Eindelijk liggen er enkele echt betrouwbare cijfers op tafel. Deze keer van de Angelsaksen. Zoals altijd, gaat het over de netelige kwestie van de Covid-19 spuit. Aanvankelijk gingen de fabrikanten prat op een doeltreffendheid van meer dan 90 %, maar deze cijfers zijn natuurlijk allang achterhaald. De interessantste cijfers komen nu van het eiland. Van het Office for National Statistics. Zij lijken meer moeite te doen met de cijfers dan bijvoorbeeld bij ons, schrijft Qpress.de.

Het instituut vergeleek onder meer de sterfgevallen naar vaccinatiestatus. Zij creëerden een vergelijkingsperiode van 2 januari tot 24 september 2021. De gegevensbasis hiervoor is te vinden bij het genoemde instituut: Deaths by vaccination status, England … [ons.gov.uk]. Hier schijnt serieus bewezen te zijn dat de Covid-19 injectie “echt” werkt. De autoriteit voor de statistiek laat voor de bovengenoemde periode zien dat het sterftecijfer in de leeftijdsgroep van 10-59 jaar ongeveer 50% lager ligt. Zie ook de tweet hieronder van Stefan Homburg.

“Ook in Engeland wordt gediscussieerd over de gisteren gepresenteerde
grafiek over het effect van vaccinatie op jongeren; de toon is daar natuurlijk beschaafder dan hier.
Hieronder staat een goede inleiding. Steve Kirsch bood leden van de Amerikaanse vaccinatie-autoriteiten 1 miljoen dollar voor alleen maar een discussie. Allen weigerde. https://twitter.com/stkirsch/status/1462684281054978053

  Schokkend rapport wijst erop dat COVID-19 vaccins wereldwijd miljoenen doden hebben veroorzaakt

Minder ongevaccineerden sterven

Sommige lezers kunnen het enigszins verontrustend vinden dat het lagere sterftecijfer hier wordt vermeld voor de ongevaccineerden. Dit is geen empirische fout, maar statistische nauwkeurigheid. De bij de tweet gevoegde grafiek laat dit vrijwel perfect zien, volgens welke enkele maanden na het begin van de inentingen, d.w.z. vanaf medio april, het sterftecijfer per 100.000 voor de ongevaccineerden relatief stabiel blijft tussen 1 en 1,5 per 100.000. Intussen heeft het sterftecijfer van de tweemaal gevaccineerden zich ontwikkeld in de orde van grootte van 2,2-3,2. Ruwweg sterven er dus 50% meer dubbel gevaccineerden dan ongevaccineerden in de leeftijdscategorie 10-59 jaar.

Dit is een onweerlegbaar bewijs van de doeltreffendheid van de injectie ten opzichte van de ongevaccineerde controlegroep. Misschien is het daarom zo belangrijk om deze ongehoorde controlegroep zo snel mogelijk te elimineren. We zullen spoedig vergelijkbare verschijnselen in Duitsland zien. Toch is de statistische basis hier enigszins anders, niet in het minst vanwege de andere methode om sterfgevallen te registreren. Indien bijvoorbeeld een dubbel gevaccineerde persoon symptomen ontwikkelt, wordt hij geacht ongevaccineerd te zijn (SchAusnahmV, §2 definities – plus verdere voorschriften over apartheid van vaccinatie). De vaccinatie is immers niet effectief gebleken. Als iemand binnen twee weken na vaccinatie overlijdt, wordt deze persoon ook als ongevaccineerd beschouwd, omdat de vaccinatie een ander effect had dan bedoeld.

Overmatige sterfte in Duitsland

Daarom zijn de cijfers in Duitsland niet geschikt voor dergelijke overwegingen. De cijfers over de totale sterfte in Duitsland zijn nuttiger. Sterftecijfers 1990 tot 2020 … [Statista]. De laatste maanden is een sterfteoverschot van ongeveer 15 % aan het licht gekomen, met een toenemende tendens naar de winter. Volgens deze gegevens zullen we in 2021 voor het eerst rekening moeten houden met meer dan 1 miljoen sterfgevallen, wat decennialang niet is voorgekomen. Dit zijn echter omstandigheden die men officieel niet wil bespreken en becommentariëren. Het is voor de lezer voldoende om uit dit artikel op te maken dat de injectie dodelijk veilig is en werkt, zodat niemand onnodig onzeker wordt.

  Aantasting van het immuunsysteem: Studies waarschuwen voor de gevolgen van vaccinatie

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vorig artikelDe berg rookte, het bliksemde en het geluid van een bazuin was te horen
Volgend artikelHET TIJ KEERT – De mainstream media kunnen de waarheid niet langer verbergen  
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. IK heb met mijn beprekte excell skills geprobeerd om op bovengenoemde grafiek te komen, het is me tot op heden nog niet gelukt. het is me niet duidelijk welke cijfers gebruikt zijn.

  • Je kan deze resultaten terugvinden in Table 4 van het Excel-document. Deze tabel geeft het totaal aantal doden per leeftijdscategorie (dus zowel Covid- als niet-Covid-gerelateerd). Hieruit blijkt inderdaad dat er ongeveer dubbel zoveel doden zijn bij de gevaccineerden in de leeftijdscategorie 10-59 (ongeveer 1,5 vs 3 per 100 000). Bij Covid-gerelateerde sterfgevallen (Table 3) is de verhouding omgekeerd (ongeveer 0,4 vs 0,2 per 100 000), hoewel in absolute cijfers wel een stuk lager dan het totale aantal stergevallen.

   Men moet in elk geval voorzichtig zijn met het interpreteren van deze cijfers. Het lijkt bvb. aannemelijk dat de gezondheid van de niet-gevaccineerden gemiddeld hoger zal zijn. Personen die meer risico lopen zullen bvb. eerder geneigd zijn om zich te laten vaccineren. Je kan hier dus nog niet zomaar uit concluderen dat de vaccins het algemeen sterfterisico doen toenemen, maar het is in elk geval wel een interessant en belangrijk punt voor verder onderzoek.

 2. De 1 miljoen sterftegevallen grens voor Duitsland in 2021 (Statista) heeft niets met covid of de vaccins te maken, dat aantal zou anders ook snel door de 1 miljoen grens heen gaan gezien de ontwikkeling van de cijfers in de afgelopen tien jaar (als gevolg van groeiende bevolking, oudere bevolking en misschien ook gemiddeld minder gezonde bevolking dankzij BigPharma etc.). Je ziet dezelfde ontwikkeling in veel eerste wereld landen.

  Verder blijft het lastig dat de besmettings- en sterftecijfers niet alleen afhangen van vaccinatiestatus en leeftijd (de variabelen in het onderzoek) maar ook van andere zaken zoals gedrag die je niet in de cijfers ziet en die voor een deel samenhangen met vaccinatiestatus (zoals riskanter gedrag na de spuit, of het verwerven van natuurlijke immuniteit onder degenen die geen spuit nemen).

  Ook als de cijfers laten zien – zoals in UK – dat mensen na vaccinatie een hoger overlijdensrisico hebben dan weet je nog niet of dat komt doordat de spuiten onvoldoende beschermen tegen covid of doordat de spuiten deze mensen extra ziek maken. Er blijft dus veel onduidelijk, behalve dan dat de meeste instanties liegen 😉

 3. De bij de tweet gevoegde grafiek laat dit vrijwel perfect zien, volgens welke enkele maanden na het begin van de inentingen, d.w.z. vanaf medio april, het sterftecijfer per 100.000 voor de ongevaccineerden relatief stabiel blijft tussen 1 en 1,5 per 100.000. Intussen heeft het sterftecijfer van de tweemaal gevaccineerden zich ontwikkeld in de orde van grootte van 2,2-3,2. Ruwweg sterven er dus 50% meer dubbel gevaccineerden dan ongevaccineerden in de leeftijdscategorie 10-59 jaar.

  Volgens mij sterven er 50% minder ongevaxten (de helft van de dubbel gevaxten)
  en 100% meer van de dubbel gevaxten (dubbele van de ongevaxten).

   • straks telt dubbel-vaxxed gewoon weer als ongevaxt in de statistiek dus dan wordt het nog moeilijker de RIVM/OMT cijfertjes te begrijpen 😉

    • Aangezien de vaccinatiegraad in UK hoger is dan bij ons, ga ik er maar vanuit dat ze de cijfers per 100000 gevaccineerden en per 100000 ongevaccineerden is. Anders heb je een heel scheef beeld, dan zou bij 10% ongevaccineerden ook de sterftecijfers 10% moeten zijn van wat het eerst was en dat geloof ik niet.

     • Net even de tabellen bekeken en inderdaad wordt per week per groep bekeken het aantal doden per 100000, zo zie je de population kolom staat van bijv ongevaccineerden die naarmate het jaar vordert steeds kleiner wordt.
      Moest het toch even checken, het verhaal klopt dus helemaal.
      Van de gegevens van het RIVM wordt ik toch wel minder wijs uit.

 4. En zo kun je alle verbanden verbreken tussen actie en gevolg, heel nuttig in het spuitprogramma. Van dubbel-gevaccineerde verandert je status in “niet-gevaccineerde.” Dat zou dan betekenen dat je weer onder dwang komt om gifspuiten te nemen? En dat je je dan plotseling bevindt in die gruwelijke niet-vaxxies groep die de oorzaak van de aanhoudende pandemie zijn. Oh jee… wat nu? Nog meer spuiten halen om je fijne status weer te her-veroveren?? Jazeker! want dat zeggen de experts: heb je symptomen, dan ben je “niet gevaccineerd.” Hoppa!

  Zie hier:

  “Indien bijvoorbeeld een dubbel gevaccineerde persoon symptomen ontwikkelt, wordt hij geacht ongevaccineerd te zijn (SchAusnahmV, §2 definities – plus verdere voorschriften over apartheid van vaccinatie). De vaccinatie is immers niet effectief gebleken.”

  Laten we dit veranderen in:
  Indien een persoon met afgehakte benen een gebrek-aan-mobilistie symptomen ontwikkelt, wordt hij geacht geen benen-afgehakte te zijn. De bijl was immers niet effectief gebleken.

  En deze:
  “Als iemand binnen twee weken na vaccinatie overlijdt, wordt deze persoon ook als ongevaccineerd beschouwd, omdat de vaccinatie een ander effect had dan bedoeld.”

  Laten we dit veranderen in:
  Als iemand binnen twee weken na het afhakken van zijn benen overlijdt, wordt deze persoon ook als niet benen-afgehakt beschouwd, omdat de bijl een ander effect had dan bedoeld.

  En als dubbel-benen-afgehakte verandert je status dan in niet-benen-afgehakte, dus dat betekent dan dat je je benen weer moet laten afhakken! Hoppa! En zo gaatie door… Beam me up Scotty!

  • En zo kun je de statistieken dus ook goed verzieken; niet alleen mensen. Hier is er nog eentje:

   Indien bijvoorbeeld een twee-keer-in-de-buik-geschoten-door-een-wetshandhaver persoon gaat bloeden, wordt hij geacht niet-beschoten te zijn. Het pistool is immers niet effectief gebleken.

   En:
   Als iemand binnen twee weken na twee-keer-in-de-buik-geschoten-door-een-wetshandhaver overlijdt, wordt deze persoon ook als niet-beschoten beschouwd. Omdat het pistool een ander effect had dan bedoeld.

   Hoera! Zo kom je overal mee weg!

 5. De Natuur werkt op basis van ” survival of the fittest ” zo werkt het dus ook bij mensen.
  Bij een ieder die overlijd aan griep cq corona is er sprake van een ( ernstig ) verzwakt immuunsysteem door onderliggende ziekten of ouderdom.
  Een gezond persoon is opgewassen tegen virussen, die bij het leven horen.
  Wetenschappers hebben allang aangetoond dat de ” vaccins ” je immuunsysteem uitschakelt waardoor er sprake is van wereldwijde, DOELGERICHTE genocide…. Temeer daar iedere burger vanaf 5 jr ( die leeftijd wordt binnenkort verlaagd naar pasgeboren baby.s…) GEDWONGEN wordt deze gifprikken te nemen!

  • En wat verwachten wij als uitkomst daarvan? Dat de nieuwe generaties mens treurige hoopjes ellende MOETEN zijn – áls die hoopjes ellende ueberhaupt nog geboren kunnen worden. Dus weg met al die ongevaccineerden, want die zouden mogelijk nog gezonde mensen kunnen maken. En dat moet verboden worden. Dus als die verdomde niet-Ingespotenen de gifspuit niet pikken, dan voeren we ze het gif in de spinazie, of met de Bill Kill Pill. Of we strooien de troep nog harder in de lucht. (Of dit gaat werken zoals de gifspuit werkt betwijfel ik, maar er zullen wellicht betere plannen op de tekentafel liggen). Ik ben wel benieuwd wat de plannen zijn voor de dubbel-gevaccineerden die van status veranderd zijn tot niet-gevaccineerden dankzij de fenomenale werking van de gifspuit. En hoe zit het met de qr code van die rampzalige snuiters?

   • Ik hoor net uit de echoput dat de EU beslist heeft dat de vaccinatiepaspoorten straks niet meer geldig zijn als je geen boostershot gehaald hebt, o.a. voor reizen over de grens. En daarna natuurlijk iedere paar maanden een nieuwe boostershot of een gifpil verplicht, tot de dood er op volgt. Maar wél ongehinderd op wintersportvakantie of shoppen 😉

    Geldt natuurlijk niet voor vluchtelingen uit Verwegistan die kriskras door de EU reizen, daarvoor wordt in NL nog steeds de rode loper uitgerold.

  • V.w.b kinderen prikken maak ik mij zeer grote zorgen gezien het immuunsysteem dat nog in ontwikkeling is. Op Twitter plaatste ik deze Tweet : “Snotneuzen zijn nu heel normaal bij kinderen. De R is in de maand. De Thymus is in ontwikkeling om voor later een robuust immuunsysteem te ontwikkelen. Kinderen prikken verstoort m.i de ontwikkeling van het immuunsysteem en derhalve een gevaarlijk pad om te bewandelen”. Gelukkig gelezen door meerdere mensen en hoop dat het balletje der weerstand gaat rollen. De Thymus of te wel de zwezerik zit er niet voor niets ! Naar mate je ouder wordt , verdwijnt dit orgaan langzaam , zijn taak vervullende. Daar past geen kunstmatige manipulatie bij. Deze ‘vaccins’ bevatten namelijk geen deeltje van een natuurlijk virus, een component waar het immuunsysteem wel mee kan omgaan. Nu manipuleren ze eiwitten op een kunstmatige manier om een reactie uit te lokken. Wat je nu meer ziet dan voor de prikken , is dat latent aanwezige virussen zoals gordelroos de kop op steken. Dat komt omdat het lymfatische systeem, de poortwachters van het immuunsysteem zijn beschadigd. Dit is ook een verklaring voor de besmettingsdoorbraken die je nu ziet toenemen.Sterker nog , het immuunsysteem van gevaccineerden heeft een by- pass gekregen d.m.v het vaccin en laat virussen door glippen. Dat is de reden dat zoveel gevaccineerden ziek thuis zitten momenteel. Zelf denk ik dat deze beschadiging onomkeerbaar is, helaas. De tijd zal het leren. Maar , mensen als je je ogen de kost geeft , kun je zo langzaam aan concluderen dat het allang niet meer om gezondheid gaat.

   • Vaccins zijn bijna altijd kunstmatig want je immuunsysteem reageert meestal niet op (stukjes van) dode virussen die je inspuit, daarom wordt er vaak een adjuvant toegevoegd. De immuunreactie op een vaccin is dus gemanipuleerd en daarom mogelijk niet zoals je zou willen (inclusief mogelijke bijwerkingen die je noemt zoals een verslechterde immuniteit). De vector-DNA en mRNA vaccins voor covid-19 zijn extra-kunstmatig met m.i. extra risico op onverwachte bijwerkingen, en op lagere effectiviteit.

    Het grote probleem van de covid vaccinaties wat betreft immuniteit is dat ze nu voor het eerst in de geschiedenis een “lek” vaccin (dat niet of nauwelijks beschermt tegen het doorgeven van besmetting) op wereldschaal uitrollen, waardoor er straks miljarden incubators rondlopen waarin het virus vrolijk kan blijven muteren. Het is triest dat ook nog tot vaccinatie van jongeren en kinderen besloten is want die lopen zelf geen risico door covid (mits verder gezond) en zouden juist een prima extra buffer van natuurlijke immuniteit kunnen vormen als ze de ziekte doorgemaakt hebben. Nu wordt het hele natuurlijke proces van een virale epidemie omgekeerd en mensen afhankelijk gemaakt van de spuiten. Omdat het virus zo blijft muteren in plaats van dat het uitdooft lopen uiteindelijk ook ongevaccineerden en mensen die nu natuurlijke immuniteit hebben risico om flink ziek te worden door een nieuwe en gevaarlijker mutant (maar moeilijk te zeggen hoe serieus dit risico is).

    • Hier worden geen stukjes van dode virussen ingespoten maar genetisch gemodificeerde Spike eiwitten juist diezelfde op het Corona virus zitten en die vermenigvuldigen zichzelf binnen de lichaamscellen. Soms stopt dit niet. Een Zweeds onderzoek heeft bewezen dat ze zelfs in de celkern kunnen door dringen en het DNA schade kunnen toebrengen. Spike eiwitten zijn zelfs giftig. Ze zetten het natuurlijke immuunsysteem buiten werking zodat ieder virusjes of bacterie mensen ziek kan maken. ( een beetje het ziekte beeld van AIDS ) En deze Spike eiwitten gaan met de bloedstroom mee naar diverse organen waar ze hun verwoestende werk doen en waardoor velen mensen overlijden of ernstige complicaties krijgen.
     De WHO heeft voor dit “ vaccin “ wat het niet is maar het is een geheel nieuwe techniek met gen therapie, hun definitie voor vaccin veranderd. Nu staat in deze definitie dat ook nucleïne zuur als vaccin gebruikt mag worden.
     En DAAROM ZULLEN DEZE “VACCINS” OP TERMIJN DODELIJK ZIJN. ( Dr Mike Yeadon zegt TOT VIJF TOT TIEN JAAR KUNNEN ER DODELIJKE COMPLICATIES OPTREDEN. )
     De Jonge wil ons niet voor niets allemaal aan het vaccin hebben….. bij 100% vaccinatie, dan is de CONTROLE GROEP : LEES DE NIET GEVACCINEERDEN DIE HET TEGEN BEWIJS LEVEREN WEG.

     • Je hoeft mij niet uit te leggen hoe de vaccins werken. De mRNA en vector-DNA vaccins produceren een gemodificeerd spike eiwit; andere vaccins zouden rechtstreeks een spike eiwit kunnen injecteren, afkomstig van een dood virus of geproduceerd met gentech. De spike protein kan ook afkomstig zijn van een levend virus, voor wie natuurlijke immuniteit gaat verwerven door een covid-19 besmetting.

      Spike eiwitten kunnen zichzelf niet vermenigvuldigen, dat is onzin. Vermenigvuldigen kan alleen als er genetische code voor het eiwit aanwezig is in je cellen, via een mRNA/DNA vaccin of via een echt virus. Dat ze het immuun systeem buiten werking zetten klopt ook niet, dat zou eventueel een bijwerking kunnen zijn maar dat is niet de voornaamste activiteit van het spike eiwit. Dat de spike eiwitten overal schade kunnen toebrengen is wel duidelijk.

      In principe zou het niet moeten uitmaken waar die spike eiwitten vandaan komen, ze doen gewoon hun destructieve werk naast het opwekken van een zekere mate van immuniteit. Het probleem is dat de methode waarop die mRNA en vector-DNA vaccins werken in een aantal opzichten onbegrepen is met alle risico’s van dien. Van traditionele (antigen of verzwakt virus) vaccins kunnen we de risico’s redelijk overzien omdat daarmee al pakweg een eeuw ervaring is. Bij vooral mRNA kan niemand de lange termijn risico’s overzien. Of het “gen therapie” is daarover valt te twisten, is mogelijk maar nog geen hard bewijs voor.

      De veranderde definities van “vaccinatie” komen overigens niet van de WHO maar van de Amerikaanse CDC/NIH nadat daar juridische discussies ontstonden. Misschien heeft de WHO het sindsdien overgenomen.

  • Ik begin me af te vragen of er misschien toch iets heel ernstig mis is met de hersenen van mannen…Mss als we de gen voor testosteron eens verwijderden middels de fenomenaal werkende gen-therapie die ook door mannen is uitgevonden, dat het dan weer rustig wordt. Oh, nee, zeg… mijn excuses! Heel veel vrouwen zijn stapelgek op knettergekke mannen.

   • ik zie onder de elite die dit soort maatregelen bedenkt en uitvoert steeds meer vrouwen (kijk eens bij RIVM, in de politiek, bij BigTech etc.). Om over de maatschappelijke gevolgen van een feministisch beleid om onbeperkt knuffelbeertjes te importeren, zoals bijvoorbeeld in Zweden, maar niet te spreken.

    • Uitvoersters. Niet bedenkers. Gretige uitvoersters die alsnog onder mannelijk bewind achter de schermen staan. Feminisme was ook een methode om vrouwen meer zgn inspraak te geven.

 6. Deze grafiek is misleidend. Ik ben eens in de oorspronkelijke excel database gaan kijken en heb eens de sterftecijfers van de laatste week in september (laatst beschikbaar) voor niet gevaccineerden en dubbel gevaccineerden bekeken. Het aantal sterfgevallen per 100.000 is DUBBEL ZO GROOT voor NIET gevaccineerden als voor gevaccineerden nl. 28 op 7.167.322 niet gevaccineerden of 0.4 per 100.000 tegenover 29 op 17.924.346 gevaccineerden of 0.2 per 100.000 voor de leeftijdsgroep van 10-59 jaar. In de grafiek is geen rekening gehouden met het % gevaccineerden en niet gevaccineerden. Bestand op: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland

 7. Fantastische onzin verhaaltjes>>> wanneer komen er nu eens echte onderzoeksfeiten boven water van de ziekenhuizen in Nederland??? Nog steeds niemand die dat naar buiten brengt>>>wel lopen jammeren allemaal dat code black= … maar hoeveel echte gevaccineerden liggen er in ziekenhuis???
  Ipv de ongevaccineerden de schuld te geven en klem te zetten,begrijp niet dat de politiek dit niet eens grondig gaat onderzoeken ipv de ziekenhuizen laten schreeuwen om bedden??
  Want op de vraag tijdens een talk-show op 1 aan hoofd IC Utrecht de heer van Dijk>is het misschien handig een speciaal corona zieknhuis te maken , werd er lauw gereageerd dat DAT nu ook weer niet nodig was…!!!

  Waren zijn eigen woorden>>>conclusie ziekenhuizen nemen ons met de media compleet in de maling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in