De Antifa-misdadigers in de VS – zo zien ze eruit

3
1166
© Multnomah County Sheriff's Office

Een groot aantal linksen werd gearresteerd tijdens opnieuw een gewelddadige rel in Portland, Oregon dit weekend, meldt Breitbart. Politiefoto’s van de arrestaties laten zien wat voor soort mensen het is.

De rellen in Portland, waar de Antifa het sterkst vertegenwoordigd is in de Verenigde Staten, hebben de hele zomer geduurd en de lokale autoriteiten hebben vooral toegekeken en de linksen hun gang laten gaan.

Maar nu zijn er meer dan 50 mensen gearresteerd voor deelname aan de gewelddadige rellen van zaterdag in de stad, schrijft Breitbart. Toen de BLM-criminelen zowel stenen als molotovcocktails gooiden en vuurpijlen afvuurden naar de politie.

Nog eens 15 werden gearresteerd nadat op zondag nieuwe rellen uitbraken, toen BLM-linksen de wegen blokkeerden en branden stichtten.

Journalist Andy Ngo heeft op Twitter een aantal foto’s gepubliceerd van de verdachten die naar aanleiding van de arrestaties zijn gemaakt. Velen van hen zijn echter vrijwel onmiddellijk vrijgelaten zonder borgtocht te hoeven betalen.

Door Soros gefinancierde Amerikaanse officier van justitie: Politieagenten moeten eerst beslissen of plunderaars de gestolen items ‘nodig’ hebben voordat ze worden beschuldigd

Wereldberoemde acteur schokt publiek: "Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen"

3 REACTIES

 1. Als de nationale garde of een andere dan gemeente politie zearresteerd: naar rechtse stad brengen voor vervolging.
  Portland is zo corrupt als de hel;daar moet gemeente bestuur, burgemeester, hoofd politie, openbaar ministerie, gearresteerd worden en vervolgd.

  Maar ook: BLM en Antifa moeten geregistreerd worden als terroristische organisatie; lidmaatschap: min 10 jaar dwangarbeid.
  Dan is het zo over.

 2. Trump nomineren voor de nobelprijs van vrede is even belachelijk als Dutroux nomineren als directeur van een kinderschool !
  Trump deugt niet en hopelijk verdwijnd hij in November.
  Getekend : een RECHTSE lezer !!!

 3. Trump heeft meer bereikt als zijn twee voorgangers en meer vrede gesticht.
  Van mij mogen ze hem nomineren voor Nobelprijs van de vrede!!
  Deze man deugt en blijf gelukkig gewoon president!!
  Getekend: een Rechtse lezer!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here