niet voldoende kunnen stelen omdat er bijna niks meer is hebben ze enkel Rusland op het oog want daar zijn enorme bodemschatten.

  • Europa kapot is de US sterk dat daarvoor Europa alles verliest zal de US een worst zijn de US heeft vooral schrik de Europa zijn eigen boontjes kan doppen en dat kunnen de psychopaten van Amerika niet verdragen en betalen de makreel met bijgedrukte dollars als de Fransen enige moet hebben sluiten ze deze verrader op ook de Nederlanders moeten hun lakei opsluiten, en Europa moet de Ursullaheks opsluiten en Klaus Schwabs moet ter dood veroordeeld worden.

   • Ik denk dat ik maar een handeltje in galgen, garrottes en guillotines ga beginnen; beulen genoeg! Gif en andere farmaceutica is al in handen van regeringen.

  • Heel goed verwoord. Usa wil Europa voor de derde keer plat. Onthoudt de uitspraak van de denktank Statfor onder Obama: een alliantie tussen Duitsland en Rusland moet ten allen tijde voorkomen worden. En daar ligt de basis van dit krankzinnige gedonder.
   En de usa schoothondjes in Europa voeren de usa orders gewoon uit. En het Europese volk? Welk volk? Het schorem in de westeuropese regeringen interesseert het Europese volk geen ene reet. Is het geld? Chantage? Beiden?
   .

  • Dat vind ik nu weer het leuke van FN. Iedereen mag hier zijn zegje doen. Ook al druist het helemaal tegen de hoofdlijnen in. Lekker de knuppel in het hoenderhok smijten. Ik mag dat ook graag doen. Ben er overigens zelf niet helemaal zeker van of Macron wel helemaal goed bij zijn hoofd is. Maar ik blijf op de doktersuitslag wachten.

 4. Macron; Script Onder leiding van Hollywood / VS, UK .
  Hij mag stoken, VS heeft verkiezingen in ‘24 Na de verkiezingen wordt het ‘ de tanden erin ‘ door de VS .
  Of Europa kan wachten tot 1 december is de vraag.
  Gezien er tekort aan mankracht is, in Oekraïne.
  Mogelijk is de ‘lijm en slijm’ theeparty door de debielen in Zwitserland als ‘tijdrekken’ bedacht hiervoor.
  Geen realistisch uitgangspunt noch perspectief.
  Mogelijk worden ze vet betaald OM te komen, de leeghoofden van de theeclub .

  .

  • Macron blijft oorlog hitsen tot de verkiezingen,
   mogelijk om de mensen naar de stembus te lokken als tegenreactie.
   : (stem is uit handen gegeven aan…)
   voetbal; het doel is Oekraïne/ Rusland
   Macron geeft de voorzet, de “ nieuwe president, CEO verkoper” trapt de bal erin.

 5. De EU = de 2e ronde van herstelbetalingen (Є) aan Frankrijk van het grote Duitsland. Dus misschien wil Macron het weer zo regelen.

  • Immigratie naar de EU is het creëren van goodwill van Frankrijk naar zijn Afrikaanse koloniën die het land zo aan zich bindt en die zo ook in de EU zitten. Het is corrupt. Hetzelfde soort kunstmatige probleem met racisme bestaat in het Verenigd Koninkrijk, dat door ons vol te stoppen met immigranten de koloniën aan zich gebonden houdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in