De geboortecijfers dalen volgens de CIA licht, en in Europa en Oost-Azië blijven de geboortecijfers laag. De VN investeert in voedselhulp voor alle Afrikaanse landen, die extreem veel bevallingen hebben.

De Amerikaanse CIA heeft nieuwe schattingen van het aantal bevallingen in de wereld voor 2020 vrijgegeven. Van de dertig landen waar vrouwen ervoor kiezen om de meeste kinderen te baren, liggen er slechts twee, Oost-Timor en Afghanistan, niet in Afrika.

In Somalië schaffen vrouwen volgens de CIA nu elk gemiddeld 5,51 kinderen aan. Volgens de Wereldbank baarden de Somaliërs in 2017 gemiddeld 6,2 kinderen per vrouw. Tegelijkertijd meldde de CIA dat Somaliërs in 2017 5,8 kinderen baarden, zodat de geschatte geboortecijfers tussen de verschillende organisaties enigszins lijken te variëren.

In 2020 zijn er dertig landen waar vrouwen elk minstens vier kinderen hebben en twaalf landen waar ze elk meer dan vijf kinderen hebben. In 2017 waren er volgens de CIA 35 landen waar vrouwen meer dan vier kinderen kregen en veertien landen waar ze minstens vijf kinderen hadden.

Kijkt men naar de dertig landen in de wereld waar vrouwen ervoor kiezen om in 2020 de meeste kinderen te baren, dan zijn er acht Afrikaanse landen waar vrouwen de afgelopen drie jaar blijkbaar de meeste kinderen hebben gekregen. Hoewel de extreme bevallingen in de loop van de tijd iets lijken af te nemen, is het beeld dus niet eenduidig.

In Oost-Azië is de bevalling aanzienlijk lager dan in Afrika. De CIA schat dat Singaporese vrouwen gemiddeld 0,87 kinderen hebben, Taiwanese vrouwen zorgen voor 1,14 kinderen, Zuid-Koreaanse 1,29 kinderen, Japanse 1,43 kinderen en Chinese 1,6 kinderen.

  Arts spreekt klare taal: Migranten brengen epidemieën en infecties naar Europa

Ook in Europa is het aantal bevallingen laag. De CIA schat dat binnen de EU vrouwen elk 1,62 kinderen baren. In Roemenië, Griekenland en Polen hebben vrouwen gemiddeld 1,38 kinderen. In Duitsland en Italië hebben ze elk 1,47 kinderen.

Meestal wordt geschat dat er voor elk geboren meisje 1,06 jongens worden geboren. Daarom is het vereist dat elk pasgeboren meisje tijdens haar leven gemiddeld 2,06 kinderen krijgt, zodat de bevolking van een land in de loop van de tijd niet afneemt.

De VN heeft een suborganisatie die het “World Food Programme” (WFP) heet en die helpt bij het verstrekken van voedsel aan mensen in landen waar ze problemen hebben met het voeden van hun bevolking. Van de 30 landen in de wereld waar vrouwen ervoor kiezen om de meeste kinderen te krijgen, is het alleen in Equatoriaal-Guinea dat het WFP geen voedselhulp biedt.

Het is ongebruikelijk dat het WFP wijst op de extreme geboorte van kinderen als de belangrijkste oorzaak van het voedseltekort. In plaats daarvan wordt vaak gewezen op weersomstandigheden, wat betekent dat de voedselproductie in bepaalde jaren lager zal zijn, meestal als primaire oorzaak.

Echter, met betrekking tot het land dat het zwaarst getroffen is door extreme bevallingen, Niger, wijst de organisatie erop dat een bevolkingsgroei van vier procent per jaar een bijdragende oorzaak is van de voedselschaarste.

Wie Klimaatbescherming zegt, moet ook Overbevolking zeggen

Vorig artikelDe 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is
Volgend artikelExplosief geclassificeerde informatie: geheim dossier onthult de ware omvang van de migratiecrisis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. De VN verleent voedselhulp aan Afrika, terwijl in Zuid-Afrika de (blanke) voedselproducenten worden vermoord door negers ! Wie zijn hier de échte dwazen ?

  • ..en wat de gevolgen ervan zijn, hebben ze in Zimbabwe gezien; van rijk exportland, naar hongerland.
   Zoals Albert Schweizer zei: Äls je afrikanen als gelijken beschouwd,zullen ze je vernietigen

 2. Elk volk/ras dat niet in zijn/haar eigen behoefte kan voorzien heeft geen bestaansrecht!Zo gaan zaken in de natuur ook,dus het in stand houden van primaten die voorbestemd zijn om te verdwijnen zal uiteindelijk u eigen zaak schaden.Daar ze willen vreten uit de ruif van andere,en daarbij ook nog klagen over wat we ze te vreten geven.Kan de opsomming zeer simpel zijn,kook maar gaar in u eigen sop!

 3. @ Johan. Nederland is hard om weg om haar bestaansrecht te verliezen omdat de Haagse “deskundigen” in hun (on)wijsheid hebben besloten de NL-boeren te elimineren, zodat ze over enige tijd, als de roep om een Nexit steeds luider wordt, tegen de burgers kunnen zeggen : “Brave burgers, we zijn volledig afhankelijk van de EUSSR vwb onze voedselvoorziening, dus een Nexit kan niet meer”. We worden doorlopend door de Bende van Rutte bedonderd.

 4. Als je met een span ratten begint op 1 januari, en je corrigeert voor de doden ondertussen, heb je op 31 december 600 ratten.

  Vroeger was er een concensus onder gewone mensen; twee koters maximum. Ik was electricien-gediplomeerd en zo, maar mijn loon was laag.
  Ik besloot op een kind; en nam daarne aan sterilisatie.

  En nu stroomt NL volmet ongeschoolde vaak geestelijk gestoorde negers, die allemaal voorrang hebben op mij, en ik wacht pas 11 jaar op een woning.

  ben zo trots op mijn Nederlanderschap!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in